Varg Vikernes

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 11. februar 1973
Fødselssted fjell
Land Norge
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 48 år, 8 måneder, 17 dager
Horoskop Vannmannen

Varg Vikernes Birthday Countdown

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Varg Vikernes nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Varg Vikernes? Hvem dater Varg Vikernes nå og hvor mye penger har Varg Vikernes?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Varg Vikernes Biography

Varg Vikernes is a famous Gitarist , som ble født den 11. februar 1973 i Norge . Norsk black metal -musiker kjent for sitt soloprosjekt Burzum, samt sitt tidligere verk i det sædvanlige black metal -bandet Mayhem. Ifølge Astrologer, Varg Vikernes dyrekretsen er Vannmannen .

Louis Cachet (født Kristian Vikernes, 11. februar 1973), profesjonelt kjent som Varg Vikernes (norsk: [ˈvɑrɡ ˈvìːkəɳeːs]), er en norsk musiker og forfatter. I 1991 grunnla han enmannsmusikkprosjektet Burzum, som ble en av de mest innflytelsesrike black metal-handlingene. I 1994 ble han dømt for drap og brannstiftelse, og sonet deretter 15 års fengsel.Han giftet seg med Marie Cachet; de har en datter som heter Rebecca.

Vikernes har uttalt at for innspillingen av disse tidlige albumene brukte han en gammel Westone -gitar, som han hadde kjøpt i 1987 av en bekjent. Han brukte den billigste basgitaren som var i sin lokale butikk og lånte et trommesett fra Old Funeral, etterfølgerbandet Immortal, og en annen musiker som bodde i nærheten. På Hvis lyset tar oss lånte han også Hellhammers trommesett, det samme Hellhammer brukte til å spille inn De Mysteriis Dom Sathanas av Mayhem. Han brukte en Peavey -forsterker, men for innspilling av Filosofem brukte han forsterkeren på brorens stereo og noen gamle fuzzpedaler. For vokal ville han bruke hvilken mikrofon som lydteknologien ga ham, men under innspillingen av Filosofem brukte han med vilje den verste mikrofonen de hadde, en headsetmikrofon. På sporet Dungeons of Darkness brukte han den store gongen ved Grieghallen for bakgrunnsstøy (Euronymous hjalp ham med å slå knyttneven på den).

kadie lynn roberson nettoformue

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Varg Vikernes ethnicity, nationality, Ancestry & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Varg Vikernes etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Varg Vikernes religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Siden slutten av 1990 -tallet har han beskrevet synene sine som Odalisme, som han sier omfatter hedenskap, tradisjonell nasjonalisme, rasisme og miljøisme. Vikernes går også inn for sosial konservatisme, enkel livsstil og selvforsyning (inkludert overlevelse). Vikernes har beskrevet sin egen ideologi voldsomt anti-moderne. I følge Eric Brown som skrev for International Business Times, motsetter Vikernes seg alt som ble ansett som en trussel mot et førindustrielt europeisk hedensk samfunn, inkludert men ikke begrenset til kristendom, islam, jødedom, kapitalisme og materialisme, og han møter også mot et oppfattet internasjonalt jødisk samfunn konspirasjon for å ødelegge den tradisjonelle europeiske identiteten.

Varg Vikernes Net Worth

Varg Vikernes is one of the rikeste gitarist og oppført på den mest populære gitaristen. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Varg Vikernes nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Varg Vikernes Net Worth & Salary
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Gitarist
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han lærte gitar i fjorten år og spilte med death metal-bandet Old Funeral fra 1990-91.

Siden slutten av 1990 -tallet har han beskrevet synene sine som Odalisme, som han sier omfatter hedenskap, tradisjonell nasjonalisme, rasisme og miljøisme. Vikernes går også inn for sosial konservatisme, enkel livsstil og selvforsyning (inkludert overlevelse). Vikernes har beskrevet sin egen ideologi voldsomt anti-moderne. I følge Eric Brown som skriver for International Business Times, motsetter Vikernes seg alt som anses som en trussel mot et pre-industrielt europeisk hedensk samfunn, inkludert, men ikke begrenset til, kristendom, islam, jødedom, kapitalisme og materialisme, og han møter også mot et oppfattet internasjonalt jødisk samfunn konspirasjon for å ødelegge den tradisjonelle europeiske identiteten.

Vikernes begynte å spille gitar i en alder av 14. Da han var 17 år, kom Vikernes i kontakt med medlemmer av Old Funeral. Han spilte gitar med dem i løpet av 1990–1991 og opptrådte på deres Devoured Carcass EP før han begynte sitt solo musikalske prosjekt, Burzum, og ble raskt involvert i den tidlige norske black metal -scenen. I løpet av 1992–1993 spilte han inn fire album som Burzum.

