Sneuke

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 19. mars 1994
Fødselssted
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 27 år, 7 måneder, 6 dager
Horoskop

Sneaky bursdagsnedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Sneaky nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Sneaky? Hvem dater Sneaky nå og hvor mye penger har Sneaky?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Ikke tilgjengelig

Sneaky biografi

Sneaky er en berømt Spiller , som ble født på 19. mars 1994 i forente stater . Ifølge astrologer, Sneaky's stjernetegn er Fiskene .

Cloud9 møtte Afreeca Freecs i kvartfinalen hvor de beseiret det koreanske laget 3-0, og ble det første laget fra Nord-Amerika som nådde topp 4 i Worlds på syv år. Semifinalekampen deres mot Europas Fnatic hadde enda større implikasjoner ettersom den garanterte opptredenen til et vestlig lag i verdensfinalen for første gang siden den første turneringen i 2011. Fnatic beseiret Cloud9 3-0. For sin del i Cloud9s mirakelløp fra siste plass i Nord-Amerika til topp 4 på Worlds, ble Sneaky valgt av fanstemme til å delta på 2018 All-Star Event.xing fei høyde og vekt

Betraktet som en underdog på Worlds, ble Cloud9 plassert i gruppe B sammen med Fnatic, ahq og Invictus Gaming og forventet å plassere sist. I stedet overrasket de med ubeseiret 3–0 første uke. I den andre uken trengte Cloud9 bare én seier for å gå videre til kvartfinalen, men klarte ikke å finne den, og tapte fire kamper på rad inkludert et tiebreaker-tap til ahq. De ble nummer tre i gruppen sin, foran bare Invictus Gaming.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Sneaky etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Sneakys etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Sneakys religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Cloud9 erstattet midlaner Hai med Incarnati0n ved starten av sommersplitten på grunn av Hais pensjonisttilværelse. De presterte dårlig de første fem ukene av splittelsen og erstattet Meteos med Hai som gikk inn i den sjette uken. Med Hai tilbake på laget, forbedret Cloud9s rekord fra 3–7 til 6–12 ved slutten av delingen, og de endte på 7. plass etter en tie-breaker-seier mot lag 8, og unngikk så vidt nedrykk og beholdt mesterskapspoengene sine, selv om de ikke kvalifiserte seg til sluttspillet. I Regional Finals Gauntlet, reverserte Cloud9 både Gravity Gaming og Team Impulse før de slo Team Liquid 3–1 i finalen. Deres fjorten kamper spilt i løpet av tre dager ga dem Nord-Amerikas tredje seed til 2015-sesongens verdensmesterskap, Cloud9s tredje verdener på rad. Spesielt spilte Sneaky Vayne i fire kamper (3–1) og Draven to ganger (2–0), og hadde 10,09 KDA over Cloud9s seire; han mottok også MVP-tittelen for den siste serien av hansken.

Sneaky nettoverdi

Sneaky er en av de rikeste spilleren & oppført på de mest populære spillerne. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Sneuke nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Sneaky nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Spiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Cloud9 erstattet midlaner Hai med Incarnati0n ved starten av sommersplitten på grunn av Hais pensjonisttilværelse. De presterte dårlig de første fem ukene av splittelsen og erstattet Meteos med Hai som gikk inn i den sjette uken. Med Hai tilbake på laget, forbedret Cloud9s rekord fra 3–7 til 6–12 ved slutten av delingen, og de endte på 7. plass etter en tie-breaker-seier mot lag 8, og unngikk så vidt nedrykk og beholdt mesterskapspoengene sine, selv om de ikke kvalifiserte seg til sluttspillet. I Regional Finals Gauntlet, reverserte Cloud9 både Gravity Gaming og Team Impulse før de slo Team Liquid 3–1 i finalen. Deres fjorten kamper spilt i løpet av tre dager ga dem Nord-Amerikas tredje seed til 2015-sesongens verdensmesterskap, Cloud9s tredje verdener på rad. Spesielt spilte Sneaky Vayne i fire kamper (3–1) og Draven to ganger (2–0), og hadde 10,09 KDA over Cloud9s seire; han mottok også MVP-tittelen for den siste serien av hansken.

På grunn av deres IEM San Jose-seier, kvalifiserte Cloud9 seg til IEM Katowice i mars. De tapte sine to eneste kamper, først til GE Tigers og deretter til yoe Flash Wolves, og endte på 7./8. plass. Innenlands presterte de dårligere i starten av sesongen og lå på 8. plass på slutten av den andre uken av vårens LCS-splittelse. Imidlertid forbedret de seg i løpet av sesongen, og endte med en andreplass bak Team SoloMid og et sluttspill farvel; etter å ha slått Team Liquid 3–2, tapte Cloud9 mot TSM 1–3 i finalen og endte splittelsen sammenlagt på andreplass.

