Tyrone Wheatley

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 19. januar 1972
Fødselssted Inkster
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 49 år, 9 måneder, 11 dager
Horoskop

Tyrone Wheatley Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Tyrone Wheatley nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Tyrone Wheatley er? Hvem dater Tyrone Wheatley nå og hvor mye penger har Tyrone Wheatley?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Tyrone Wheatley Biografi

Tyrone Wheatley er en berømt amerikansk fotballtrener , som ble født den 19. januar 1972 i forente stater . Tyrone Anthony Wheatley, Sr. (født 19. januar 1972) er for tiden hovedfotballtrener ved Morgan State University. Han er også en tidligere profesjonell spiller som spilte 10 sesonger i National Football League (NFL) og var en av de mest suksessrike videregående og kollegiale idrettsutøverne i Metropolitan Detroit historie. På videregående var han medlem av statlige mesterlag i både friidrett og fotball, og han ble kåret til Michigans årets friidrettsutøver og årets fotballutøver i samme studieår. Han fikk All-America-utmerkelser på både videregående skole og college. Etter at han ble uteksaminert som en av Michigans beste idrettsutøvere på videregående skole, gikk han på University of Michigan på et atletisk stipend og fikk førstelagets All-Big Ten Conference-utmerkelser på Big Ten Champion fotball- og banelag. Han rangerer blant Wolverines' all-time rushing-ledere i en rekke kategorier, og navnet hans vises flere steder i Big Ten fotballrekordboken. Han ble utnevnt til All-Big Ten-lag i fotball og friidrett totalt fire ganger, og han tjente deler av syv Big Ten-mesterskap (to lagpriser for fotball, en lagpris for innendørsbane, en pris for 110 meter hekk , og tre priser for individuelle fotballstatistiske prestasjoner). Ifølge astrologer, Tyrone Wheatley's dyrekretsen er Steinbukken .

t-pain bursdag

På college konkurrerte Wheatley også i bane og tjente universitetsbrev i 1993–1995. I 1994 var han Big Ten utendørs 110 meter hekkmester, ble valgt til førstelaget All-Big Ten, og var medlem av menns innendørs friidrettslag som vant innendørs Big Ten lagmesterskapet. Han ble nummer åttende ved NCAA utendørs mesterskap i 1995 i 110 meter hekk, noe som ga ham all-amerikansk utmerkelse. På slutten av sin Michigan-banekarriere eide han den tredje raskeste innendørs 60m-tiden i Michigan-historien på 6,80 sekunder, samt den nest raskeste utendørs 110 meter hekktiden på 13,77 sekunder og tredje raskeste utendørs 100 meter på 10,46 sekunder. Etter hvert har etterfølgende utøvere overgått tidene hans, og etter 2007-sesongen ble 110 meter hekk-tiden rangert som fjerde best og 100 meter dash-tiden var femte.Wheatley hadde nr. 6 for Michigan Wolverines fotballprogram fra 1991 til 1994. På slutten av 2007-sesongen ble han rangert på tredjeplass i Michigans fotballhistorie i karrierepoeng og nummer to i karrieretouchdowns (bak Anthony Thomas) med førtisju rushing touchdowns, seks motta touchdowns og én kickoff-retur for touchdown. Hans 47 rushing touchdowns, som ble rangert på tredjeplass i Big Ten-historien på slutten av karrieren, rangert på femteplass bak Ron Dayne (71), Anthony Thompson (68), Pete Johnson (56) og Thomas gjennom 2006-sesongen. Hans 17 touchdowns i 1992 rangerer som den femte mest produktive offensive sesongen i Michigans historie. I 1992 var han Big Ten rushing og scoringsmester i en krenkelse der Michigan quarterback Elvis Grbac også var en statistisk Big Ten-mester. Han tjente Big Ten Offensive Player of the Year Award den sesongen og avsluttet sesongen ved å tjene MVP for 1993 Rose Bowl på en 235-yard, 15-carry-opptreden mot Washington Huskies, som inkluderte touchdown-løp på 88, 56 og 24 meter.

