Mark Esper

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 26. april 1964
Fødselssted Uniontown
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 57 år, 6 måneder, 5 dager
Horoskop

Mark Esper bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Mark Esper nettoverdi, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Mark Esper? Hvem dater Mark Esper nå og hvor mye penger har Mark Esper?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Leah Esper
Barn Kate Esper, Luke Esper, John Esper

Mark Esper Biografi

Mark Esper er en berømt Lobbyist , som ble født den 26. april 1964 i forente stater . I følge astrologer, Mark Esper's dyrekretsen er Tyren .

Mark Thomas Esper (født 26. april 1964) er den 27. og nåværende USAs forsvarssekretær, og en tidligere offiser fra USAs hær og forsvarsentreprenør lobbyist. Han fungerte tidligere som fungerende forsvarssekretær og var USAs 23. sekretær for hæren fra 2017 til 2019. President Donald Trump kunngjorde 18. juni 2019 at Esper ville bli fungerende forsvarssekretær, etterfulgt av fungerende sekretær Patrick Shanahan. Før Shanahan trakk navnet sitt fra hensynet til stillingen, hadde Esper blitt ansett som en ledende kandidat for nominasjonen, hvis senatet hadde nektet å bekrefte Shanahan. Esper tiltrådte stillingen som fungerende sekretær 24. juni, og ble bekreftet som 27. forsvarssekretær av USAs senat med en stemme på 90–8 23. juli 2019.charles phillips nettoformue

Esper ble født i Uniontown, Pennsylvania, sønn av Pauline Polly (Reagan) og Thomas Joseph Esper. Faren var medlem av den maronittiske kirken. Esper ble uteksaminert fra Laurel Highlands High School utenfor Uniontown, Pennsylvania, i 1982. Han tok sin Bachelor of Science in engineering fra United States Military Academy i 1986. Esper var dekanistelev ved West Point og mottok Douglas MacArthur Award for Leadership. Han mottok en mastergrad i offentlig administrasjon fra John F. Kennedy School of Government ved Harvard i 1995 og en doktorgrad i offentlig politikk fra George Washington University i 2008.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Mark Esper etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Mark Espers etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Mark Espers religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Esper var stabssjef ved Heritage Foundation, en konservativ tankesmie, fra 1996 til 1998. Fra 1998 til 2002 fungerte Esper som senior profesjonell medarbeider for Senatets utenrikskomité og Senatets regjeringsutvalg. Han var også senior politisk rådgiver og lovgivende direktør for den amerikanske senatoren Chuck Hagel. Han var politidirektør for House Armed Services Committee fra 2001 til 2002. Fra 2002 til 2004 tjenestegjorde Esper i George W. Bush -administrasjonen som assisterende assisterende forsvarsminister for forhandlinger, der han var ansvarlig for et bredt spekter av ikke -spredning, våpenkontroll og internasjonale sikkerhetsspørsmål. Han var direktør for nasjonale sikkerhetsspørsmål for det amerikanske senatet under senatets majoritetsleder Bill Frist fra 2004 til 2006.

Mark Esper formue

Mark Esper er en av rikeste lobbyist & oppført på den mest populære lobbyisten. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Mark Esper nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Mark Esper Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Lobbyist
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Esper var stabssjef ved Heritage Foundation, en konservativ tankesmie, fra 1996 til 1998. Fra 1998 til 2002 fungerte Esper som senior profesjonell medarbeider for Senatets utenrikskomité og Senatets regjeringsutvalg. Han var også senior politisk rådgiver og lovgivende direktør for den amerikanske senatoren Chuck Hagel. Han var politidirektør for House Armed Services Committee fra 2001 til 2002. Fra 2002 til 2004 tjenestegjorde Esper i George W. Bush -administrasjonen som assisterende assisterende forsvarsminister for forhandlinger, der han var ansvarlig for et bredt spekter av ikke -spredning, våpenkontroll og internasjonale sikkerhetsspørsmål. Han var direktør for nasjonale sikkerhetsspørsmål for det amerikanske senatet under senatets majoritetsleder Bill Frist fra 2004 til 2006.

Esper var konserndirektør i Aerospace Industries Association i 2006 og 2007. Fra september 2007 til februar 2008 fungerte Esper som nasjonal politikkdirektør for senator Fred Thompson i presidentkampanjen i 2008. Fra 2008 til 2010 fungerte Esper som konserndirektør for Global Intellectual Property Center og visepresident for Europa og Eurasia ved det amerikanske handelskammeret. Han ble ansatt som visepresident for regjeringsforhold hos forsvarsentreprenør Raytheon i juli 2010. Esper ble anerkjent som en topplobbyist i bedriften av The Hill i 2015 og 2016. Espers avgang fra Raytheon inkluderte en utsatt kompensasjonspakke etter 2022, delvis basert på Raytheons aksjer pris.

Mark Esper Høyde

Mark Espers høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Mark Esper høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig

Esper tjenestegjorde som infanterioffiser i 101st Airborne Division og ble utplassert med Screaming Eagles for Persisk gulfkrig. Bataljonen hans var en del av den berømte venstre kroken som førte til nederlaget for den irakiske hæren. For sine handlinger ble Esper tildelt en Bronze Star, Combat Infantryman's Badge og forskjellige tjenestemedaljer. Senere hadde han kommandoen over et luftbåren rifleselskap i Europa og tjente som en hærstipendiat ved Pentagon. Esper tjenestegjorde aktiv tjeneste i mer enn ti år før han flyttet til Army National Guard og senere Army Reserve, og steg til rang som oberstløytnant. Esper er mottaker av Department of Defense Medal for Distinguished Public Service. Blant hans militære utmerkelser og dekorasjoner er Legion of Merit, Bronze Star Medal, Kuwait Liberation Medal og Combat Infantryman Badge.

