Walter O'Brien

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 24. februar 1975
Fødselssted County Wexford
Land Irland
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 46 år, 8 måneder, 4 dager
Horoskop Fiskene

Walter O'Brien nedtelling for bursdag

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Walter O'Brien nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Walter O'Brien er? Hvem dater Walter O'Brien nå og hvor mye penger har Walter O'Brien?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Walter O'Brien Biografi

Walter O'Brien er en berømt Datasikkerhet , som ble født den 24. februar 1975 i Irland . Walter O'Brien ble født til Larry og Charlotte O'Brien i 1975 i Clonroche, County Wexford, Irland. Det andre av fem barn, han vokste opp på en gård. Han gikk på St. Patrick's National School i Clonroche til familien flyttet til Rosshaven, da han var 13 år gammel. Der gikk han på St. Mary's Christian Brothers School, Enniscorthy. Ifølge astrologer, Walter O'Briens stjernetegn er Fiskene .

O'Brien har bodd i Los Angeles, California siden 2001 da han fikk E11 -visum for å immigrere til USA. Denne typen visum er satt til side for personer med ekstraordinære evner og/eller som kan betraktes som en nasjonal eiendel.O'Brien skal ha grunnlagt Scorpion Computer Services i en alder av 13 år i 1988. Irish Times rapporterte at han hadde virksomheten med seg på slutten av 1990 -tallet, etter å ha uteksaminert seg fra college og flyttet til USA. The New Ross Standard skrev at Scorpion Computer Services startet som en IT-veiledningstjeneste som utvidet seg til sikkerhet og risikostyring, og The Irish Times beskrev også Scorpion Computer Services som et selskap med kunstig intelligens. I 2014 beskrev O'Brien selskapet sitt som en tenketank for personer med høy IQ. I 2018 rapporterte Jane's at den amerikanske hæren brukte Scorpions kunstige intelligensverktøy, ScenGen, på sine ubemannede luftsystemer.

O'Brien har uttalt at da han var tretten år gammel (ca. 1988), hacket han seg inn i NASA under pseudonymet Scorpion. Irish Daily Mail rapporterte at hendelsen var ubekreftet.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Walter O'Brien etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Walter O'Briens etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Walter O'Briens religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

En måned etter bombingen ved Boston Marathon i 2013, rapporterte Fox 11 LA-KTTV (Los Angeles) at O'Briens selskap, Scorpion Computer Services, Inc., utviklet programvare for videoanalyse som ligner den som FBI brukte for å fange bombeflyene. . Techdirt sa at dette var en av mange falske påstander om O'Brien av CBS. Asher Langton, en sikkerhetsetterretningsingeniør, sa at O'Brien tilbød motstridende fortellinger om hans bidrag til å fange bombeflyene og at bruken av ansiktsgjenkjenningsprogramvare på den rapporterte måten var usannsynlig. O'Brien sa at han var bundet av taushetserklæringer.

Walter O'Brien nettoverdi

Walter O'Brien er en av rikeste datasikkerhet & oppført på de mest populære datasikkerhetene. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Walter O'Brien nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Walter O'Brien Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Datasikkerhet
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Walter O'Brien (født 24. februar 1975) er en irsk forretningsmann og informasjonsteknolog. Han var også den utøvende produsenten og løs inspirasjon for TV-serien Scorpion. Han er kjent for forskjellige selvrapporterte påstander, inkludert en barndoms IQ på 197 som har blitt gransket.

En måned etter bombingen ved Boston Marathon 2013, rapporterte Fox 11 LA-KTTV (Los Angeles) at O'Briens selskap, Scorpion Computer Services, Inc., utviklet videoanalyseprogramvare som ligner på den som ble brukt av FBI for å fange bombeflyene . Techdirt sa at dette var en av mange falske påstander om O'Brien fra CBS. Asher Langton, en sikkerhetsetterretningsingeniør, sa at O'Brien tilbød motstridende fortellinger om hans bidrag til å fange bombeflyene og at bruken av ansiktsgjenkjenningsprogramvare på den rapporterte måten var usannsynlig. O'Brien sa at han var bundet av taushetserklæringer.

Karlin skrev at noen samfunnsredigerte forretningskataloger viste at O'Briens selskap var mye mindre enn de 2600 ansatte og 1,3 milliarder dollar i inntekter angitt i Karlins opprinnelige artikkel. For eksempel, i 2014 registrerte en anonym redaktør på Credibility.com Scorpion Computer Services som å ha 1 ansatt med en årlig omsetning på $66 000. Karlin påpeker at samfunnsredigerte forretningskatalogdata kan være upålitelige, og O'Brien uttalte at det meste av selskapet består av uavhengige entreprenører som jobber eksternt.

