Vishal Vashishtha

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 13. februar 1992
Fødselssted Kolkata
Land India
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 29 år, 8 måneder, 11 dager
Horoskop Vannmannen

Vishal Vashishtha Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Vishal Vashishtha nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Vishal Vashishtha? Hvem dater Vishal Vashishtha nå og hvor mye penger har Vishal Vashishtha?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Vishal Vashishtha biografi

Vishal Vashishtha er en berømt TV -skuespiller , som ble født den 13. februar 1992 i India . Indisk TV-stjerne som ble kjent som Ayaan i ungdomsdramaserien Crazy Stupid Ishq. Han vant senere anerkjennelse for sine hovedroller i serien Ek Veer Ki Ardaas…Veera og Gangaa. Ifølge astrologer, Vishal Vashishthas dyrekretsen er Vannmannen .

Vishal Vashishtha ble født 13. februar 1982 i Hyderabad India. Han fullførte skolegangen i Kolkata ved The Heritage School etter dette, han ble uteksaminert med en grad i handel fra Bhawanipur Education Society College.marty stuart nettoformue

Han har datet skuespillerinnen Digangana Suryavanshi .

Vishal Vashishtha (født 13. februar 1992 i Kolkata) er en indisk personlighet som jobber i TV-serier. Han debuterte på TV i 2013 med Channel Vs Crazy Stupid Ishq som Ayaan Dixit. Han er mest kjent for å ha spilt karakteren Baldev Singh i Star Pluss Ek Veer Ki Ardaas…Veera og Sagar Chaturvedi i &TVs Gangaa. Fra mars 2020 dukker han opp som Dishak i Colors TVs Ishq Mein Marjawan 2.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Vishal Vashishthas etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Vishal Vashishthas religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Skuespilleren tok en pause etter Ek Veer Ki Ardaas...Veera slutt Det var på en to og en halv måneds pause, da han ble kalt til audition for Gangaa fra produksjonshuset. I et intervju med The Asian Age husker han at jeg var på en to og en halv måneds pause – jeg besøkte Ladakh og tok også en tur til hjembyen min, Kolkata. I mellomtiden tok produksjonshuset kontakt. Jeg var på audition etter at jeg kom tilbake fra ferien. Han ble valgt som den mannlige hovedrollen som den voksne Sagar i &TVs drama Gangaa. Snakker om sin nåværende karakter Vishal sier, Veera hadde mye romantikk; her er det subtilt. Rollene er helt forskjellige. I et annet intervju legger Vashishtha til, jeg er glad for å være en del av et show med så mye integritet og essay rollen som Sagar. Det fine med karakteren er forholdet han deler med Gangaa. Jeg er sikker på at publikum vil like kjemien vår.

Vishal Vashishthas nettoverdi

Vishal Vashishtha er en av de rikeste TV -skuespiller & oppført på den mest populære TV -skuespilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Vishal Vashishtha nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Vishal Vashishthas nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde TV -skuespiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han ble uteksaminert fra The Heritage School i Kolkata, India.

Skuespilleren tok en pause etter Ek Veer Ki Ardaas...Veera slutt Det var på en to og en halv måneds pause, da han ble kalt til audition for Gangaa fra produksjonshuset. I et intervju med The Asian Age husker han at jeg var på en to og en halv måneds pause – jeg besøkte Ladakh og tok også en tur til hjembyen min, Kolkata. I mellomtiden tok produksjonshuset kontakt. Jeg var på audition etter at jeg kom tilbake fra ferien. Han ble valgt som den mannlige hovedrollen som den voksne Sagar i &TVs drama Gangaa. Snakker om sin nåværende karakter Vishal sier, Veera hadde mye romantikk; her er det subtilt. Rollene er helt forskjellige. I et annet intervju legger Vashishtha til, jeg er glad for å være en del av et show med så mye integritet og essay rollen som Sagar. Det fine med karakteren er forholdet han deler med Gangaa. Jeg er sikker på at publikum vil like kjemien vår.