Varg Vikernes Height

Varg Vikernes's height Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Varg Vikernes Height & Body Stats
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han ble dømt til tjueen års fengsel i 1991 for drapet på Mayhem-bandkameraten Oystein Euronymous Aarseth og brenning av flere norske kirker.

I 1992 begynte Vikernes i black metal -bandet Mayhem, et år etter at bandmedlem Dead begikk selvmord 8. april 1991.

Who is Varg Vikernes dating?

I henhold til våre poster, Varg Vikernes er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Varg Vikernes’s ikke noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Varg Vikernes. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Varg Vikernes!

Vikernes ble arrestert 19. august 1993 i Bergen. Politiet fant 150 kg sprengstoff og 3000 runder ammunisjon i hjemmet hans. I følge Encyclopedia of White Power hadde Vikernes til hensikt å sprenge Blitz House, den radikale venstreorienterte og anarkistiske enklaven i Oslo, en plan som angivelig var på nippet til henrettelse. I en artikkel som opprinnelig ble publisert i 1999, nevnte Kevin Coogan også Vikernes påståtte intensjon om å ødelegge en Oslo-basert punk-antifascistisk knebøy som heter Blitz House, og uttalte at Vikernes kan ha følt at han ikke hadde noe annet valg enn å drepe Euronymous før han bombet Blitz House fordi 'kommunisten' nesten helt sikkert ville ha motsatt seg en slik handling. Vikernes benektet disse påstandene i et intervju fra 2009 og sa at han samlet inn sprengstoff og ammunisjon for å forsvare Norge hvis vi ble angrepet når som helst.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære gitarist . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Norge . Varg Vikernes feirer bursdag 11. februar hvert år.

Vikernes var innfødt i Bergen og tilbrakte deler av barndommen i Irak, der faren jobbet for den irakiske regjeringen. Han begynte å spille gitar i en alder av 14 år og dannet sitt første band, Kalashnikov, i løpet av de neste to årene. Etter å ha grunnlagt Burzum ble han en del av den tidlige norske black metal -scenen. I 1992 ble Vikernes, sammen med andre medlemmer av scenen, mistenkt for å ha brent ned fire kristne kirker i Norge. Vikernes nektet ansvaret for brannstiftelsen, selv om han støttet dem. I begynnelsen av 1993 hadde han spilt inn fire album som Burzum og et annet med andre black metal -band Mayhem.

Blackthorn hevder Vikernes planla å drepe Euronymous og presset ham til å følge med. Han hevder at han sommeren 1993 nesten var innlagt på et mentalsykehus, men flyktet til Bergen og ble hos Vikernes. Blackthorn sa om drapet, jeg var verken for eller imot det. Jeg brydde meg ikke om Øystein. Vikernes hevder imidlertid at han ikke hadde planlagt drapet, og at Blackthorn kom for å vise Euronymous noen nye gitarriff. Vikernes kalte Blackthorns krav som et forsvar […] for å sikre at jeg ikke kunne klandre ham [for drapet].

Natten til 10. august 1993 knivstakk Vikernes Euronymous til døde i leiligheten hans i Oslo. Mordet ble opprinnelig skyldt på svenske black metallers av media. Det har blitt spekulert i at drapet var et resultat av en maktkamp, ​​en økonomisk strid om Burzum -poster (Euronymous skyldte Vikernes en stor sum royaltybetalinger), eller et forsøk på å overgå en nylig knivstikking på Lillehammer begått av keiser trommeslager Faust. Vikernes hevder at han drepte Euronymous i selvforsvar. Han sier at Euronymous hadde planlagt å bedøve ham med et elektrosjokkvåpen, binde ham og torturere ham i hjel mens han filmet hendelsen. Vikernes forklarer: Hvis han snakket om det til alle og noen, hadde jeg ikke tatt det på alvor. Men han fortalte bare en utvalgt vennegjeng, og en av dem fortalte meg det. Han sa at Euronymous planla å bruke et møte om en usignert kontrakt for å ligge i bakhold for ham.

Tidlig i 1993 oppsto fiendskap mellom Euronymous og Vikernes. Etter Bergens Tidende -episoden bestemte Euronymous seg for å stenge Helvete da det begynte å tiltrekke politiet og media oppmerksomhet.

Interessante Artikler

Moses Moura Pinheiro

Utforsk Moises Moura Pinheiros nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Moises Moura Pinheiro ble født 25. juli 1979 i Brasil.

Event Rider

Event Rider

Cesar Andrade

Utforsk Cesar Andrades nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente inlineskateren Cesar Andrade ble født 25. april 1979 i Brasil.

