Reality-vinner

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 4. desember 1991
Fødselssted Alice
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 29 år, 10 måneder, 22 dager
Horoskop Vannmannen

Reality Winner Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Reality Winner nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Reality Winner? Hvem dater Reality Winner nå og hvor mye penger har Reality Winner?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Ikke tilgjengelig

Reality Winner Biografi

Reality Winner er en berømt Etterretningsoffiser , som ble født på 4. desember 1991 i forente stater . Reality Leigh Winner (født 4. desember 1991) er en amerikansk tidligere etterretningsspesialist. I 2017 ble hun siktet for å ha fjernet klassifisert materiale fra et statlig anlegg og sendt det til et nyhetsutsalg. Det aktuelle materialet stammer fra National Security Agency (NSA). I følge Astrologers, Reality Winner's stjernetegn er Vannmannen .

Den 29. august 2017 inngav Winners advokater et forslag til US District Court om å undertrykke uttalelsene hennes til rettshåndhevelse, og hevdet at Winner ikke ble lest opp Miranda-rettighetene hennes før hun ble avhørt av FBI 3. juni. Den 5. oktober 2017 ble dommer Brian Epps avviste en ny forespørsel fra forsvarsadvokatene hennes om å sette kausjon. I desember 2017 rapporterte The Intercept at Winners forsvarsteam fikk lov til å diskutere saken med henne, inkludert dens klassifiserte aspekter, i en Sensitive Compartmented Information Facility (SCIF). First Look, morselskapet til The Intercept, hjalp til med å finansiere forsvaret hennes.Det plutselige tapet av hennes biologiske far, Ronald, i desember 2016 hadde en ødeleggende innvirkning på Winners liv. Farens innflytelse tidlig i livet hennes hadde i stor grad formet Winners verdenssyn på mange emner, inkludert politikk, historie, filosofi og religion. Etter 11. september-angrepene ble Winner oppfordret av faren til å søke svar om de geopolitiske motivene bak angrepene. Hun diskuterte også med ham aktuelle hendelser som den syriske borgerkrigen, og donerte senere til de hvite hjelmene, frivillige som hjalp sivile fanget opp i den krigen. Etter militærtjeneste søkte Winner på jobber hos frivillige organisasjoner i Afghanistan, i håp om å bruke pashtoen sin til dialog med flyktninger. Søket etter utenlandsarbeid ble imidlertid frustrert av mangelen på etterskoleutdanning.

Winner ble siktet for å ha fjernet klassifisert materiale fra et offentlig anlegg og sendt det til et nyhetsutsalg. 8. juni 2017 erkjente hun seg ikke skyldig på en siktelse for forsettlig oppbevaring og overføring av nasjonal forsvarsinformasjon, og ble nektet kausjon. Påtalemyndigheten hevdet at hun kan ha vært involvert i andre lekkasjer av gradert informasjon, og kan prøve å flykte fra landet hvis hun blir løslatt. Advokatene fra det amerikanske justisdepartementet argumenterte også for at hennes forsvarsteam ikke skulle få lov til å diskutere noen gradert informasjon, selv om det var i nyhetsrapporter publisert av media.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Reality Winner etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Reality Winners etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Reality Winners religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

3. juni 2017 snakket din kjæreste med WINNER hjemme hos henne i Augusta, Georgia. Under den samtalen innrømmet WINNER at han med vilje identifiserte og skrev ut den aktuelle klassifiserte etterretningsrapporten til tross for at han ikke hadde et behov for å vite det, og med visshet om at etterretningsrapporteringen var klassifisert. WINNER innrømmet videre å ha fjernet den klassifiserte etterretningsrapporten fra kontorlokalene hennes, beholdt den og sendt den fra Augusta, Georgia, til News Outlet, som hun visste ikke var autorisert til å motta eller besitte dokumentene.

