Mikey Garcia

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 15. desember 1987
Fødselssted Oxnard
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 33 år, 10 måneder, 12 dager
Horoskop Skytten

Mikey Garcia bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Mikey Garcia nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Mikey Garcia? Hvem dater Mikey Garcia nå og hvor mye penger har Mikey Garcia?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Django Garcia, Ryu Gracia

Mikey Garcia Biografi

Mikey Garcia er en berømt Bokser , som ble født den 15. desember 1987 i forente stater . Amerikansk profesjonell bokser som er mest kjent for å være en verdensmester i trevekter etter tidligere å ha inneholdt fjærvektstitler i 2013 og WBO junior lettvektstittel i 2013 også. Ifølge astrologer, Mikey Garcia's dyrekretsen er Skytten .

Miguel Angel Garcia Cortez (født 15. desember 1987), best kjent som Mikey Garcia, er en amerikansk profesjonell bokser. Han har holdt flere verdensmesterskap i fire vektklasser, inkludert lineal junior weltervektstittel fra 2018 til 2020; tidligere hadde han WBO og Ring magasinet fjærvektstitler i 2013, WBO junior lett tittel fra 2013 til 2014, WBC og IBF lett titler mellom 2017 og 2019, og IBF junior weltervekt tittel i 2018. Han har også utfordret en gang for IBF weltervektstittel i 2019. Han har for tiden WBC Diamond Welterweight -tittelen siden 2020.Han har blitt trent av sin far Eduardo Garcia og broren hans, tidligere verdensmester Robert Garcia.

Garcia startet sin amatørkarriere i en alder av fjorten år. I 2003 vant han en sølvmedalje ved det nasjonale olympiske juniormesterskapet i 125 lb divisjonen. I 2004 vant han en gullmedalje ved National Junior Golden Gloves Championships og en sølvmedalje ved National Police Athletic League Championships, begge i 132 lb divisjonen. I 2005 vant han en bronsemedalje ved National Golden Gloves Championships og en gullmedalje ved National Police Athletic League Championships, begge i 132 lb divisjonen.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Mikey Garcia etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Mikey Garcias etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Mikey Garcias religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Garcia er kjent som en tålmodig fighter med god slagkraft, en naturlig høyrehendt som liker å bytte til southpaw under noen av kampene sine. Han ble proff i 2006 og signerte med Bob Arums topprangering. Garcia var ubeseiret i sine første 20 profesjonelle kamper med 17 av dem som kom som knockout.

Mikey Garcia Nettoformue

Mikey Garcia er en av rikeste bokser & oppført på mest populære Boxer. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Mikey Garcia nettoverdi er omtrent $ 4 millioner .

Mikey Garcia Nettoformue og lønn
Nettoformue $ 4 millioner
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Bokser
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Med flere andre familiemedlemmer i boksescenen, var det helt naturlig at han til slutt skulle ta hanskene. Han begynte sin amatørkarriere i en alder av fjorten år der han vant flere priser, inkludert sølvmedalje ved det nasjonale olympiske juniormesterskapet. Deretter gikk han på Ventura County Police Academy hvor han ble uteksaminert mens han balanserte boksing med studiene.

Garcia er kjent som en tålmodig fighter med god slagkraft, en naturlig høyrehendt som liker å bytte til southpaw under noen av kampene sine. Han ble proff i 2006 og signerte med Bob Arums topprangering. Garcia var ubeseiret i sine første 20 profesjonelle kamper med 17 av dem som kom som knockout.

I intervjuet etter kampen innrømmet Garcia at han hadde problemer i starten, høyden hans ga meg vanskeligheter. Men jeg fant rekkevidden min, og jeg fant min avstand, og det var det. Burgos knipset Garcias knockout -serie som strakte seg 4 år tilbake til 2010, og kampen markerte også første gang Garcia så ut den 12 runde distansen. Garcia ropte Yuriorkis Gamboa for en potensiell kamp. Kampen var i gjennomsnitt på 829 000 seere og nådde en topp på 911 000 seere.

les claypool nettoformue

Mikey Garcia Høyde

Mikey Garcias høyde 5 fot 6 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Mikey Garcia høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 6 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han har vunnet flere priser og æresbevisninger for boksingen, og i august 2017 ble han rangert som verdens niende beste aktive bokser, pund for pund.

I april 2010 slo Mikey Garcia veteranen Tomas Villa av T.K.O. i den første runden, for å vinne USBA fjærvektmesterskap. Deretter slo han Matt Remillard for å vinne WBO NABO fjærvektmesterskap. Dette ville ikke bare være den siste boksekampen, men også den siste hendelsen Nick Charles ville kringkaste, Charles ville dø noen dager senere av kreft.

Hvem dater Mikey Garcia?

Ifølge våre poster, Mikey Garcia er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Mikey Garcia's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Mikey Garcia. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Mikey Garcia!

