Philip Seymour Hoffman

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 23. juli 1967
Fødselssted Fairport
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Dødsdato 2. februar 2014, West Village, New York, NY
Horoskop Leo

Philip Seymour Hoffman bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Philip Seymour Hoffman nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Philip Seymour Hoffman? Hvem dater Philip Seymour Hoffman nå og hvor mye penger har Philip Seymour Hoffman?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Cooper Alexander Hoffman, Tallulah Hoffman, Willa Hoffman

Philip Seymour Hoffman Biografi

Philip Seymour Hoffman er en berømt Filmskuespiller , som ble født den 23. juli 1967 i forente stater . Vant Oscar for beste skuespiller for sin rolle i 2005 -filmen Capote og tjente også ros for rollene i filmene The Master (2012), Synecdoche, New York (2008), Doubt (2008) og Mission: Impossible III (2006). Han spilte også Plutarch Heavensbee i The Hunger Games filmserie. Ifølge astrologer, Philip Seymour Hoffman dyrekretsen er Leo .

Hoffman ble født 23. juli 1967 i Rochester -forstaden Fairport, New York. Moren hans, Marilyn O'Connor (født Loucks), kom fra Waterloo i nærheten og jobbet som grunnskolelærer før hun ble advokat og til slutt en domstol i en familierett. Faren hans, Gordon Stowell Hoffman, som var av tysk avstamning, var innfødt i Genève, New York, og jobbet for Xerox Corporation. Sammen med en bror, Gordy, hadde Hoffman to søstre, Jill og Emily.Broren hans, Gordy Hoffman, var manusforfatter for filmen Love Liza fra 2002.

Philip Seymour Hoffman (23. juli 1967 - 2. februar 2014) var en amerikansk skuespiller, regissør og produsent. Hoffman var kjent for å ha særegne biroller og karakterroller, og spilte i mange filmer fra begynnelsen av 1990 -tallet til han døde i 2014. Han regnes for å være en av de største skuespillerne i sin generasjon.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Philip Seymour Hoffman etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Philip Seymour Hoffmans etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Philip Seymour Hoffmans religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Skuespill ble gradvis en lidenskap for Hoffman: Jeg elsket kameratskapet med det, menneskene, og det var da jeg bestemte meg for at det var det jeg ville gjøre. I en alder av 17 år ble han valgt til å gå på New York State Summer School of the Arts i 1984 i Saratoga Springs, hvor han møtte sine fremtidige samarbeidspartnere Bennett Miller og Dan Futterman. Miller kommenterte senere Hoffmans popularitet den gangen: Vi ble tiltrukket av det faktum at han virkelig var seriøs med det han gjorde. Selv da var han lidenskapelig. Hoffman søkte på flere dramastudier og ble tatt opp ved New York Universitys (NYU) Tisch School of the Arts. Mellom start på programmet og eksamen fra Fairport High School, fortsatte han treningen ved Circle i Square Theatre sommerprogram. Hoffman hadde positive minner fra sin tid på NYU, hvor han forsørget seg selv ved å jobbe som en innvarsler. Sammen med venner grunnla han skuespillertruppen Bullstoi Ensemble. Han fikk en dramagrad i 1989.

mike babcock nettoformue

Philip Seymour Hoffman Nettoformue

Philip Seymour Hoffman er en av rikeste filmskuespiller & oppført på den mest populære filmskuespilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Philip Seymour Hoffman nettoverdi er omtrent 25 millioner dollar .

Philip Seymour Hoffman Nettoformue og lønn
Nettoformue 25 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Filmskuespiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

På NYU , han grunnla teaterselskapet, Bullstoi Ensemble, med skuespiller Steven Schub og regissør Bennett Miller.

Skuespill ble gradvis en lidenskap for Hoffman: Jeg elsket kameratskapet med det, menneskene, og det var da jeg bestemte meg for at det var det jeg ville gjøre. I en alder av 17 år ble han valgt til å gå på New York State Summer School of the Arts i 1984 i Saratoga Springs, hvor han møtte sine fremtidige samarbeidspartnere Bennett Miller og Dan Futterman. Miller kommenterte senere Hoffmans popularitet den gangen: Vi ble tiltrukket av det faktum at han virkelig var seriøs med det han gjorde. Selv da var han lidenskapelig. Hoffman søkte på flere dramastudier og ble tatt opp ved New York Universitys (NYU) Tisch School of the Arts. Mellom start på programmet og eksamen fra Fairport High School, fortsatte han treningen ved Circle i Square Theatre sommerprogram. Hoffman hadde positive minner fra sin tid på NYU, hvor han forsørget seg selv ved å jobbe som en innvarsler. Sammen med venner grunnla han skuespillertruppen Bullstoi Ensemble. Han fikk en dramagrad i 1989.

