Randy Orton

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 1. april 1980
Fødselssted Knoxville
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 41 år, 6 måneder, 26 dager
Horoskop Væren

Randy Orton Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Randy Ortons nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Randy Orton? Hvem dater Randy Orton nå og hvor mye penger har Randy Orton?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Kim Marie Kessler, Samantha Speno
Barn(er) Brooklyn Rose Orton, Alanna Marie Orton

Randy Orton biografi

Randy Orton er en berømt Bryter , som ble født på 1. april 1980 i forente stater . Tredje generasjons profesjonell bryter som ble den yngste personen til å holde WWE Heavyweight Champion i en alder av 24. Han ble Grand Slam Champion i 2018. Ifølge Astrologers, Randy Orton's stjernetegn er Væren .

Randal Keith Orton ble født i Knoxville, Tennessee, 1. april 1980, sønn av sykepleieren Elaine og den profesjonelle bryteren Bob Orton Jr. Han er barnebarnet til Bob Orton og nevøen til Barry Orton, begge profesjonelle brytere. Han har en yngre bror som heter Nathan, som er en standup-komiker, og en yngre søster som heter Rebecca. Ortons foreldre kjente til vanskelighetene i livet som profesjonell bryter, og prøvde å overbevise ham om å holde seg borte fra virksomheten, og faren hans advarte ham om at livet i ringen betydde et liv på veien og borte fra familien. Orton gikk på Hazelwood Central High School, hvor han var en amatørbryter. Etter endt utdanning fra videregående skole i 1998, vervet han seg til Marines. På basen fikk han utskrivning av dårlig oppførsel i 1999 etter å ha gått AWOL ved to anledninger og ikke adlød en ordre fra en befal. I henhold til Uniform Code of Military Justice ble han prøvd og dømt under en spesiell krigsrett, og tilbrakte deretter 38 dager i briggen ved Camp Pendleton.Hans far, bestefar og onkel var også profesjonelle brytere. Han giftet seg med Samantha Speno 21. september 2007 og de fikk en datter som het Alanna Marie Orton 12. juli 2008 før de ble skilt i juli 2013. Han giftet seg deretter med Kimberly Kessler i 2015; de tok imot en datter ved navn Brooklyn Rose i 2016.

Randal Keith Orton (født 1. april 1980) er en amerikansk profesjonell bryter og skuespiller. Han er for tiden signert til WWE, hvor han opptrer på Raw-merket.

devon fortsatt nettoformue

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Randy Orton etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Randy Ortons etnisitet kaukasisk . Vi vil oppdatere Randy Ortons religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Orton debuterte i 2000 ved Mid-Missouri Wrestling Association-Southern Illinois Conference Wrestling (MMWA-SICW) i St. Louis, Missouri, en utløper av den historiske St. Louis Wrestling Club ledet av Sam Muchnick. Der ble han trent av både opprykkstaben og faren, Bob Orton Jr. Han kjempet for opprykk i én måned, hvor han opptrådte med brytere som Phil e. Blunt og Ace Strange og Mark Bland. Orton dømte også noen kamper med World Organized Wrestling (WOW), et opprykk der onkelen Barry Orton jobbet.

Randy Ortons nettoverdi

Randy Orton er en av de rikeste bryter & oppført på de mest populære Wrestler. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Randy Orton nettoformuen er ca 11 millioner dollar .

Randy Ortons nettoverdi og lønn
Nettoformue 11 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Bryter
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han gikk på Hazelwood Central High School og etter å ha sluttet seg til United States Marine Corps i 1998, og fikk en dårlig oppførsel for å gå AWOL og ikke adlyde ordre fra sjefen hans.

jaye davidson nettoformue

Orton debuterte i 2000 ved Mid-Missouri Wrestling Association-Southern Illinois Conference Wrestling (MMWA-SICW) i St. Louis, Missouri, en utløper av den historiske St. Louis Wrestling Club ledet av Sam Muchnick. Der ble han trent av både opprykkstaben og faren, Bob Orton Jr. Han kjempet for opprykk i én måned, hvor han opptrådte med brytere som Phil e. Blunt og Ace Strange og Mark Bland. Orton dømte også noen kamper med World Organized Wrestling (WOW), et opprykk der onkelen Barry Orton jobbet.

