Steve Rushin

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 22. september 1966
Fødselssted Illinois
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 55 år, 1 måneder, 6 dager
Horoskop Jomfruen

Steve Rushin Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Steve Rushin nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Steve Rushin er? Hvem dater Steve Rushin nå og hvor mye penger har Steve Rushin?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Rebecca Lobo (m. 2003)
Barn(er) Siobhan Rose Rushin, Maeve Elizabeth Rushin, Thomas Joseph Rushin

Steve Rushin biografi

Steve Rushin er en berømt Journalist , som ble født på 22. september 1966 i forente stater . Mannen til WNBA-stjernen som ble analytiker Rebecca Lobo, skrev han for Sports Illustrated. Ifølge astrologer, Steve Rushins stjernetegn er Jomfruen .

Rushin vokste opp i Bloomington, Minnesota, den tredje i en familie på fem barn. Øl har lenge vært i blodet mitt, og ikke bare i bokstavelig forstand, skrev han. Mine forfedre var mye øvet på å navngi barer. I 1946 åpnet farens far, Jack Rushin, en salong på Market Street i San Francisco han kalte Jack's. Men neonskiltet Jack Rushin bestilte kom tilbake stavet feil. Stilt overfor en kostbar korreksjon installerte han den uendret, og det er grunnen til at San Francisco – under annet eierskap – hadde en berømt nattklubb på 50-tallet kalt Facks. Rushins mors opphav består av en lang rekke baseballspillere, brannmenn og bareiere ved navn Boyle. Hans bestefar Jimmy Boyle spilte catcher for New York Giants i 1926, og hans olde onkel, Buzz Boyle, var en utespiller for Brooklyn Dodgers. Onkelen deres, Jack Boyle, hadde en lang karriere med Phillies, og ble deretter nesten like kjent som eieren av en bar i sentrum av Cincinnati. I 1954 var Steves far, Don, en blokkering for Johnny Majors ved University of Tennessee. Og Steves eldre bror, Jim, var en spiss på Providence hockeylag som nådde Frozen Four i 1983.Han fikk fire barn med sin kone Rebecca Lobo.

prins ottaviano de medici av toscana

Rushin er en innbitt leser av sidepaneler i frokostblandinger, og siterer som sin tidligste litterære påvirkning tekstforfatterne ved Kellogg's og General Mills, så vel som sportsforfatteren Oscar Madison i New York. Etter å ha lest en historie av Sports Illustrated-skribenten Alexander Wolff på den årlige Gus Macker tre-mot-tre-turneringen i Michigan, innledet Rushin en korrespondanse med Wolff. Han endte opp med å skrive en antologi med sportskallenavn. Fra A-tog til Yogi, med Wolff og Chuck Wielgus. Han begynte i staben til S.I. i 1988, to uker etter at han ble uteksaminert fra Marquette. I løpet av tre år, i en alder av 25, ble han den yngste seniorforfatteren i SI-staben. I 1991 ble han stokket tilbake til tvillingbyene for å dekke hjembyens reaksjon på North Stars første opptreden i en Stanley Cup-finale på 10 år. De over 15 000 publikummene som satte seg fast i Met Center for Cup-spill var et sjokk for Rushin, som ikke hadde sett et så stort publikum på arenaen på flere år – og absolutt ikke da han og resten av Kennedy High Class fra '84 holdt sine avgangsøvelser der.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Steve Rushin etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Steve Rushins etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Steve Rushins religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Rushin er forfatteren av biljardguiden Pool Cool (1990), reiseskildringen Road Swing: One Fan's Journey Into the Soul of America's Sports (1998), samlingen The Caddy Was a Reindeer (2004), romanen The Pint Man (2010) ). og baseballhistoriske The 34-Ton Bat: The Story of Baseball as Told Through Bobbleheads, Cracker Jacks, Jockstraps, Eye Black, and 375 Other Strange and Unforgettable Objects (2013).

Steve Rushin nettoverdi

Steve Rushin er en av de rikeste journalist & oppført på mest populære journalist. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Steve Rushin nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Steve Rushin nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Journalist
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han møtte sin fremtidige kone da hun konfronterte ham i en bar over en hånlig spalte han skrev om WNBA.