Petr Fiala

Utforsk Petr Fialas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Chamber of Deputies Petr Fiala ble født 1. september 1964 i Tsjekkia.

Idaira

Utforsk Idairas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Idaira ble født 14. mars 1985 i Spania. Hun ble født 14. mars 1985 i San Cristóbal de La Laguna (Tenerife). Hun er det yngste barnet, etter tre brødre, David, Besay og Airam. Foreldrene deres er: Balvina og Rafael. I år 2003 prøvde hun seg på rollebesetningen av showet, 'OT', men ble ikke valgt. To år senere kom hun tilbake for å prøve igjen med broren Airam; han besto ikke den første runden, men det gjorde Idaira. Ikke bare besto hun den første runden, men den ene runden etter den andre til hun ankom finalen, hvor hun konkurrerte mot ytterligere 16 deltakere for å få en plass i akademiet. I den såkalte 'Show 0' valgte hun Christina Aguileras sang med tittelen Genie in a Bottle (spanskspråklig versjon bokstavelig talt 'Captured Genie' eller 'Genio Atrapado'). Idaira ankom semifinaleshowene, og var favoritten til å vinne konkurransen. Under et av de siste showene der de tre finalistene dukket opp, ble Idaira, som ble kåret til favoritten av publikum til å vinne showet, nominert igjen sammen med Víctor.

Matias Tellez

Utforsk Matias Tellez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske sangeren Matias Tellez ble født 8. februar 1989 i Norge.

Vandana Katariya

Utforsk Vandana Katariya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske hockeyspilleren Vandana Katariya ble født 15. april 1992 i India.

Marta Jandova

Utforsk Marta Jandova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Marta Jandova ble født 13. april 1974 i Tsjekkia. Tsjekkisk rocksanger best kjent som forsanger for bandet Die Happy. Bandet hennes er kjent for album som Promotion og Supersonic Speed.

Evheniya Tulchevska

Utforsk Evheniya Tulchevska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Evheniya Tulchevska ble født 1. januar 1990 i Storbritannia. På det tidspunktet hun ble Miss Ukraine 2009, var hun student ved National Mining University of Ukraine.

Claudia Soberon

Utforsk Claudia Soberon formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Claudia Soberon ble født 29. september 1977 i Mexico.

James H. Clark

Utforsk James H. Clarks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dataforskeren James H. Clark ble født 23. mars 1944 i USA.

Representant

Representant

Anita Ekberg

Utforsk Anita Ekbergs nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Anita Ekberg ble født 29. september 1931 i Sverige. Skuespillerinne som vant Miss Sweden-konkurransen i 1950 og ble udødeliggjort for sin ikoniske Trevifontenen-scene i den italienske klassikeren La Dolce Vita fra 1960. Hun spilte også fremtredende roller i filmene War and Peace, 4 for Texas og The French Sex Murders.

Alex Cord

Utforsk Alex Cords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alex Cord ble født 3. mai 1933 i USA. Mest kjent for rollen som Michael Coldsmith Briggs, også kjent som 'Archangel' i CBS-eventyrserien Airwolf.

Peter Eismann

Utforsk Peter Eismann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske politikeren Peter Eismann ble født 8. april 1957 i Tyskland.

Soul Singer

Soul Singer

Stephen Emmott

Utforsk Stephen Emmotts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Stephen Emmott ble født 3. juni 1960 i Storbritannia. Stephen Emmott (født 3. juni 1960) er en britisk vitenskapsmann, gründer og sjefforsker i Scientific. Emmott ble kåret til en av Londons mest innflytelsesrike forskere, og en av de mest innflytelsesrike personene i London av Evening Standard i 2012.

Greig Nori

Utforsk Greig Nori nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Greig Nori ble født 21. november 1964 i Canada.

Vadim Arkhipchuk

Utforsk Vadim Arkhipchuk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte idrettsutøveren Vadim Arkhipchuk ble født 6. juli 1937 i Ukraina.

Barry George

Utforsk Barry George nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Barry Barry George ble født 15. april 1960 i Storbritannia.

Joachim vinner

Utforsk Joachim Siegerists nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Joachim Siegerist ble født 29. januar 1947 i Tyskland.

Alain Rey

Utforsk Alain Reys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alain Rey ble født 30. august 1928 i Frankrike.

Samson Kutateladze

Utforsk Samson Kutateladze nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte georgiske forretningsmannen Samson Kutateladze ble født 4. mai 1964 i Georgia.

Todd Huth

Utforsk Todd Huths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gitaristen Todd Huth ble født 13. mars 1963 i USA.

Gianluigi Paragone

Utforsk Gianluigi Paragone formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av republikkens senat Gianluigi Paragone ble født 7. august 1971 i Italia.