Yitzhak Yedid

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 29. september 1971
Fødselssted JerUnited Stateslem
Land Israel
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 50 år, 0 måneder, 28 dager
Horoskop Steinbukken

Yitzhak Yedid bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Yitzhak Yedid nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Yitzhak Yedid? Hvem dater Yitzhak Yedid nå og hvor mye penger har Yitzhak Yedid?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Yitzhak Yedid Biografi

Yitzhak Yedid er en berømt Komponist , som ble født den 29. september 1971 i Israel . Yitzhak Yedid ble født 29. september 1971 i Jerusalem, Israel, av en jødisk familie av syrisk og irakisk avstamning. Hans første formative musikalske opplevelser inkluderte å delta på liturgiske gudstjenester i sin lokale synagoge hvor han tok til seg lydene og rytmene i Baqashot i syrisk stil. Han studerte ved Rubin Academy of Music og New England Conservatory i Boston med Ran Blake og Paul Bley i 1997 og 1998. Yedid bor i Australia. I 2012 tok han en doktorgrad fra Monash University i Melbourne og publiserte deretter Methods of Integrating Elements of Arabic Music and Arabic-influised Jewish Music into Contemporary Western Classical Music. Ifølge astrologer, Yitzhak Yedid dyrekretsen er Steinbukken .

I 2003 komponerte Yedid Passions and Prayers - Sextet i hyllest til Jerusalem for Between the Lines. Det er en teknisk kompleks og konseptuelt melankolsk komposisjon som hadde premiere på Israel Festival i 2004. CD -en ble utgitt i august 2005.Yedid skriver I Israel vokste jeg godt opp av spenningen forårsaket av fiendskap mellom palestinere og israelere. Av stor betydning var sansebildene av det sjokkerende terrorangrepet som skjedde i et kjøpesenter i sentrum av Jerusalem 3. desember 2001. Ødeleggelsen og lidelsen forårsaket av de to selvmordsbombene var ødeleggende og fortsetter å forfølge meg den dag i dag. Dette angrepet drepte elleve uskyldige gutter, inkludert min slektning, 19 år gamle Moshe Yedid-Levy. I musikken min er det imidlertid ikke min intensjon å referere direkte til opplevelser som dette, men snarere å se på arabiske og jødiske spørsmål fra et menneskelig perspektiv og i forbindelse med filosofiske og religiøse bekymringer. Jeg tror sterkt på musikkens makt til å skape forståelse, endring og reform i samfunn, og kanskje også mellom nasjoner. Det er mitt ønske å formidle ideen om kulturell pluralisme.

Reflections upon Six Images ble bestilt for Third Stream -festivalen i Wien, Østerrike i 2004. Musikken skildrer forening og deling av bilder, farger, teksturer, stiler og kulturer inspirert av fantasiens verden. Komposisjonen ble fremført på Wien -festivalen i september 2004 og på Etnakhta -konsertserien i november 2004 i Israel. CD -en ble utgitt i slutten av 2005.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Yitzhak Yedid etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Yitzhak Yedids etnisitet Midtøsten . Vi vil oppdatere Yitzhak Yedids religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I 2005 komponerte Yedid Oud Bass Piano Trio, fremført på Sibiu -festivalen i Romania, samt i Australia, Canada og USA i mai og september 2005. I 2002 begynte han i den israelske jazzsaksofonisten Abatte Barihun for å danne duoen Ras Deshen. De spilte inn sitt jomfrualbum i september 2002, som inneholdt en blanding av etiopisk musikk og gratis improvisasjonsjazz.

Yitzhak Yedid nettoverdi

Yitzhak er en av rikeste komponist & oppført på den mest populære komponisten. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Yitzhak Yedid nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Yitzhak Yedid Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Komponist
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Yitzhak Yedid (hebraisk: יצחק ידיד, født 29. september 1971) er en israelsk-australsk komponist og pianist.

I 2005 komponerte Yedid Oud Bass Piano Trio, fremført på Sibiu -festivalen i Romania, samt i Australia, Canada og USA i mai og september 2005. I 2002 begynte han i den israelske jazzsaksofonisten Abatte Barihun for å danne duoen Ras Deshen. De spilte inn sitt jomfrualbum i september 2002, som inneholdt en blanding av etiopisk musikk og gratis improvisasjonsjazz.

