Virgil Abloh

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1980
Fødselssted Chicago
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 41 år, 0 måneder, 24 dager
Horoskop Vekten

Nedtelling av bursdag til Virgil Abloh

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Virgil Abloh nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Virgil Abloh? Hvem dater Virgil Abloh nå og hvor mye penger har Virgil Abloh?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Shannon Abloh
Barn Gray Abloh, Lowe Abloh

Virgil Abloh Biografi

Virgil Abloh er en berømt Motedesigner , som ble født den 30. september 1980 i forente stater . Streetwear-designer er best kjent som tankene bak high fashion klær og møbler kolleksjonen Off-White og som den kreative regissøren for rap-superstjernen Kanye West og hans kreative innholdsselskap DONDA. I følge astrologer, Virgil Abloh dyrekretsen er Vekten .

Virgil Abloh ble født 30. september 1980 i Rockford, Illinois, til ghanesiske innvandrerforeldre. Moren hans var syerske og faren ledet et malingsfirma. Abloh ble oppvokst i Rockford, hvor han gikk på Boylan Catholic High School, og ble uteksaminert i 1998. Han ble uteksaminert fra University of Wisconsin - Madison i 2002 med en Bachelor of Science -grad i sivilingeniør. Han mottok sin Master of Architecture ved Illinois Institute of Technology (IIT) i 2006. Da Abloh deltok på IIT, var det en bygning på campus under bygging designet av arkitekten Rem Koolhaas som bidro til å vekke hans interesser for mote. Mens han studerte arkitektur, designet han t-skjorter og skrev om mote og design for en kjent blogg, The Brilliance. Abloh møtte først den populære musikeren Kanye West mens han jobbet med designene hans i et trykkeri i Chicago.Foreldrene hans immigrerte til USA fra Ghana og oppvokst ham i Chicago, Illinois. Han giftet seg med kona Shannon i 2009.

Virgil Abloh ( / ˈ æ bl oʊ /; født 30. september 1980) er en amerikansk motedesigner, gründer, artist og DJ som har vært kunstnerisk leder for Louis Vuittons herreklærkolleksjon siden mars 2018. Abloh er også administrerende direktør offiser for det Milano-baserte merket Off-White, et motehus han grunnla i 2013.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Virgil Abloh etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Virgil Ablohs etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Virgil Ablohs religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Abloh møtte kona, Shannon Sundberg, på videregående skole. De giftet seg i 2009. Han bor i Chicago med sin kone og to barn. Abloh er av Ewe -etnisitet i Volta -regionen i Ghana.

Virgil Abloh Nettoformue

Virgil Abloh er en av rikeste motedesigner & oppført på mest populære motedesigner. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Virgil Abloh nettoverdi er omtrent 20 millioner dollar .

Virgil Abloh Nettoformue og lønn
Nettoformue 20 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Motedesigner
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

I 2002 ble han uteksaminert med sivilingeniør fra University of Wisconsin-Madison. Deretter fortsatte han med sin mastergrad i arkitektur fra Illinois Institute of Technology.

Abloh møtte kona, Shannon Sundberg, på videregående skole. De giftet seg i 2009. Han bor i Chicago med sin kone og to barn. Abloh er av Ewe -etnisitet i Volta -regionen i Ghana.

Etter at han ble uteksaminert fra universitetet, praktiserte Abloh på Fendi i samme klasse som rapperen Kanye West i 2009. Plassert på selskapets kontor i Roma, Italia, begynte de to et samarbeidsforhold. Under sitt samarbeidsarbeid med rapperen og designeren fikk han øye på Louis Vuitton -sjefen, Michael Burke, gjennom sitt arbeid i Fendi. Senere samme år lanserte Abloh og Wests ledsager, Don C, en butikk, kalt RSVP Gallery, som ligger i Chicago. Deres etablerte butikklokale ble kjent for å ha en blanding av moteklær og for sin refleksjon av Virgils stil på hans design for butikkens interiør. Et år senere utnevnte West Abloh til kreativ leder for sitt kreative byrå, DONDA. I 2011 ba West ham om å tjene som kunstnerisk leder for Jay-Z/West-albumet Watch the Throne i 2011. I 2012 lanserte Abloh sitt første selskap, Pyrex Vision. Abloh kjøpte dødt klær fra Ralph Lauren for $ 40, skjermtrykte design på dem og solgte dem for priser oppover $ 550. Det uttalte målet med Pyrex Vision var å representere viktigheten av ungdomskultur, ved å sentrere designene rundt et plagg som de fleste ungdommer ville legge merke til fra gymtimene. Virgils ideer kan være tydelig rettet mot viktigheten av nåtiden. Han la ned selskapet et år senere, da han ikke hadde til hensikt å være et kommersielt foretak, men et kunstnerisk eksperiment.

Virgil Abloh Høyde

Virgil Ablohs høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Virgil Abloh høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
I 2011 ble han og Riccardo Tisci nominert til Grammy's Album Packaging -prisen for sitt arbeid med Kanye West.

