Mohammed Warsame

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 13. august 1973
Fødselssted Mogadishu
Land Somalia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 48 år, 2 måneder, 14 dager
Horoskop

Mohammed Warsame Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Mohammed Warsame nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Mohammed Warsame er? Hvem dater Mohammed Warsame nå og hvor mye penger har Mohammed Warsame?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Ikke tilgjengelig

Mohammed Warsame Biografi

Mohammed Warsame er en berømt Mohammed , som ble født den 13. august 1973 i Somalia . Ifølge astrologer, Mohammed Warsames stjernetegn er Leo .

Født i Mogadishu, Somalia Mohammed Abdullah Warsame (f. (1973-08-12) 12. august 1973 (alder 46) ) er en kanadisk statsborger som ble arrestert i 2003 av amerikansk politi (FBI) i Minneapolis som anklaget ham for å delta på et Afghansk treningsleir og kamp sammen med Taliban-styrker i landet, og anklaget ham for å ha konspirert for å gi støtte til terrorister.Warsame emigrerte til Canada fra Somalia i 1989. I 1995 giftet han seg med amerikanske Fartun Farah i et arrangert ekteskap. Mens hun bodde i Minneapolis, fortsatte Warsame å bo og jobbe i Toronto; to ganger reiste til USA for en tre måneders periode for å bo sammen med sin kone. I 1998 ble en datter ved navn Maryam født til paret.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Mohammed Warsame etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Mohammed Warsames etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Mohammed Warsames religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I følge Warsames advokater erkjente han at han deltok på en treningsleir i 2000, men han hadde ikke gjort det av et ønske om å engasjere seg i Jihad. Snarere hadde han i utgangspunktet reist til Afghanistan under inntrykk av at det var en slags muslimsk utopi. Han fant ut at det ikke var det, og ønsket å gå tilbake til livet sitt i Nord-Amerika, men han hadde gått tom for midler. Han deltok i leiren fordi han ville bli matet der. Ifølge advokatene hans sendte han penger til noen han hadde møtt i leiren. Men det var ikke en donasjon. Den personen hadde lånt ham nok penger til å fly tilbake til Canada. Og midlene han sendte tilbake var en tilbakebetaling av det lånet.

Mohammed Warsames nettoverdi

Mohammed Warsame er en av de rikeste Mohammed & oppført på de mest populære Mohammed. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Mohammed Warsame nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Mohammed Warsame Netto verdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Mohammed
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

I følge Warsames advokater erkjente han at han deltok på en treningsleir i 2000, men han hadde ikke gjort det av et ønske om å engasjere seg i Jihad. Snarere hadde han først reist til Afghanistan under inntrykk av at det var en slags muslimsk utopi. Han fant ut at det ikke var det, og ønsket å gå tilbake til livet sitt i Nord-Amerika, men han hadde gått tom for midler. Han deltok på leiren fordi han ville bli matet der. Ifølge advokatene hans sendte han penger til noen han hadde møtt i leiren. Men det var ikke en donasjon. Den personen hadde lånt ham nok penger til å fly tilbake til Canada. Og midlene han sendte tilbake var en tilbakebetaling av det lånet.

Fra 2000-2001 sa Warsame at han var fascinert av det utopiske samfunnet han hadde hørt eksisterte i Afghanistan, og reiste til landet hvor han deltok på to afghanske treningsleirer ved å bruke kunya-navnet Abu Maryam. Han er anklaget for å ha sendt 2000 dollar til en militant han møtte på en av leirene og underviste i engelsk i leirene og på en medisinsk klinikk i nærheten. Det sies i tillegg at han har kjempet mot Northern Alliance -tropper to ganger for å stabilisere Taliban -kontrollen over landet, og for å ha spist måltider sammen med Osama bin Laden.

Mohammed Warsame Høyde

Mohammed Warsames høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Mohammed Warsame Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig

Tidlig i 2001 spurte Warsame en militant leder om organisasjonen ville betale for å bringe hans kone og barn over fra USA, men han ble informert om at han ble bedt om å forlate, og de ville betale flyprisen for april for å returnere til Canada. Han rapporterte at han ble desillusjonert av militantene og vendte hjem.

melissa d arabian nettoformue

Hvem dater Mohammed Warsame?

I følge våre opptegnelser, Mohammed Warsame er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Mohammed Warsames noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Mohammed Warsame. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Mohammed Warsame!

Marilu Cabrera, en immigrasjonsoffiser, beskyldte en to-års forsinkelse i FBIs svar på forespørsler om fingeravtrykkskontroller for forsinkelsen i behandlingen av Warsames søknad. Hun sa at 30 000 forespørsler om fingeravtrykkskontroller som ble sendt inn i mai 2006, ikke hadde blitt behandlet før i 2008.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære Mohammed . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i Somalia . Mohammed Warsame feirer bursdag 13. august hvert år.