Etter en rekke roller i suksessrike filmer på slutten av 1990 -tallet, hadde Hoffman etablert seg et rykte som en toppspiller som man kunne stole på for å gjøre inntrykk med hver forestilling. Filmopptredenene hans ble sammenlignet av David Kamp fra GQ med å oppdage en premie i en kasse med frokostblandinger, motta en bonus eller støte uventet på en gammel venn. I følge Jerry Mosher, da året 2000 begynte, virket det som om Hoffman var overalt, klar på stjernestatus.

Philip Seymour Hoffman Høyde

Philip Seymour Hoffmans høyde 5 fot 10 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Philip Seymour Hoffman Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 10 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
På 1990 -tallet spilte han biroller i filmene Boogie Nights , Magnolia , The Talented Mr. Ripley og The Big Lebowski . Han mottok nominasjoner fra Tony Award for sine opptredener i Broadway -skuespillene True West (2000), Long Day’s Journey into Night (2003) og Death of a Salesman (2012).

Hoffman fortsatte å spille små roller gjennom begynnelsen av 1990 -tallet. Etter å ha dukket opp i Joey Breaker og det kritisk panorerte teen -zombiebildet My Boyfriend's Back, hadde han en mer bemerkelsesverdig rolle som John Cusacks velstående venn i krimkomedien Money for Nothing. I 1994 portretterte han en uerfaren gangster i krimthrilleren The Getaway, med Alec Baldwin og Kim Basinger i hovedrollen, og han dukket deretter opp med Andy García og Meg Ryan i det romantiske dramaet When a Man Loves a Woman. Deretter spilte han en oppspent politimann som blir slått av Paul Newman - et av Hoffmans skuespilleridoler - i dramaet Nobody's Fool.

Hvem dater Philip Seymour Hoffman?

I henhold til våre poster, Philip Seymour Hoffman er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Philip Seymour Hoffman's ingen.

Forholdsregistrering : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Philip Seymour Hoffman. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Philip Seymour Hoffman!

Fortsatt vurderer scenearbeid å være grunnleggende for karrieren, begynte Hoffman i LAByrinth Theatre Company i New York City i 1995. Denne foreningen varte resten av livet; sammen med å ha vist i flere produksjoner, ble han senere med-kunstnerisk leder for teaterselskapet med John Ortiz, og regisserte forskjellige skuespill gjennom årene. Hoffmans eneste filmopptreden i 1995 var i den 22 minutter korte komedien The Fifteen Minute Hamlet, som satiriserte filmindustrien i en elisabethansk setting. Han spilte karakterene til Bernardo, Horatio og Laertes sammen med Austin Pendletons Hamlet.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære skuespiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Philip Seymour Hoffman feirer bursdag 23. juli hvert år.

Tegnet til teater som tenåring, studerte Hoffman skuespill ved New York Universitys Tisch School of the Arts. Han begynte sin skjermkarriere i en episode av Law & Order fra 1991 og begynte å vises i filmer i 1992. Han fikk anerkjennelse for sitt støttende arbeid, særlig i Scent of a Woman (1992), Twister (1996), Boogie Nights (1997) , Happiness (1998), Patch Adams (1998), The Big Lebowski (1998), Magnolia (1999), The Talented Mr. Ripley (1999), Almost Famous (2000), Punch-Drunk Love (2002) og Along Came Polly (2004). Han begynte tidvis å spille hovedroller, og for sin skildring av forfatteren Truman Capote i Capote (2005) vant han flere anerkjennelser, inkludert Oscar for beste skuespiller. Hoffmans profil fortsatte å vokse, og han mottok ytterligere tre Oscar-nominasjoner for sitt støttende arbeid som en brutalt ærlig CIA-offiser i Charlie Wilsons krig (2007), en prest anklaget for pedofili i Doubt (2008) og den karismatiske lederen av en Scientology-type bevegelse i Mesteren (2012).

