Robert Del Naja

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 21. januar 1965
Fødselssted Bristol
Land Storbritannia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 56 år, 9 måneder, 10 dager
Horoskop

Robert Del Naja Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Robert Del Naja nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Robert Del Naja er? Hvem dater Robert Del Naja nå og hvor mye penger har Robert Del Naja?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Robert Del Naja Biografi

Robert Del Naja er en berømt Britisk kunstner , som ble født den 21. januar 1965 i Storbritannia . Robert Del Naja (/d ɛ l ˈ n aɪ ə / ; født 21. januar 1965), også kjent som 3D, er en britisk artist, musiker, sanger og låtskriver. Han dukket opp som graffitikunstner og medlem av Bristol-kollektivet The Wild Bunch, og senere som et grunnleggende medlem av bandet Massive Attack, som han fortsatt er aktiv med. I 2009 mottok han British Academys Ivor Novello Award for fremragende bidrag til britisk musikk. Ifølge astrologer, Robert Del Najas dyrekretsen er Vannmannen .

Del Naja har vært kritisk til regjeringens politikk i Storbritannia. Han var sterkt imot invasjonen av Irak i 2003, og sammen med sin medmusiker Damon Albarn betalte han personlig for helsidesannonser i NME-magasinet. På tampen av invasjonen av Irak prøvde de å organisere en gruppe fremtredende musikere i en antikrigskampanje, bare ifølge Del Naja for å bli møtt med stillhet på grensen til fiendtlighet. Massive Attack har tidligere spilt to show i Israel, men har avslått nylige tilbud. De har beskrevet dette ikke en handling av aggresjon mot det israelske folket, men mot den [israelske] regjeringen og dens politikk, og hevdet at palestinerne [i Gaza og vestbredden] ikke har tilgang til de samme grunnleggende fordelene som israelerne har.Del Naja begynte å rappe med Wild Bunch i Bristol på midten av 1980-tallet. Han er et av grunnleggerne av Bristol trip hop-kollektivet Massive Attack, med Grant Marshall og Andrew Vowles, som musikkprodusent og den eneste vokalisten som har vært med på alle albumene og EP-ene deres. Bandet fikk først kritikerroste med deres første album Blue Lines, utgitt i 1991.

Siden 2003 har Del Naja co-designet alle Massive Attacks lysshow med UVA; showene har vært åpenlyst politiske, og omhandlet aktuelle lokale og internasjonale spørsmål.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Robert Del Naja etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Robert Del Najas etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Robert Del Najas religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I 2005 organiserte og opptrådte Del Naja på en veldedighetskonsert i Bristol for Tsunami Relief med Adrian Utley og Geoff Barrow fra Portishead. Arrangementet på to netter inneholdt Massive Attack, Portishead, Robert Plant, The Coral og Damon Albarn. Del Naja og Marshall fremførte tre show i 2005 til støtte for Hoping, en organisasjon som hjelper til med å samle inn penger, støtte prosjekter for palestinske ungdommer i flyktningleirer på Gazastripen og vestbredden, Libanon og Syria.

Robert Del Najas nettoverdi

Robert Del Naja er en av de rikeste britiske artist & oppført på den mest populære britiske artisten. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Robert Del Naja nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

peter tomarken nettoformue
Robert Del Naja nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Britisk kunstner
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Del Naja ble arrestert og advart to ganger i Bristol i løpet av 1980-tallet for å male graffiti og gjøre samfunnstjeneste.

