Paul Osborne

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1966
Fødselssted Hurlstone Park
Land Australia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 55 år, 0 måneder, 28 dager
Horoskop Steinbukken

Paul Osborne bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Paul Osborne nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Paul Osborne er? Hvem dater Paul Osborne nå og hvor mye penger har Paul Osborne?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Leslie Wimmer Osborne, Katrina Britner
Barn Elora Osborne, Andrew Osborne

Paul Osborne biografi

Paul Osborne er en berømt Rugby League -spiller , som ble født den 30. september 1966 i Australia . Paul Anthony Osborne (født 30. september 1966) er en australsk tidligere fotballspiller, administrator og politiker i profesjonell rugbyliga. Han spilte rugby league i første klasse for St George Dragons og Canberra Raiders før han tjente som medlem av Australian Capital Territory Legislative Assembly fra 1995 til 2001. Han var administrerende direktør i Parramatta Eels i National Rugby League fra 2009 til 2011. Ifølge Astrologer, Paul Osborne's dyrekretsen er Steinbukken .

Osborne ble valgt til ACT lovgivende forsamling som en uavhengig representant for velgerne i Brindabella i 1995 på en sosialt konservativ plattform. Før stortingsvalget i 1998 dannet Osborne en gruppe kalt Osborne Independents Group og løp to kandidater på hvert av de tre setene. Osborne ble gjenvalgt og Dave Rugendyke, en tidligere politibetjent, vant et sete i forsamlingen, som representerte Ginninderra. Osborne Independent Group løp på en sterk livsforsikringsbillett med uttalte mål om å blokkere både lov om dødshjelp og lovgivning for å avkriminalisere abort. Da han inntok setet i forsamlingen, valgte Rugendyke å ikke sitte sammen med Osborne, men satt som uavhengig i forsamlingen. Mindre enn et år senere, på forespørsel fra partiet, avmeldte ACT valgkommisjon Osborne Independent Group 15. februar 1999. Osborne og Rugendyke satt i forsamlingen som uavhengige fra denne datoen.santa cruz nettoformue

Osborne var uheldig ved at Canberra tok den store finalen i de tre siste årene på St George og deretter gjorde St George den store finalen i de påfølgende 2 sesongene. Selv om han var vanlig førsteklassing i de to første sesongene med Raiders, skadet han foten tidligere i sesongen i 1994 og spilte lite førsteklasse. Han hadde blitt organisert en løslatelse fra finalen knyttet Canberra, og hadde vært klar til å fly til England for å fullføre karrieren der.

På slutten av 2000 ga Labour beskjed om en intensjon om å flytte en mistillitsvotum mot Carnell over Bruce Stadium -saken. Forsamlingen avbrøt i syv dager, og til tross for hennes forsøk på å sikre støtte fra Osborne, ble Carnell tvunget til å trekke seg som sjefsminister før avstemningen ble lagt til forsamlingen. Hun ble erstattet av Gary Humphries. Osborne hadde en avgjørende rolle i å bestemme Carnells fremtid, og foreslo først et tidlig valg (som lå utenfor bestemmelsene i ACT -grunnloven) for å løse mangelen på tillit til Carnell.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Paul Osborne etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Paul Osbornes etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Paul Osbornes religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Osborne stemte mot 2000 -budsjettet i et vellykket forsøk på å stoppe åpningen av et overvåket injeksjonsrom. Selv om injeksjonsrommet hadde støtte fra et flertall av forsamlingsmedlemmene, var Osbornes støtte nødvendig for å godkjenne finansieringen i budsjettet. Et nytt budsjett uten finansiering for injeksjonsrommet ble presentert for forsamlingen like etter, og det ble vedtatt med Osbornes støtte.

Paul Osborne formue

Paul er en av rikeste Rugby League -spiller & oppført på den mest populære Rugby League -spilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Paul Osborne nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Paul Osborne Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Rugby League -spiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han var medlem av St George rugby league -teamet mellom 1986–1991 og Canberra Raiders rugby league -lag mellom 1992–94. Formen hans for St.George Dragons mellom 1986–91 var inkonsekvent da han noen ganger ble ansett som en fremtidig stjerne for klubben og en kapteinskapskandidat og andre ganger ble ansett som et ansvar, selv om han spilte hovedrollen i det seirende St George Dragons -laget som vant 1988 Panasonic Cup. Han forlot klubben på slutten av Brian Smiths første coachingår i 1991 for å slutte seg til den svekkede Canberra -klubben som hadde mistet så mange angripere etter lønnstaket i 1991.

