Rick Gates

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 27. april 1972
Fødselssted Fort Lee
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 49 år, 6 måneder, 2 dager
Horoskop Tyren

Rick Gates bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Rick Gates nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Rick Gates? Hvem dater Rick Gates nå og hvor mye penger har Rick Gates?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Sarah Brooke Gates
Barn 4

Rick Gates biografi

Rick Gates er en berømt Politisk rådgiver , som ble født den 27. april 1972 i forente stater . Richard William Gates III (født 27. april 1972) er en amerikansk tidligere politisk konsulent og lobbyist som påsto seg skyldig i konspirasjon mot USA og med falske uttalelser i etterforskningen av russisk innblanding i valget i USA 2016. Han er mangeårig forretningsforbindelse til Paul Manafort og fungerte som stedfortreder for Manafort da sistnevnte var kampanjesjef for Donald Trumps presidentkampanje i 2016, og etter under Kellyanne Conway. Ifølge astrologer, Rick Gates dyrekretsen er Tyren .

Amerikanske tingrett for District of Columbia -dommeren Amy Berman Jackson utstedte et pålegg 22. desember 2017, der de krevde at Gates skulle forklare hvorfor kommentarene hans i en kort, videofilmet adresse til innsamlingen ble holdt i et Arlington, Va., Holiday Inn, desember 19, utgjorde ikke et brudd på knebelordren hun utstedte i saken. Spesielt bekymret for Jackson er Gates engasjement med den eksentriske lobbyisten i Washington-området som organiserte arrangementet, Jack Burkman.Tidlig i karrieren ble Gates utnevnt til første klasse av Falls Church Fellows -programmet ved Falls Church Anglican, hvor han også jobbet som praktikant i Washington, DC, konsulentfirmaet Black, Manafort, Stone og Kelly. Der jobbet han med den republikanske lobbyisten Rick Davis, og til slutt gikk han til jobb for de to forretningspartnerne i 2006 ved deres nye konsulentfirma, Davis Manafort, med et kontor i Kiev, Ukraina. Blant klientene Gates jobbet med var Ukrainas president Viktor Janukovitsj og den russiske oligarken Oleg Deripaska, som overtok dette arbeidet da Davis forlot firmaet i 2008 for å jobbe med presidentkampanjen til John McCain. Sammen var de med på å formidle et møte mellom McCain og Deripaska i 2006.

Manafort og Gates overga seg til FBI 30. oktober 2017, og under en rettsmøte valgte begge å nekte straffskyld.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Rick Gates etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Rick Gates etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Rick Gates religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Oktober 2017 ble Gates og Manafort tiltalt av en føderal jury som en del av spesialrådsundersøkelsen av russisk innblanding i valget i USA 2016 og relaterte saker. Tiltalen på tolv teller anklager de to mennene for konspirasjon mot USA, med falske uttalelser, hvitvasking av penger og unnlatelse av å registrere seg som utenlandske agenter for Ukraina, slik loven om registrering av utenlandske agenter krever. Anklagene stammer fra hans konsulentarbeid for en pro-russisk regjering i Ukraina og er ikke knyttet til Trump-kampanjen.

curtis axel nettoformue

Rick Gates formue

Rick er en av rikeste politiske rådgiver & oppført på den mest populære politiske rådgiveren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Rick Gates nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Rick Gates Netto verdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Politisk rådgiver
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Gates er sønn av den pensjonerte oberstløytnanten i den amerikanske hæren Richard W. Gates Jr., som også er grunnlegger og administrerende direktør i Gates Group International, et ledelses- og informasjonsteknologisk firma med base i Prince George County, Virginia. En hærbror, Gates ble født i Fort Lee, Virginia, og bodde på flere militære installasjoner i Kentucky, North Carolina og Tyskland som gutt, før familien slo seg ned i Prince George, Virginia. Etter eksamen fra Prince George High School i 1990 ble Gates uteksaminert fra College of William & Mary (1994) med en grad i regjering. Gates var medlem av Sigma Chi -brorskapet på college. Senere fikk han en Master of Public Policy -grad fra George Washington University.

Oktober 2017 ble Gates og Manafort tiltalt av en føderal jury som en del av spesialrådsundersøkelsen av russisk innblanding i valget i USA 2016 og relaterte saker. Tiltalen på tolv teller anklager de to mennene for konspirasjon mot USA, med falske uttalelser, hvitvasking av penger og unnlatelse av å registrere seg som utenlandske agenter for Ukraina, slik loven om registrering av utenlandske agenter krever. Anklagene stammer fra hans konsulentarbeid for en pro-russisk regjering i Ukraina og er ikke knyttet til Trump-kampanjen.

