Mohammad Mosaddak Ali

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 7. april 1960
Fødselssted Dhaka
Land Bangladesh
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 61 år, 6 måneder, 25 dager
Horoskop Tyren

Mohammad Mosaddak Ali Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Mohammad Mosaddak Ali nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Mohammad Mosaddak Ali? Hvem dater Mohammad Mosaddak Ali nå og hvor mye penger har Mohammad Mosaddak Ali?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Mohammad Mosaddak Ali Biografi

Mohammad Mosaddak Ali er en berømt Virksomhet , som ble født den 7. april 1960 i Bangladesh . Ali ble født 7. april 1960. Hans far Alhaj Abdul Mannan var forretningsmann og sosialarbeider og mor, fru Ramon Bibi, husmor og de hadde seks barn. Mosaddak Ali er den yngste av dem. Han er gift med Mahbuba Sultana og paret har en datter, Roza Ali. Han startet skolelivet på Don Junior High School (som ble lagt ned under krigen 1971) og deretter gikk han til Shahjahanpur Railway Colony High School. Han hadde fullført sin bachelorgrad (med utmerkelser) under University of Dhaka i 1980. Ifølge astrologer, Mohammad Mosaddak Ali's dyrekretsen er Tyren .

Ali er styreleder og administrerende direktør den bengalske språkkanalen International Television Channel Ltd (NTV), den første Dhaka-baserte satellittkanalen i privat sektor med toppmoderne teknologi, 3. juli 2003. I sin misjonserklæring sier NTV at de jobber med slagordet Somoyer Sathe Agamir Pothe (på vei mot fremtiden i tråd med nåtidens strømninger), og opprettholder Bangla språk og kultur. Den sier at den tror på grunnleggende likestilling mellom menn og kvinner og ikke-diskriminerende rolle for staten i behandlingen av innbyggerne og prøver dermed å forfølge moralistisk journalistikk. NTV tilbyr objektive og omfattende nyhets- og underholdningsprogrammer, og har etablert seg som en av de mest populære bengalispråklige TV-kanalene i Bangladesh. Den finnes på alle plattformer – TV, Internett og mobil. NTV, som den første bangladeshiske kanalen, oppnådde et ISO 9001-2008-sertifikat for sitt enestående bidrag til kringkastingsstyringssystemet i 2011. Som styreleder og administrerende direktør for NTV, lanserte Ali sin virksomhet i USA i 2004, Canada i 2005, Storbritannia og Europa i 2010, og De forente arabiske emirater i 2014 og åpnet sitt Australia-kontor i Sydney i 2015. NTV er den verdensomspennende TV-kanalen. Nyheter, visninger, fotografier, videoer, talkshow, dramaer, musikalske programmer, realityshow og moteshow som alle sendes av NTV. NTV er tilgjengelig på NTV Online-nettstedet. YouTube, har hedret NTV Online, ved å gi det 'YouTube Silver Play Button'-trofeet for andre gang. NTV Online er det første og eneste digitale utsalgsstedet i Bangladesh som har mottatt den prestisjetunge prisen fra YouTube. Bangladesh Online Media Association (BOMA) tildelte NTV Online som den beste nettportalen i Bangladesh for å være populær i inn- og utland.Ali startet sin virksomhet på midten av 1980-tallet med å etablere Brotherhood Enterprise Ltd. Nå er han styreleder i sitt eget verdipapirselskap MAH Securities Ltd, medlem av Dhaka Stock Exchange Ltd. Hans etterfølgende investeringer inkluderer et joint venture med Kina for produksjon av keramikk, stål fabrikasjonsproduksjonsselskap og helsevesen forbrukerprodukter produksjonsselskap. For tiden er han styreleder i Dhaka-Shanghai Ceramics Ltd. Han er styreleder i Roza Properties, styreleder Roza Agro Ltd., Roza-direktør i Union Insurance Company Ltd., direktør i Rakeen Development Co. (Bd) Ltd., direktør i SM Aabashon Ltd., direktør i Ashlaoy Housing and Development Ltd., direktør i Star Porcelain Ltd. og styreleder i Roza Industrial Park Ltd.. Ali er tidligere styreleder i The Cox Today Limited, tidligere styreleder i Brotherhood Enterprises Limited, tidligere styreleder i The Cox Today Limited. Build Trade Structures Ltd., tidligere styreleder i Brotherhood Securities Limited, tidligere styreleder i Build Trade Engineering Limited og tidligere styreleder i Build Trade Color Coat Ltd. Han var tidligere styreleder i International Finance Investment and Commerce Bank Limited (IFIC Bank).