Siden han immigrerte til Australia i 2007, inkluderer hans store verk: syv strykekvartetter (Visions, Fantasies & Dances), bestilt av Israels Sapphire String Quartet; Pianokonsert (2016), bestilt av Michael Kieran Harvey og Tel Aviv -solistene; Kiddushim & Killulim (2017) på oppdrag fra Christian Lindberg & NK Orchestra; Delusions of War (2014) for 22 strykersolister eller strykeorkester, på oppdrag fra Divertimenti Ensemble og Jerusalem Symphony Orchestra; Mandolin Concerto (2016), for mandolin og et stort orkester.

Yitzhak Yedid høyde

Yitzhak Yedids høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Yitzhak vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Yitzhak Yedid høyde- og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
I 1999 ga Yedid ut sitt første album, Compositions for Solo Piano, for Musa -etiketten. Dette førte til en invitasjon til å opptre i Skandinavia som gjest hos pianisten Michael Smith, og til en felles resital i Sverige med pianisten Roland Pontinen. I 2001 ble Yedids andre innspilling, Inner Outcry, gitt ut, også for Musa. Yedid fikk i oppdrag å komponere suiten Tachanun for åpningen av The Third Stream -festivalen i Wien, Østerrike, i 2002. Denne komposisjonen har blitt fremført mange ganger i Israel, inkludert på Kfar Blum Chamber Music Festival.

Yedid har vist en ny retning i sine senere arbeider og mot til å kommentere internasjonale politiske/religiøse problemer av internasjonale rips som fortsatt ikke finner noen løsning. The Crying Souls (bestilt av Australian Voices) og Delusions of War (bestilt av Jerusalem Symphony Orchestra) er begge antikrigsverk. The Crying Souls ble skrevet som et svar på kjemiske våpenangrep som skjedde i Damaskus i august 2013 da mer enn 1300 uskyldige sivile inkludert barn ble massakrert. Yedid skriver Dette verket uttrykker min endeløse sorg over uskyldige menneskers død. I notatene om Delusions of War skriver han Musikken tar sikte på å få lytterne til å føle de menneskelige lidelsene som krigen forårsaker, og, uten å anta å ha svar, å oppmuntre dem til å stoppe opp et øyeblikk og se for seg bedre måter enn å tvinge til å løse kriser. Musikken fanger følelser av sinne og frykt, og følelser av sorg, tragedie og rettferdighet.

Hvem dater Yitzhak Yedid?

I henhold til våre poster, Yitzhak Yedid er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Yitzhak Yedid ikke noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Yitzhak Yedid. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Yitzhak Yedid!

Yedid vant Sidney Myer Creative Fellowship 2017 til en verdi av 160 000 dollar over en toårsperiode. Sidney Myer Creative Fellowships anerkjenner fremragende talent og eksepsjonelt mot. Yedid tildelte de to beste prisene i Israel for komponister og utøvere: Statsministerens pris for komponister (2007) og Landau -prisen for scenekunst (2009). I 2008 ble han tildelt den første komposisjonsprisen for solo -arbeid for harpe under den 17. internasjonale harpekonkurransen som førte til mange fremførelser av stykket over hele verden og til to kommersielle innspillinger. Yedid har også blitt tildelt en komponistposisjon ved Judith Wright Center (Brisbane, 2010) og ved Western Australian Academy of Performing arts (2008). Albumet hans Arabic violin Bass Piano Trio ble nominert til Australian Jazz Bell Awards 2012.

Fakta og trivia

Yitzhak rangert på listen over mest populære komponisten . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Israel . Yitzhak Yedid feirer bursdag 29. september hvert år.

Yedids musikk inneholder en blanding av elementer. Han sier: Jeg har å gjøre med veldig klassiske ting, også med jazz og folkelige ting - men det er ikke klassisk og det er ikke jazz og det er ikke folkemusikk. Jeg bruker forskjellige teknikker, som en maler som prøver å bruke alt materialet han vet om. Jeg prøver å bringe alle disse forskjellige elementene sammen. Musikken min er som en historie - den er som en film eller et skuespill.

