Ralph Northam

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 13. september 1959
Fødselssted Nassawadox
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 62 år, 1 måneder, 17 dager
Horoskop Steinbukken

Ralph Northam Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Ralph Northam nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Ralph Northam? Hvem dater Ralph Northam nå og hvor mye penger har Ralph Northam?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Aubrey Northam, Wes Northam

Ralph Northam biografi

Ralph Northam er en berømt Militærlege , som ble født på 13. september 1959 i forente stater . Northam tilhører en overveiende svart baptistkirke i Capeville, Virginia og fungerer som nestleder for Fort Monroe Authority, som fører tilsyn med Fort Monroe, et historisk sted i borgerkrigen der unionsgeneral Benjamin Butler ga ly til frigjorte slaver. På fritiden liker Northam å jobbe med klassiske biler. Han eier en Oldsmobile fra 1953 og en Corvette fra 1971. Ifølge astrologer, Ralph Northams stjernetegn er Steinbukken .

Fra 1984 til 1992 tjenestegjorde han som medisinsk offiser i USAs hær. Under sin hærtjeneste fullførte han et pediatrisk opphold ved Brooke Army Medical Center i San Antonio, Texas, etterfulgt av et barnenevrologisk stipend ved Walter Reed Army Medical Center i Washington, D.C. og Johns Hopkins Hospital i Baltimore, Maryland. Under Operation Desert Storm behandlet han evakuerte skadde ved Landstuhl regionale medisinske senter i Tyskland.På videregående ble Northam kåret til mest sannsynlig å lykkes og ble uteksaminert som salutator. Han var medlem av skolens basketball- og baseballlag. Northam ble uteksaminert fra Virginia Military Institute i 1981, hvor han fungerte som president for VMIs æresdomstol og mottok en bachelorgrad i biologi. Han gikk videre til Eastern Virginia Medical School og fikk sin MD-grad i 1984.

Northam ble utskrevet fra den amerikanske hæren i 1992 i rang som major, etter å ha fullført åtte års tjeneste. Siden 1992 har Northam vært pediatrisk nevrolog ved Children's Hospital of the King's Daughters i Norfolk, Virginia.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Ralph Northam etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Ralph Northams etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Ralph Northams religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Før han gikk inn i politikken, stemte Northam på republikaneren George W. Bush i presidentvalget i 2000 og 2004, et faktum som motstandere reiste i senere demokratiske primærvalg. Northam sier at han var apolitisk den gangen og angret på disse stemmene, og sa: Politisk var det ingen tvil, jeg var underinformert.

Ralph Northams nettoverdi

Ralph er en av de rikeste militærlege & oppført på den mest populære militærlegen. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Ralph Northam nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Ralph Northams nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Militærlege
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Northam ble født i byen Nassawadox på Virginia's Eastern Shore 13. september 1959. Han og hans eldre bror på to år, Thomas, vokste opp på en gård ved vannet, like utenfor Onancock, Virginia. Familien dyrket en rekke avlinger og stelte husdyr på deres syttifem mål store (30 ha) eiendom. Som tenåring jobbet Northam på en ferge til Tangier Island og som dekksmann på fiskecharter; han jobbet også på en nabos gård og som lagergutt på Meatland dagligvarebutikk. Han og Thomas gikk på desegregerte offentlige skoler. Northam ble uteksaminert fra Onancock High School, hvor klassen hans hovedsakelig var afroamerikaner.

Før han gikk inn i politikken, stemte Northam på republikaneren George W. Bush i presidentvalget i 2000 og 2004, et faktum som motstandere reiste i senere demokratiske primærvalg. Northam sier at han var apolitisk den gangen og angret på disse stemmene, og sa: Politisk var det ingen tvil, jeg var underinformert.