Ali begynte å publisere Amar Desh, en Bangla-dagsavis, i 2004. Han er grunnleggeren av Amar Desh. Avisen fortsatte publiseringen selv etter en brannhendelse som skadet kontoret.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Mohammad Mosaddak Ali etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Mohammad Mosaddak Alis etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Mohammad Mosaddak Alis religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

BNP nominerte Ali som sin kandidat for Dhaka-10 (Ramna-Tejgaon) avstemninger, og han vant valget. Ali avla ed som parlamentsmedlem (MP) fra daværende speaker Muhammad Jamiruddin Sircar 3. juli 2004. Som parlamentsmedlem ble han umiddelbart aktiv i parlamentet. I lys av Khaledas toveis lojalitetsstrategi fikk Ali konkurrere om mellomvalget i Dhaka-10-valgkretsen i 2004 da BNP-parlamentarikeren MA Mannans avhopp til Bikalpa Dhara Bangladesh betydde at setet var ledig (avhopp fra et politisk parti resulterer automatisk). i parlamentsplassen som skal fraflyttes i henhold til artikkel 70 i grunnloven).

Mohammad Mosaddak Alis nettoverdi

Mohammad er en av de rikeste Business & oppført på de mest populære bedriftene. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Mohammad Mosaddak Ali nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Mohammad Mosaddak Alis nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Virksomhet
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Mohammad Mosaddak Ali (født 7. april 1960) (også kjent som Phalu) er en bangladeshisk gründer og en politiker som var en tidligere parlamentariker fra Bangladesh Nationalist Party (BNP). Han fungerte som politisk sekretær for statsministeren i Bangladesh Begum Khaleda Zia mellom 2001 og 2004. Han var ansvarlig for å bygge spesielle relasjoner og partnerskap for utvikling mellom regjeringen og privat sektor som er interessert i å investere i nye og svært potensielle industrisektorer , og introdusere nye produkter og tjenester til lokale industrier, i en tid da Bangladeshs økonomiske vekst akselererte. I 2003 lanserte Ali Bangladeshs første automasjonsbaserte private satellitt-TV-stasjon NTV. Han grunnla også en annen satellittkanal RTV og den bengalske dagsavisen Amar Desh. Han er den grunnleggende presidenten for Association of Television Channel Owners (ATCO).

BNP nominerte Ali som sin kandidat for Dhaka-10 (Ramna-Tejgaon) avstemninger, og han vant valget. Ali avla ed som parlamentsmedlem (MP) fra daværende speaker Muhammad Jamiruddin Sircar 3. juli 2004. Som parlamentsmedlem ble han umiddelbart aktiv i parlamentet. I lys av Khaledas toveis lojalitetsstrategi fikk Ali konkurrere om mellomvalget i Dhaka-10-valgkretsen i 2004 da BNP-parlamentarikeren MA Mannans avhopp til Bikalpa Dhara Bangladesh betydde at setet var ledig (avhopp fra et politisk parti resulterer automatisk). i parlamentsplassen som skal fraflyttes i henhold til artikkel 70 i grunnloven).

Ali lanserte i desember 2005 sin andre TV-kanal RTV. Han er tidligere styreleder for RTV, den første 24-timers kringkastings-TV-kanalen i Bangladesh.