14. desember 2013 ble det kunngjort at Garcia ville gjøre sitt første tittelforsvar mot obligatorisk utfordrer, 25 år gammel meksikansk bokser Juan Carlos Burgos (30–1–2, 20 KO). Kampen ble satt til 25. januar 2014 på Theatre at Madison Square Garden i New York City på en live-header på HBO Boxing After Dark, med Bryant Jennings mot Artur Szpilka som medhovedarrangement. Burgos var kjent for å ha kjempet til en uavgjort uavgjort med tidligere mester Román Martínez på Garcia-Salido underkort i januar 2013. Garcia gikk inn i kampen med en 11-kampers knockout-serie. Etter å ha blitt forskjøvet i andre runde, tok Garcia kontroll over kampen og vant nær hver runde for resten av kampen. På slutten av kampen vant Garcia via enstemmig avgjørelse (118–110, 118–110, 119–109), og forbedret til 34–0. Garcia landet 163 av 567 kastet slag (29%) og Burgos landet 89 av sine 564 kastet (16%).

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære bokser . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Mikey Garcia feirer bursdag 15. desember hvert år.

Garcia vant kampen med enstemmig avgjørelse med de tre dommerne som scoret kampen 117–111, 116–112, 116–112. Kampen startet foreløpig, med begge bokserne som landet noen få slag i åpningsrunden. Men i løpet av kampen tok Garcia over, og ved mesterskapsrundene var han betydelig større enn Broner i slag som landet og kastet. ESPN scoret kampen 120–108 shutout -seier for Garcia. I etterkampintervjuene berømmet Garcia sin opptreden og Broner: Dette er definitivt en av mine beste forestillinger noensinne. Jeg tror jeg kontrollerte kampen i de tidlige rundene, og jeg holdt aktiviteten oppe. Broner er en stor fighter som har gode ferdigheter. Jeg var overlegen jagerfly i kveld. Broner var ydmyk i nederlag, men uttalte at han måtte fange Garcia, som han hevdet løp. Det var en god kamp. På slutten av dagen kommer jeg for å kjempe, jeg kommer for å vinne og jeg setter hjertet mitt på spill. Det var Tom & Jerry - jeg måtte fange musen.

August 2013 beordret WBO sin junior lettvektsmester Román Martínez (27–1–2, 16 KO) å gjøre et obligatorisk forsvar mot Garcia. September, datoen for pengebudet, ble det inngått en avtale om at kampen skulle finne sted 9. november på American Bank Center i Corpus Christi, Texas. Oppmøtet ble kunngjort som 5 124. Garcia gikk ned i andre runde fra en Martínez -høyre hånd. Garcia kom seg imidlertid tilbake og dominerte resten av kampen før han slo ut Martínez med en venstre krok til kroppen i åttende runde. Når han snakket om knockout -punchen, sa Garcia, jeg syntes det var et veldig godt slag da jeg landet den. Jeg følte at jeg virkelig skadet ham, nok til der han ikke ville stå opp. Jeg hadde en følelse av at det ville være over etter at jeg koblet til. Garcia landet nesten halvparten av de totalt 127 slagene. Dette inkluderte 52 slag landet i de tre siste rundene sammenlignet med 8 landet av Martínez. Seieren betydde at Garcia ble en verdensmester med to vekter.

Garcia skulle etter planen gjøre sitt første tittelforsvar mot Juan Manuel Lopez i Dallas 15. juni 2013. Garcia klarte ikke å gjøre en vektgrense på 126 kilo i overvekt på to kilo. Han ble fratatt tittelen. Kampen fortsatte etter at Garcia betalte Lopez en straff på 150 000 dollar for manglende vekt. Garcia hevdet at grunnen til ikke å gå ned i vekt skyldtes manglende flere dager med trening. På kampkvelden hydratiserte Garcia til 142 pund, mens Lopez veide 137,5 pund på HBO-skalaene. Foran en mengde på 5 605 på American Airlines Center i Dallas, Texas, dominerte Garcia kampen fra åpningsklokken, og droppet Lopez i runde 2 etter en høyre høyre hånd. I runde 4 landet Garcia en venstre krok til Lopez og banket ham ned igjen. På 1 minutt og 35 sekunder av runde 4 vinket dommer Raphael Ramos kampen og ga Garcia seieren. Etter kampen, sa Garcia, var jeg i stand til å lande jabben min og stå ganske komfortabel. Da jeg slo ham ned, ga det meg tillit til at jeg kunne sette ham ut tidlig. Garcia landet 53 slag, med 40 av dem som støt.

