Melissa Benoist

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 4. oktober 1988
Fødselssted Littleton
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 33 år, 0 måneder, 18 dager
Horoskop Vekten

Melissa Benoist Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Melissa Benoist nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Melissa Benoist er? Hvem dater Melissa Benoist nå og hvor mye penger har Melissa Benoist?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Chris Wood, Blake Jenner
Barn Huxley Robert Wood

Melissa Benoist biografi

Melissa Benoist er en berømt TV -skuespillerinne , som ble født den 4. oktober 1988 i forente stater . Skuespillerinne som ble nominert til en 2013 Teen Choice Award for sin rolle som Marley Rose i den populære TV-serien Glee . I 2015 ble hun rollebesetning som tittelfiguren i TV-serien Supergirl . Ifølge astrologer, Melissa Benoist's dyrekretsen er Vekten .

Melissa Marie Benoist (/b ə ˈ n ɔɪ s t / ; født 4. oktober 1988) er en amerikansk skuespiller og sanger. Hun har opptrådt på scenen og i TV og film. Hun er kjent for sin skildring av den titulære karakteren i den CBS/CW DC Comics-baserte superheltdramaserien Supergirl (2015 – nåtid).Hun har to søstre. Hun giftet seg med Blake Jenner i 2015, og søkte deretter om skilsmisse i desember 2016. Hun begynte å date skuespilleren Chris Wood i 2017 og de giftet seg i september 2019. I 2020 tok hun og Wood imot deres første barn sammen, en sønn ved navn Huxley Robert Wood.

I 2006 kåret The Denver Post Benoist til en av Colorados fem Can't Miss Kids. Hun ble uteksaminert fra Arapahoe High School i Centennial, Colorado, i 2007, og deretter flyttet hun til New York City for å satse på en karriere innen musikkteater. Hun gikk opprinnelig på Marymount Manhattan College for BFA musikkteaterprogrammet, men i andreåret byttet hun hovedfag til rett teater på grunn av sin beundring for russiske skuespill fra 1800-tallet. Hun ble uteksaminert fra Marymount Manhattan College med en Bachelor of Arts in Theatre Arts i 2011. Mens hun gikk på Marymount Manhattan college, spilte hun titulære karakterer Millie Dilmount i en urban off-off-Broadway-produksjon av Thoroughly Modern Millie og Rosalind i As You Like It på Theresa Lang Theatre.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Melissa Benoist etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Melissa Benoists etnisitet Kaukasisk . Vi vil oppdatere Melissa Benoists religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Benoists første film var i Tennessee i 2008 sammen med sangeren Mariah Carey. Etterpå gjorde hun gjesteopptredener i show som Law & Order: Criminal Intent, Blue Bloods og The Good Wife, mens hun gikk på college. Hun spilte Kelly i Goodspeed Musicals teaterproduksjon fra 2011 av The Unauthorized Autobiography of Samantha Brown av Brian Lowdermilk og Kait Kerrigan på Norma Terris Theatre.

team balmert nettoformue

Melissa Benoists nettoverdi

Melissa Benoist er en av de rikeste TV -skuespillerinne og oppført på den mest populære TV -skuespilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Melissa Benoist nettoverdi er omtrent $ 4 millioner .

Melissa Benoists nettoverdi og lønn
Nettoformue $ 4 millioner
Lønn Til vurdering
Inntektskilde TV -skuespillerinne
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hun hadde mindre roller i serien Law & Order: Criminal Intent , Den gode kone , Blått blod og Law & Order: Special Victims Unit .

Benoists første film var i Tennessee i 2008 sammen med sangeren Mariah Carey. Etterpå gjorde hun gjesteopptredener i show som Law & Order: Criminal Intent, Blue Bloods og The Good Wife, mens hun gikk på college. Hun spilte Kelly i Goodspeed Musicals teaterproduksjon fra 2011 av The Unauthorized Autobiography of Samantha Brown av Brian Lowdermilk og Kait Kerrigan på Norma Terris Theatre.