En utdannet arkitekt, Abloh, som også jobbet med gatemote i Chicago, gikk inn i verden av internasjonal mote med en praksisplass på Fendi i 2009 sammen med rapperen Kanye West. De to begynte deretter et kunstnerisk samarbeid som skulle starte Ablohs karriere for å grunnlegge Off-White. Den første amerikaneren av afrikansk avstamning som var kunstnerisk leder ved et fransk luksusmotehus, ble han kåret av magasinet Time som en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden i 2018.

Hvem dater Virgil Abloh?

I henhold til våre poster, Virgil Abloh er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Virgil Abloh’s noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Virgil Abloh. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Virgil Abloh!

Abloh grunnla sitt første motehus og andre virksomhet totalt sett i 2013 med high-end streetwear-merket Off-White. Basert i Milano, Italia, ble selskapet beskrevet av Abloh som det grå området mellom svart og hvitt som fargen off-white for investorer og motekritikere. Under lanseringen av merkevaren hans mottok han hjelp fra New Guards Group, som også hjalp mange andre designere og merker, for eksempel Palm Angels, Heron Preston og Marcelo Burlon. Ablohs merkevare førte til en utbredt oppmerksomhet for klærne hans som begynte i Paris og deretter utvidet seg til Kina, Tokyo, Japan og USA. Klærlinjen kan identifiseres ved bruk av anførselstegn, glidelåser, store bokstaver og sperrebånd. Han lanserte selskapets dameklærlinje i 2014 og viste kolleksjonene på Paris Fashion Week. Linjen hans ble valgt som finalist for LVMH -prisen, en bransjepris, men tapte for Marques’Almeida og Jacquemus. Abloh lanserte sin første konseptbutikk for Off-White i Tokyo, Japan, hvor han startet selskapets møbelarm, Gray Area. I 2017 ble han bedt om å designe en ny kolleksjon i samarbeid med Nike med tittelen The Ten hvor han redesignet en rekke av selskapets mest solgte sko. Gjennom Ablohs omdesign utøvde han sin egenproduserte regel om å bare redigere skoene 3% av veien fordi han var fascinert av å fortsatt beholde den originale utformingen av skoen.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære motedesigner . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Virgil Abloh feirer bursdag 30. september hvert år.

Abloh mottok sin første store pris i 2011 da arbeidet med å designe omslagskunst for Jay-Z/Kanye West-albumet Watch the Throne i 2011 ble nominert til en Grammy Award for beste innspillingspakke. I 2015 var Abloh for Off-White ℅ Virgil Abloh en av finalistene for LVMH-prisen. Abloh var den eneste amerikanske designeren som ble nominert til prisen. Ablohs Charlie Hebdo-inspirerte krig er ikke over! tees så vel som toppers fra damekolleksjonen høsten 2015 ga ham mest trekkraft. Han mottok Urban Luxe -prisen ved British Fashion Awards 2017. Han vant også Årets internasjonale designer ved årets GQ-priser i 2017. Avledet hovedsakelig av rollen som kreativ regissør for sitt merke Off-White, samt samarbeid med Nike. Ablohs Off-White Air Jordan the Ten-samarbeid vant 2017 års Årets Sko, mottok nikk for Årets Tilbehørsdesigner. Abloh ble oppført som en av Time magazine's 100 mest innflytelsesrike mennesker i verden i 2018, en av to designere som ble navngitt det året. I Time -utgaven skrev den japanske artisten Takashi Murakami at Ablohs imponerende prestasjoner førte til oppføringen hans. I desember 2018 ble Abloh hedret som en ledende innovatør av Ebony Power 100 sammen med SHAVONE. Abloh ble også nominert til Årets herreklærdesigner i 2019.

—Abloh på inspirasjonen bak grunnleggende high-end streetwear-etikett, Off-White.

25. mars 2018 ble Abloh utnevnt til kunstnerisk leder for Louis Vuittons klærlinje for herreklær, og markerte ham som den første personen med afrikansk avstamning som ledet merkets herreklærlinje, samt en av få svarte designere ved roret på en stor franskmann motehus. Da han godtok stillingen, uttalte han: Det er en ære for meg å akseptere denne stillingen. Jeg synes arven og den kreative integriteten til huset er sentrale inspirasjoner, og jeg vil se for å referere til dem begge mens jeg trekker paralleller til moderne tid. Abloh viste sin første kolleksjon for Louis Vuitton på Men's Fashion Week 2018 i Palais-Royal Gardens i Paris. Rihanna var den første personen som hadde på seg Abloh før showet. Playboi Carti, Steve Lacy, A $ AP Nast, Dev Hynes og Kid Cudi gikk på moteshowet. Abloh har siden blitt etterspurt etter designene sine, og laget et originalt antrekk designet for Serena Williams å ha på seg under US Open 2018, et samarbeid med Nike. 5. juni 2018 ga Virgil Abloh ut et spesielt samarbeid med bagasjeprodusenten Rimowa, en gjennomsiktig koffert i begrenset opplag. I mars 2019 samarbeidet Abloh med Ikea for å begynne å lage møbler for tusenårene, alt fra skap, tepper, salongbord og stoler. Abloh har inkorporert forskjellige elementer i stilen, for eksempel sitattegnene rundt bestemte ord og lagt det på forskjellige klesplagg, og i dette tilfellet forskjellige typer møbler. For eksempel opprettet Abloh et dørstoppavbrudd på en stol ved å legge til en dørstopp på et av stolbena for å gjøre det hevet. En av Ablohs mest populære varer er Frakta Bag. Den er beige med teksten SCULPTURE trykt på siden. Virgil slo seg sammen med SSENSE for å gi ut en treningssamling 29. mars 2019. Denne samlingen inneholder en rekke treningsklær fra; matchende leggings og sports -bh, atletiske gensere og crop tops. Denne samlingen inneholder noen av Virgils signaturdesign ved å inkludere det off-hvite gule skiltet som vikles rundt midjen på buksene og bunnen av sports-bh-ene. Virgil inkluderer også et tredimensjonalt tillegg av sine fireveis piler, og skaper et kryss på forsiden av toppene og buksene. Abloh ble omtalt i samtale med sin venn og hyppige samarbeidspartner Takashi Murakami på forsiden av høsten 2018 -utgaven av Cultured magazine.