I 2005 organiserte og opptrådte Del Naja på en veldedighetskonsert i Bristol for Tsunami Relief med Adrian Utley og Geoff Barrow fra Portishead. Arrangementet på to netter inneholdt Massive Attack, Portishead, Robert Plant, The Coral og Damon Albarn. Del Naja og Marshall fremførte tre show i 2005 til støtte for Hoping, en organisasjon som hjelper til med å samle inn penger, støtte prosjekter for palestinske ungdommer i flyktningleirer på Gazastripen og vestbredden, Libanon og Syria.

ben cooper nettoformue

Del Naja og Massive Attacks produsent Neil Davidge samarbeidet med United Visual Artists om storskalainstallasjonen ‘Volume’ på Londons V&A museum i 2006. Den består av et felt med 48 lysende, lydavgivende søyler som reagerer på bevegelse. Besøkende vever en vei gjennom skulpturen og skaper sin egen unike reise i lys og musikk.

Robert Del Naja Høyde

Robert Del Najas høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Robert Del Naja Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Del Naja er kreditert som den første graffitikunstneren i Bristol. Han blir også sett på som pioneren innen sjablonggraffitibevegelsen og en av dem som brakte hiphop og graffitikultur fra USA til Bristol på begynnelsen av 1980-tallet.

Del Naja deltok i et gruppeutstilling i 2007 kalt Warpaint på Lazarides Gallery i London, med kunsten hans fra Unkle-albumet War Stories. Han laget også en utstilling med flagg på Massive Attacks Meltdown Festival på Londons Southbank Centre i 2008. Installasjonen ble kalt Favored Nations. I utstillingen ble alternative flagg fra det britiske samveldet farget på nytt i anarkistisk rødt og svart og hengt fra taket i Royal Festival Hall hovedetasjen.

Hvem dater Robert Del Naja?

Ifølge våre poster, Robert Del Naja er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Robert Del Najas noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Robert Del Naja. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Robert Del Naja!

Del Naja og Thom Yorke fra Radiohead holdt en uoffisiell kontorjulefest på en okkupert UBS-bank i London i desember 2011, som anerkjennelse og støtte for den internasjonale Occupy-bevegelsen.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære britiske artist . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Storbritannia . Robert Del Naja feirer bursdag 21. januar hvert år.

I et intervju fra 2010 sa Del Naja at maleri er vanskelig for meg fordi jeg er fargeblind. På den tiden måtte jeg merke sprayboksene mine med hvilken farge de hadde fordi jeg ikke kunne se. Det er som keiserens nye klær: [folk] forteller meg at det er flott, og jeg later som det var det jeg hadde tenkt. Del Najas første solo-kunstutstilling gikk i Lazarides-galleriet i London sentrum fra 24. mai til 22. juni. Showet inneholdt mange av verkene han skapte for Massive Attack, omtolket spesielt for utstillingen. Showet inneholdt også tre engangs 'digitale uendelighetsspeil', hvorav to inneholdt setninger levert av Reprieve hentet fra dronepilotdialoger. Del Naja og Grant DJ’et på åpningskvelden 23. mai.

Etter å ha boikottet tidligere å spille i Bristols Colston Hall på grunn av forbindelsen med byens historiske slavehandel, kritiserte Del Naja i oktober 2012 kraftig Bristol-ordførerkandidat George Ferguson på grunn av hans medlemskap i en lokal organisasjon Society of Merchant Venturers. Organisasjonen dateres tilbake til 1500-tallet og hadde mange forbindelser med slavehandelen i Bristol, og fortsatte til i dag som en elitistisk privat organisasjon, åpen for svært få kun på invitasjon. I november 2012 tok Del Naja deretter en overraskende holdning for å snu sin posisjon og støtte George Ferguson. Del Naja ble sitert av lokale medier for å si at de andre kandidatene bare hadde partipolitiske agendaer på hjertet, og en nyvalgt ordfører trengte mer fantasi for å hjelpe til med å implementere kreative prosjekter for Bristol.

I desember 2012 ga Del Naja ut den første singelen av sitt nye prosjekt kalt The Battle Box, som kombinerer musikk, kunst og diskurs på tvers av engangs live-arrangementer, utstillinger og eksklusive vinylutgivelser. Han regnet med samarbeidet med artister som Guy Garvey, Noel Gallagher, Jupiter Bokondji og Higgins Waterproof Black Magic Band.