I mai 2012 var hun på audition for den musikalske komedie-dramaserien Glee i New York på Roundabout Theatre Company, og sang en annen sang for hver av de fem auditionene hennes inkludert: Fidelity av Regina Spektor, King of Anything av Sara Bareilles, en Colbie Caillat sang, og flere musikkteaterstykker. I juli hadde hun to skjermtester i California for serieskaper/forfatter, Ryan Murphy, casting directors og utøvende produsenter. Hun portretterte Marley Rose på den fjerde og femte sesongen av Glee. Hennes første opptreden som Marley Rose var i den første episoden av sesong fire, med tittelen The New Rachel. Fordi skaperne hadde lett etter Marley lenge, begynte hun å jobbe den dagen hun fant ut at hun fikk jobben. Benoists første opptreden var en duett av New York State of Mind med Lea Michele, under den første episoden av sesong 4. Coveret til sangen nådde tjuefire på Bubbling Under Hot 100 Singles-listen. Hun og Glee-medstjernen Darren Criss dukket opp sammen med Josh Duhamel i åpningen av 2013 Kids' Choice Awards. Samme år ble hun valgt ut som ambassadør for Coca-Colas nye produkt, P10 300 mL Coke Mismo. I juni 2013 ble de fløyet til Manila, Filippinene, for å støtte produktet ved å besøke forskjellige kjøpesentre og møte fans. Hun forlot serien Glee tidlig i 2014, sammen med flere andre skuespillere.

Melissa Benoist Høyde

Melissa Benoists høyde 5 fot 8 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Melissa Benoist Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 8 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Hun spilte karakteren Marcia i 2015-filmen The Longest Ride .

I midten av 2013 holdt Benoist og Blake Jenner en Kickstarter-kampanje for å hjelpe til med å finansiere produksjonen av spillefilmen deres Billy Boy. Prosjektet nådde målet på 100 000 dollar. Benoist spilte Nicole i den uavhengige dramafilmen Whiplash fra 2014, som vant topppriser (Grand Jury and Audience Awards) på Sundance Film Festival 2014. I juni 2014 ble hun med på Nicholas Sparks’ filmatisering The Longest Ride som Marcia.

Hvem dater Melissa Benoist?

Ifølge våre poster, Melissa Benoist er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Melissa Benoist's noen.

hvor høy er Mark farner
Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Melissa Benoist. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Melissa Benoist!

I 2015 ble det kunngjort at hun og hennes Glee-medspiller Blake Jenner var gift. Benoist kommenterte at de hadde vært gift lenger enn noen vet, med noen kilder som hevder at paret faktisk giftet seg samme år som forlovelsen deres i 2013. I slutten av desember 2016 søkte hun om skilsmisse med henvisning til uforenlige forskjeller. Skilsmissen ble avsluttet i desember 2017.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære TV -skuespillerinne . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Melissa Benoist feirer bursdag 4. oktober hvert år.

Også i 2015 fikk Benoist en skade som rev iris hennes. Hendelsen førte til at en elev ble permanent forstørret. I november 2019 i en Instagram-video avslørte Benoist at skaden på irisen hennes skyldtes at en iPhone ble kastet mot henne under en hustvist, i et forhold preget av gjentatt vold i hjemmet. Tidligere skal skaden ha blitt forårsaket da hun snublet ned trapper og falt i en potteplante.

I oktober 2015 hadde superhelteventyrserien Supergirl, med Benoist i hovedrollen som Kara Zor-El, premiere på CBS. Hun ble den første kvinnen som ledet en superhelt-TV-serie i beste sendetid siden Wonder Woman gikk av lufta i 1979. Premieren ble sett av 12,96 millioner seere og fikk en full sesongbestilling av CBS 30. november 2015. Hun var angivelig den første skuespillerinne så på for rollen. Benoist fikk generelt positive anmeldelser for sin skildring av Kara Zor-El. Serien flyttet senere til The CW før premieren på andre sesong. Hun gjentok rollen sin i The CWs Arrowverse crossovers Invasion!, Crisis on Earth-X, Elseworlds og Crisis on Infinite Earths samt The Flash-episoden Duet. Hun gjentar rollen sin som Earth-Xs Supergirl doppelgänger Overgirl i CW Seed-animasjonsserien Freedom Fighters: The Ray. Skuespillerinnen vil debutere som regissør for én episode i løpet av sesong fem.

Hun hadde en rolle i 2015-filmen Danny Collins. Hun spilte rollen som Jamie, en kontorist på et hotell som besøkes av en av Jamies favorittrockestjerner gjennom tidene. Samme år spilte Benoist også Becky Thatcher i Band of Robbers, en moderne gjenfortelling av The Adventures of Tom Sawyer og Adventures of Huckleberry Finn. I mai 2015 ble det kunngjort at Benoist skulle spille Lorelai i filmen Low Riders, og erstatte Lily Collins og Nicola Peltz, som var i samtaler om rollen tidligere. I august samme år fikk hun hovedrollen i Screen Gems-dramafilmen Oxford.

tim o'brien nettoformue

I mai 2016 ble Benoist rollebesatt som Katherine Russell, enken etter den avdøde Boston Marathon-bomberen Tamerlan Tsarnaev, i Peter Bergs dramafilm Patriots Day. I juni ble det kunngjort at hun skulle spille hovedrollen i komedie-dramafilmen Sun Dogs. Også i den måneden ga Human Rights Campaign ut en video til hyllest til ofrene for skytingen på en homofil nattklubb i Orlando i 2016; i videoen fortalte Benoist og andre historiene til menneskene som ble drept der.