Mellom april og mai 1996 dukket Hoffman opp på Joseph Papp Public Theatre i en Mark Wing-Davey-produksjon av Caryl Churchills The Skriker. Etter dette, basert på arbeidet hans i Scent of a Woman, ble han kastet av skribent -regissør Paul Thomas Anderson for å vises i debutfilmen Hard Eight (1996). Hoffman hadde bare en kort rolle i krimthrilleren, og spilte en ung crapsspiller, men det begynte det viktigste samarbeidet i karrieren. Før han sementerte sitt kreative partnerskap med Anderson, dukket Hoffman opp i en av årets største blockbusters, Twister, og spilte en skitten, hyperaktiv stormjager sammen med Helen Hunt og Bill Paxton. I følge en People -undersøkelse blant Twitter- og Facebook -brukere er Twister filmen som Hoffman er mest populært knyttet til. Deretter gjenforenes han med Anderson for regissørens andre innslag, Boogie Nights, om pornografiens gullalder. Ensemblestykkene hadde Mark Wahlberg, Julianne Moore og Burt Reynolds i hovedrollen; Hoffman spilte en bomoperatør, beskrevet av David Fear of Rolling Stone som en fullstendig, skamløs taper, som prøver å forføre Wahlbergs karakter. Filmen ble varmt mottatt av kritikere og vokste til en kultklassiker og har blitt sitert som rollen der Hoffman først viste sin fulle evne. Frykt berømmet forestillingens nakne følelsesmessige behov, og la til at den ga tvangssyn. Hoffman uttrykte senere sin takknemlighet for Anderson da han kalte regissøren uforlignelig.

Hoffman tok en lite flatterende rolle i Todd Solondz’s Happiness (1998), en misantropisk komedie om livet til tre søstre og de rundt dem. Han spilte Allen, en merkelig ensom person som foretar grove telefonsamtaler til kvinner; karakteren onanerer rasende under en samtale, og produserer det filmlærer Jerry Mosher kaller en pinlig rå forestilling. Jake Coyle fra Associated Press vurderte Allen som en av de skumleste karakterene i amerikansk kino, men kritiker Xan Brooks fremhevet patosen Hoffman brakte til rollen. Lykke var kontroversiell, men ble hyllet mye, og Hoffmans rolle har blitt sitert av kritikere som en av hans beste. Hans siste utgivelse i 1998 var mer mainstream, da han dukket opp som medisinsk utdannet i Robin Williams -komedien Patch Adams. Filmen ble kritisk panorert, men en av de mest inntektsrike i Hoffmans karriere.

rep jim moran nettoformue

Hoffman fortsatte med dette momentum, og dukket opp i fem filmer i 1998. Han hadde biroller i krimthrilleren Montana og den romantiske komedien Next Stop Wonderland, som begge var kommersielle fiaskoer, før han jobbet med Coen -brødrene i deres mørke komedie The Big Lebowski . Hoffman hadde lenge vært en fan av regissørene, og gledet seg over opplevelsen av å jobbe med dem. Hoffman spilte sammen med Jeff Bridges og John Goodman, og spilte Brandt, den selvtilfredse personlige assistenten til titelfiguren. Selv om det bare var en liten rolle, hevdet han at det var en han var mest anerkjent for, i en film som har oppnådd kultstatus og en stor fanskare. Mellom mars og april 1998 spilte Hoffman 30 opptredener på scenen i New York Theatre Workshop i en produksjon av Mark Ravenhill's Shopping and Fucking, som skildret en tidligere heroinmisbruker.

Interessante Artikler

Matt McConnell

Utforsk Matt McConnells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kunngjøreren Matt McConnell ble født 9. mars 1963 i USA.

Roni Hirvonen

Utforsk Roni Hirvonens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente finske ishockeyspilleren Roni Hirvonen ble født 10. januar 2002 i Finland.

Hoveddommer

Hoveddommer

Steve Grossman

Utforsk Steve Grossman nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske saksofonisten Steve Grossman ble født 18. januar 1951 i USA.

Sven Verbrugge

Utforsk Sven Verbrugge nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sven Verbrugge ble født 21. august 1967 i Belgia. Sven Verbrugge (Schoten, 21. august 1967) er en pensjonert belgisk sidepassasjer og trippel verdensmester i Sidecarcross, og vant tittelen i 2005, 2006 og 2011.

