Roy Roundtree

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 7. mars 1989
Fødselssted Trotwood
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 32 år, 7 måneder, 19 dager
Horoskop

Roy Roundtree Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Roy Roundtree nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Roy Roundtree? Hvem dater Roy Roundtree nå og hvor mye penger har Roy Roundtree?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Ikke tilgjengelig

Roy Roundtree Biografi

Roy Roundtree er en berømt Bred mottaker for amerikansk fotball , som ble født på 7. mars 1989 i forente stater . Ifølge astrologer, Roy Roundtree's stjernetegn er Fiskene .

Roy Randolph Roundtree (født 7. mars 1989) er en tidligere amerikansk fotballspiller og nåværende assistenttrener for Michigan Wolverines. Han var et 2013-preseason-medlem i Cincinnati Bengals og spilte college-fotball for Michigan Wolverines fotballag hvor han tilbrakte sin rødskjorte seniorsesong med 2012-laget. I 2012 var han en All-Big Ten-utvalg med hederlig omtale. Han var 2011 Fred Biletnikoff Award utmerkede overvåkingsliste før sesongen. Han var en Fred Biletnikoff Award-premiere på overvåkingsliste i 2010, og satte Michigans mottaksrekord for enkeltspill med ni fangster på 246 yards mot Illinois den november. Roundtree var lagets ledende mottaker i både 2009- og 2010-sesongen. Han endte først i Big Ten Conference i mottaksyards i 2010 for konferansespill, og var et andrelag i All Conference-utvalg. Mens han gikk på videregående ble han kåret til årets offensive spiller i Ohio Division II i 2007.Som førsteårsstudent tjente han Dayton Daily News Athlete of the Week-utmerkelser, men i 2004–05 ble Belmont klassifisert som en akademisk nødsituasjon av staten Ohio fordi over 25% av studentene ble ansett for å være studenter med funksjonshemming, og skolens standardiserte testresultater var over 50 prosent lavere enn statens benchmarks. Med den dystre akademiske situasjonen og et middelmådig atletisk program, forlot Belmont Roundtree misfornøyd, og han flyttet til Trotwood før ungdomsåret, hvor trener Douglass hadde fått et rykte for å utvikle college-klare fotballspillere, og hvor tidligere Flames-lagkamerat Domonick Britt spilte quarterback .

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Roy Roundtree etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Roy Roundtrees etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Roy Roundtrees religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Hos Trotwood var han en lagkamerat av Shaw og Brandon Moore som senere skulle bli med ham i Michigan. Som junior i 2006 postet han 48 mottakelser for 851 yards, og som senior utgjorde han 868 på 52 fangster. Hans fireårige totalsum var 165 mottakelser for 2637 yards og 28 touchdowns. Som senior ble han valgt ut til divisjon II førstelags all-state lag, og kåret til Ohios offensive spiller av året. Han ble også valgt til å spille i Big 33 Football Classic, og rangert som nummer 44, 89 og 104 wide receiver i nasjonen av henholdsvis Rivals.com, Scout.com og ESPN. Samme år vant Trotwood sin første sluttspillkamp siden 1981, ledet av Roundtrees 13 mottakelser, 203 yards og spillvinnende touchdown. Roundtree føler at hans beste kamp på videregående var en 12-mottakelse, 221-yard, 2-touchdown-prestasjon som hjalp laget hans med å overvinne et 21–0-underskudd.

Roy Roundtrees nettoverdi

Roy Roundtree er en av de rikeste amerikansk fotball wide receiver & listet på den mest populære amerikansk fotball wide receiver. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Roy Roundtree nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Roy Roundtree nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Bred mottaker for amerikansk fotball
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hos Trotwood var han en lagkamerat av Shaw og Brandon Moore som senere skulle bli med ham i Michigan. Som junior i 2006 postet han 48 mottakelser for 851 yards, og som senior utgjorde han 868 på 52 fangster. Hans fireårige totalsum var 165 mottakelser for 2637 yards og 28 touchdowns. Som senior ble han valgt ut til divisjon II førstelags all-state lag, og kåret til Ohios offensive spiller av året. Han ble også valgt til å spille i Big 33 Football Classic, og rangert som nummer 44, 89 og 104 wide receiver i nasjonen av henholdsvis Rivals.com, Scout.com og ESPN. Samme år vant Trotwood sin første sluttspillkamp siden 1981, ledet av Roundtrees 13 mottakelser, 203 yards og spillvinnende touchdown. Roundtree føler at hans beste kamp på videregående var en 12-mottakelse, 221-yard, 2-touchdown-prestasjon som hjalp laget hans med å overvinne et 21–0-underskudd.