I 2001 signerte Orton en avtale med det daværende World Wrestling Federation (WWF) og ble sendt til dets utviklingsterritorium, Ohio Valley Wrestling (OVW) i Louisville, Kentucky, hvor han fortsatte sin trening. I løpet av sin tid i OVW kjempet Orton mot slike som Rico Constantino og The Prototype og slo seg sammen med Bobby Eaton under en tittelturnering for taglag. Han vant OVW Hardcore Championship to ganger ved å beseire Mr. Black henholdsvis 14. februar 2001 og Flash Flanagan 5. mai 2001. Ved flere anledninger møtte han Rico Constantino på kombinerte WWF/OVW-arrangementer, og tapte også for The Prototype (John Cena) i en tag-kamp 28. juli i Jacksonville, Indiana. Han begynte også å dukke opp på flere WWF-husshow som ikke var tilknyttet OVW, den første var 1. mai 2001 da han møtte Billy Gunn. Etter å ha tatt mikrofonen og lovet å slå Gunn, ble Orton beseiret. Den høsten begynte han å dukke opp regelmessig på WWF-husshow og mørke kamper, og møtte Chuck Palumbo, Steven Richards og Shawn Stasiak, men for det meste bryting i tag-lag-kamper.

Randy Orton Høyde

Randy Ortons høyde 6 fot 5 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Randy Orton Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 6 fot 5 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Han dukket opp i 2011-filmen That's What I Am og spilte hovedrollen i 2013-filmen 12 Rounds: Reloaded.

En av Ortons første offisielle WWF-opptredener var 16. mars 2002 på WrestleMania X8s Fan Axxess, hvor han ble beseiret av Tommy Dreamer. Ortons første TV-overførte WWF-kamp var en seier mot Hardcore Holly på SmackDown! 25. april 2002. Like etter ble Orton en fanfavoritt og ble plassert i en serie kamper med Holly. I september 2002 ble Orton draftet til Raw-merket, hvor han beseiret Stevie Richards i sin debut på showet. I løpet av uker etter sin debut på Raw-merket, fikk Orton en skulderskade, noe som gjorde at han ble satt på sidelinjen i flere måneder. Mens han ble frisk, dukket Orton fortsatt opp på Raw i sitt eget Randy News Network (RNN) segment, en ukentlig vignett der han snakket om tilstanden sin. Showet avbrøt andre segmenter av Raw-programmering, noe som fikk Orton til å sakte forvandle seg til en narsissistisk og selvsentrert skurk.

Hvem dater Randy Orton?

I følge våre opptegnelser, Randy Orton er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Randy Orton's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Randy Orton. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Randy Orton!

I 2004 dukket Orton opp på talkshowet Jimmy Kimmel Live! for å promotere tabu-tirsdag. I mars 2007 dukket han opp sammen med Edge, John Cena og Bobby Lashley på spillprogrammet Deal or No Deal. Han var coveratleten for videospillet WWE ’12.

harris rosen nettoformue

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære Wrestler . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Randy Orton feirer bursdag 1. april hvert år.

Etter at skaden hans ble helbredet, ble Orton med i Evolution-stallen, som besto av Ric Flair, Triple H og den relative nykommeren Batista. Gruppen ble presset på Raw fra 2003 til 2004, med høyden av deres dominans som skjedde etter Armageddon i 2003 da alle menns titler på Raw ble holdt av Evolution-medlemmer. I 2003 brukte Orton mye av tiden sin på å hjelpe Triple H med å overvinne utfordringer for verdensmesterskapet i tungvekt. Han ble med Triple H i en Elimination Chamber-kamp for World Heavyweight Championship på SummerSlam, involvert først og fremst for å sikre Triple Hs tittelforsvar, og ble eliminert av Goldberg, men stallen klarte å oppfylle formålet og Triple H fortsatte med å eliminere Goldberg og beholde tittelen hans.