Som nybegynner for 1991 Wolverines, satte Wheatley Michigan freshman yards per forsøk rekord med 555 yards på 86 bærer for 6,4 yards per forsøk. I det andre året slo han gjennom med sitt første av tre påfølgende førstelags All-Big Ten-valg. Han skyndte seg i 1357 yards og 13 rushende touchdowns i tillegg til 3 mottakende touchdowns og registrerte et kickoff retur touchdown mens han subb for den skadde Ricky Powers. Wheatley hadde samlet flest touchdowns av en run back i Michigan-historien ved slutten av ungdomsåret og var et profesjonelt prospekt. I 1993 på slutten av juniorsesongen 1993 Wolverines, tjente han MVP-prisen for 1994 Hall of Fame Bowl. Wheatley hadde endt på åttende plass i Heisman Trophy-løpet i 1993. Før LeShon Johnsons innsats på 306 yards i november den sesongen mot Iowa-laget som Wheatley hadde hastet 113 yards mot, hadde Wheatley blitt nevnt som den beste backen i nasjonen, men Johnsons innsats og Bam Morris' tre siste kamper på 223, 222 og 223 yards førte til at Bam Morris vant Doak Walker Award. De fleste som endte foran ham i Heisman-avstemningen var enten seniorer (Ward, Glenn Foley, Johnson) eller ga opp sin amatørkvalifisering og meldte seg tidlig til utkastet (Heath Shuler, David Palmer, Marshall Faulk), noe som gjorde Wheatley til en av de favoritter til prisen hvis han ble værende på college i ett år til. Han ble i Michigan i ytterligere et år med den uttalte hensikten å oppnå sin grad, men ble uten å motta graden. Preseason 1994 Heisman Trophy-favoritten (sammen med JJ Stokes på 7. plass), bommet imidlertid på begynnelsen av sesongen med en skade på den samme skulderen som hadde fått ham til å gå glipp av to kamper i 1993. Han kom tilbake til lagoppstillingen i september 24, 1994 ble overskygget av The Miracle i Michigan. Hans retur til 1994 Wolverines i seniorsesongen hadde vært en overraskelse, men skader tillot Tshimanga Biakabutuka og Ed Davis å få litt spilletid. Han endte bare på 12. plass i Heisman-avstemningen som senior. Ikke desto mindre trodde han at hans senior-årserfaring utvidet horisonten hans.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Tyrone Wheatley etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Tyrone Wheatleys etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Tyrone Wheatleys religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I 1995 og 1996, under Dan Reeves, hadde Giants tapte sesonger og stolte sterkt på Rodney Hampton som mottok mesteparten av serien på hastige spill. I 1995 fikk runbacken Herschel Walker flere forbikjøringer, og i 1996 var backen Charles Way et hovedvåpen. Wheatley returnerte avspark for 1995 og 1996, med 10 returer for 18,6 yards per retur i 1995 og 23 returer for 21,9 yards per retur i 1996. Mens Hampton ledet laget i rushing med 827 yards til Wheatleys 6009 yards på 5009 yards i Wheatleys 6009 yards. yards og 51 yards mottak ga ham teamet all-purpose yards ledelse. Imidlertid hadde Wheatley 6 fomler på bare 147 berøringer (112 rush, 12 mottakelser og 23 returer fra kickoff).

Tyrone Wheatleys nettoverdi

Tyrone Wheatley er en av de rikeste amerikansk fotballtrener & oppført på den mest populære amerikanske fotballtreneren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Tyrone Wheatley nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Tyrone Wheatleys nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde amerikansk fotballtrener
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Wheatley ble født i Inkster, Michigan. Inkster ligger i Metropolitan Detroit, øst for både Ann Arbor og University of Michigan. Wheatleys far (også kalt Tyrone) fikk et dødelig skuddsår i hodet i 1974 da Wheatley var to år gammel. Wheatleys stefar døde av et hjerteinfarkt da han var 13, og etterlot seg Wheatley, søsteren hans og halvbroren, to år gamle Leslie Mongo. Kort tid etter ble Wheatleys mor, Patricia, permittert og ble alkoholiker. Med det effektive tapet av sine to foreldre, ble Wheatley og søsteren hans tvunget til å flytte inn hos en tante, hvor han levde gjennom resten av barndommen. På grunn av familievansker fungerer Wheatley som verge for to søskenbarn og hans halvbror. Mongo var ti år yngre enn Wheatley, og ble uteksaminert fra videregående skole i New Jersey i 2004 - tretten år etter at Wheatley var uteksaminert fra videregående.