Osborne stemte mot 2000 -budsjettet i et vellykket forsøk på å stoppe åpningen av et overvåket injeksjonsrom. Selv om injeksjonsrommet hadde støtte fra et flertall av forsamlingsmedlemmene, var Osbornes støtte nødvendig for å godkjenne finansieringen i budsjettet. Et nytt budsjett uten finansiering for injeksjonsrommet ble presentert for forsamlingen like etter, og det ble vedtatt med Osbornes støtte.

I 2001 forsvarte Osborne og Rugendyke sine respektive seter, men denne gangen på separate billetter. Begge ble ikke gjenvalgt.

Paul Osborne Høyde

Paul Osbornes høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Paul vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Paul Osborne høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
I den foreløpige seieren over Nord -Sydney i 1994 ble John Lomax utvist og deretter suspendert. Tim Sheens (Canberras trener) følte at reservespillerne han hadde brukt i finalen (Brett Hetherington og David Westley) ville miste effekten hvis de begynte, så han ringte bokstavelig talt Osborne tilbake fra flyplassen for muligheten til å spille en siste kamp - i den store finalen. Osborne la på to avlastninger som førte direkte til forsøk i de tidligere stadiene av kampen, og spilte en viktig rolle da Canberra vant, og hevdet Winfield Cup i 1994 og ga ham en drømmeavslutning på karrieren.

I juli 2004 hevdet Canberra Times at han vurderte å stille opp til årets ACT -valg med Venstre, men han stilte ikke. Han jobbet som samfunnsforbindelsesoffiser for Raiders en tid etter at han forlot politikken.

Hvem dater Paul Osborne?

I henhold til våre poster, Paul Osborne er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Paul Osborne’s noen.

Forholdsregistrering : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Paul Osborne. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Paul Osborne!

Midtveis i NRL -sesongen 2009 ble Parramatta Eels administrerende direktør Denis Fitzgerald erstattet av Osborne. Deretter overvåket han den urolige klubbens oppgang til den store finalen, og vant 7 vanlige sesongkamper på rad underveis. Ålene under Osborne slo rekorden for det største publikummet på en kamp utenfor Grand Final da 75 000 mennesker deltok i den foreløpige finalen. Ålene beseiret Bulldogs i den kampen. Vennskapet hans med Rugby -konvertisten Timana Tahu var avgjørende for at han kom tilbake til ålene fra Rugby for sesongen 2010.

Fakta og trivia

Paul rangert på listen over mest populære Rugby League -spiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Australia . Paul Osborne feirer bursdag 30. september hvert år.

I oktober 2008 tok han 6 NRL Players, Todd Carney, Jarrad Hickey, Nathan Hindmarsh, Todd Payten, Justin Poore og Jared Waerea-Hargreaves til Rwanda for å jobbe i Village of Hope for Hope Rwanda. De jobbet i landsbyen og bygde hus for enker og foreldreløse. De besøkte de berømte Mountain Gorillas og News Limited, og Fox Sports hadde utvidet dekning av turen. Alle spillerne rapporterte hvor mye turen hadde påvirket dem og hvor langt landet hadde kommet siden folkemordet i 1994. Han kom tilbake i 2009 med 6 Parramatta Eels Players, Joe Galuvao, Matt Keating, Tim Mannah, Joseph Paulo, Justin Poore og Joel Reddy. De jobbet i den samme landsbyen og tok også turen til grensen til Rwanda og Kongo ved vulkanene nasjonalpark for å besøke fjellgorillaene.

November 2011 kunngjorde Paul Osborne at han ikke lenger ville være administrerende direktør i Parramatta Eels etter jul på grunn av Et arbeidsforhold mellom Paul Osborne og klubbens store navnerettsponsor Pirtek er ikke lenger holdbar

Interessante Artikler

April Vokey

Utforsk april Vokey nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte April Vokey ble født 9. april 1983 i Canada. Angler som grunnla Fly Gal Ventures, hvor hun guider andre sportsfiskere til noen av Vest-Canadas beste fluefiskeplasser. Hun har vært med på 60 Minutes Sports, Buccaneers and Bones, Close Up Kings og andre TV-serier.

Damian Jones

Utforsk Damian Jones nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Damian Jones ble født 30. september 1964 i Storbritannia.

Kevin Lowe

Utforsk Kevin Lowe nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske ishockeytreneren Kevin Lowe ble født 15. april 1959 i Canada.

Ioana Gaspar-Ivan

Utforsk Ioana Gaspar-Ivan formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tennisspilleren Ioana Gaspar-Ivan ble født 17. april 1983 i Romania.

Lowell Palmer

Utforsk Lowell Palmer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballspilleren Lowell Palmer ble født 18. august 1947 i USA.