Walter O'Brien Høyde

Walter O'Briens høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Walter O'Brien Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
I følge New Ross Standard, en lokal avis i O'Briens hjemfylke, begynte interessen for datamaskiner da barneskolen begynte å tilby et datakurs. O'Briens far ga ham husdyr som betaling for å gjøre husarbeid på gården, som han solgte for å kjøpe en Amstrad-PC i en alder av ni, rundt 1984.

I 2014 evaluerte CNET, Techdirt og Fast Company CBS’ påstander om O'Briens prestasjoner, mye omtalt i media, etter spørsmål til Fast Company. The Irish Times sa at det er umulig å underbygge noen påstander. I et oppfølgingsintervju med Susan Karlin fra Fast Company magazine svarte O'Brien på noen av Karlins spørsmål, men sa at han var bundet av taushetserklæringsavtaler.

Hvem dater Walter O'Brien?

I følge våre opptegnelser, Walter O'Brien er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Walter O'Brien's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Walter O'Brien. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Walter O'Brien!

Den franske tabloiden Telestar rapporterte at det ikke er noen oversikt over det påståtte NASA-hacket. Techdirt påpekte at USAs Department of Homeland Security - som CBS viste rundt O'Briens families hjem i TV -programmet - ikke eksisterte på tidspunktet for den påståtte hackingen.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære datasikkerhet . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Irland . Walter O'Brien feirer bursdag 24. februar hvert år.

I følge O'Brien, i et forsøk på å markedsføre selskapet Scorpion Computer Services, Inc. og tjenesten Concierge Up, kom han på ideen om å lage et TV -program. O'Brien kontaktet Scooter Braun som handlet ideen til CBS. I september 2014 hadde CBS premiere på den første sesongen av dramaserien, Scorpion, basert på O'Briens påståtte livserfaringer. Han fungerer som utøvende produsent for serien, og bidrar jevnlig til historieutvikling. For sin del i historieutviklingen konsulterer O'Brien med serieforfattere om tekniske aspekter ved handlingen, inkludert hvordan han ville løse problemer som ble presentert i showets manus. De tekniske aspektene ved plottet var imidlertid en grunn for National Science Teachers Association til å råde lærere til å bruke showet som et eksempel på feil eller overdrevet vitenskap i 2015. O'Brien konsulterer også med Elyes Gabel, skuespilleren som spiller oppdiktet Walter O'Brien. I et intervju med CBS News for å promotere den andre sesongen, sa Gabel om O'Brien at han er ute og redder verden eller snakker med, du vet, prinsene i Liechtenstein. Så nå og da får jeg sjansen til å snakke med ham, og han ringer meg. Og noen ganger snakker vi om showet. Noen ganger snakker vi om karakterer.

I 2015 rapporterte Kilkenny People at O'Brien mottok et ordførerbevis fra ordføreren i Kilkenny for hans bidrag og dedikasjon til det irske samfunnet i Los Angeles. O'Brien hjalp til med å finansiere oppstartskostnaden for Kilkenny Taxi Watch som Kilkenny People rapporterte å ha forhindret 45 selvmord gjennom juli 2015. I april 2016 uttalte Taxi Watch på sin Facebook-side at antallet redde liv hadde nådd 100.

O'Brien har talt på en rekke arrangementer, inkludert å snakke på Mensa 2016 årlige samling i San Diego, og Houston Innovation Conference and Showcase.

I 2017 ble O'Brien hedret med unite4: menneskehetens Humanitarian Lifetime Achievement -pris.

Interessante Artikler

Moses Moura Pinheiro

Utforsk Moises Moura Pinheiros nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Moises Moura Pinheiro ble født 25. juli 1979 i Brasil.

Event Rider

Event Rider

Cesar Andrade

Utforsk Cesar Andrades nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente inlineskateren Cesar Andrade ble født 25. april 1979 i Brasil.

Petr Fiala

Utforsk Petr Fialas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Chamber of Deputies Petr Fiala ble født 1. september 1964 i Tsjekkia.