jonny mitchell nettoformue

I 1995 og 1996, under Dan Reeves, hadde Giants tapte sesonger og stolte sterkt på Rodney Hampton som mottok mesteparten av serien på hastige spill. I 1995 fikk runbacken Herschel Walker flere forbikjøringer, og i 1996 var backen Charles Way et hovedvåpen. Wheatley returnerte avspark for 1995 og 1996, med 10 returer for 18,6 yards per retur i 1995 og 23 returer for 21,9 yards per retur i 1996. Mens Hampton ledet laget i rushing med 827 yards til Wheatleys 6009 yards på 5009 yards i Wheatleys 6009 yards. yards og 51 yards mottak ga ham teamet all-purpose yards ledelse. Imidlertid hadde Wheatley 6 fomler på bare 147 berøringer (112 rush, 12 mottakelser og 23 returer fra kickoff).

Wheatley ble draftet av New York Giants i den første runden av 1995 NFL Draft med det syttende utvalget. Han holdt ut i 17 dager før han signerte en femårskontrakt med laget. Vilkårene inkluderte en signeringsbonus på ,3 millioner og eskalerende grunnlønninger på til sammen over ,9 millioner. Forhandlingene ble forlenget delvis på grunn av omfattende familieengasjement. Wheatley satte ingen mål for seg selv og levde etter bestemorens motto om å forberede seg: Du kan sette seil, men du kan ikke sette vinden. Giants så på Wheatley som fremtidens runback, siden Rodney Hampton var i det siste året av kontrakten sin. Til tross for de originale visjonene, ble Wheatley brukt sparsomt og startet bare åtte kamper i løpet av fire sesonger med Giants. Utenfor banen flyttet Wheatley halvbroren med seg til New Jersey for å holde ham unna det tumultariske miljøet og for å gi ham et sterkt læringsmiljø.

Tyrone Wheatley Høyde

Tyrone Wheatleys høyde 1,83 moh vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Tyrone Wheatley Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 1,83 moh
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Wheatley gikk på Hamilton J. Robichaud High School i Dearborn Heights, Michigan, en nabokommune til Inkster. I løpet av tiden på Robichaud High School ble han ni ganger MHSAA-statsmester (sju ganger individuell i friidrett, engangslag hver i friidrett og fotball). Han er blant de høyest scorende fotballspillerne i Michigan videregående skoles historie, og han ledet videregående skole til statens fotballmesterskap mens han spilte åtte forskjellige posisjoner og ble kåret til årets fotballspiller i Michigan. I MHSAA Championship-kampen i 1990 mot kraftsenteret Kingsford High School på øvre halvøy ved Pontiac Silverdome, løp Wheatley i 165 yards og et touchdown i en 21–7 seier. Den sesongen ledet han Bulldogs til en rekord på 12–1, og til deres eneste statlige fotballmesterskap. Han har blitt beskrevet som den største fotballspilleren i Michigan High Schools historie.

Etter at han ble uteksaminert fra University of Michigan, ble Wheatley valgt ut av New York Giants i NFL i første runde av 1995 NFL Draft. Som en running back for Giants var han lagets allsidige yards-leder i 1996 og deres ledende ballbærer i 1997. Til tross for suksessen på banen utviklet han et rykte for sløvhet. Han ble byttet til Miami Dolphins, men kuttet før 1999-sesongen begynte. Han signerte med Oakland Raiders og blomstret, og ledet laget i rushing tre ganger og to ganger avsluttet blant NFLs topp ti spillere i rushing touchdowns. I løpet av sin NFL-karriere (1995–2004) utgjorde han over 6500 all-purpose yards som back- og kickoff-retur.

larry jackson - wikipedia

Hvem dater Tyrone Wheatley?

Ifølge våre poster, Tyrone Wheatley er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Tyrone Wheatley's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Tyrone Wheatley. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Tyrone Wheatley!