Rushin er forfatteren av biljardguiden Pool Cool (1990), reiseskildringen Road Swing: One Fan's Journey Into the Soul of America's Sports (1998), samlingen The Caddy Was a Reindeer (2004), romanen The Pint Man (2010) ). og baseballhistoriske The 34-Ton Bat: The Story of Baseball as Told Through Bobbleheads, Cracker Jacks, Jockstraps, Eye Black, and 375 Other Strange and Unforgettable Objects (2013).

hvor gammel er charles haley

Han husket at forretningsmannens far fikk ham til å slå opp ord i den store røde ordboken deres, slik at han kunne fortelle om hva de mente. Moren hans, Jane, var en lærer som trodde hans kjærlighet til å lese og skrive betydde at han skulle bli advokat. Etter hennes brå død 5. september 1991 av amyloidose, begynte Don å spille golf som 57-åring. Han og min mor hadde alltid spilt tennis – et parspill med mixed double og tennisarmbånd og Love-Love, skrev Rushin. Men i sorg vendte pappa om Job-aktig til golf, et spill med frustrasjon og golfenker og ensomme timer på banen. På sitt første besøk på en driving range, slo faren min til en skillevegg i stål med en av stasjonene sine, og ballen raket tilbake til hans menige, og startet en lang historie med vold og komedie – ofte kombinert – i Rushin-golfspillet. I Bloomington så unge Steve på baseball- og fotballkamper på Metropolitan Stadium, hvor han solgte pølser og brus til Twins and Vikings-fans (i ett år tok han også inn hockey i den furugrønne polyesteren som ble båret av leverandører på Met Center, hjemmet fra Minnesota North Stars).

Steve Rushin Høyde

Steve Rushins høyde 6 ′ 5 ″ vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Steve Rushin Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 6 ′ 5 ″
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Han begynte som tekstforfatter for frokostblandingsbokser og skrev senere en antologi med sportskallenavn.

Han har skrevet en rekke essays for The New York Times med memoarist og tidligere Sports Illustrated-kollega Franz Lidz. Tre av dem vises under tittelen Piscopo Agonistes i 2000-samlingen Mirth of a Nation: The Best Contemporary Humor.

Hvem dater Steve Rushin?

I følge våre opptegnelser, Steve Rushin er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Steve Rushin's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Steve Rushin. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Steve Rushin!

I løpet av tiden borte fra S.I., kjempet han med tre bjørner under PGA-mesterskapet i 2009. Han ble bidragsyter til Golf Digest og Time magazine, som han skrev baksideessays for.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære journalist . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Steve Rushin feirer bursdag 22. september hvert år.

Rushin og Lobo bor med sine fire barn i Western Connecticut. I mai 2007 var han foredragsholder på Marquette, hvor han ble tildelt en Doctor of Humane Letters for sin unike gave til å dokumentere den menneskelige tilstanden gjennom forfatterskapet. Noen ganger lønner det seg å tenke i en boks. Så min datter og jeg lå i den boksen og så ut på dusinvis på dusinvis av tulipaner min kone plantet på rader i fjor høst. De blomstret denne måneden, og vippet aldri så svakt mot solen. Og jeg tenkte hvor bemerkelsesverdig det er at i naturen vil livet vokse mot lyset.

Tre år senere brukte Rushin fire måneder på å skrive et episk innslag for S.I.s 40-årsjubileumsutgave. Historien om reisen hans ble delt inn i fem deler, som hver utforsker et viktig aspekt ved sport i Amerika. En seksjon var en klagesang for nylig raserte Metropolitan Stadium, hvis område ble Mall of America og huset mer enn 800 butikker, noe som gjør det til det største kjøpesenteret i USA. Det er kvalmende å tenke på at over der Fran Tarkenton en gang rykket, kommer det til å være en Orange Julius eller en Gap, sa han. Rushins essay – How We Got Here – strakk seg over 24 sider og er fortsatt den lengste artikkelen noensinne publisert i en enkelt utgave av SI. På magasinet arkiverte han historier fra Java, Grønland, grensen mellom India og Pakistan og andre fjerntliggende og nærliggende. lokaliteter. Han dekket World Series, World Cup og Wimbledon. (Og det var bare Ws). Han spiste seg rundt i USAs ballparker og kjørte et dusin berg-og-dal-baner på en dag. Hans ukentlige spalte, Air & Space, gikk fra 1998 til 2007, og handlet ofte om sport. Han forlot S.I. i februar 2007, og returnerte i en medvirkende rolle i juli 2010. Han gjenopptok spalten sin – omdøpt til Rushin Lit – av og til i oktober 2011.

Rushin er gift med college-basketballanalytiker og tidligere basketballspiller Rebecca Lobo. I S.I. skrev Rushin, med henvisning til Wilt Chamberlains påstand om at han hadde ligget med over 20 000 kvinner, at han hadde ligget med mer enn 7000 kvinner på en enkelt natt. Han refererte til en WNBA-kamp han visstnok så på som fikk alle til å sove. Rushin husket senere hvordan Lobo konfronterte ham i en bar på Manhattan etter å ha lest den historien. Hun spurte om jeg var skribenten som en gang hånet, i Sports Illustrated, profesjonell basketball for kvinner, skrev han. Motvillig sa jeg at jeg var det. Hun spurte hvor mange kamper jeg faktisk hadde deltatt på. Jeg la hodet ned og sa: Ingen. Og derfor inviterte Rebecca Lobo meg til å se laget hennes, New York Liberty, spille på Madison Square Garden. Vi luktet begge etter brukte kameler. (Og muligens av brukte kameler: Det var et slikt dykk.) Men min fornærmelse hadde blitt tilgitt. Det var – for meg i alle fall – kjærlighet ved første øyekast. Han la til: Hun hadde de lengste bena, de hviteste tennene, de best sådde cornrows jeg noen gang hadde sett, og jeg så for meg at vi hadde mye til felles. Jeg spiste Frosted Flakes rett ut av esken, og hun var på bokser med Frosted Flakes. Jeg er latterlig, og hun ble navn-droppet i en rap av Ludacris. Vi var, trodde jeg, skapt for hverandre.