Idaira

Utforsk Idairas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Idaira ble født 14. mars 1985 i Spania. Hun ble født 14. mars 1985 i San Cristóbal de La Laguna (Tenerife). Hun er det yngste barnet, etter tre brødre, David, Besay og Airam. Foreldrene deres er: Balvina og Rafael. I år 2003 prøvde hun seg på rollebesetningen av showet, 'OT', men ble ikke valgt. To år senere kom hun tilbake for å prøve igjen med broren Airam; han besto ikke den første runden, men det gjorde Idaira. Ikke bare besto hun den første runden, men den ene runden etter den andre til hun ankom finalen, hvor hun konkurrerte mot ytterligere 16 deltakere for å få en plass i akademiet. I den såkalte 'Show 0' valgte hun Christina Aguileras sang med tittelen Genie in a Bottle (spanskspråklig versjon bokstavelig talt 'Captured Genie' eller 'Genio Atrapado'). Idaira ankom semifinaleshowene, og var favoritten til å vinne konkurransen. Under et av de siste showene der de tre finalistene dukket opp, ble Idaira, som ble kåret til favoritten av publikum til å vinne showet, nominert igjen sammen med Víctor.

Matias Tellez

Utforsk Matias Tellez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske sangeren Matias Tellez ble født 8. februar 1989 i Norge.

Vandana Katariya

Utforsk Vandana Katariya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske hockeyspilleren Vandana Katariya ble født 15. april 1992 i India.

Marta Jandova

Utforsk Marta Jandova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Marta Jandova ble født 13. april 1974 i Tsjekkia. Tsjekkisk rocksanger best kjent som forsanger for bandet Die Happy. Bandet hennes er kjent for album som Promotion og Supersonic Speed.

Evheniya Tulchevska

Utforsk Evheniya Tulchevska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Evheniya Tulchevska ble født 1. januar 1990 i Storbritannia. På det tidspunktet hun ble Miss Ukraine 2009, var hun student ved National Mining University of Ukraine.

Claudia Soberon

Utforsk Claudia Soberon formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Claudia Soberon ble født 29. september 1977 i Mexico.

James H. Clark

Utforsk James H. Clarks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dataforskeren James H. Clark ble født 23. mars 1944 i USA.

Representant

Representant

Anita Ekberg

Utforsk Anita Ekbergs nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Anita Ekberg ble født 29. september 1931 i Sverige. Skuespillerinne som vant Miss Sweden-konkurransen i 1950 og ble udødeliggjort for sin ikoniske Trevifontenen-scene i den italienske klassikeren La Dolce Vita fra 1960. Hun spilte også fremtredende roller i filmene War and Peace, 4 for Texas og The French Sex Murders.

Alex Cord

Utforsk Alex Cords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alex Cord ble født 3. mai 1933 i USA. Mest kjent for rollen som Michael Coldsmith Briggs, også kjent som 'Archangel' i CBS-eventyrserien Airwolf.

Peter Eismann

Utforsk Peter Eismann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske politikeren Peter Eismann ble født 8. april 1957 i Tyskland.

Soul Singer

Soul Singer

Stephen Emmott

Utforsk Stephen Emmotts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Stephen Emmott ble født 3. juni 1960 i Storbritannia. Stephen Emmott (født 3. juni 1960) er en britisk vitenskapsmann, gründer og sjefforsker i Scientific. Emmott ble kåret til en av Londons mest innflytelsesrike forskere, og en av de mest innflytelsesrike personene i London av Evening Standard i 2012.

Greig Nori

Utforsk Greig Nori nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Greig Nori ble født 21. november 1964 i Canada.

Vadim Arkhipchuk

Utforsk Vadim Arkhipchuk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte idrettsutøveren Vadim Arkhipchuk ble født 6. juli 1937 i Ukraina.

Barry George

Utforsk Barry George nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Barry Barry George ble født 15. april 1960 i Storbritannia.

Joachim vinner

Utforsk Joachim Siegerists nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Joachim Siegerist ble født 29. januar 1947 i Tyskland.

Alain Rey

Utforsk Alain Reys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alain Rey ble født 30. august 1928 i Frankrike.

Samson Kutateladze

Utforsk Samson Kutateladze nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte georgiske forretningsmannen Samson Kutateladze ble født 4. mai 1964 i Georgia.

Todd Huth

Utforsk Todd Huths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gitaristen Todd Huth ble født 13. mars 1963 i USA.

Gianluigi Paragone

Utforsk Gianluigi Paragone formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av republikkens senat Gianluigi Paragone ble født 7. august 1971 i Italia.