Yedids komposisjonsstil har blitt beskrevet som eklektisk, flerkulturell og veldig personlig- en stil som kombinerer jazz og jødisk kantormusikk, klassisk europeisk og avantgarde, tilfeldighet og en blanding av teknikker. Barry Davis skrev i Jerusalem Post (2017), I løpet av de siste tiårene eller så har Yedid lagt ut et nesten forvirrende eklektisk utvalg av verk og innspillinger. Hans disiplinære bakgrunn tar inn vestlig klassisk musikk, jazz, gratis improvisasjon, arabisk musikk og liturgisk materiale. Hans komposisjoner er generelt visceralt og cerebralt engasjerende, og ofte visuelt slående, med pianospillrollen som krever en viss mengde kalisthenisk aktivitet og en betydelig dose emosjonelle og tekniske investeringer. Yedid skriver Leter du etter nye komposisjonstilnærminger og utfordrende musikalske konvensjoner gjennom syntese av et bredt spekter av samtidige og eldgamle stiler, var det som motiverte arbeidet mitt. Intellektuelle konflikter som konfrontasjon med filosofiske spørsmål og religiøse og politiske aspekter har alltid vært av interesse, og har også vært grunnlaget for og motivert arbeidet mitt. Jeg har blitt påvirket spesielt av Béla Bartók og Arnold Schoenberg til å utvikle en personlig visjon som komponist. Disse ordene av Yedid er i tråd med det kritikerne skriver om musikken hans: John Shand fra Sydney Morning Herald skrev i 2014 om Yedids Myth of the Cave en levende ekspansiv komposisjon; Noam Ben-Zeav (Haaretz) skrev i 2013 at Yedid-musikk er et autentisk uttrykk for ny musikk som inneholder et bredt spekter av samtidige og eldgamle stiler; og Ake Holmquist (NorraSkåne, Sverige) skrev i 2004 at Yedid integrerer spesifikke stilistiske påvirkninger i en personlig skapt enhet. Måten han beskriver folkloristiske påvirkninger og melankolske spesifikke temaer kan minne om Béla Bartók; improvisatorisk float av svevende à la Keith Jarrett. Musikalsk skaper Yedid en sammenflytning mellom Maqamat (arabisk musikkmodalsystem), heterofoniske teksturer fra gamle sjangre og komposisjonelle tilnærminger til moderne vestlig klassisk musikk, for å produsere en original lyd. Yedid introduserer mikrotonalitet i verkene sine på en rekke forskjellige måter. Han undersøkte måter å bruke mikrotonale tonehøyder som i arabisk musikk fungerer som ornamentikk og som en del av improvisasjonsbevegelser. Han har utvidet bruken av tradisjonell ornamentikk til å komponere mikrotonale lyder med mikrotonale kvaliteter som utspiller seg ved forskjellige tempi uten en bestemt tonehøyde. Dette kan sees i mange av verkene hans. I strykekvartetten Visions, Fantasies and Dances har de mikrotonale intervallene fungert i sammenheng med diatoniske og kromatiske intervaller og metoden for å spenne og slippe for intervaller på en kvart-tone og tre-kvart-toner. Yitzhak Yedid skriver også at arbeidet mitt kan sees på som begynnelsen på min forskning om integrering av klassisk arabisk musikk, arabisk påvirket jødisk musikk og moderne vestlig klassisk musikk. Det er områder som trenger ytterligere leting i forskjellige sammenhenger. Disse inkluderer å undersøke mulighetene i komposisjoner med forskjellige typer og kombinasjoner av instrumenter. Mulighetene som trekkes i verkene mine bør undersøkes med disse instrumentene og med de nye utfordringene knyttet til ytelsespraksisen. Store ensembleverk og integrering av ulike instrumentale kombinasjoner av artister fra gruppe A og gruppe B er andre aspekter som fortjener leting. Dette inkluderer å undersøke hvordan tradisjonelle arabiske instrumenter kan integreres i det vestlige ensemblet som solist (kanskje i et konsertformat), og også hvordan blandede ensembler av forskjellige artister, inkludert tradisjonelle instrumenter, kan integreres.

Yedids kammer- og soloverk inkluderer: Chad Gadya (2017), kvartett for klarinett, fiolin, cello og piano, bestilt av Stradbroke Chamber Music Festival; Sensations (2010) for piano, fiolin og cello, bestilt av Atar Trio; Angles ’Revolt (2017) chaconne for solo piano, bestilt av Lev Vlassenko Piano Competition; Out to Infinity (2009) for Harp solo, bestilt av 2009 International Harp Contest for deres 50 -årsjubileum; The Crying Souls, Lament for Syrian Victims (2013), et cappella -kor, bestilt av Australian Voices (TAV)

I 2018 har Yedid vunnet Sidney Myer Creative Fellowship til en verdi av $ 160 000 over en toårsperiode. Sidney Myer Creative Fellowships anerkjenner fremragende talent og eksepsjonelt mot.