Han ble overført til New York City, og tiltalt 21. januar 2004. I løpet av denne tiden hevder han at de prøvde å overbevise ham om å lyve og si at Zacarias Moussaoui, som han hadde sett i moskeen, hadde tilstått å være en del av 9/11 plot til ham. Da han nektet, sier han at de siktet ham for å støtte terrorisme selv.

I mai 2009 erkjente Warsame seg skyldig i en bønn. Fire av de fem siktelsene mot ham ble henlagt. Han erkjente straffskyld for å ha konspirert for å gi materiell støtte og ressurser til Al-Qaida.

Advokatene hans hevder at den nesten seks år lange ventetiden på rettssaken hans er den lengste noen person har blitt holdt uten rettssak i amerikansk historie. Den 20. mai 2009 kunngjorde føderale påtalemyndigheter at Warsame erklærte seg skyldig på én siktelse for å ha konspirert for å støtte al-Qaida, med de resterende anklagene avvist.

I følge Minneapolis Star Tribune fikk en annen Minneapolis-mann ved navn Mohammed Warsame - Ahmed Mohammed Warsame - sin søknad om amerikansk statsborgerskap forsinket i over to år på grunn av å dele navn med Mohammed Warsame. Ahmed Warsame er også født i Somalia. Han emigrerte til USA 17 år gammel i 1995, og fullførte sin videregående utdanning i Minneapolis, hvor han hadde bodd siden.

Interessante Artikler

Walter Posner

Utforsk Walter Posner nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske fotballspilleren Walter Posner ble født 22. februar 1953 i Tyskland.

Asspizza

Utforsk Asspizzas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente klesdesigneren Asspizza ble født 5. juni 1998 i USA.

Nada Shabout

Utforsk Nada Shabout nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske kunsthistorikeren Nada Shabout ble født 8. januar 1962 i USA.

Kosmolog

Kosmolog

Katie Rost

Utforsk Katie Rost nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Katie Rost ble født 7. juli 1980 i USA. Virkelighetsstjerne og modell kjent for å være et originalt medlem av The Real Housewives of Potomac. Hun har også utført omfattende arbeid med QVC.

Janet Cox-Rearick Waldman

Utforsk Janet Cox-Rearick Waldman nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte historikeren Janet Cox-Rearick Waldman ble født 28. juni 1930 i USA.

Ivan Ivanov

Utforsk Ivan Ivanovs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Ivan Ivanov ble født 19. februar 1966 i Bulgaria. Ivan Dobrev Ivanov (bulgarsk: Иван Добрев Иванов) (født 19. februar 1966) er en pensjonert mannlig badmintonspiller fra Bulgaria.

Litauisk Fotballspiller

Litauisk Fotballspiller

Amerikansk Kunngjører

Amerikansk Kunngjører

Angus Goodleaf

Utforsk Angus Goodleafs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente Lacrosse-spilleren Angus Goodleaf ble født 6. mars 1987 i Canada.

Sebastian salazar

Utforsk Sebastian Salazar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastian Salazar ble født 30. september 1995 i Colombia.

Andrew Robson

Utforsk Andrew Robsons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Bridge-spilleren Andrew Robson ble født 5. januar 1964 i Storbritannia.

Lottie Ejebrant

Utforsk Lottie Ejebrant nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Lottie Ejebrant ble født 17. mai 1944 i Sverige.

Paul Pageau

Utforsk Paul Pageau nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ishockeyspilleren Paul Pageau ble født 1. oktober 1959 i Canada.

Camilo Mena

Utforsk Camilo Mena nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Camilo Mena ble født 1. oktober 2002 i USA.

Tidligere Statsminister I Polen

Tidligere Statsminister I Polen

Amerikansk Racerbilfører

Amerikansk Racerbilfører

Pierre Bottero

Utforsk Pierre Botteros nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske forfatteren Pierre Bottero ble født 15. februar 1964 i Frankrike.

Rimantas Vaitkus

Utforsk Rimantas Vaitkus nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte universitetslæreren Rimantas Vaitkus ble født 1. oktober 1957 i Litauen.

Mabel Walker

Utforsk Mabel Walker nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sprinteren Mabel Walker ble født 11. desember 1928 i USA.

Douglas sko

Utforsk Douglas Schoen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente analytikeren Douglas Schoen ble født 27. juni 1953 i USA.

Olivia DeMerchant

Utforsk Olivia DeMerchants nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kanadiske rugbyspilleren Olivia DeMerchant ble født 16. februar 1991 i Canada.

Pia Filler

Utforsk Pia Filler nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bassengspilleren Pia Filler ble født 7. juni 1998 i Tyskland.

Gian Filippo Felicioli

Utforsk Gian Filippo Felicioli nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Gian Filippo Felicioli ble født 30. september 1997 i Italia.

Matt Munro

Utforsk Matt Munro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente engelske sangeren Matt Munro ble født 5. februar 1971 i Australia.