Mohammad Mosaddak Ali Høyde

Mohammad Mosaddak Alis høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Mohammad vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Mohammad Mosaddak Ali Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Ali begynte i politikken i 1979 og spilte en aktiv rolle i anti-autokratibevegelsen på 1980-tallet. Han var privatsekretær (1991 til 1996) for statsminister Begum Khaleda Zia. Fra 1996 til 2001 var Ali politisk sekretær for BNP-lederen og leder av opposisjonen til parlamentet.

Etter at Iajuddin Ahmeds midlertidige regjering gikk av i januar 2007 og oppstigningen av en hærstøttet midlertidig regjering, var Ali blant de første av mange som ble arrestert på grunn av korrupsjonsanklager – han ble arrestert 5. februar 2007. Han ble arrestert da mange politikere ble arrestert. Reportere uten grenser nevnte navnet hans i rapporten som uttrykte bekymring over urettferdige arrestasjoner etter en anti-korrupsjonskampanje. Han ble deretter siktet for misbruk av regjeringens hjelpemateriell og ble fengslet i fem år i saken. Høyesterett erklærte varetektsfengslingen hans ulovlig, og han ble løslatt fra fengselet. Høyesterett stoppet podesaker mot Ali. Høyesterett stadfestet dommen fra Høyesterett som frikjente ham fra anklager om lettelse underslag. Han var i kriminalomsorgen på grunn av sleiping mellom 2007 og 2008. Og HC opprettholder Alis frifinnelse i avlastningssvindelsak. Undersøkelseskomiteen for 2011 aksjemarkedssvindel i Bangladesh identifiserte Ali blant de 20 personene som var involvert i å lede svindelen til deres personlige fordeler; Lederen av granskingskomiteen, Khondokar Ibrahim Khaled, benektet påstanden. Spesifikke bevis var tilgjengelig mot Falu ifølge rapporten. Undersøkelseskomiteen fant blant annet at Falu opererer flere omnibus-kontoer som ble brukt til å utføre chicanery. Finansministeren AMA Muhith uttalte imidlertid at staten verken ville avsløre navnene på de siktede offisielt eller iverksette straffetiltak uten ytterligere etterforskning.

Hvem dater Mohammad Mosaddak Ali?

Ifølge våre poster, Mohammad Mosaddak Ali er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Mohammad Mosaddak Ali noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Mohammad Mosaddak Ali. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Mohammad Mosaddak Ali!

Fakta og trivia

Mohammad rangert på listen over mest populære virksomhet . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Bangladesh . Mohammad Mosaddak Ali feirer bursdag 7. april hvert år.

Interessante Artikler

Moses Moura Pinheiro

Utforsk Moises Moura Pinheiros nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Moises Moura Pinheiro ble født 25. juli 1979 i Brasil.

Event Rider

Event Rider

Cesar Andrade

Utforsk Cesar Andrades nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente inlineskateren Cesar Andrade ble født 25. april 1979 i Brasil.

Petr Fiala

Utforsk Petr Fialas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Chamber of Deputies Petr Fiala ble født 1. september 1964 i Tsjekkia.

Idaira

Utforsk Idairas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Idaira ble født 14. mars 1985 i Spania. Hun ble født 14. mars 1985 i San Cristóbal de La Laguna (Tenerife). Hun er det yngste barnet, etter tre brødre, David, Besay og Airam. Foreldrene deres er: Balvina og Rafael. I år 2003 prøvde hun seg på rollebesetningen av showet, 'OT', men ble ikke valgt. To år senere kom hun tilbake for å prøve igjen med broren Airam; han besto ikke den første runden, men det gjorde Idaira. Ikke bare besto hun den første runden, men den ene runden etter den andre til hun ankom finalen, hvor hun konkurrerte mot ytterligere 16 deltakere for å få en plass i akademiet. I den såkalte 'Show 0' valgte hun Christina Aguileras sang med tittelen Genie in a Bottle (spanskspråklig versjon bokstavelig talt 'Captured Genie' eller 'Genio Atrapado'). Idaira ankom semifinaleshowene, og var favoritten til å vinne konkurransen. Under et av de siste showene der de tre finalistene dukket opp, ble Idaira, som ble kåret til favoritten av publikum til å vinne showet, nominert igjen sammen med Víctor.