Garcias første store steg opp i konkurransen kom 19. januar 2013 mot WBO fjærvektmester og ring nr. 1 rangert fjærvekt, Orlando Salido. Foran en nesten utsolgt mengde på 4.850 på The Theatre at Madison Square Garden i New York City, dominerte Garcia kampen helt fra begynnelsen, og holdt Salido på rekkevidde med jabben. Garcia slo Salido ned fire ganger tidlig i kampen, og bygde opp en stor ledelse på scorekortene. I løpet av den 8. runden slo Salido ved et uhell hoder med Garcia, noe som fikk Garcias nese til å gå i stykker. Kampen ble stoppet mellom runder, og avgjørelsen gikk til scorekortene. Garcia vant med poengene 79–70, 79–69, 79–69 for å vinne sin første verdenstittel. Når vi snakket om hodestøtten, sa Garcia at jeg hadde den perfekte kampen. Jeg slo ham godt, og så kjørte han hodet inn i ansiktet mitt - men det var tilfeldig. Garcia tjente en pengepung på 220 000 dollar for kampen.

Interessante Artikler

Brodie Dupont

Utforsk Brodie Dupont formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle Brodie Dupont ble født 17. februar 1987 i Canada.

Kowloon Kurosawa

Utforsk Kowloon Kurosawa formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte forretningsmannen Kowloon Kurosawa ble født 1. oktober 1971 i Japan.

Nodar Khashba

Utforsk Nodar Khashba nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Nodar Khashba ble født 1. oktober 1951 i Georgia.

Ben Garrod

Utforsk Ben Garrods nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Ben Garrod ble født 29. januar 1982 i . Ben Garrod (født 29. januar 1982) er en engelsk evolusjonsbiolog, primatolog og kringkaster. Han er professor i evolusjonsbiologi og vitenskapsengasjement ved University of East Anglia, Norwich, siden 2019.

Ioannis Paleokrassas

Utforsk Ioannis Paleokrassas nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Ioannis Paleokrassas ble født 27. mars 1934 i Hellas.

Karel Paukert

Utforsk Karel Paukerts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente organisten Karel Paukert ble født 1. januar 1935 i Tsjekkia.

Francesco Tullio Altan

Utforsk Francesco Tullio Altan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tegneseriekunstneren Francesco Tullio Altan ble født 30. september 1942 i Italia.

Maile Shimabukuro

Utforsk Maile Shimabukuro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Maile Shimabukuro ble født 1. oktober 1970 i USA.

Todd Rogers

Utforsk Todd Rogers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Todd Rogers ble født 30. september 1973 i USA. Amerikansk sandvolleyballspiller som vant fem påfølgende AVP Tour-titler med partneren Phil Dalhausser fra 2007 til 2011. Han vant en olympisk gullmedalje som representerte USA i Beijing i 2008.

Gardner Fox

Utforsk Gardner Fox nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Gardner Fox ble født 20. mai 1911 i USA. Tegneserieforfatter fra det tjuende århundre kjent for sitt arbeid med DC Comics. Mest kjent jobbet han med tegneseriene Batman, The Flash, Sandman, Justice Society of America og Hawkman.

Benoit Lang

Utforsk Benoit Lang nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Benoit Lang ble født 19. desember 1983 i Belgia.

Lili Hinstin

Utforsk Lili Hinstins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Lili Hinstin ble født 10. juli 1977 i Frankrike. Lili Hinstin (født 10. juli 1977 i Frankrike) er kunstnerisk leder for EntreVues Belfort International Festival.

Jasmine Simhalan

Utforsk Jasmine Simhalan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kampsportartisten Jasmine Simhalan ble født 13. november 1970 i India.

Fran Summers

Utforsk Fran Summers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte britiske modellen Fran Summers ble født 12. august 1999 i USA.

Eric Doeringer

Utforsk Eric Doeringers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente samtidskunstneren Eric Doeringer ble født 1. juli 1974 i Storbritannia.

Nathalie Obadia

Utforsk Nathalie Obadias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Nathalie Obadia ble født 14. mars 1962 i Frankrike. Nathalie Obadia (født 14. mars 1962) er en fransk kunstgallerieier. Hun har spesialisert seg på samtidskunst.

Geoff Crompton

Utforsk Geoff Cromptons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle basketballspilleren Geoff Crompton ble født 4. juli 1955 i USA.

Tucker Lepley

Utforsk Tucker Lepleys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Tucker Lepley ble født 17. januar 2002 i USA.

Anton Shoutvin

Utforsk Anton Shoutvin nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte israelske basketballspilleren Anton Shoutvin ble født 25. januar 1989 i Ukraina.

Israfil Yilmaz

Utforsk Israfil Yilmaz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt militært personell Israfil Yilmaz ble født 29. september 1987 i Nederland.

Meera Line

Utforsk Meera Khadka nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte nepalesiske dommeren Meera Khadka ble født 15. mai 1957 i Nepal.

David Senior

Utforsk David Senior nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Co-Driver David Senior ble født 31. mars 1964 i Storbritannia.

Jesper Tollefsen

Utforsk Jesper Tollefsen nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente danske fotballsjefen Jesper Tollefsen ble født 27. januar 1971 i Danmark.

Russell -rom

Utforsk Russell Zimmer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Russell Zimmer ble født 26. februar 1926 i USA.

En Ji-mann

Utforsk An Ji-man nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren An Ji-man ble født 1. oktober 1983 i Sør-Korea.