Roundtree rødskjorte for 2008-sesongen. Han debuterte på college 5. september 2009 mot Western Michigan Broncos på Michigan Stadium som spilleautomatmottaker. Det året bodde han sammen med Trotwood-lagkameratene Shaw og Moore. Han hadde bare to mottakelser i de første åtte kampene av sesongen mens han spilte som backup. Han ble en startpakke for lagets siste fire kamper, og avsluttet som den ledende mottakeren for fotballaget i Michigan Wolverines i 2009 når det gjelder både yards og mottakelser per kamp, ​​til tross for den begrensede spilletid. En av de to mottakelsene i tidlig sesong fant sted den 3. oktober mot Michigan State i Paul Bunyan Trophy-kampen da han fanget det matchende touchdownet med to sekunder igjen av reguleringen for å sende kampen til overtid. Han startet sin første start 31. oktober mot Illinois Fighting Illini som spilleautomatmottaker. Den 7. november, mot Purdue, hadde han ti mottakelser på 126 yards. Han hadde også ni mottakelser på 116 yards i kampen 21. november 2009 mot rivalen Ohio State Buckeyes. Etter sesongen ble han kåret til en CollegeFootballNews.com Freshman All-America hederlig omtale, og en Sporting News Freshman All-Big Ten-utvalg.

Roy Roundtree Høyde

Roy Roundtrees høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Roy Roundtree Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig

Roundtree kom med på 2010-overvåkningslisten for Biletnikoff Award, som hedrer landets beste bredmottaker. Han ledet Michigans 2010-team i både mottak og mottakergårder. I kampen 11. september mot rivalen Notre Dame Fighting Irish, satte hans 15-yards mottak sent i fjerde kvartal ballen på Notre Dame 2-yard-linjen. På neste spill løp Denard Robinson inn for det kampvinnende touchdownet med 27 sekunder igjen. Han postet rygg mot rygg 100-yard-mottakskamper 25. september og 2. oktober 2010, og registrerte ni mottakelser for 119 yards i en hjemmekamp mot Bowling Green Falcons, og fem mottakelser for 126 yards og en touchdown mot Indiana Hoosiers. I midten av Michigans ordinære sesongplan på 12 kamper, rangerte han på femteplass i Big Ten i mottak per kamp, ​​og sjuende i mottaksyards. I Michigans seier på 67–65 over Illinois 6. november, brøt Roundtree Jack Clancys all-time Michigan-rekord for mottak av yards i enkeltspill da han fanget ni pasninger på 246 yards og to touchdowns, inkludert en 75-yard touchdown-mottakelse på kampens første spill. fra scrimmage. Rekorden sto til 19. oktober 2013, da Jeremy Gallon postet en Big Ten-rekord på 369 yards mot Indiana. Prestasjonen løftet ham til fjerdeplass i konferansen både i yards og mottak (uavgjort) per kamp, ​​og ga ham Co-Big Ten Offensive Player of the Week-utmerkelser. Han endte den ordinære sesongen 2010 på tredjeplass i konferansen i mottakeryards, og fjerde i mottakelser for alle kamper. Etter en treg start, som inkluderte negative en yards mottak i lagets første kamp, ​​og totalt mindre enn 100 yards i deres tre første konkurranser, ledet Roundtree Big Ten med 83,9 mottaksyards per konferansekamp. Etter den ordinære sesongen ble han utnevnt til All Conference andrelag av media. Han endte året, tredje i konferansen med å motta yards per kamp (71,92) og fjerde i mottak per kamp (5,54) for alle kamper.

Hvem dater Roy Roundtree?

I følge våre opptegnelser, Roy Roundtree er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Roy Roundtree's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Roy Roundtree. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Roy Roundtree!

Roundtree signerte en ikke-utformet gratis agent-kontrakt med Cincinnati Bengals etter 2013 NFL Draft. Han ble løslatt under det siste kutt på vaktlisten 31. august.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære amerikansk fotball wide receiver . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Roy Roundtree feirer bursdag 7. mars hvert år.

Roundtree fulgte Junior Hemingway som den andre personen som hadde på seg Desmond Howards Michigan Football Legend-trøye nummer 21. Den 10. november 2012 registrerte Roundtree 139 mottaksyards mot Northwestern, inkludert en 53-yards mottakelse for å sette opp kampens utligningsfeltmål og deretter en 17-yard-mottak på spillvinnende kjøretur på overtid. Roundtree spilte i sin siste kamp på Michigan Stadium, en 42-17 seier over Iowa, og fanget fem pasninger på 83 yards og et touchdown. Roundtree var en All-Big Ten hederlig omtale av både trenerne og media. Han postet sine fire høyeste mottaksverdier for sesongen etter at Devin Gardner erstattet Denard Robinson som quarterback. Roundtree var den nest ledende mottakeren på laget med 31 mottak for 580 yards, og ledet laget med et gjennomsnitt på 18,7 yards per fangst. Etter sesongen deltok Roundtree i Raycom College Football All-Star Classic 19. januar 2013, og gjorde en 39-yard catch og returnerte 2 punkts.