Vashishtha debuterte på TV 27. mai 2013 som hovedrollen Ayaan i Crazy Stupid Ishq. Når det gjelder Vashishtha-debuten, bemerket The Times of India: Å debutere som hovedrolle i et tv-program når du har konkurranse fra mange unge våpen som kjemper om fettlakken, er det enhver spirende TV-skuespiller drømmer om. Og det var drømmen som gikk i oppfyllelse for nybegynneren Vishal Vashisht […]. Vashishtha er veldig fascinert av karakteren hans, Ayaan. Ayaan er en gutt som har måttet vokse opp for fort. Han er den eldste av to sønner, og etter farens død og konkurs faller alt ansvaret på hans skuldre for å ta vare på familien hans. Han fokuserer bare på jobben sin, men så har alt endret seg da Anushka kom inn i livet hans. I løpet av historien innser han at du kan følge drømmene dine og ha det gøy både ved å leve og bli forelsket.

tom brooks nettoformue

Vishal Vashishtha Høyde

Vishal Vashishthas høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Vishal Vashishtha Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han mottok Zee Gold Awards for beste skuespiller i en komisk rolle for sin opptreden på Ek Veer Ki Ardaas... Veera i 2014.

Mens han filmet til Star Plus Valentine's Day-spesialen i 2015, spurte media om kjæresten hans, og han overrasket alle ved å være for ærlig og sann om forholdet hans. Ja, jeg dater Deepakshi. Vi kjenner hverandre siden barndommen. Vi var i klasse fire eller fem da vi ble venner, senere da vi vokste opp begynte vi å date hverandre.

Hvem dater Vishal Vashishtha?

Ifølge våre poster, Vishal Vashishtha er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Vishal Vashishthas noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Vishal Vashishtha. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Vishal Vashishtha!

Vashishtha ble nominert som beste skuespiller for sin rolle som Sagar ved Zee Gold Awards 2016.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære TV -skuespiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i India . Vishal Vashishtha feirer bursdag 13. februar hvert år.

charles haley nettoformue

Ek Veer Ki Ardaas…Veera avsluttet 8. august 2015. Senere samme år dukket Vashishtha opp i Yeh Hai Aashiqui – Sun Yaar Try Maar som Anil, en prinsipiell tiltalt advokat som forelsker seg i en ung ambisiøs aktor. Denne episoden ble sendt 6. november 2015 på Bindass.

Vishal Vashishtha ble sett på som den mannlige hovedrollen i rollen som Bittoo i Jaat Ki Jugni. I showet ble Bittoo sett på som hardcore-romantiker som elsker å se romantiske filmer og lese romantiske bøker. Fascinert av denne ideen, hadde Vishal selv gitt det mandat å organisere for romantiske filmvisninger på settet også som en del av forberedelsene hans. Showet startet fra 3. april 2017 på Sony TV (India) kl. 20.30 IST. Vishal Vashishtha ble sett på som hovedpersonen i Jai Kanhaiya Lal Ki. Showet startet 1. januar 2018 på Star Bharat og ble avsluttet 28. mai 2018. Etter slutten av showet tok Vishal en pause og kom tilbake i 2019 med Filter Copy-videoer på YouTube. I juni 2019 dukket han opp i Colors TVs overnaturlige show 'Vish: A Poisonous Story as Aditya.

Interessante Artikler

Kate Kohler

Utforsk Kate Kohlers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente læreren Kate Kohler ble født 16. februar 1969 i USA.

Jonathan Rush

Utforsk Jonathan Rush nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt amerikansk fotball offensiv lineman Jonathan Rush ble født 3. januar 1989 i USA.

Filippinsk Volleyballspiller

Filippinsk Volleyballspiller

Mads Hauge

Utforsk Mads Hauges nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske låtskriveren Mads Hauge ble født 10. februar 1977 i Norge.

Desiree Horton

Utforsk Desiree Hortons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Desiree Horton ble født 18. mai 1971 i USA. Desiree Tyler Horton (født 18. mai 1971), med kallenavnet 'Chopper Chick', er en helikopterpilot og TV-personlighet basert i Los Angeles, California. Hun er en av få kvinnelige helikopterpiloter/reportere på kameraet i Los Angeles TV-historie.

B. Dolan

Utforsk B. Dolan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske rapperen B. Dolan ble født 8. mars 1981 i USA.

M. M. Keeravani

Utforsk M. M. Keeravani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmkomponisten M. M. Keeravani ble født 4. juli 1961 i India.