I sin kampanje i 2007 for delstatssenatet tok Northam til orde for at Virginia skulle være «enda strengere enn vi nå er i kampen mot ulovlig innvandring», og sa at staten burde opptre som «sterke partnere» med føderal rettshåndhevelse. Northams retorikk endret seg i hans guvernørkampanje i 2017. I 2017 lovet Northam å stå opp mot ICE slik at folk, spesielt innvandrere, i Virginia ikke lever i frykt, og sa: Noe vi er veldig stolte av i Virginia er at vi er inkluderende. Han fortsatte med å si Vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at innvandrere trives her. Northam motsatte seg president Trumps beslutning om å trekke tilbake Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA), som tilbød midlertidig opphold for uautoriserte immigranter som kom til USA som mindreårige. Northam sa at Trumps avgjørelse mangler medfølelse, mangler moralsk sans og mangler økonomisk sans. Northam støtter å gi statlige førerkort og undervisning i staten til papirløse innvandrere.

Ralph Northam Høyde

Ralph Northams høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Ralph vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Ralph Northam Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Ralph Shearer Northam (født 13. september 1959) er en amerikansk politiker og lege som har tjent som 73. guvernør i Virginia siden 13. januar 2018. En pediatrisk nevrolog etter yrke, han var offiser i US Army Medical Corps fra 1984 til 1992. Northam, et medlem av det demokratiske partiet, fungerte som den 40. løytnantguvernøren i Virginia fra 2014 til 2018 før han vant guvernørskapet mot den republikanske nominerte Ed Gillespie i valget i 2017.

Northam stilte først til valg i 2007 i det sjette senatdistriktet, som inkluderer Eastern Shore of Virginia; Mathews County, på Midt-halvøya; og deler av byene Norfolk og Virginia Beach. Han var uten motstand for den demokratiske nominasjonen. Den 6. november 2007 beseiret han Nick Rerras, en to-periode republikansk sittende, 17.307 stemmer mot 14.499.

Hvem dater Ralph Northam?

I følge våre opptegnelser, Ralph Northam er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Ralph Northams noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Ralph Northam. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Ralph Northam!

Northams mor, Nancy B. Shearer, var opprinnelig fra Washington, D.C. Hun var deltidssykepleier ved Northampton-Accomack Memorial Hospital, og faren hennes var kirurg. Nancy Shearer døde i 2009. Northams far, Wescott B. Northam, tjente som advokat og er en veteran fra andre verdenskrig; han gikk inn i politikken på 1960-tallet, og tjente tre perioder som Commonwealth's Attorney for Accomack County, Virginia. Etter å ha tapt valget til en fjerde periode, ble Wescott Northam utnevnt til Circuit Court-dommer for fylkene Accomack og Northampton. Wescott Northams egen far, Thomas Long Northam, hadde fungert som dommer i samme domstol.

Fakta og trivia

Ralph rangert på listen over mest populære militærlege . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Ralph Northam feirer bursdag 13. september hvert år.

I 2009 var Northam – en selvskreven konservativ i skattespørsmål og liberal i sosiale spørsmål – gjenstand for et forsøk fra republikanere fra statens senat for å få ham til å bytte parti. Denne handlingen ville gitt republikanerne kontroll over statens senat, men etter at nyheten om den nært forestående vekslingen brøt ut på Twitter, holdt demokratene et lukket dørmøte, og Northam gjentok at han ikke forlot partiet. Han sa senere, jeg antar at det er hyggelig å være ønsket, men jeg er en demokrat, og det er der jeg bor.

Han ble gjenvalgt i november 2011, og beseiret Ben Loyola Jr., en forsvarsentreprenør, 16.606 stemmer mot 12.622.

I en politisk reklamefilm kalt Listening, som ble kjørt under det demokratiske primærvalget i Virginia, beskrev Northam viktigheten for ham av å lytte – som lege, til pasientene og som løytnantguvernør, til hans velgere. Han avsluttet med at jeg har lyttet nøye til Donald Trump, og jeg tror han er en narsissistisk galning. Da stortingsvalget nærmet seg Northam sa, [I]hvis Donald Trump hjelper Virginia, vil jeg samarbeide med ham. Northam forklarte den mildere tonen: Jeg tror folk allerede kjenner [synene deres om Trump] og de dømmer selv. Det vi snakker om når vi beveger oss fremover er politikken som kommer ut av Washington som er så skadelig for Virginia.