Interessante Artikler

Łukasz Maszczyk

Utforsk Łukasz Maszczyk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bokser Łukasz Maszczyk ble født 15. desember 1984 i Polen.

Conrad Thompson

Utforsk Conrad Thompsons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte podcasteren Conrad Thompson ble født 27. juni 1981 i USA.

Fransk Keeper

Fransk Keeper

Alex Petriashvili

Utforsk Alex Petriashvili nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte georgiske politikeren Alex Petriashvili ble født 24. august 1970 i Georgia.

Richard James Morrison

Utforsk Richard James Morrison nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Richard James Morrison ble født 15. juni 1795 i Storbritannia. Britisk astrolog fra 1800-tallet som ga ut flere bøker, inkludert The Herald of Astrology og Zadkiel's Almanac.

Løper

Løper

Hugo de Sadeleer

Utforsk Hugo de Sadeleers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Hugo de Sadeleer ble født 16. juli 1997 i Sveits. Hugo de Sadeleer (født 16. juli 1997) er en profesjonell racerfører fra Sveits, som for tiden konkurrerer i LMP2-kategorien i European Le Mans Series.

Om vinteren

Utforsk Hyeme nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte popsangeren Hyeme ble født 22. desember 1995 i Sør -Korea.

Oransje Cassidy

Utforsk Orange Cassidy nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske profesjonelle bryteren Orange Cassidy ble født 10. mars 1985 i USA.

Dinesh Dhamija

Utforsk Dinesh Dhamija nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Europaparlamentet Dinesh Dhamija ble født 28. mars 1950 i Australia.

Tony Pidgley

Utforsk Tony Pidgleys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente polospilleren Tony Pidgley ble født 6. august 1947 i Storbritannia.

Jacqueline kako

Utforsk Jacqueline Cako nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tennisspilleren Jacqueline Cako ble født 30. august 1991 i USA.

Andrei Tircoveanu

Utforsk Andrei Tircoveanu nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Andrei Tircoveanu ble født 22. mai 1997 i Romania.

Jane Antonia Cornish

Utforsk Jane Antonia Cornish nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente engelske komponisten Jane Antonia Cornish ble født 9. mars 1975 i Storbritannia.

Raido Kodanipork

Utforsk Raido Kodanipork nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente terrengsyklisten Raido Kodanipork ble født 8. mai 1969 i Estland.

Frederic Hauge

Utforsk Frederic Hauges nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente naturverneren Frederic Hauge ble født 15. august 1965 i Norge.

Kim Yaroshevskaya

Utforsk Kim Yaroshevskayas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Kim Yaroshevskaya ble født 1. oktober 1923 i Russland.

Muhammad Fazzil Alditto

Utforsk Muhammad Fazzil Alditto nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Muhammad Fazzil Alditto ble født 8. november 2001 i Indonesia. Indonesisk sanger og medlem av popboybandet Super 7. De er mest kjent for debutalbumet The Adventure of Super 7, som vant beste barnealbum på den 16. Anugerah Musik Indonesia. De dukket også opp i TV-serier, for eksempel den musikalske komedien Bersama Meraih Mimpi.

Michael Rhodes

Utforsk Michael Rhodes nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente musikeren Michael Rhodes ble født 16. september 1953 i USA.

Helen Alexander

Utforsk Helen Alexanders nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forretningskvinnen Helen Alexander ble født 10. februar 1957 i Sveits.

Joe Redington

Utforsk Joe Redington nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Joe Redington ble født 1. februar 1917 i USA. Sen hundemester allment kjent som faren til det berømte Iditarod sledehundløp. Han deltok i løpet sytten ganger fra 1974 til 1997.

Bubba Green

Utforsk Bubba Greens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Bubba Green ble født 30. september 1957 i USA.

Monica Ponce de Leon

Utforsk Monica Ponce de Leon nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte arkitekten Monica Ponce de Leon ble født 23. desember 1965 i Venezuela.

Larry Lea

Utforsk Larry Lea nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte pastoren Larry Lea ble født 30. januar 1951 i USA.

Sergio Siorpaes

Utforsk Sergio Siorpaes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Bobsleder Sergio Siorpaes ble født 20. juli 1934 i Italia.