Trey Anastasio

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1964
Fødselssted Fort Worth
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 57 år, 0 måneder, 28 dager
Horoskop Vekten

Trey Anastasio Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Trey Anastasio nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Trey Anastasio er? Hvem dater Trey Anastasio nå og hvor mye penger har Trey Anastasio?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Susan Eliza Statesir
Barn Ikke tilgjengelig

Trey Anastasio Biografi

Trey Anastasio er en berømt Gitarist , som ble født den 30. september 1964 i forente stater . Gitarist for jamrock-bandet Phish som skrev alene eller co-skrev mer enn hundre og femti av sangene deres. Han har sitt eget band som heter Trey Anastasio Band, i tillegg til en solokarriere. Ifølge astrologer, Trey Anastasios dyrekretsen er Vekten .

Ernest Joseph Trey Anastasio III (/ˌɑːnəˈst eɪzi oʊ /, født 30. september 1964) er en amerikansk gitarist, sanger, låtskriver og komponist best kjent som hovedvokalist i rockebandet Phish, som han medvirker til. -grunnlagt i 1983. Han er kreditert ved navn som komponist av 152 originale Phish-sanger, 141 av dem som solokreditt, i tillegg til 41 studiepoeng tilskrevet bandet som helhet.hvor ble shanann watts født

Moren hans, Dina, var redaktør for Sesame Street Magazine. Han og Susan Eliza Statesir, hans kone, har to døtre som heter Elizabeth og Isabella.

Anastasio er et grunnleggende medlem av rockebandet Phish, og har fungert som hovedgitarist og vokalist siden oppstarten. Phish er kjent for sin musikalske improvisasjon, utvidede jams, utforskning av et bredt spekter av sjangere og originale liveopptredener. Bandet ble dannet ved University of Vermont i 1983 (med den nåværende line-upen stivnet i 1985), og inkluderer bassist og vokalist Mike Gordon; perkusjonist, vakuumspiller og vokalist Jon Fishman; og keyboardist og vokalist Page McConnell. Phish opptrådte sammen i over 20 år, og ga ut 10 studioalbum, før de slo opp i august 2004. De ble gjenforent i mars 2009 for en tilsvarende turné, ga ut et gjenforeningsalbum Joy og har siden gjenopptatt regelmessig opptreden.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Trey Anastasio etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Trey Anastasios etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Trey Anastasios religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Anastasio meldte seg på UVM som hovedfag i filosofi, hvor han møtte originale Phish-bandkamerater Jon Fishman, Mike Gordon og Jeff Holdsworth. 2. desember 1983 spilte gruppen sin første spillejobb på en dans i Harris-Millis Cafeteria på UVM. Setlisten besto av coverlåter, inkludert Long Cool Woman og Proud Mary som ble fremført to ganger. Bandet var veldig primitivt på denne tiden og brukte hockeykøller som mikrofonstativ. Etter å ha fremført ett sett, ble Michael Jacksons Thriller-album satt på av en festdeltaker for å overdøve bandet. Bandet ville ikke komme tilbake for å spille, men ble likevel betalt for forestillingen. På UVM var han vert for et radioprogram tidlig om morgenen, Ambient Alarm Clock.

Trey Anastasio nettoverdi

Trey Anastasio er en av de rikeste gitarist og oppført på den mest populære gitaristen. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Trey Anastasio nettoverdi er omtrent 85 millioner dollar .

Trey Anastasio nettoformue og lønn
Nettoformue 85 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Gitarist
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han møtte den fremtidige bandkameraten Steve Pollak på barneskolen.

Anastasio meldte seg på UVM som hovedfag i filosofi, hvor han møtte originale Phish-bandkamerater Jon Fishman, Mike Gordon og Jeff Holdsworth. 2. desember 1983 spilte gruppen sin første spillejobb på en dans i Harris-Millis Cafeteria på UVM. Setlisten besto av coverlåter, inkludert Long Cool Woman og Proud Mary som ble fremført to ganger. Bandet var veldig primitivt på denne tiden og brukte hockeykøller som mikrofonstativ. Etter å ha fremført ett sett, ble Michael Jacksons Thriller-album satt på av en festdeltaker for å overdøve bandet. Bandet ville ikke komme tilbake for å spille, men ble likevel betalt for forestillingen. På UVM var han vert for et radioprogram tidlig om morgenen, Ambient Alarm Clock.

Mens han bodde hjemme i et semester, gikk han på Mercer County Community College. Mens han var der, fikk han kontakt igjen med barndomsvennen Tom Marshall, og paret begynte et låtskriversamarbeid og spilte inn materiale som skulle vises på Bivouac Jaun-demobåndet. Anastasio møtte barndomsvennene Tom Marshall, hans fremtidige forfatterpartner, og Marc Daubert som offisielt skulle bli med Phish som perkusjonist fra september 1984 til februar 1985. Etter å ha sett et Phish-show, sluttet pianisten Page McConnell til Phish høsten 1985. Anastasio, sammen med Jon Fishman, overført til Goddard College.