Under kampanjen i 2013 sa Northam at motstand mot LHBT-rettigheter ville skape et uønsket forretningsmiljø i Virginia. I 2015 brukte han sine uavgjorte evner som løytnantguvernør for å beseire et lovforslag i delstatens senat som ville ha tvunget Virginia statsadvokat Mark Herring til å forsvare statens forbud mot homofile ekteskap; Sild hadde hevdet at forbudet var grunnlovsstridig.

Interessante Artikler

Andrew Samuels

Utforsk Andrew Samuels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte psykoterapeuten Andrew Samuels ble født 15. mai 1997 i USA.

Astrid Sampe

Utforsk Astrid Sampe nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente designeren Astrid Sampe ble født 27. mai 1909 i Sverige.

Tom Heward-Belle

Utforsk Tom Heward-Belle nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballmålvakten Tom Heward-Belle ble født 11. mars 1997 i Australia.

Pedro Franco

Utforsk Pedro Francos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente colombianske fotballspilleren Pedro Franco ble født 23. april 1991 i Colombia.

Peter Gifford

Utforsk Peter Gifford nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske musikeren Peter Gifford ble født 5. april 1955 i Australia.

Francisco Javier Arellano Felix

Utforsk Francisco Javier Arellano Felix nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte narkotikamisfereren Francisco Javier Arellano Felix ble født 11. desember 1969 i Mexico.

Ted King

Utforsk Ted King nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ted King ble født 1. oktober 1965 i USA.

Jason C. Gallion

Utforsk Jason C. Gallions nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bonden Jason C. Gallion ble født 10. februar 1977 i USA.

Sebastien Wuthrich

Utforsk Sebastien Wuthrich nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastien Wuthrich ble født 29. mai 1990 i Sveits.

Thorarinn G. Petursson

Utforsk Thorarinn G. Petursson nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente islandske økonomen Thorarinn G. Petursson ble født 2. juli 1966 på Island.

Josephine van Zaane

Utforsk Josephine van Zaane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte danske badmintonspilleren Josephine van Zaane ble født 8. januar 1993 i Danmark.

Natalie Sago

Utforsk Natalie Sago nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte basketballdommeren Natalie Sago ble født 24. mai 1989 i USA.

Britisk Tv-Personlighet

Britisk Tv-Personlighet

Sebastian Montesinos plassholderbilde

Utforsk Sebastian Montesinos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastian Montesinos ble født 12. mars 1986 i Chile.

Arnaldo cohen

Utforsk Arnaldo Cohens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt musikkpedagog Arnaldo Cohen ble født 22. april 1948 i Brasil.

Christian Tessier

Utforsk Christian Tessier nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske skuespilleren Christian Tessier ble født 1. januar 1978 i Canada.

Chris Van Zeyl

Utforsk Chris Van Zeyls formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske fotballspilleren Chris Van Zeyl ble født 4. september 1983 i Canada.

Tony Kelly

Utforsk Tony Kelly nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Tony Kelly ble født 15. desember 1993 i Irland. Tony Kelly (født 15. desember 1993) er en irsk hurler som spiller for Clare Senior Championship-klubben Ballyea og på inter-fylkesnivå med Clare senior hurling-team. Han stiller vanligvis opp som midtspiss.

Rajan Seth

Utforsk Rajan Seth nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricketdommeren Rajan Seth ble født 10. februar 1952 i India.

Patrick van Kalken

Utforsk Patrick van Kalken nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Judoka Patrick van Kalken ble født 29. september 1975 i Nederland.

Mellomdistanseløper

Mellomdistanseløper

Mounira Elmahdeya

Utforsk Mounira Elmahdeya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mounira Elmahdeya ble født 22. november 1885 i Egypt. Egyptisk sanger kjent som Sultana of the Song og en av Egypts mest fremtredende sangere i løpet av hennes tid.

Jadine Nollan

Utforsk Jadine Nollan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Jadine Nollan ble født 29. september 1958 i USA.

Israelsk-Matematiker

Israelsk-Matematiker

Ricardo Vantes

Utforsk Ricardo Vantes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente cubanske volleyballspilleren Ricardo Vantes ble født 21. april 1967 på Cuba.