Reality Winner Net Worth

Virkeligheten er en av de rikeste etterretningsoffiser & oppført på de mest populære etterretningsoffiserene. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Reality-vinner nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Reality Winner Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Etterretningsoffiser
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Winner tjenestegjorde i United States Air Force fra 2010 til 2016, og oppnådde rang som seniorflyver (en E-4 lønningsgrad) med 94th Intelligence Squadron. Etter to år med språk- og etterretningstrening ble hun utsendt til Fort Meade, Maryland. Hun jobbet som en kryptologisk lingvist, og var flytende i det persiske språket og i dari, den persiske dialekten som snakkes i Afghanistan, så vel som i pashto. Hun ble tildelt droneprogrammet og lyttet til avlyttet utenlandsk prat for å gi amerikanske styrker etterretning. Vinneren ble tildelt Air Force Commendation Medal for å ha hjulpet til med 650 fiendefangster, 600 fiender drept i aksjon og identifisering av 900 mål med høy[-]verdi.

3. juni 2017 snakket din kjæreste med WINNER hjemme hos henne i Augusta, Georgia. Under den samtalen innrømmet WINNER at han med vilje identifiserte og skrev ut den aktuelle klassifiserte etterretningsrapporten til tross for at han ikke hadde et behov for å vite det, og med visshet om at etterretningsrapporteringen var klassifisert. WINNER innrømmet videre å ha fjernet den klassifiserte etterretningsrapporten fra kontorlokalene hennes, beholdt den og sendt den fra Augusta, Georgia, til News Outlet, som hun visste ikke var autorisert til å motta eller besitte dokumentene.

I en 'Affidavit til støtte for søknad om arrestordre' datert 5. juli 2017, uttalte FBI spesialagent Justin C. Garrick:

Reality Winner Høyde

Reality Winners høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Virkelighet vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Reality Winner Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Winner vokste opp i Kingsville, Texas og var en topp-ti GPA 2010-utdannet ved H. M. King High School, hvor hun lærte latin på skolen, arabisk på fritiden og spilte på fotball- og tennislagene.

Winner ble arrestert 3. juni 2017. Det amerikanske justisdepartementet kunngjorde hennes arrestasjon 5. juni, kort tid etter at The Intercept publiserte en artikkel som beskrev russiske forsøk på å blande seg inn i presidentvalget i 2016 ved å hacke en amerikansk leverandør av stemmeprogramvare og sende spyd-phishing e-poster til mer enn 100 lokale valgfunksjonærer bare dager før valget 8. november. The Intercepts historie var basert på et topphemmelig 5. mai 2017, National Security Agency (NSA) dokument lekket til dem anonymt.

Hvem dater Reality Winner?

I følge våre opptegnelser, Reality-vinner er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Reality Winner's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for virkelighetsvinner. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Reality Winner!

Den 23. august 2018, ved en føderal domstol i Georgia, ble Winner dømt til de avtalte fem år og tre måneder i fengsel for brudd på spionasjeloven. Påtalemyndigheten sa at dommen hennes var den lengste som noen gang er idømt i føderal domstol for en uautorisert utgivelse av statlig informasjon til media. The New York Times rapporterte, I henhold til klageavtalen vil Winner bli overført til Federal Bureau of Prisons Federal Medical Center, Carswell i Fort Worth, Texas, hvor hun kan motta behandling for bulimi og være relativt nær familien.

Fakta og trivia

Reality rangert på listen over mest populære etterretningsoffiser . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Reality Winner feirer bursdag 4. desember hvert år.

Den 3. juni 2017, mens han var ansatt av militærentreprenøren Pluribus International Corporation, ble Winner arrestert mistenkt for å lekke en etterretningsrapport om russisk innblanding i valget i USA i 2016 til nyhetsnettstedet The Intercept. Rapporten antydet at russiske hackere hadde forsøkt å få tilgang til velgerregistreringslister i USA.

Den 21. juni 2018 ba Winner retten om å tillate henne å endre erkjennelsen sin til skyldig, og 26. juni erkjente hun straffskyld for ett tilfelle av overføring av nasjonal forsvarsinformasjon. Winners avtale med påtalemyndigheten ba henne sone fem år og tre måneder i fengsel etterfulgt av tre år med overvåket løslatelse.