Santhoshi

Utforsk Santhoshis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Santhoshi ble født 31. mars 1987 i India. Santhoshi ble født av Gopala Krishna Moorthy og TV-skuespillerinnen Poornima i Chennai, India. Hun dukket først opp i en TV-serie, da hun var åtte år gammel, og opptrådte sammen med moren. Hun debuterte deretter i den tamilske filmen Baba (2002), med Rajinikanth i hovedrollen, og spilte søsteren til Manisha Koirala. Deretter spilte hun biroller i flere tamilske filmer som Aasai Aasaiyai (2002), Bala (2002), Maaran (2002) og Military (2003), før hun også spilte kvinnelige hovedroller og streifet inn i andre sørindiske filmindustrier. Hun spilte den andre kvinnelige hovedrollen i Samuthirakanis Unnai Charanadaindhen (2003) og spilte også en hovedrolle i Kadhal Samrajyam regissert av National Film Award-vinnende regissør Agathiyan; sistnevnte forblir imidlertid ikke utgitt. Hun debuterte i Telugu-filmindustrien med filmen Jai (2004) overfor Navdeep og debuterte i Kannada i 2006 med filmen Honeymoon Express. Hun dukket også opp i populære Telugu-filmer som Nuvvostanante Nenoddantana (2005) og Bangaram (2006), og spilte biroller. Opptredenen hennes i førstnevnte ga henne Nandi-prisen for beste kvinnelige komiker. Fra 2007 dukket hun opp i den populære serien Arasi, og spilte rollen som Kalaiarasi, datteren til seriens hovedperson Arasi, fremstilt av Raadhika. Hun ble kronet som 'Miss Chinnathirai 2007' på en skjønnhetskonkurranse organisert for TV-skuespillerinner.

Kate Betts

Utforsk Kate Betts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere Kate Betts ble født 8. mars 1964 i USA.

Monal Naval

Utforsk Monal Navals nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente filmskuespillerinnen Monal Naval ble født 26. januar 1981 i India.

Ljiljana Habjanovic Djurovic

Utforsk Ljiljana Habjanovic Đurovic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Ljiljana Habjanovic Đurovic ble født 6. september 1953 i Serbia.

David ari leon

Utforsk David Ari Leon nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte musikalske komponisten David Ari Leon ble født 12. desember 1967 i USA.

Død

Utforsk Dead nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medisinsk tilstand Dead ble født 16. januar 1969 i Sverige.

Monika Schultz

Utforsk Monika Schultz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ingeniøren Monika Schultz ble født 15. august 1967 i USA.

Lukas Klunter

Utforsk Lukas Klunter nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Lukas Klunter ble født 26. mai 1996 i Tyskland.

Vincenzo Fiorillo

Utforsk Vincenzo Fiorillos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente italienske fotballspilleren Vincenzo Fiorillo ble født 13. januar 1990 i Italia.

Jack Oliver

Utforsk Jack Olivers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jack Oliver ble født 26. september 1923 i USA.

Shaun Prater

Utforsk Shaun Prater nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballhjørnebacken Shaun Prater ble født 27. oktober 1989 i USA.

Mory Kone

Utforsk Mory Kone nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Mory Kone ble født 21. april 1994 i Frankrike.

Christopher Coutu

Utforsk Christopher Coutu nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte folkevalgte Christopher Coutu ble født 28. august 1976 i Storbritannia.

James E. Rogan

Utforsk James E. Rogan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere representanten James E. Rogan ble født 21. august 1957 i USA.

Ann Barzel

Utforsk Ann Barzels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dansekritikeren Ann Barzel ble født 13. desember 1905 i USA.

Fabio Viviani

Utforsk Fabio Viviani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Fabio Viviani ble født 29. september 1966 i Italia. Fabio Viviani (født 29. september 1966 i Lucca) er en italiensk profesjonell fotballtrener og tidligere spiller, som spilte som midtbanespiller. Han er for tiden manager for Al-Ittihad Kalba.

Chris Kibble

Utforsk Chris Kibble nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tastaturspilleren Chris Kibble ble født 24. juli 1963 i Storbritannia.

Ingrid Caven

Utforsk Ingrid Cavens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Ingrid Caven ble født 3. august 1938 i Tyskland.