Adam Blythe

Utforsk Adam Blythe nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Adam Blythe ble født 1. oktober 1989 i Storbritannia. Engelsk syklist som har kjørt for lag som NFTO Pro Cycling og Orica-GreenEDGE. Han er vinneren av løp som Binche - Tournai - Binche og London - Surrey Classic.

Igor Zonjic

Utforsk Igor Zonjic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Igor Zonjic ble født 16. oktober 1991 i Serbia.

Artur Paporotnyi

Utforsk Artur Paporotnyi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte strandfotballspilleren Artur Paporotnyi ble født 28. november 1985 i Russland.

Azita Raji

Utforsk Azita Raji nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Azita Raji ble født 29. september 1961 i USA. Azita Raji (persisk: آزیتا راجی, født 29. september 1961) er en iranskfødt amerikansk diplomat, bankmann og filantrop. Hun ble nominert av president Barack Obama i oktober 2014 til å tjene som USAs ambassadør i Kongeriket Sverige, og ble enstemmig bekreftet av USAs senat i februar 2016. Hun overrakte legitimasjonen til Hans Majestet Carl XVI Gustaf i Sverige 15. mars. , 2016, og fullførte sin turné 20. januar 2017.

Lee Jarvis

Utforsk Lee Jarvis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Lee Jarvis ble født 30. september 1976 i Storbritannia. Lee Jarvis (født 30. september 1976 i Pontypridd, Wales) er en tidligere internasjonal walisisk rugbyunion -spiller som var kjent som en topppoengscorer med støvelen. Karrieren hans har blitt brukt i både Wales og England, inkludert rugby på toppnivå i Wales og i Celtic League, og vant en rekke pokaler i begge land. Han har representert Wales fra skolenivå til full internasjonal utmerkelse, i tillegg til at han ble valgt av barbarene. Til tross for at han ble tipset som den 'nest beste tingen' i løpet av sin tidlige karriere og som en stor poengsparker, fikk Lee aldri mer enn en enslig hette for Wales på fullt internasjonalt nivå. Etter å ha trukket seg ut av rugbyunionen som spiller, har Lee begynt som trener. Han er for tiden hovedtrener i Beddau RFC.

Dansk Sanger

Dansk Sanger

Sofya Melikyan

Utforsk Sofya Melikyan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte armenske pianisten Sofya Melikyan ble født 11. februar 1978 i Armenia.

Mauricio De la Maza-Benignos

Utforsk Mauricio De la Maza-Benignos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte naturforskeren Mauricio De la Maza-Benignos ble født 27. juli 1970 i USA.

Uschi Glas

Utforsk Uschi Glass nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sakprosaforfatteren Uschi Glas ble født 2. mars 1944 i Tyskland.

Sara Scuderi

Utforsk Sara Scuderi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sangeren Sara Scuderi ble født 11. desember 1906 i Italia.

Dorothea Hurley

Utforsk Dorothea Hurleys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Dorothea Hurley ble født 29. september 1962 i USA. Best anerkjent som kona til rockelegenden Jon Bon Jovi.

Yuri Leith Fulmer

Utforsk Yuri Leith Fulmer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kanadiske gründeren Yuri Leith Fulmer ble født 5. mai 1974 i Australia.

Nederlandsk Musikkartist

Nederlandsk Musikkartist

Shrikrishan Sharma

Utforsk Shrikrishan Sharma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente gitaristen Shrikrishan Sharma ble født 23. juli 1959 i .

Lloyd Battista

Utforsk Lloyd Battista nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Lloyd Battista ble født 14. mai 1937 i USA.

Satoshi Morimoto

Utforsk Satoshi Morimoto nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte statsviter Satoshi Morimoto ble født 15. mars 1941 i Japan.

Zelda Rubinstein

Utforsk Zelda Rubinsteins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Zelda Rubinstein ble født 28. mai 1933 i USA. Styrkende skuespillerinner som dukket opp i Picket Fences, hvor hun spilte Ginny. I 1996 dukket hun opp i TV-showet Poltergeist: The Legacy .

Holly Hein

Utforsk Holly Hein nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Holly Hein ble født 1. oktober 1991 i USA.

Tatiana Alves

Utforsk Tatiana Alves nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Tatiana Alves ble født 29. september 1981 i Brasil. Brasiliansk tatovør hvis bilder av hennes design og arbeid har fått hennes 270 000 følgere på Instagram.

Danica Guberinic

Utforsk Danica Guberinic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte basketballspilleren Danica Guberinic ble født 15. juni 1955 i Slovenia.