Den 31. januar 2018 stadfestet den amerikanske lagmannsretten for den ellevte krets en lavere rettskjennelse som blokkerte Winner fra å legge ut kausjon, og bestemte at ingen kombinasjon av forhold med rimelighet ville sikre henne tilstedeværelse under rettssaken, og dermed sikre at hun forblir i fengsel frem til rettssaken. , som var planlagt å begynne 15. oktober 2018.

Det ble reist bekymring for at The Intercepts slurvete håndtering av materialet avslørte henne som kilden og bidro til arrestasjonen hennes. To ganger nektet kausjon, Winner ble holdt i Lincoln County Jail i Lincolnton, Georgia. 23. august 2018 ble Winner dømt til fem år og tre måneder i fengsel som en del av en ankeavtale. Hun er nå bosatt i Federal Medical Center, Carswell i Ft. Worth, Texas.

Interessante Artikler

Fotball Cornerback

Fotball Cornerback

Tom Vannoppen

Utforsk Tom Vannoppen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Cyclo-Cross Cyclist Tom Vannoppen ble født 21. desember 1978 i Belgia.

Livvakt

Livvakt

Sebastian Zuniga

Utforsk Sebastian Zunigas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastian Zuniga ble født 21. juni 1990 i Chile.

Pedro Carmona

Utforsk Pedro Carmona nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt forretningsperson Pedro Carmona ble født 15. april 1988 i Brasil.

Kim Black

Utforsk Kim Black nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Kjente Kim Black ble født 30. september 1978 i USA.

Ingrid Bolsø Berdal

Explore Ingrid Bolsø Berdal net worth, age, height, bio, birthday, wiki, salary, 2021! Famous Actor Ingrid Bolsø Berdal was born on March 2, 1980 in Norway.

Han Chang-u

Utforsk Han Chang-u nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte forretningsmannen Han Chang-u ble født 15. februar 1931 i Sør-Korea.

Sedat Agcay

Utforsk Sedat Agcay nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sedat Agcay ble født 22. september 1981 i Tyrkia.

Hillary homzie

Utforsk Hillary Homzies nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dramatikeren Hillary Homzie ble født 25. juli 1966 i USA.

Owen Taylor

Utforsk Owen Taylors nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske skuespilleren Owen Taylor ble født 6. mars 2001 i Storbritannia.

Antoine Georges

Utforsk Antoine Georges nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske fysikeren Antoine Georges ble født 14. april 1961 i Frankrike.

John formosa

Utforsk John Formosas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte maltesiske filosofen John Formosa ble født 13. november 1954 i .

Łukasz Uszalewski

Utforsk Łukasz Uszalewskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Łukasz Uszalewski ble født 27. april 1988 i Polen.

Jarkko Hattunen

Utforsk Jarkko Hattunen nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente finske ishockeyspilleren Jarkko Hattunen ble født 22. januar 1987 i Finland.

Lukas Klunter

Utforsk Lukas Klunter nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Lukas Klunter ble født 26. mai 1996 i Tyskland.

Jan Janovsky

Utforsk Jan Janovsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Jan Janovsky ble født 20. juni 1985 i Tsjekkoslovakia.

Arkeolog

Arkeolog

Adam Beckett

Utforsk Adam Beckett nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Animator Adam Beckett ble født 1. februar 1950 i USA.

Valentina Kim

Utforsk Valentina Kims nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente akrobatgymnasten Valentina Kim ble født 20. juli 1995 i Russland.

Tim Mason

Utforsk Tim Masons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente boulespilleren Tim Mason ble født 16. september 1974 i Canada.

Gaku Homma

Utforsk Gaku Homma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Aikidoka Gaku Homma ble født 12. mai 1950 i Japan.

Paolo Rosario De Stefano

Utforsk Paolo Rosario De Stefano nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte gangsteren Paolo Rosario De Stefano ble født 21. desember 1976 i Italia.

Mediekunstner

Mediekunstner

K. Ravindran

Utforsk K. Ravindrans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player K. Ravindran ble født 1. oktober 1989 i Malaysia.