I 1998 var Wheatley den eneste fireårige veteranen i Giants-backfielden, og selv om han utviklet et nytt godt forhold til en offensiv koordinator, ble han vant til å bli beskrevet som en gåte. Giants falt til 8–8 mens de stolte på Barber, Way og Gary Brown. I løpet av sesongen utførte Wheatley ofte speiderlagsoppgaver og var inaktiv i noen kamper. Fassel var ikke sympatisk til Wheatleys ønske om spilletid og mente at Wheatley var overvektig. I løpet av sesongen var det kontrovers om en sesonglang vektgrense på 235 pund (107 kg; 16 st 11 lb) som hadde blitt plassert på Wheatley. Wheatleys spillevektgrense var satt til 230 pund (104 kg; 16 st 6 lb) i treningsleiren og ble hevet til 235 på Wheatleys forespørsel. Han hadde spilt på 233 pund (106 kg; 16 st 9 lb) i det siste spillet i college-karrieren. I uke 11 hadde Wheatley bare kledd seg i fem kamper og spilt i fire og ble nedrykket til en rolle som alternativ da han spilte.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære amerikansk fotballtrener . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Tyrone Wheatley feirer bursdag 19. januar hvert år.

I følge The New York Times var det en feiloppfatning av Wheatley som en kreftsykdom i garderoben av de fleste kontoer. Selv om han hadde noen problemer, husket lagkameratene ham for hans personlighet og oppførsel. Den generelle oppfatningen til Wheatley var at han var velsignet med enormt talent, men som en pakke var han en gåte. I følge Michael Strahan kunne Wheatley … løpe forbi de brede mottakerne, løfte linjemennene og utkonkurrere hvem som helst. Dermed var treningsmønsteret hans utenom sesongen med å kaste vektene for diskusjon om politikk og aktuelle saker urovekkende, men ikke utfordret fordi han kunne løfte det meste. Imidlertid, i tillegg til de gåtefulle problemene, hadde Wheatley fysiske problemer i New York. Han ble skadet og kunne ikke prestere i deler av alle fire treningsleirene. Etter 1998-sesongen ble Wheatley byttet til Jimmy Johnsons Miami Dolphins. I februarhandelen var gigantene fornøyde med å motta et draftvalg i syvende runde i retur.

erislandy lara nettoformue

På banen ble Wheatley en viktig del av en overraskende effektiv vestkystoffensiv drevet av Jon Gruden. I 1999 var Wheatley Raiders ledende rusher og deres eneste back som hadde mer enn én touchdown-mottakelse. For første gang hadde Wheatley flere 100-yard-kamper i samme sesong: 100 yards på 20 rush 3. oktober mot Seattle Seahawks og 111 yards på 19 rush 19. desember mot Tampa Bay Buccaneers. Spillerne spilte som en enhet, og ikke bare hadde Wheatley sine beste sesonger i Oakland, men også lange NFL-veteraner på Raiders samlet sin beste sesong da han kom. For eksempel gjorde Rich Gannon, en NFL-veteran-quarterback siden 1987, sine fire første Pro Bowl-opptredener med Wheatley som våpen. Laget kom imidlertid bare en rekord på 8–8.

The Dolphins håpet at Wheatley ville konkurrere om startende bakre posisjon med Abdul-Karim al-Jabbar, som hadde hastet for ligaledende 15 touchdowns i 1997, men hvis produksjon hadde falt til bare 6 i 1998. Imidlertid ble Wheatley kuttet fra Miami Dolphins treningsleirliste. Han hadde bare gått gjennom en uke med Dolphins treningsleir før han ble løslatt, noe som gjorde ham tilgjengelig for Raiders. The Raiders signerte Wheatley 4. august 1999 for å hjelpe til med å gjøre opp for tapet av Zack Crockett som pådro seg en brukket fot. Ironisk nok tjente Wheatley, det syttende sammenlagte utvalget i 1995 NFL Draft, sin 1999-listeplass i en kamp med Rashaan Salaam, det tjueførste sammenlagte utvalget i 1995 NFL Draft, som hadde vært Dan Reeves sitt foretrukne utkastvalg i 1995. Wheatley ble sammenkoblet i Raiders backfield med Napoleon Kaufman, det attende sammenlagte utvalget i 1995 NFL Draft.

Interessante Artikler

Brodie Dupont

Utforsk Brodie Dupont formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle Brodie Dupont ble født 17. februar 1987 i Canada.