Trey Anastasio Høyde

Trey Anastasios høyde 5 fot 8 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Trey Anastasio Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 8 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han var med og skrev musikken til Broadway-musikalen Hands on a Hardbody , og ble nominert til en Tony Award for sine partiturebidrag.

Anastasio har brukt tjenestene til sin venn, luthier og lydtekniker Paul Languedoc (Phishs lydmann fra 1986–2004) gjennom hele karrieren. De svært resonante elektriske hulkroppsgitarene bygget av Languedoc for Anastasio, hans Ibanez Tube Screamers og Ross Compressors er nøkkelen til hans signaturtone. Anastasio har flere spesialtilpassede Languedoc-elektriske gitarer med hulkropp, som bruker satt lønnehalser med 24-bånds gripebrett i ibenholt og doble Seymour Duncan SH-1 ’59 humbucker-pickuper. Under Phishs 2018 Halloween-musikalsk kostyme, avvek Anastasio fra Languedoc-gitarene sine og opptrådte med en hvit Ed O'Brien-modell Fender Stratocaster.

kyle korver nettoformue

Hvem dater Trey Anastasio?

Ifølge våre poster, Trey Anastasio er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Trey Anastasios noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Trey Anastasio. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Trey Anastasio!

Trey har vært gift med Susan Statesir, hans college-kjæreste, siden 13. august 1994. De har to døtre, Eliza og Isabella. Søsteren hans, Kristy Manning, døde av kreft i april 2009.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære gitarist . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Trey Anastasio feirer bursdag 30. september hvert år.

På begynnelsen av 1990-tallet brukte Anastasio et tilpasset 2×12 høyttalerkabinett drevet av enten et 100W Mesa/Boogie Mark III-hode eller, senere, en Custom Audio Electronics 3-kanals forforsterker og Groove Tubes effektforsterker. I midten av 1997 byttet han til et par modifiserte 1965 Fender Deluxe Reverb-forsterkere, en som fungerte som backup. Da Phish kom tilbake i 2009, var Anastasio tilbake til å bruke Mesa Boogie MKIII. I 2013 la han til en Bogner Shiva-forsterker til arsenalet sitt, som fortsatt kan sees på scenen så sent som Summer Tour '14, men har ikke blitt brukt mye under denne turneen.

The Barn, også kjent som The Farmhouse, er navnet gitt til Anastasios øvings- og innspillingsanlegg på landsbygda nær Westford, Vermont i delstatens Lamoille Valley-region. Det ble rekonstruert mellom 1996 og 1998 fra en eksisterende struktur, Alan Irish Barn. The Barn har blitt brukt av Phish og de fleste av Anastasios prosjekter siden 1999. Forsidebildet til Phish-albumet Farmhouse er av uthuset som ligger rett ved The Barn.

På college studerte Anastasio komposisjon under komponist og arrangør Ernie Stires. Guelah Papyrus, med på Phishs store label-debut A Picture of Nectar, inkluderer en Stires-påvirket fugue-instrumentaldel kalt The Asse Festival som en bro mellom vers. I de første årene av Phish var mange av Anastasios komposisjoner gjennomkomponerte, intrikate og detaljerte i unnfangelsen (for eksempel The Divided Sky, You Enjoy Myself, The Asse Festival, The Squirming Coil, Reba, Fluff’s Travels). Anastasio har brukt improvisasjon som drivkraften bak forenklet låtskriving, spesielt i musikken han har skrevet for sine turné- og innspillingsprosjekter bortsett fra Phish. Tom Marshall, en profesjonell innen datasystemer i New Jersey og venn av Anastasio siden Princeton-barndommen, har vært hans primære låtskrivingssamarbeidspartner, og fungert som tekstforfatter. Anastasio har ofte hentet tekster til musikken sin fra store notatbøker med dikt og prosa holdt av Marshall, og paret har tatt arbeidsretreater der de skrev og/eller spilte inn demoer av nytt materiale. En slik demo, Trampled By Lambs and Pecked by the Dove, har blitt kommersielt utgitt, og mange av sangene som ble inkludert på denne utgivelsen ble reinkarnert i Phishs album fra 1998 The Story of the Ghost. Anastasio skriver også en rekke av sine egne tekster, inkludert alle tekstene på sin første utgivelse med Columbia Records, 2005s Shine.

Effektprosessorer spiller en avgjørende rolle for å oppnå Anastasios gitartone. Han bruker effekter som to Ibanez TS-9 Tube Screamers (med Analogmans Silver Mod) i rekkefølge, den berømte Univibe-klonen Black Cat Vibe og en Ross-kompressor. Han byttet til Analogman's Bicompressor rundt 1998, droppet kompressoren fra riggen sin i 2002, og gjenopptok bruken av Ross Compressor i 2008 da en gruppe fans som ønsket retur av Anastasios signatur Ross-kompressorlyd, slo sammen ressursene sine for å skaffe en vintage Ross Compressor og sendte den til Anastasio i et forsøk på å tvinge ham til å returnere vintage-effektpedalen til riggen hans. Anastasio svarte gjennom vennen og mangeårige samarbeidspartner Tom Marshalls nettsted og forklarte at han hadde mistet sin originale Ross Compressor og at han ble så rørt at folk brydde seg om effektene og gitartonen hans at han ville legge gaven til riggen sin i den originale konfigurasjonen der den har holdt seg siden. Han bruker også en wah wah-pedal (vanligvis en Real McCoy Custom 3 av Geoffrey Teese), en Boomerang-frase-sampler, Custom Audio Electronics Super Tremolo, Ibanez DM2000 delay, Alesis Microverb II (sett til å reversere), Whammy II pitch shifter, også som et Leslie roterende høyttalerhorn. I 2009 la Anastasio til en Nova Repeater (forsinkelse). Han kontrollerer disse enhetene enkeltvis eller i batch med en Custom Audio Electronics RS-10 fotpedalbank. (effektsystemet ble kraftig endret i slutten av 2017 - se treysguitarrig.com for den nyeste informasjonen)

