Ricky Henderson

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 25. desember 1958
Fødselssted Chicago
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 62 år, 10 måneder, 9 dager
Horoskop

Ricky Henderson Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Ricky Henderson nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Ricky Henderson er? Hvem dater Ricky Henderson nå og hvor mye penger har Ricky Henderson?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Pamela palmer
Barn Ikke tilgjengelig

Ricky Henderson Biografi

Ricky Henderson er en berømt Baseballutøver , som ble født den 25. desember 1958 i forente stater . Ifølge astrologer, Ricky Hendersons dyrekretsen er Steinbukken .

Henderson ble født juledag 1958 i Chicago, Illinois, i baksetet på en Oldsmobile på vei til sykehuset. Han ble kalt Rickey Nelson Henley, etter sanger-skuespiller Ricky Nelson, og er sønn av John L. Henley og Bobbie Henley. Henderson spøkte senere, jeg var allerede rask. Jeg kunne ikke vente. Da han var to år gammel, dro faren hjemmefra, og familien flyttet til Oakland, California, da han var syv. Faren hans døde i en bilulykke 10 år etter at han forlot hjemmet. Moren hans giftet seg med Paul Henderson i Rickey Henleys ungdomsår på videregående og familien adopterte Henderson-etternavnet. Som et barn som lærte å spille baseball i Oakland, utviklet Henderson evnen til å slå høyrehendt selv om han var en naturlig venstrehendt kaster - en sjelden kombinasjon for baseballspillere, spesielt ikke-pitchere. I hele historien til Major League Baseball gjennom 2008-sesongen er det bare kjent at 57 posisjonsspillere har slått til høyre og kastet til venstre, og Henderson er lett den mest suksessrike spilleren som har gjort det. Henderson sa senere: Alle vennene mine var høyrehendte og svingte fra høyre side, så jeg trodde det var slik det skulle gjøres.angel cordero nettoformue

Rickey Nelson Henley Henderson (født 25. desember 1958) er en amerikansk pensjonert profesjonell baseball venstre fielder som spilte i Major League Baseball (MLB) for ni lag fra 1979 til 2003, inkludert fire separate perioder med sitt opprinnelige lag, Oakland Athletics. Med kallenavnet The Man of Steal, blir han ansett som baseballs største leadoff-slagspiller og baserunner. Han har major league-rekordene for karrierestjålne baser, løp, utilsiktede gåturer og hjemmeløp. På tidspunktet for hans siste store ligakamp i 2003, rangerte den ti ganger American League (AL) All-Star blant sportens 100 beste hjemmeløpere gjennom tidene og var tidenes leder i base på baller. I 2009 ble han hentet inn i Baseball Hall of Fame på sin første stemmeseddel.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Ricky Henderson etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Ricky Hendersons etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Ricky Hendersons religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I motsetning til spekulasjoner, hadde ikke Hendersons avslag på å trekke seg offisielt forsinket hans valgbarhet til Hall of Fame-induksjon. Siden 1970-tallet har den fem år lange ventetiden kun vært basert på store ligatjenester. Henderson ble valgt som en del av Hall of Fame-avstemningen i 2009, i sin første opptreden på stemmeseddelen. På en pressekonferanse to dager etter valget sa den 50 år gamle Henderson til journalister: Jeg tror i dag, og folk sier at jeg er gal, men hvis du ga meg så mange kamper som du ville gitt løperne der ute i dag ville jeg stjålet hver eneste av dem … de kan alltid ringe telefonen min og jeg kommer ned og hjelper ballklubben deres, det er hvor mye jeg elsker spillet.

Ricky Hendersons nettoverdi

Ricky Henderson er en av de rikeste baseballutøver & oppført på de mest populære baseballutøverne. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Ricky Henderson nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

colleen barrett nettoformue
Ricky Hendersons nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Baseballutøver
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

I motsetning til spekulasjoner, hadde ikke Hendersons avslag på å trekke seg offisielt forsinket hans valgbarhet til Hall of Fame-induksjon. Siden 1970-tallet har den fem år lange ventetiden kun vært basert på store ligatjenester. Henderson ble valgt som en del av Hall of Fame-avstemningen i 2009, i sin første opptreden på stemmeseddelen. På en pressekonferanse to dager etter valget sa den 50 år gamle Henderson til journalister: Jeg tror i dag, og folk sier at jeg er gal, men hvis du ga meg så mange kamper som du ville gitt løperne der ute i dag ville jeg stjålet hver eneste av dem … de kan alltid ringe telefonen min og jeg kommer ned og hjelper ballklubben deres, det er hvor mye jeg elsker spillet.