Sneaky Høyde

Sneakys høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Sneaky høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig

Cloud 9 var det nordamerikanske laget fan-stemt til IEM San Jose.[1] De beseiret paiN Gaming 2–0, Alliance 2–1, og deretter Unicorns of Love 3–0 for å vinne turneringen. Sneaky avsluttet finalen mot UOL med en kampvinnende pentakill på Corki.

Hvem dater Sneaky?

I følge våre opptegnelser, Sneuke er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Sneaky's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Sneaky. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Sneaky!

For sesongen 2016 la Cloud9 til to nye spillere – Rush og Bunny FuFuu – og flyttet Hai til støtte, med den hensikt å dele tiden med Bunny. Etter to tap med Bunny og to seire med Hai i vårsplittelsen, forpliktet de seg imidlertid til å starte Hai på heltid og steg til en seierrate på 67 %, med en tredjeplass i sluttspillet. Til tross for en seeding-fordel, tapte imidlertid laget mot TSM i første runde og ble eliminert. Sneaky endte opp med å tape verdens kvartfinale med Cloud 9 mot Samsung Galaxy.

hva er jojo simmons nettoverdi

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære gamer . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Sneaky feirer bursdag 19. mars hvert år.

Bare dager før starten av sommersplittelsen, sjokkerte Cloud9-eier Jack Etienne og Coach Reapered League of Legends-konkurransefellesskapet ved å kunngjøre at Sneaky sammen med Jensen og Smoothie ble benket til fordel for Cloud9 Academy-spillerne Keith, Goldenglue og Zeyzal, henholdsvis, med henvisning til motivasjonsproblemer og bekymringer, vil startlisten ikke kvalifisere for sluttspill. Cloud9 Academy dominerte Academy-ligaen, men LCS-listen slet og falt til siste plass i tabellen. Smoothie forlot laget, men Sneaky og Jensen ble gjeninnført i startlisten. Cloud9 fant en vinnende formel ved å bruke en 7-manns liste, og laget tok et ubeseiret løp i andre runde for å sikre en 2. plass og sluttspillbye i sommerens sluttspill. Cloud9 møtte TSM i semifinalen og beseiret sine store rivaler 3-2, første gang Cloud9 hadde gjort det etter sesongen siden vårfinalen 2014. Cloud9 møtte Team Liquid i sommerfinalen hvor de igjen skulle bli beseiret av Liquid 3-0.

For 2017-sesongen droppet Cloud9 Meteos og la til Ray, topplaner fra Apex Gaming, samt Contractz, jungleren fra Cloud9s Challenger Series-team. Cloud9 viste seg sterk med denne liste, og endte på 2. plass med 70 % seierrate under den vanlige splittelsen, den høyeste gevinstraten av ethvert lag. Etter vårsuksessen deres hadde Cloud9 en rimelig sterk sommerdeling, og endte på 4. plass. Cloud9 endte opp med å kvalifisere seg til 2017 League of Legends verdensmesterskap gjennom NA Regional-kvalifiseringen, og tok en overbevisende 3-1 seier over Counter Logic Gaming. Verdensreisen deres endte i kvartfinalen og tapte 2-3 mot Team WE i League of Legends Pro League.

Med sin 2. plass i sommerdelingen, ble Cloud9 seedet inn i den siste runden av den regionale kvalifiseringen for 2018 League of Legends verdensmesterskap hvor de nok en gang møtte TSM. Cloud9 beseiret TSM i et imponerende 3-0-sett og kvalifiserte seg til Worlds som Nord-Amerikas tredje seed. Cloud9 måtte gå gjennom verdens play-in-stadium, gå ubeseiret 4-0 i sin gruppe og beseire Gambit Esports 3-2 for å kvalifisere seg til gruppespillet. De ble plassert i gruppe B (kalt dødsgruppen) med Team Vitality, forsvarende verdensmestere GenG Esports og turneringsfavorittene Royal Never Give Up. Etter en steinete start, trosset Cloud9 spådommer og unnslapp dødsgruppen med 3-0 i andre runde. De møtte RNG i en tiebreaker for 1. seedet, tapte etter en tett kamp og gikk inn i knockout-braketten som en 2. seedet.

Cloud9 gikk inn i 2018-sesongen og erstattet Contractz med den tidligere TSM-jungleren Svenskeren, og la til nybegynneren Lakris etter Impacts flytting til Team Liquid. Etter en sterk start på splittelsen og kjempet om et sluttspill-bye, vaklet Cloud9 i de siste ukene av den ordinære sesongen og gikk inn i sluttspillet som den 5. seedet etter en rekke tiebreakers. Cloud9 ble beseiret 3-0 av Team Liquid i kvartfinalen.