Kowloon Kurosawa

Utforsk Kowloon Kurosawa formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte forretningsmannen Kowloon Kurosawa ble født 1. oktober 1971 i Japan.

Nodar Khashba

Utforsk Nodar Khashba nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Nodar Khashba ble født 1. oktober 1951 i Georgia.

Ben Garrod

Utforsk Ben Garrods nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Ben Garrod ble født 29. januar 1982 i . Ben Garrod (født 29. januar 1982) er en engelsk evolusjonsbiolog, primatolog og kringkaster. Han er professor i evolusjonsbiologi og vitenskapsengasjement ved University of East Anglia, Norwich, siden 2019.

Ioannis Paleokrassas

Utforsk Ioannis Paleokrassas nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Ioannis Paleokrassas ble født 27. mars 1934 i Hellas.

Karel Paukert

Utforsk Karel Paukerts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente organisten Karel Paukert ble født 1. januar 1935 i Tsjekkia.

Francesco Tullio Altan

Utforsk Francesco Tullio Altan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tegneseriekunstneren Francesco Tullio Altan ble født 30. september 1942 i Italia.

Maile Shimabukuro

Utforsk Maile Shimabukuro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Maile Shimabukuro ble født 1. oktober 1970 i USA.

Todd Rogers

Utforsk Todd Rogers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Todd Rogers ble født 30. september 1973 i USA. Amerikansk sandvolleyballspiller som vant fem påfølgende AVP Tour-titler med partneren Phil Dalhausser fra 2007 til 2011. Han vant en olympisk gullmedalje som representerte USA i Beijing i 2008.

Gardner Fox

Utforsk Gardner Fox nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Gardner Fox ble født 20. mai 1911 i USA. Tegneserieforfatter fra det tjuende århundre kjent for sitt arbeid med DC Comics. Mest kjent jobbet han med tegneseriene Batman, The Flash, Sandman, Justice Society of America og Hawkman.

Benoit Lang

Utforsk Benoit Lang nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Benoit Lang ble født 19. desember 1983 i Belgia.

Lili Hinstin

Utforsk Lili Hinstins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Lili Hinstin ble født 10. juli 1977 i Frankrike. Lili Hinstin (født 10. juli 1977 i Frankrike) er kunstnerisk leder for EntreVues Belfort International Festival.

Jasmine Simhalan

Utforsk Jasmine Simhalan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kampsportartisten Jasmine Simhalan ble født 13. november 1970 i India.

Fran Summers

Utforsk Fran Summers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte britiske modellen Fran Summers ble født 12. august 1999 i USA.

Eric Doeringer

Utforsk Eric Doeringers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente samtidskunstneren Eric Doeringer ble født 1. juli 1974 i Storbritannia.

Nathalie Obadia

Utforsk Nathalie Obadias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Nathalie Obadia ble født 14. mars 1962 i Frankrike. Nathalie Obadia (født 14. mars 1962) er en fransk kunstgallerieier. Hun har spesialisert seg på samtidskunst.

Geoff Crompton

Utforsk Geoff Cromptons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle basketballspilleren Geoff Crompton ble født 4. juli 1955 i USA.

Tucker Lepley

Utforsk Tucker Lepleys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Tucker Lepley ble født 17. januar 2002 i USA.

Anton Shoutvin

Utforsk Anton Shoutvin nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte israelske basketballspilleren Anton Shoutvin ble født 25. januar 1989 i Ukraina.

Israfil Yilmaz

Utforsk Israfil Yilmaz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt militært personell Israfil Yilmaz ble født 29. september 1987 i Nederland.

Meera Line

Utforsk Meera Khadka nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte nepalesiske dommeren Meera Khadka ble født 15. mai 1957 i Nepal.

David Senior

Utforsk David Senior nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Co-Driver David Senior ble født 31. mars 1964 i Storbritannia.

Jesper Tollefsen

Utforsk Jesper Tollefsen nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente danske fotballsjefen Jesper Tollefsen ble født 27. januar 1971 i Danmark.

Russell -rom

Utforsk Russell Zimmer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Russell Zimmer ble født 26. februar 1926 i USA.

En Ji-mann

Utforsk An Ji-man nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren An Ji-man ble født 1. oktober 1983 i Sør-Korea.