Henderson ble draftet av Oakland Athletics i fjerde runde av 1976 Major League Baseball-utkastet. Han tilbrakte den første sesongen av sin minor league-karriere med Boise A i Northwest League. På 46 kamper slo Henderson .336 og slo tre homeruns og to trippel. Henderson tilbrakte den påfølgende sesongen med Modesto A-ene. Han slo .345 på 134 kamper i løpet av sin rekordsesong med Modesto. Henderson, sammen med Darrell Woodard, brøt nesten ligarekorden for lagets stjålne baser. Modesto A'ene avsluttet sesongen med 357 stjålne baser, bare unna ligarekorden på 370. Mens Woodard uavgjort spillerrekorden for én sesong med 90 stjålne baser, slo Henderson rekorden ved å stjele 95 baser, og ble tildelt Sundial Trophy, gitt til Modesto A sin mest verdifulle spiller.

Ricky Henderson Høyde

Ricky Hendersons høyde 5 fot 10 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Ricky Henderson Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 10 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig

I 1976 ble Henderson uteksaminert fra Oakland Technical High School, hvor han spilte baseball, basketball og fotball, og var en All-American running back med et par 1000-yard russesonger. Han løp også spor, men ble ikke med laget da timeplanen var i konflikt med baseball. Henderson mottok over et dusin stipendtilbud for å spille fotball. Til tross for en barndomsdrøm om å spille for Oakland Raiders, avviste han stipendene etter råd fra moren, som hevdet at fotballspillere hadde kortere karrierer. I 1983 giftet Henderson seg med sin kjæreste på videregående, Pamela. De har tre barn: Angela, Alexis og Adrianna.

Hvem dater Ricky Henderson?

Ifølge våre poster, Ricky Henderson er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Ricky Hendersons noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Ricky Henderson. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Ricky Henderson!

Tony La Russa, Hendersons manager på slutten av 1980-tallet i Oakland, sa: Han kommer til anledningen – det store øyeblikket – bedre enn noen jeg noen gang har sett. Trener Rene Lachemann sa: Hvis du er nedkjørt, er det ingen du heller vil ha oppe ved tallerkenen enn Rickey. Lagkamerat Mitchell Page sa: Det var ikke før jeg så Rickey at jeg forsto hva baseball handlet om. Rickey Henderson er en run, mann. Det er det. Når du ser Rickey Henderson, bryr jeg meg ikke når, stillingen er allerede 1–0. Hvis han er med deg, er det flott. Hvis han ikke er det, vil du ikke like det.

joe champion nettoformue

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære baseballutøver . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Ricky Henderson feirer bursdag 25. desember hvert år.

Henderson debuterte i major league med Oakland 24. juni 1979, og fikk to treff på fire slag, sammen med en stjålet base. Han slo .274 med 33 stjålne baser på 89 kamper. I 1980 ble Henderson den tredje moderne spilleren som stjal 100 baser på en sesong (Maury Wills 104 i 1962 og Lou Brocks 118 i 1974 hadde gått foran ham). Hans 100 steals brøt Eddie Collins' franchiserekord på 81 i 1910 med det som da var Philadelphia Athletics og satte en ny American League (AL) rekord, og overgikk Ty Cobbs 96 sett i 1915. Han slo også .303, hadde 179 treff (uavgjort). for niende i AL), scoret 111 løp (fjerde i AL), trakk 117 gange (andre i AL), hadde 0,420 på base % (tredje i AL) og ledet AL ved å nå base 301 ganger.

Når det gjelder Hendersons 1982-sesong, så boken The Hidden Game of Baseball på midten av 80-tallet på slike statistikker som 0,78 forventede løp med en løper på første og ingen outs, 1,07 forventede løp med løper på andre og ingen outs, og bare 0,25 forventet løp. kjører ingen på og en ut. Forfatterne konkluderte med at med Hendersons 130 stjålne baser bidro han med 22,2 løp til A-forseelsen. Men ved å bli tatt i å stjele 42 ganger, kostet han laget sitt 20,6 løp. Og derfor, konkluderte forfatterne, var nettoeffekten av løpeaktiviteten hans bare 1,6 ekstra løp for sesongen. En senere analyse viste at nettobidraget hans var 5,3 løp for sesongen.