I 2015 signerte Roundtree med Colorado Ice of the Indoor Football League (IFL). Roundtree gjorde sin profesjonelle debut 15. mars 2015, og fanget 3 touchdowns, under et 40-59-tap mot Sioux Falls Storm.

Interessante Artikler

John de Mol

Utforsk John de Mol nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte TV -produsenten John de Mol ble født 24. april 1955 i Nederland.

Richard Sneekes

Utforsk Richard Sneekes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Richard Sneekes ble født 30. oktober 1968 i kongeriket Nederland. Richard Sneekes (født 30. oktober 1968 i Amsterdam) er en nederlandsk tidligere fotballspiller, som spilte som midtbanespiller.

Arishfa Khan

Utforsk Arishfa Khan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Arishfa Khan ble født 3. april 2003 i India. Sosial mediepersonlighet og påvirker som er mest kjent for å dele komedie, skjønnhet og leppesynkroniseringsinnhold på sin selvtitulerte LIKEE-konto. Hun har fått over 550 000 følgere på plattformen. Hun er også mye populær på sin _arishfakhan_ TikTok -konto.

Jean-Philippe Arrou-Vignod

Utforsk Jean-Philippe Arrou-Vignod nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt detektivforfatter Jean-Philippe Arrou-Vignod ble født 18. september 1958 i Frankrike.

Nelson Wijaya Putra

Utforsk Nelson Wijaya Putra nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Nelson Wijaya Putra ble født 25. januar 2000 i Indonesia. Indonesisk stjerne på sosiale medier hvis komiske innhold har samlet ham 40 000 YouTube -abonnenter.

Magdalena Kiszczynska

Utforsk Magdalena Kiszczynska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tennisspilleren Magdalena Kiszczynska ble født 14. april 1988 i Polen.

Zoolog

Zoolog

Richard Holcomb

Utforsk Richard Holcomb nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte prostituerte Richard Holcomb ble født 21. september 1976 i USA.

Richard Bartel

Utforsk Richard Bartels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikansk fotball quarterbacken Richard Bartel ble født 3. februar 1983 i USA.

Sluk Radeva

Utforsk Devora Radeva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bulgarske kunstløperen Devora Radeva ble født 23. april 1992 i Bulgaria.

John Forsberg

Utforsk John Forsbergs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente idrettsutøveren John Forsberg ble født 15. april 1932 i Australia.

Jose Antonio Canales Rivera plassholderbilde

Utforsk Jose Antonio Canales Rivera nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jose Antonio Canales Rivera ble født 28. mars 1974 i Spania. Jose Antonio Canales Rivera (født 28. mars 1974 i Barbate, Cadiz, Andalucia, Spania) er en kjent spansk tyrefekter.

Aaron Swartz

Utforsk Aaron Swartz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dataprogrammereren Aaron Swartz ble født 8. november 1986 i USA.

Andrea Bari

Utforsk Andrea Bari nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente italienske volleyballspilleren Andrea Bari ble født 5. mars 1980 i Italia.

Tommaso Arrigoni

Utforsk Tommaso Arrigonis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente italienske fotballspilleren Tommaso Arrigoni ble født 26. februar 1994 i Italia.

Camille Levin

Utforsk Camille Levin formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Camille Levin ble født 24. april 1990 i USA.

Roy Cross

Utforsk Roy Cross nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Roy Cross ble født 4. desember 1947 i Storbritannia.

Manfred Messerschmidt

Utforsk Manfred Messerschmidt nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte juridiske historikeren Manfred Messerschmidt ble født 1. oktober 1926 i Tyskland.

Terry Sullivan

Utforsk Terry Sullivan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt mellomdistanseløper Terry Sullivan ble født 7. september 1935 i Sør-Afrika.

Isabel hilton

Utforsk Isabel Hiltons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente journalisten Isabel Hilton ble født 25. november 1949 i Storbritannia.

Lucas Rangel Nunes Goncalves

Utforsk Lucas Rangel Nunes Goncalves nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Lucas Rangel Nunes Goncalves ble født 29. desember 1994 i Brasil.

Marco Di Meco

Utforsk Marco Di Mecos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Marco Di Meco ble født 5. februar 1982 i Italia. Marco Di Meco (født 5. februar 1982 i Chieti) er en italiensk fløytespiller, komponist, musikkprodusent og forfatter.

Egyptisk Vannpolospiller

Egyptisk Vannpolospiller

Guy Babylon

Utforsk Guy Babylons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte keyboardisten Guy Babylon ble født 20. desember 1956 i USA.

Ruth Jessen

Utforsk Ruth Jessens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte golfspilleren Ruth Jessen ble født 12. november 1936 i USA.