I mai 2019 kunngjorde Pioneer, produsent av DJ-konsoller, sitt samarbeid med Abloh for design av sine transparente CDJ-2000NXS2- og DJM-900NXS2-modeller. Konsollene ble vist på Chicagos Museum of Contemporary Art i Figures of Speech Exhibition

Interessante Artikler

Andrew Samuels

Utforsk Andrew Samuels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte psykoterapeuten Andrew Samuels ble født 15. mai 1997 i USA.

Astrid Sampe

Utforsk Astrid Sampe nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente designeren Astrid Sampe ble født 27. mai 1909 i Sverige.

Tom Heward-Belle

Utforsk Tom Heward-Belle nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballmålvakten Tom Heward-Belle ble født 11. mars 1997 i Australia.

Pedro Franco

Utforsk Pedro Francos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente colombianske fotballspilleren Pedro Franco ble født 23. april 1991 i Colombia.

Peter Gifford

Utforsk Peter Gifford nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske musikeren Peter Gifford ble født 5. april 1955 i Australia.

Francisco Javier Arellano Felix

Utforsk Francisco Javier Arellano Felix nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte narkotikamisfereren Francisco Javier Arellano Felix ble født 11. desember 1969 i Mexico.

Ted King

Utforsk Ted King nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ted King ble født 1. oktober 1965 i USA.

Jason C. Gallion

Utforsk Jason C. Gallions nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bonden Jason C. Gallion ble født 10. februar 1977 i USA.

Sebastien Wuthrich

Utforsk Sebastien Wuthrich nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastien Wuthrich ble født 29. mai 1990 i Sveits.

Thorarinn G. Petursson

Utforsk Thorarinn G. Petursson nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente islandske økonomen Thorarinn G. Petursson ble født 2. juli 1966 på Island.

Josephine van Zaane

Utforsk Josephine van Zaane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte danske badmintonspilleren Josephine van Zaane ble født 8. januar 1993 i Danmark.

Natalie Sago

Utforsk Natalie Sago nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte basketballdommeren Natalie Sago ble født 24. mai 1989 i USA.

Britisk Tv-Personlighet

Britisk Tv-Personlighet

Sebastian Montesinos plassholderbilde

Utforsk Sebastian Montesinos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastian Montesinos ble født 12. mars 1986 i Chile.

Arnaldo cohen

Utforsk Arnaldo Cohens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt musikkpedagog Arnaldo Cohen ble født 22. april 1948 i Brasil.

Christian Tessier

Utforsk Christian Tessier nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske skuespilleren Christian Tessier ble født 1. januar 1978 i Canada.

Chris Van Zeyl

Utforsk Chris Van Zeyls formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske fotballspilleren Chris Van Zeyl ble født 4. september 1983 i Canada.

Tony Kelly

Utforsk Tony Kelly nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Tony Kelly ble født 15. desember 1993 i Irland. Tony Kelly (født 15. desember 1993) er en irsk hurler som spiller for Clare Senior Championship-klubben Ballyea og på inter-fylkesnivå med Clare senior hurling-team. Han stiller vanligvis opp som midtspiss.

Rajan Seth

Utforsk Rajan Seth nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricketdommeren Rajan Seth ble født 10. februar 1952 i India.

Patrick van Kalken

Utforsk Patrick van Kalken nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Judoka Patrick van Kalken ble født 29. september 1975 i Nederland.

Mellomdistanseløper

Mellomdistanseløper

Mounira Elmahdeya

Utforsk Mounira Elmahdeya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mounira Elmahdeya ble født 22. november 1885 i Egypt. Egyptisk sanger kjent som Sultana of the Song og en av Egypts mest fremtredende sangere i løpet av hennes tid.

Jadine Nollan

Utforsk Jadine Nollan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Jadine Nollan ble født 29. september 1958 i USA.

Israelsk-Matematiker

Israelsk-Matematiker

Ricardo Vantes

Utforsk Ricardo Vantes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente cubanske volleyballspilleren Ricardo Vantes ble født 21. april 1967 på Cuba.