Matias Tellez

Utforsk Matias Tellez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske sangeren Matias Tellez ble født 8. februar 1989 i Norge.

Vandana Katariya

Utforsk Vandana Katariya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske hockeyspilleren Vandana Katariya ble født 15. april 1992 i India.

Marta Jandova

Utforsk Marta Jandova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Marta Jandova ble født 13. april 1974 i Tsjekkia. Tsjekkisk rocksanger best kjent som forsanger for bandet Die Happy. Bandet hennes er kjent for album som Promotion og Supersonic Speed.

Evheniya Tulchevska

Utforsk Evheniya Tulchevska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Evheniya Tulchevska ble født 1. januar 1990 i Storbritannia. På det tidspunktet hun ble Miss Ukraine 2009, var hun student ved National Mining University of Ukraine.

Claudia Soberon

Utforsk Claudia Soberon formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Claudia Soberon ble født 29. september 1977 i Mexico.

James H. Clark

Utforsk James H. Clarks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dataforskeren James H. Clark ble født 23. mars 1944 i USA.

Representant

Representant

Anita Ekberg

Utforsk Anita Ekbergs nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Anita Ekberg ble født 29. september 1931 i Sverige. Skuespillerinne som vant Miss Sweden-konkurransen i 1950 og ble udødeliggjort for sin ikoniske Trevifontenen-scene i den italienske klassikeren La Dolce Vita fra 1960. Hun spilte også fremtredende roller i filmene War and Peace, 4 for Texas og The French Sex Murders.

Alex Cord

Utforsk Alex Cords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alex Cord ble født 3. mai 1933 i USA. Mest kjent for rollen som Michael Coldsmith Briggs, også kjent som 'Archangel' i CBS-eventyrserien Airwolf.

Peter Eismann

Utforsk Peter Eismann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske politikeren Peter Eismann ble født 8. april 1957 i Tyskland.

Soul Singer

Soul Singer

Stephen Emmott

Utforsk Stephen Emmotts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Stephen Emmott ble født 3. juni 1960 i Storbritannia. Stephen Emmott (født 3. juni 1960) er en britisk vitenskapsmann, gründer og sjefforsker i Scientific. Emmott ble kåret til en av Londons mest innflytelsesrike forskere, og en av de mest innflytelsesrike personene i London av Evening Standard i 2012.

Greig Nori

Utforsk Greig Nori nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Greig Nori ble født 21. november 1964 i Canada.

Vadim Arkhipchuk

Utforsk Vadim Arkhipchuk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte idrettsutøveren Vadim Arkhipchuk ble født 6. juli 1937 i Ukraina.

Barry George

Utforsk Barry George nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Barry Barry George ble født 15. april 1960 i Storbritannia.

Joachim vinner

Utforsk Joachim Siegerists nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Joachim Siegerist ble født 29. januar 1947 i Tyskland.

Alain Rey

Utforsk Alain Reys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alain Rey ble født 30. august 1928 i Frankrike.

Samson Kutateladze

Utforsk Samson Kutateladze nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte georgiske forretningsmannen Samson Kutateladze ble født 4. mai 1964 i Georgia.

Todd Huth

Utforsk Todd Huths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gitaristen Todd Huth ble født 13. mars 1963 i USA.

Gianluigi Paragone

Utforsk Gianluigi Paragone formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av republikkens senat Gianluigi Paragone ble født 7. august 1971 i Italia.