Interessante Artikler

Ruben Brigido

Utforsk Ruben Brigido nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Ruben Brigido ble født 23. juni 1991 i Portugal.

Shotti

Utforsk Shotti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Music Executive Shotti ble født 19. april 1982 i Trinidad og Tobago.

Israelsk Tennisspiller

Israelsk Tennisspiller

Emmy Goring

Utforsk Emmy Gorings nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Emmy Goring ble født 24. mars 1893 i Tyskland. Kone til nazigeneralen og Luftwaffes øverstkommanderende Hermann Goring. Hun ble ansett som Nazi-Tysklands førstedame fordi hun ofte tjente som Adolf Hitlers vertinne ved statlige tilstelninger.

Camille skitt

Utforsk Camille Schmutz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kunstneriske gymnasten Camille Schmutz ble født 30. september 1988 i Frankrike.

Medlem Av Illinois State Senate

Medlem Av Illinois State Senate

Keeper Secret

Utforsk The Keeper Secret nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous The Keeper Secret ble født 1. oktober 1994 i Spania. Idrettsutøver og YouTuber hvis kanalnavn The Keeper Secret er en referanse til keeper i fotball. Hans fotballrelaterte videoer har gitt ham mer enn 70 000 abonnenter.

Utforsk Paluchs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Paluch ble født 1. oktober 1985 i Polen. Polsk rapper som var medlem av kollektivet DIIL Gang og trioen Synthetic Mafia. Han var tidligere i rapgruppen Aifam. Han har jobbet med kjente artister som Drake, Cobra, Saturday og WSRH.

Walter Mebane

Utforsk Walter Mebane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politiske eksperten Walter Mebane ble født 30. november 1958 i USA.

Kroatisk Håndballspiller

Kroatisk Håndballspiller

Shunji Kosugi

Utforsk Shunji Kosugi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske profesjonelle bryteren Shunji Kosugi ble født 17. februar 1960 i Japan.

Joan Manuel Sanchez Caballero

Utforsk Joan Manuel Sanchez Caballero nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Joan Manuel Sanchez Caballero ble født 26. september 1992 i Spania.

Ajai Kumar

Utforsk Ajai Kumar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt onkolog Ajai Kumar ble født 22. august 1951 i India.

Sean Larkin

Utforsk Sean Larkins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Sean Larkin ble født 7. desember 1973 i USA. Politisersjant med kallenavnet 'Sticks', som er mest kjent for sine opptredener i det kontroversielle A&E realityprogrammet Live P.D. På tidspunktet for showets premiere hadde han jobbet i gjengenheten til Tulsa Police Department i nesten to tiår.

Dani Baijens

Utforsk Dani Baijens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte nederlandske håndballspilleren Dani Baijens ble født 5. mai 1998 i Nederland.

Lennon Kuhl

Utforsk Lennon Kuhls nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Lennon Kuhl ble født 1. oktober 1999 i USA. Innholdsskaper av komedie og coverlåter som ble berømt ved å legge ut videoer på pinklennonaid TikTok-kontoen sin. Han fortsatte med å gå viralt og samlet mer enn 1 million likes på plattformen.

Homer Drew

Utforsk Homer Drews nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hovedtreneren Homer Drew ble født 29. september 1944 i USA.

Carsten Lund

Utforsk Carsten Lund formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte datavitenskapsmannen Carsten Lund ble født 1. juli 1963 i Danmark.

Sebastien Salles-Lamonge

Utforsk Sebastien Salles-Lamonge formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastien Salles-Lamonge ble født 28. januar 1996 i Frankrike.

Jean-Marc Gounon

Utforsk Jean-Marc Gounons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske racerføreren Jean-Marc Gounon ble født 1. januar 1963 i Frankrike.

Liridona Syla

Utforsk Liridona Syla nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kosovanske fotballspilleren Liridona Syla ble født 5. februar 1986 i Kosovo.

Chris Jensen

Utforsk Chris Jensens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente musikalartisten Chris Jensen ble født 28. oktober 1963 i Canada.

Martin Tevaseu

Utforsk Martin Tevaseu nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballnesen Martin Tevaseu ble født 7. oktober 1987 i USA.

Julie Corletto

Utforsk Julie Corletto nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente nettballspilleren Julie Corletto ble født 10. oktober 1986 i Australia.

L. Sasikala Pushpa

Utforsk L. Sasikala Pushpa formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren L. Sasikala Pushpa ble født 22. mai 1976 i India.