Interessante Artikler

Betty Fussell

Utforsk Betty Fussells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Betty Fussell ble født 28. juli 1927 i USA.

A'Quonesia Franklin

Utforsk A'Quonesia Franklins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren A'Quonesia Franklin ble født 29. september 1985 i USA.

Sebastien chabbert

Utforsk Sebastien Chabbert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastien Chabbert ble født 15. mai 1978 i Frankrike.

Wild Bill Hickok

Utforsk Wild Bill Hickok nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Wild Bill Hickok ble født 27. mai 1837 i USA. Vestlig lensmann som brakte lov og orden til byene i Kansas og gikk på mange eventyr. Han spionerte også for unionshæren og fikk berømmelse som skuespiller etter krigen.

Rico Zuccaro

Utforsk Rico Zuccaro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren Rico Zuccaro ble født 24. september 1942 i USA.

Nirmal Khatri

Utforsk Nirmal Khatri nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske politikeren Nirmal Khatri ble født 4. januar 1951 i India.

Carolinda witt

Utforsk Carolinda Witts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Carolinda Witt ble født 29. mars 1955 i Australia. I begynnelsen fulgte undervisningen hennes metodikken beskrevet av Peter Kelder i hans bok The Eye of Revelation fra 1939, som inneholder historien om oppdagelsen av de tibetanske munkene som utviklet disse bevegelsene. Denne boken inneholder imidlertid svært begrensede instruksjoner og illustrasjoner.

Steve Glasson

Utforsk Steve Glasson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske spilleren Steve Glasson ble født 10. april 1969 i Australia.

Elliot James

Utforsk Elliot James nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Elliot James ble født 29. september 1989 i Storbritannia.

Irma elsa gonzalez

Utforsk Irma Elsa Gonzalez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente advokaten Irma Elsa Gonzalez ble født 29. mars 1948 i USA.

Sa Shirzad

Utforsk Sayed Shirzad nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sayed Shirzad ble født 1. oktober 1994 i Pakistan. Sayed Shirzad (født 1. oktober 1994) er en afghansk cricketspiller. Shirzad er en venstrehendt slagmann som boller venstre arm middels tempo.

Janet Healy Weeks

Utforsk Janet Healy Weeks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dommeren Janet Healy Weeks ble født 19. oktober 1932 i USA.

Tatsuya Shindoh

Utforsk Tatsuya Shindoh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske baseballspilleren Tatsuya Shindoh ble født 14. januar 1970 i Japan.

Rowan Alexander Sawday

Utforsk Rowan Alexander Sawdays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte poeten Rowan Alexander Sawday ble født 26. august 1982 i Storbritannia.

Minoru Niizuma

Utforsk Minoru Niizuma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Minoru Niizuma ble født 29. september 1930 i Japan. Japansk abstrakt billedhugger som jobbet i marmor, granitt og andre steiner. Designene hans var geometriske, organiske og tidvis folkekunstinspirerte.

Kamel Abboud

Utforsk Kamel Abbouds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bokseren Kamel Abboud ble født 30. september 1961 i Algerie.

Milcho Milanov

Utforsk Milcho Milanov nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bulgarske volleyballspilleren Milcho Milanov ble født 4. mars 1965 i Bulgaria.

Rossana Rossanda

Utforsk Rossana Rossandas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente journalisten Rossana Rossanda ble født 23. april 1924 i Kroatia.

Tyler Blanski

Utforsk Tyler Blanskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske forfatteren Tyler Blanski ble født 12. januar 1984 i USA.

Martin Freeman

Utforsk Martin Freemans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Martin Freeman ble født 8. september 1971 i Storbritannia.

Masoud Pezeshkian

Utforsk Masoud Pezeshkian nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Masoud Pezeshkian ble født 29. september 1954 i Iran.

Barbara Partee

Utforsk Barbara Partees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente språkforskeren Barbara Partee ble født 23. juni 1940 i USA.

Aysegul Gunay

Utforsk Aysegul Gunays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Aysegul Gunay ble født 26. oktober 1992 i Tyrkia.

John Hubert

Utforsk John Hubert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske fotballkjøreren John Hubert ble født 24. februar 1991 i USA.

Ariel rivera

Utforsk Ariel Riveras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ariel Rivera ble født 1. september 1966 på Filippinene.