Den russiske oligarken Oleg Deripaska har saksøkt Paul Manafort og Rick Gates for mer enn 25 millioner dollar i erstatning for forretningsavtaler som involverer selskapene hans. Klagen som ble innlevert for en domstol i New York i 2018, påstår at Manafort og Gates bilket selskapene sine for millioner av dollar som ble gitt dem til å investere. Søksmålet er delvis avhengig av påstander som ble skissert i spesialrådgiver Robert Muellers anklager mot Manafort og Gates. Deripaska har også fremsatt lignende krav i tidligere juridiske klager som ble sendt mot Manafort og Gates på Caymanøyene i 2014 og i en delstatsdomstol i Virginia i 2015 og anklaget Manafort og Gates for å ha tatt 19 millioner dollar beregnet på investeringer og deretter unnlatt å gjøre rede for midlene eller returnere dem .

curtis mayfield nettoformue

Rick Gates Høyde

Rick Gates høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Rick vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Rick Gates statistikk over høyde og kropp
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
I 1995 giftet Gates seg med Sarah Garnett. De har fire barn.

23. februar 2018 erkjente Gates seg skyldig i ett tall for falske utsagn og én for konspirasjon mot USA. I forhandlingen inngikk en avtale om å samarbeide med Mueller -etterforskningen. Føderale retningslinjer antyder at Gates får en dom på 57 til 71 måneder, men disse er kun rådgivende og er underlagt skjønn. Straffeutmålingsdatoen hans er gjentatte ganger utsatt, med en rettssak i mars 2019 som ber om ytterligere seksti dagers forlengelse, der Gates fortsetter å samarbeide om flere pågående etterforskninger, noe som tyder på at samarbeidet hans strekker seg utover saker som involverer Manafort, som allerede var dømt i to domstoler innen den tid. 13. mai 2019 ba aktorene om en ny forlengelse til 30. august, der de sa at Gates fortsetter å samarbeide og refererer til de pågående rettssakene mot Roger Stone og Gregory Craig.

Hvem dater Rick Gates?

I henhold til våre poster, Rick Gates er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Rick Gates’s noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Rick Gates. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Rick Gates!

7. februar 2018 siterte tre av Gates advokater 'uforsonlige forskjeller' med sin klient i rettsmøtet med dommer Amy Berman Jackson i deres forslag om å trekke seg som Gates advokat.

Fakta og trivia

Rick rangert på listen over mest populære politiske rådgiver . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Rick Gates feirer bursdag 27. april hvert år.

15. februar 2018 rapporterte CNN at Gates hadde begynt å fullføre en klageavtale med spesialrådgiver Robert Mueller, noe som indikerte at han var klar til å samarbeide i spesialrådets etterforskning, ettersom han hadde gjennomgått sin dronning for et dagers intervju, der han svarte alle spørsmål fra spesialrådets team, inkludert om hans egen sak og annen potensiell kriminell aktivitet han var vitne til eller deltok i, med den eneste betingelsen at han ikke kunne lyve. Under intervjuintervjuet, 1. februar, løy Gates for FBI -etterforskere, og denne falske uttalelsen fra Gates ble innlemmet i klageforeningen som han senere inngikk.

23. januar 2018 rapporterte CNN at Gates hadde lagt til fremtredende tjenestemann, advokat Tom Green, til forsvarsteamet. Handlingen kan knytte seg til en endring i strategi, f.eks. fra en flat uskyldig bønn til et slags samarbeid med påtalemyndigheter. 22. februar rapporterte The Daily Beast at Gates sparket Green, men senere korrigerte historien.

Gates og Manafort ble begge tiltalt i oktober 2017 på anklager knyttet til konsulentarbeidet med pro-russiske politiske skikkelser i Ukraina. Ytterligere anklager ble innlevert i tingretten for det østlige distriktet i Virginia 21. februar 2018, men disse anklagene ble trukket tilbake 27. februar 2018, uten fordommer, slik det ble avtalt i hans forhandlinger med spesialrådgiver Robert S. Mueller III. 17. desember 2019 ble Gates dømt til 45 dagers fengsel og tre års prøvetid.