Neste natt på Raw møtte Orton Batista, som hadde blitt verdensmester i tungvekt. Orton uttalte på skjermen at kampen hans med The Undertaker hadde forverret en skulderskade. Mens han var på sidelinjen, dukket Orton opp på Raw og hevdet at han ikke var kvalifisert for WWE Draft Lottery på grunn av skaden hans. Han ble informert av WWE-formann Vince McMahon om at han faktisk var en kandidat for utkastet, noe som ga en mulighet for en retur til SmackDown! Orton kom tilbake til WWE-programmering for SmackDown! 16. juni, og kunngjorde at han var det andre valget i 2005-draft-lotteriet. Han gjenopplivet feiden med The Undertaker, og beseiret ham på SummerSlam etter en distraksjon fra faren. To måneder senere på No Mercy, beseiret Orton og hans far Bob Orton The Undertaker i en handicap kistekamp, ​​og etter kampen låste Randy Orton og hans far Bob Undertaker i kisten, og i et trekk som ligner på Kane på Royal 1998 Rumle, hakket hull i toppen av kista med en øks, helte bensin over kista og satte den i brann, kayfabe drepte The Undertaker. Den påfølgende måneden erstattet Orton avdøde Eddie Guerrero som deltaker i den årlige eliminasjonskampen til Team SmackDown mot Team Raw på Survivor Series, etter å ha tapt en kvalifiseringskamp til Rey Mysterio. I kampen var Orton den siste gjenværende bryteren i kampen for tredje året på rad, da han festet Shawn Michaels for å få seieren for Team SmackDown. På arrangementet kom The Undertaker tilbake ved å komme ut av en flammende kiste og angrep SmackDown-superstjernene som kom til ringen for å feire Team SmackDowns seier. På SmackDown! episode etter Survivor Series, The Undertaker blandet seg inn i en kamp mellom Rey Mysterio og Big Show etter at Kane blandet seg inn. Randy Orton RKO'd the Undertaker, han slo deretter Undertaker med et dekkjern og satte ham på baksiden av lowrideren Mysterio hadde kjørt til ringen, han reverserte deretter lowrideren inn i SmackDown-settet, noe som forårsaket en eksplosjon. Feiden ble til slutt avgjort med en Hell in a Cell-kamp på Armageddon. Den 16. desember gikk The Undertaker inn i ringen for å levere en promo mens en av druidene hans så ut til å stå i ringen. Undertaker fikk en RKO fra Orton i et overraskelsesangrep. Druiden avslørte seg for å være Ortons far, som ga Orton The Undertakers urne, som ifølge historien tillot den som holdt den å kontrollere The Undertaker. Undertaker slo imidlertid Orton i helvete i en celle-kamp, ​​og avsluttet deres ni måneder lange feide.

Orton produserte deretter en kopi av SmackDown magazine, som inneholdt The Undertaker på forsiden. Etter å ha fulgt Grahams råd, sa Orton at han ville skille seg fra alle andre brytere ved å avslutte The Undertakers ubeseirede rekke på WrestleMania. Gjennom hele mars 2005 hånet Orton The Undertaker og hevdet at han ikke var redd ham. Den 21. mars Raw ble Orton en gang til en skurk etter at han leverte en RKO til sin intetanende kjæreste på skjermen, Stacy Keibler, og slo henne bevisstløs. Under Ortons kampanjer løp han i dekning hver gang tegn på The Undertakers utseende (lyn, mørke eller røyk) oppsto. Da den legendariske bryteren Jake Roberts rådet Orton til ikke å undervurdere The Undertaker, utførte Orton en RKO på Roberts også. I ukene før WrestleMania ble Orton mer trassig og uredd for The Undertaker, og hånet og angrep ham i ringen etter distraksjoner fra faren hans, Cowboy Bob Orton. På WrestleMania 21 tapte Orton den sterkt hypede kampen.

Orton innledet et forhold på skjermen med Stacy Keibler og kranglet kort med Christian i februar 2005. Den 28. februar Raw dukket superstjernen Billy Graham opp, der han rådet Orton til å gå der ingen bryter [hadde] gått før.