Henderson tok i bruk en overdreven huk som slagstilling, noe som reduserte streiksonen hans uten å ofre mye kraft. Sportsforfatter Jim Murray beskrev Hendersons streikesone som mindre enn Hitlers hjerte. I 1982 beskrev han sin tilnærming til Sports Illustrated:

I 1982 brøt Henderson Lou Brocks singelsesongrekord i major league ved å stjele 130 baser, et totalt antall som ikke har blitt nærmet seg siden. Han stjal 84 baser ved All-Star-pausen; ingen spiller har stjålet så mange som 84 baser i løpet av en hel sesong siden 1988, da Henderson selv stjal 93. Hendersons 130 stjeler overgikk ni av American Leagues 14 lag den sesongen. Han ledet også AL i gange (116), ble fjerde i løp (119) og tredje i base % (.398).

offiser daniels nettoformue

Interessante Artikler

Jaime Marti

Utforsk Jaime Marti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Fencer Jaime Marti ble født 15. oktober 1979 i Spania.

Charles Dennis

Utforsk Charles Dennis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dramatikeren Charles Dennis ble født 16. desember 1946 i Canada.

Tobias Hecht

Utforsk Tobias Hecht nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske antropologen Tobias Hecht ble født 18. februar 1964 i USA.

Alberta Schenck Adams

Utforsk Alberta Schenck Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte borgerrettighetsadvokaten Alberta Schenck Adams ble født 1. juni 1928 i USA.

Claudia Barainsky

Utforsk Claudia Barainsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Claudia Barainsky ble født 30. september 1965 i Tyskland. Claudia Barainsky (født 30. september 1965) er en tysk operasopran. Hun har opptrådt internasjonalt og vunnet priser for sine roller i samtidens operaer som Bernd Alois Zimmermanns Die Soldaten og Aribert Reimanns Medea.

Pakistansk Hockey -Spiller

Pakistansk Hockey -Spiller

Palestinsk Fotballspiller

Palestinsk Fotballspiller

Igor Bavcar

Utforsk Igor Bavcars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Igor Bavcar ble født 28. november 1955 i Slovenia.

Arnold Wolfendale

Utforsk Arnold Wolfendales nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente astronomen Arnold Wolfendale ble født 25. juni 1927 i Australia.

Mohammad Mosaddak Ali

Utforsk Mohammad Mosaddak Alis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Mohammad Mosaddak Ali ble født 7. april 1960 i Bangladesh. Ali ble født 7. april 1960. Hans far Alhaj Abdul Mannan var forretningsmann og sosialarbeider og mor, fru Ramon Bibi, husmor og de hadde seks barn. Mosaddak Ali er den yngste av dem. Han er gift med Mahbuba Sultana og paret har en datter, Roza Ali. Han startet skolelivet på Don Junior High School (som ble lagt ned under krigen 1971) og deretter gikk han til Shahjahanpur Railway Colony High School. Han hadde fullført sin bachelorgrad (med utmerkelser) under University of Dhaka i 1980.

James Soletski

Utforsk James Soletskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren James Soletski ble født 7. oktober 1948 i USA.

Brandon Starc

Utforsk Brandon Starcs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte høydehopperen Brandon Starc ble født 24. november 1993 i Australia.

Luboyera Azake

Utforsk Luboyera Azake nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Luboyera Azake ble født 6. april 1998 i Uganda.

Ras Baraka

Utforsk Ras Baraka nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt ordfører i Newark, New Jersey Ras Baraka ble født 9. april 1970 i USA.

Bob D'Amico

Utforsk Bob D'Amicos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte trommeslageren Bob D'Amico ble født 8. oktober 1969 i .

Daglig Leder

Daglig Leder

Corey Potter

Utforsk Corey Potter nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ishockey -forsvareren Corey Potter ble født 5. januar 1984 i USA.

Loic Fly

Utforsk Loic Vliegen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsyklisten Loic Vliegen ble født 20. desember 1993 i Belgia.

Diego Bielkiewicz

Utforsk Diego Bielkiewicz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente argentinske fotballspilleren Diego Bielkiewicz ble født 4. januar 1991 i Argentina.

Adriane Garcia

Utforsk Adriane Garcias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Adriane Garcia ble født 19. september 1983 i Brasil.

Bartolome Alarcon Vargas

Utforsk Bartolome Alarcon Vargas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente roeren Bartolome Alarcon Vargas ble født 19. mars 1963 i Spania.

Heather Farr

Utforsk Heather Farrs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske golferen Heather Farr ble født 10. mars 1965 i USA.

Tidligere Ordfører I Christchurch

Tidligere Ordfører I Christchurch

Patrick Modeste

Utforsk Patrick Modestes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Patrick Modeste ble født 30. september 1976 i Grenada.

Irina Ilyenkova

Utforsk Irina Ilyenkova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente rytmiske gymnasten Irina Ilyenkova ble født 10. april 1980 i Hviterussland.