Saul garcia

Utforsk Saul Garcias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Saul Garcia ble født 7. juni 1986 i Mexico.

Gokul Suresh

Utforsk Gokul Suresh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Gokul Suresh ble født 29. september 1993 i India. Gokul ble født som den eldste sønnen til Malayalam-skuespilleren og Rajya Sabha MP Suresh Gopi og Radhika Nair 29. september 1993 i Thiruvananthapuram, Kerala. Han har to yngre søstre Bhagya Suresh, Bhaavni Suresh og en yngre bror Madhav Suresh. Gokul fullførte sin grunnskoleutdanning fra St. Thomas Residential School, Thiruvananthapuram og sin videregående utdanning fra Pallikoodam School, Kottayam og Saraswathy Vidyalaya, Thiruvananthapuram.

Brett Kearney

Utforsk Brett Kearney nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Brett Kearney ble født 29. september 1983 i Australia. Brett Kearney (født 29. september 1983 i Sydney, New South Wales), også kjent under kallenavnet 'BK', er en australsk fotballspiller i profesjonell rugbyliga tidligere med Bradford Bulls i Super League, som nå spiller for Collegians i Illawarra Rugby League -konkurranse. Han har representert Country Origin og har tidligere spilt for South Sydney Rabbitohs og Cronulla.

Annalena Tonelli

Utforsk Annalena Tonelli nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente misjonæren Annalena Tonelli ble født 2. april 1943 i Italia.

Morton Kondracke

Utforsk Morton Kondracke nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte journalisten Morton Kondracke ble født 28. april 1939 i USA.

Sergio Gil

Utforsk Sergio Gils nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sergio Gil ble født 10. mai 1996 i Spania.

Jim dray

Utforsk Jim Dray nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Football Tight End Jim Dray ble født 31. desember 1986 i USA.

Denis Lebedev

Utforsk Denis Lebedevs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle bokseren Denis Lebedev ble født 14. august 1979 i Russland.

Jason Della Rocca

Utforsk Jason Della Roccas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Executive Jason Della Rocca ble født 23. januar 1974 i Canada.

Dariya Stavrovich

Utforsk Dariya Stavrovich nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Dariya Stavrovich ble født 1. februar 1986 i Russland. Hovedvokalist i det russiske alternative rockebandet SLOT. Kallenavnet hennes er Nookie og hun spilte inn sitt første soloalbum med tittelen Zhivy i 2013.

Sjokolade

Utforsk Chokoleits nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Chokoleit ble født 25. juni 1972 på Filippinene.

Tyson Beukeboom

Utforsk Tyson Beukeboom nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske rugbyunionspilleren Tyson Beukeboom ble født 10. mars 1991 i Canada.

Kate Hanna

Utforsk Kate Hanna nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente landhockeyspilleren Kate Hanna ble født 1. oktober 1996 i Australia.

Joan Marsh

Utforsk Joan Marsh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Joan Marsh ble født 10. juli 1913 i USA.

Lizzys mann

Utforsk Lizzy's Husbands nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte mannen til Lizzy ble født 22. mars 1996 i Portugal. Renato ble født i Guimarães, Portugal, i 1996. Han gikk på Soares dos Reis Arts School, hvor han tok diplom for studiene i video- og kommunikasjonskurs. Før han begynte sin solokarriere, fungerte han som forsanger for det portugisiske bandet Finished With My Ex, som han jobbet med til det ble oppløst i 2014. Bandet ga ut to singler, 'Politics Suicide Lovers' og 'Boys Boys Boys', med mottok først moderat radiosending på radiostasjoner, for eksempel Antena 3.

Ciara McCormack

Utforsk Ciara McCormack nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ciara McCormack ble født 29. september 1979 i Canada. Kanadisk forsvarer som ble med i New England Mutiny i 2012 og Republikken Irlands kvinnelandslag i 2008.

Lukas Vydra

Utforsk Lukas Vydras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Lukas Vydra ble født 23. august 1973 i Tsjekkia.

Atiur Rahman

Utforsk Atiur Rahmans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sakprosaforfatteren Atiur Rahman ble født 13. desember 1953 i Bangladesh.

Vadim Gulceac

Utforsk Vadim Gulceac nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte moldoviske fotballspilleren Vadim Gulceac ble født 6. august 1998 i Sovjetunionen.

R & B -Sanger

R & B -Sanger