Interessante Artikler

Vaclav Vydra

Utforsk Vaclav Vydras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Vaclav Vydra ble født 7. januar 1956 i Tsjekkia.

Vinnie Pestano

Utforsk Vinnie Pestano nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballspilleren Vinnie Pestano ble født 20. februar 1985 i USA.

Ravil Sabitov

Utforsk Ravil Sabitovs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballtreneren Ravil Sabitov ble født 8. mars 1968 i Russland.

Jacques Peyrat

Utforsk Jacques Peyrat nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Jacques Peyrat ble født 18. oktober 1931 i Frankrike.

Lukas Vydra

Utforsk Lukas Vydras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Lukas Vydra ble født 23. august 1973 i Tsjekkia.

Tenzin Gyatso

Utforsk Tenzin Gyatso nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Bhikkhu Tenzin Gyatso ble født 6. juli 1935 i Kina.

Oleg Lotov

Utforsk Oleg Lotov nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Oleg Lotov ble født 21. november 1975 i Kasakhstan.

Vincent prost

Utforsk Vincent Provoost nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente belgiske fotballspilleren Vincent Provoost ble født 7. februar 1984 i Belgia.

Malaysisk Forretningsmann

Malaysisk Forretningsmann

Miyu Uehara

Utforsk Miyu Ueharas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Det berømte gravure-idolet Miyu Uehara ble født 2. mai 1987 i Japan.

Floyd Keith

Utforsk Floyd Keith nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hovedtreneren Floyd Keith ble født 22. august 1948 i Canada.

John Fieldhouse

Utforsk John Fieldhouse nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte admiral John Fieldhouse ble født 28. juni 1962 i Storbritannia.

Rustam Inoyatov

Utforsk Rustam Inoyatovs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt militærpersonell Rustam Inoyatov ble født 22. juni 1944 i Usbekistan.

Monty Ross

Utforsk Monty Ross nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmprodusenten Monty Ross ble født 7. mars 1957 i USA.

Lyn Moran

Utforsk Lyn Moran nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte entertaineren Lyn Moran ble født 12. november 1978 i USA.

Bernardo hernandez

Utforsk Bernardo Hernandez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente entreprenøren Bernardo Hernandez ble født 29. desember 1970 i Spania.

Fransk Rugby Union Spiller

Fransk Rugby Union Spiller

Damiel Dossevi

Utforsk Damiel Dossevi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente stavhopperen Damiel Dossevi ble født 3. februar 1983 i Frankrike.

Sebastjan Sovic

Utforsk Sebastjan Sovic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte håndballspilleren Sebastjan Sovic ble født 26. februar 1976 i Slovenia.

Dan McDaid

Utforsk Dan McDaid nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tegneserieforfatteren Dan McDaid ble født 15. oktober 1976 i Storbritannia.

Farid Rueda

Utforsk Farid Rueda nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Farid Rueda ble født 1. oktober 1986 i Mexico. Gatekunstner som har blitt kjent for sine veggmalerier som feirer Mexicos kultur og historie. Noen av hans mest kjente verk inkluderer 'La Piedad', 'The Meeting' og 'Kissing the Memory.'

Janice Rogers Brown

Utforsk Janice Rogers Browns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte advokaten Janice Rogers Brown ble født 11. mai 1949 i USA.

Arjun Menon

Utforsk Arjun Menon nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Playback-sangeren Arjun Menon ble født 19. desember 1987 i India.

Heidi Swanson

Utforsk Heidi Swansons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Heidi Swanson ble født 11. april 1973 i USA. Utgitt forfatter kjent for sitt utvalg av kokebøker. Hun er også fotograf, nettstedsutgiver og grunnlegger og eier av butikken hennes Quitokeeto.

Nikesh Arora

Utforsk Nikesh Aroras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte administrerende direktøren Nikesh Arora ble født 9. februar 1968 i India.