Interessante Artikler

Keegan Kolesar

Utforsk Keegan Kolesar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente ishockeyvingen Keegan Kolesar ble født 8. april 1997 i Canada.

Robert Chaniaago

Utforsk Robert Chaniaago nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Robert Chaniaago ble født 18. september 1994 i Indonesia. Kronet LIKEE-bruker som ble berømt ved å lage leppesynkronisering og morsomme ansiktsvideoer på plattformen. Han har samlet mer enn 350 000 følgere på sin personlige robert18-konto.

Tim Stapleton

Utforsk Tim Stapleton formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Det berømte ishockeysenteret Tim Stapleton ble født 19. juli 1982 i USA.

Rick Gates

Utforsk Rick Gates nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Rick Gates ble født 27. april 1972 i USA. Richard William Gates III (født 27. april 1972) er en amerikansk tidligere politisk konsulent og lobbyist som påsto seg skyldig i konspirasjon mot USA og med falske uttalelser i etterforskningen av russisk innblanding i valget i USA 2016. Han er mangeårig forretningsforbindelse til Paul Manafort og fungerte som stedfortreder for Manafort da sistnevnte var kampanjesjef for Donald Trumps presidentkampanje i 2016, og etter under Kellyanne Conway.

Aurora pijuan

Utforsk Aurora Pijuan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte modellen Aurora Pijuan ble født 11. november 1949 på Filippinene.

Kyle Crutchmer

Utforsk Kyle Crutchmer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bryteren Kyle Crutchmer ble født 5. mai 1993 i USA.

Tonya Engst

Utforsk Tonya Engst nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Tonya Engst ble født 29. september 1967 i USA.

Madson Formagini veldedighet

Utforsk Madson Formagini Caridade nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Madson Formagini Caridade ble født 21. mai 1986 i Brasil.

Claudio sona

Utforsk Claudio Sona nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Claudio Sona ble født 29. september 1987 i Italia. Reality -stjernen viste sosiale medier -sensasjon som ble berømt i 2016 på Uomini e Donne.

Kriminalitetssjef

Kriminalitetssjef

PH McIntyre

Utforsk PH McIntyres nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle golfspilleren PH McIntyre ble født 18. august 1986 i Tyskland.

Gerardo Braggiotti

Utforsk Gerardo Braggiottis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bankmannen Gerardo Braggiotti ble født 25. mars 1952 i Italia.

Trond Halstein Moe

Utforsk Trond Halstein Moe nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte baryton Trond Halstein Moe ble født 20. desember 1954 i Norge.

Yvette Freeman

Utforsk Yvette Freemans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Yvette Freeman ble født 1. oktober 1957 i USA. Portrettert tilbakevendende karakter Haleh Adams på ER. Hun vant en NAACP Image Award for fremragende skuespillerinne i en dramaserie på dagtid og gikk ned 120 pund i 2002.

Teun Buijs

Utforsk Teun Buijs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte nederlandske volleyballspilleren Teun Buijs ble født 24. februar 1960 i Nederland.

Ivan Noble

Utforsk Ivan Nobles nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente britiske journalisten Ivan Noble ble født 5. mars 1968 i Argentina.

Sergei Lebedev

Utforsk Sergei Lebedevs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte diplomaten Sergei Lebedev ble født 9. april 1948 i Usbekistan.

Haydn Bunton, Jr.

Utforsk Haydn Bunton, Jr. nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske fotballspilleren Haydn Bunton, Jr. ble født 5. april 1937 i Australia.

James Scott Dunlop

Utforsk James Scott Dunlops nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente astrofysikeren James Scott Dunlop ble født 1. mai 1962 i .

Jost Gippert

Utforsk Jost Gippert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske lingvist Jost Gippert ble født 12. mars 1956 i Tyskland.

Andrea Mandorlini

Utforsk Andrea Mandorlini nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente italienske fotballtreneren Andrea Mandorlini ble født 14. februar 1991 i Italia.

Diwakar

Utforsk Diwakars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske playback-sangeren Diwakar ble født 26. januar 1990 i India.

Parlamentsmedlem I Finland

Parlamentsmedlem I Finland

Igor Eremenko

Utforsk Igor Eremenko nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte danseren Igor Eremenko ble født 22. august 1997 i Russland.

Runar Mar Sigurjonsson

Utforsk Runar Mar Sigurjonsson nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Runar Mar Sigurjonsson ble født 18. juni 1990 på Island.