Interessante Artikler

Graham McIntosh

Utforsk Graham McIntosh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente landbrukeren Graham McIntosh ble født 18. januar 1944 i Sør-Afrika.

Harry M. Rosenfeld

Utforsk Harry M. Rosenfeld formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte redaktøren Harry M. Rosenfeld ble født 12. august 1929 i Tyskland.

Trent Sainsbury

Utforsk Trent Sainsburys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente australske fotballspilleren Trent Sainsbury ble født 5. januar 1992 i Australia.

James Dearden

Utforsk James Dearden nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmregissøren James Dearden ble født 14. september 1949 i Storbritannia.

Fylke I Nebraska

Fylke I Nebraska

Francisco Javier Lopez plassholderbilde

Utforsk Francisco Javier Lopez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hekkeløperen Francisco Javier Lopez ble født 29. desember 1989 i Spania.

Event-Rytter

Event-Rytter

Vaggelis Koutsoures

Utforsk Vaggelis Koutsoures nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente greske fotballspilleren Vaggelis Koutsoures ble født 2. februar 1975 i Hellas.

James Tarjan

Utforsk James Tarjan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske sjakkmesteren James Tarjan ble født 22. februar 1952 i USA.

Jamie Kern

Utforsk Jamie Kerns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente TV-skuespilleren Jamie Kern ble født 16. juli 1977 i USA.

Dikla Hadar

Utforsk Dikla Hadar nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dub-skuespilleren Dikla Hadar ble født 10. desember 1981 i Israel.

Norsk Tv-Programleder

Norsk Tv-Programleder

Bruna Rodrigues

Utforsk Bruna Rodrigues nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Bruna Rodrigues ble født 8. oktober 1993 i Brasil. Modell som er kjent for å ha vist seg på den tyske utgaven av Next Top Model. Hun er også kjent for sin oransje og blå fargeorienterte Instagram hvor hun deler modellbilder og fotografering med sine over 40 000 Instagram-følgere.

Iryna Friz

Utforsk Iryna Friz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Iryna Friz ble født 25. september 1974 i Ukraina.

David hulin

Utforsk David Hulin nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Animation Director David Hulin ble født 26. september 1975 i Storbritannia.

Angela McShan

Utforsk Angela McShans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt militærpersonell Angela McShan ble født 4. mai 1961 i USA.

Dusty Johnson

Utforsk Dusty Johnsons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Dusty Johnson ble født 30. september 1976 i . Dustin M. Johnson (født 30. september 1976) er en amerikansk politiker som har tjent som USAs representant for Sør-Dakotas store kongressdistrikt siden 2019. Han var medlem av det republikanske partiet og fungerte tidligere som kommissær for offentlige forsyninger i South Dakota fra 2005 til 2011, da han ble utnevnt til stabssjef for guvernør Dennis Daugaard, en stilling han beholdt til 2014. Mellom sin statlige politiske karriere og kongresstjeneste var Johnson visepresident for Vantage Point Solutions i Mitchell, South Dakota.

Betty Field

Utforsk Betty Fields formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sceneskuespilleren Betty Field ble født 8. februar 1916 i USA.

Japansk Skuespiller

Japansk Skuespiller

Antikvar

Antikvar

Amir Mahdi Jule

Utforsk Amir Mahdi Jule nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmskuespilleren Amir Mahdi Jule ble født 18. august 1979 i Iran.

Mongolist

Mongolist

Anne Randall

Utforsk Anne Randall formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Playboy Playmate Anne Randall ble født 23. september 1944 i USA.

Sanna-Maria Seilamo

Utforsk Sanna-Maria Seilamo nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sanna-Maria Seilamo ble født 28. august 1991 i Finland. Treningsmodell og instruktør som har skrevet en e-bok som inneholder kunnskap om trening, ernæring, restitusjon og alt annet for å få ønsket kropp.

Elton Sawyer

Utforsk Elton Sawyer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Elton Sawyer ble født 5. november 1959 i USA. Elton Sawyer (født 5. november 1959) er en tidligere NASCAR -sjåfør. Han er gift med den tidligere NASCAR -sjåføren Patty Moise. Sawyer er for tiden visepresident, embetsmann og teknisk inspeksjon av NASCAR.