17. desember 2019 ble Gates dømt til tre års prøvetid, 45 dager i fengsel og 300 timers samfunnstjeneste. Han ble også dømt til å betale en bot på 20 000 dollar. Dommeren tok hensyn til år med økonomiske forbrytelser og bedrag som fortsatte selv etter at han hadde sagt ja til å erkjenne skyld og samarbeide. Gates påtok seg ansvaret og sa at jeg angrer på det sterkeste på feilene jeg har gjort. før han ble dømt.

hvor mye er peter thomas verdt

Interessante Artikler

Kong Jie

Utforsk Kong Jie nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Go-spilleren Kong Jie ble født 25. november 1982 i Kina.

Peter Moon

Utforsk Peter Moons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente gitarspilleren Peter Moon ble født 10. oktober 1947 i USA.

Steve Klein

Utforsk Steve Kleins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Steve Klein ble født 29. september 1979 i USA.

Jojo Maronttini

Utforsk Jojo Maronttini nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Jojo Maronttini ble født 11. februar 1997 i Brasil. Funk musikkartist som ble berømt for sin hit 2018 -singelen 'Que Tiro Foi Esse?' Hun signerte en innspillingskontrakt med Universal Music og har samlet seg mer enn 11 millioner følgere på sin jojotodynho Instagram -konto.

Morton Mower

Utforsk Morton Mower nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte oppfinneren Morton Mower ble født 31. januar 1933 i USA.

Jenny mikakos

Utforsk Jenny Mikakos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente australske politikeren Jenny Mikakos ble født 25. januar 1969 i Australia.

Polyglot

Polyglot

Terry Bruce

Utforsk Terry Bruce nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske politikeren Terry Bruce ble født 5. mars 1975 i USA.

Martin Buschmann

Utforsk Martin Buschmann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Europaparlamentet Martin Buschmann ble født 17. april 1970 i Tyskland.

Lorenzo Olarte Cullen

Utforsk Lorenzo Olarte Cullen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Lorenzo Olarte Cullen ble født 8. desember 1932 i Spania.

Karlo Muhar

Utforsk Karlo Muhars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kroatiske fotballspilleren Karlo Muhar ble født 17. januar 1996 i Kroatia.

Sebastien Ndzana Kana

Utforsk Sebastien Ndzana Kana nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association fotballspiller Sebastien Ndzana Kana ble født 18. november 1983 i Kamerun.

Michael Nugent

Utforsk Michael Nugents nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Michael Nugent ble født 1. juni 1961 i Irland. Da Atheist Ireland avslo en invitasjon til å delta i regjeringens markeringer av 1916-opprøret, sa Donald Clarke fra Irish Times at Nugent og teamet hans neppe kunne virket mer ute av kontakt hvis de hadde forsøkt å forby julen.

Car Racer

Car Racer

Jairo perez

Utforsk Jairo Perez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente banesyklisten Jairo Perez ble født 24. mars 1973 i Colombia.

Nawaf Al Humaidan

Utforsk Nawaf Al Humaidan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kuwaitiske fotballspilleren Nawaf Al Humaidan ble født 8. mars 1981 i Kuwait.

Luka Stevanovic

Utforsk Luka Stevanovic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte idrettsutøveren Luka Stevanovic ble født 18. mai 1991 i Serbia.

Dronning QWE

Utforsk Queen QWEs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dronningen QWE ble født 29. september 1993 i USA. Sosiale medier-stjerne som ble kjent for sin qwerunsh**_ Instagram-konto. Hun fikk enorm popularitet der for sin glamorøse livsstil og modellbilder.

Justin Smith

Utforsk Justin Smiths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Justin Smith ble født 30. september 1979 i USA. NFL-defensiv som ble kåret til fire påfølgende All Pro Teams mens han spilte med San Francisco 49ers fra 2009 til 2012.

Keito Tsuna

Utforsk Keito Tsuna nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Keito Tsuna ble født 24. desember 1998 i Japan.

Eniko Parrish

Utforsk Eniko Parrish nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Eniko Parrish ble født 18. august 1984 i USA. Fikk berømmelse gjennom forholdet hennes til komikeren Kevin Hart. De to giftet seg i 2016.

Theresa Wayman

Utforsk Theresa Waymans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Theresa Wayman ble født 23. juni 1980 i USA.

Dimitrios Miteloudis

Utforsk Dimitrios Miteloudis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente greske vannpolospilleren Dimitrios Miteloudis ble født 11. februar 1982 i Hellas.

Steve Susdorf

Utforsk Steve Susdorf nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseball -utespilleren Steve Susdorf ble født 28. mars 1986 i Spania.

Carsten Nagel

Utforsk Carsten Nagel nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente danske forfatteren Carsten Nagel ble født 8. april 1955 i Danmark.