Interessante Artikler

Terje Tønnesen

Utforsk Terje Tønnesen nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente akademiske musikeren Terje Tønnesen ble født 27. februar 1955 i Norge.

Oystein Moen

Utforsk Oystein Moen nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Oystein Moen ble født 16. august 1980 i Norge. Norsk musiker som var kjent for å samarbeide med band som Jaga Jazzist og Puma.

Maxim Atayants

Utforsk Maxim Atayants nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte arkitekten Maxim Atayants ble født 1. oktober 1966 i Russland.

Sandra Espinet

Utforsk Sandra Espinet nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente interiørdesigneren Sandra Espinet ble født 31. oktober 1964 i Trinidad og Tobago.

John Filan

Utforsk John Filan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske tidligere fotballspilleren John Filan ble født 8. februar 1970 i Australia.

Rick Wanamaker

Utforsk Rick Wanamaker nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kombinert friidrettsutøveren Rick Wanamaker ble født 20. mars 1948 i USA.

James R. Fouts

Utforsk James R. Fouts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren James R. Fouts ble født 8. august 1942 i USA.

Kasperi Heikkinen

Utforsk Kasperi Heikkinen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente gitarspilleren Kasperi Heikkinen ble født 4. august 1980 i Finland.

Steen Skovsgaard

Utforsk Steen Skovsgaard nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente teologen Steen Skovsgaard ble født 30. september 1952 i Danmark.

Kubansk Kunstner

Kubansk Kunstner

Seiko Tanabe

Utforsk Seiko Tanabe nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Seiko Tanabe ble født 27. mars 1928 i Japan.

Ilze Jakobsone

Utforsk Ilze Jakobsones nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Ilze Jakobsone ble født 19. april 1994 i Latvia.

Amerikansk Musikalkomponist

Amerikansk Musikalkomponist

Sylvia Fiedler

Utforsk Sylvia Fiedlers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dykkeren Sylvia Fiedler ble født 1. oktober 1951 i Tyskland.

Karim Ghanbari

Utforsk Karim Ghanbari nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte iranske fotballsjefen Karim Ghanbari ble født 3. februar 1967 i Iran.

Mohamed Mohsen Abo Gresha

Utforsk Mohamed Mohsen Abo Greshas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Mohamed Mohsen Abo Gresha ble født 1. oktober 1990 i Egypt.

Mason Greenwood

Utforsk Mason Greenwoods nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Mason Greenwood ble født 1. oktober 2001 i Storbritannia.

Blair Brandt

Utforsk Blair Brandts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gründeren Blair Brandt ble født 11. januar 1988 i USA.

Drillen

Utforsk The Drill nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Disc Jockey The Drill ble født 13. juli 1971 i Israel.

Jan Fuglset

Utforsk Jan Fuglset formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Jan Fuglset ble født 1. oktober 1945 i Norge.

Boris Kollar

Utforsk Boris Kollars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Boris Kollar ble født 14. august 1965 i Slovakia.

Derrick Rutledge

Utforsk Derrick Rutledge formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte personlige stylisten Derrick Rutledge ble født 24. februar 1961 i USA.

Adri Nagy

Utforsk Nagy Adri nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Nagy Adri ble født 20. januar 1988 i Ungarn. Ungarsk popsanger som ble berømt i den sjette serien av sangkonkurranseshowet Megasztar (aka Årets stemme) på TV2. Hun dukket opp på Jazzy Song Contest i 2014 og tok andreplassen.

Fei Xiang

Utforsk Fei Xiangs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente popsangeren Fei Xiang ble født 24. desember 1960 i Taiwan.

Aleksandra Subotic

Utforsk Aleksandra Subotic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Aleksandra Subotic ble født 1. oktober 1996 i Montenegro. Montenegrinsk motemodell som ble internasjonalt kjent takket være hennes opptreden i realityserien Zadruga. Hennes buede bikinibilder har hjulpet henne med å tjene over 190 000 følgere på Instagram.