Hvem dater Mark Esper?

I henhold til våre poster, Mark Esper er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Mark Esper’s ingen.

aaryn williams nettoformue
Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Mark Esper. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Mark Esper!

Mens han fungerte som hærsekretær, ble Esper spurt av journalister i 2018 om soldater hadde bekymringer for å tjene ved siden av åpent transpersoner. Han svarte at det virkelig ikke har kommet opp. Etter at han ble nominert til å bli forsvarsminister, sa han at det å være transperson ikke er et problem for ham, og uttalte at han har møtt flere transpersoner og er imponert over mange av dem. Han støtter direktivtype Memorandum-19-004, og hevder at det ikke er et generelt forbud mot transgender militærtjeneste og sa at han mener at alle som kan oppfylle de militære standardene uten spesiell innkvartering og kan distribueres over hele verden, bør kunne tjene, inkludert transpersoner så lenge de kan følge cisgendered standarder knyttet til deres biologiske kjønn. Han sa at folk i militæret med kjønnsdysfori ville få tilstanden sin vurdert og i mange tilfeller bli tilbudt dispensasjoner som ville tillate dem å tjene. Han siterte USAs forsvarsdepartementets rapport fra 2018 og anbefalinger om militærtjeneste av transpersoner, som hevder at personer som har en kjønnsdysfori, som har gjennomgått medisinsk behandling for kjønnsovergang, eller som ikke er i stand til eller ikke vil møte militærets standarder knyttet til deres biologiske kjønn, kan skade militær beredskap og effektivitet og bør evalueres for å se om de skal beholdes eller bortvises fra tjeneste.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære lobbyist . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Mark Esper feirer bursdag 26. april hvert år.

bootsy collins nettoformue

Esper har sagt at hans operasjonsstillinger som forsvarsminister ville være upolitisk, i tråd med den nasjonale forsvarsstrategien som ble formulert i 2018 av forgjengeren Jim Mattis.

November 2019, under en tvist om hvorvidt Navy SEAL Eddie Gallagher ville bli fratatt sin Trident -pin, sparket Esper USAs marinesekretær, Richard Spencer. Forsvarsdepartementet tilskrev fyringen til at Spencer privat foreslo Det hvite hus (uten å informere Esper, og i motsetning til Spencers offentlige holdning) en ordning for å la Gallagher trekke seg mens han beholdt sin Trident -pin. 25. november uttalte Esper at Trump hadde beordret ham til å stoppe marinen fra å foreta en fagfellevurdering angående Gallaghers rett til å bruke pinnen. Esper sa at han tidligere støttet fagfellevurderingen, men fulgte Trumps ordre. I mellomtiden siterte president Donald Trump Gallagher -saken som den viktigste årsaken til Espers spark av Spencer, mens han ga en annen grunn: at store kostnadsoverskridelser ikke var blitt redusert.

President Trump kunngjorde at han ble utnevnt til Esper som fungerende USAs forsvarssekretær 18. juni 2019, etter at fungerende sekretær Patrick Shanahan bestemte seg for å trekke sin nominasjon. Fire dager senere ble det kunngjort at Trump ville nominere Esper til å fungere som forsvarssekretær i permanent egenskap. 15. juli 2019 sendte Det hvite hus formelt sin nominasjon til senatet. Etter sin formelle nominasjon til senatet av president Trump, ble Esper erstattet som fungerende forsvarssekretær av marinesekretær Richard Spencer, ettersom Federal Vacancies Reform Act fra 1998 forhindret Esper i å fungere som fungerende sekretær mens nominasjonen hans formelt var under behandling. I løpet av denne perioden gikk Esper tilbake til stillingen som sekretær for hæren. Senatskomiteen for væpnede tjenester planla en høring om nominasjonen neste dag. 22. juli 2019 stemte senatet 85–6 for å påberope cloture om hans nominasjon. 23. juli 2019 ble hans nominasjon bekreftet med en stemme på 90–8.

Kongressdemokrater har kritisert Espers svar på pandemien. I et brev fra 27. april 2020 sa ti demokratiske senatorer at forsvarsdepartementets sivile ledelse ofte har prioritert beredskap på bekostning av helsen til tjenestemedlemmer og deres familier. Brevet identifiserte USS Theodore Roosevelts koronavirusutbrudd som et eksempel på fiasko. Som svar på det åtte siders brevet sa en talsmann for Pentagon at brevet ikke engang eksternt gjenspeiler vår rekord av handlinger mot koronaviruset og de store lengdene vi har lagt ned for å beskytte vårt folk.

Interessante Artikler

Peter Snow

Utforsk Peter Snows nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Peter Snow ble født 20. april 1938 i Irland. TV-programvert kjent for å være vertskap for quizprogrammene Masterteam og Brain of Britain.

Jordana Lopes

Utforsk Jordana Lopes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Jordana Lopes ble født 30. september 2004 i Brasil. Instagram-stjerne som er kjent for å legge ut en rekke modelleringsinnhold. Bildene hennes viser henne ofte i en rekke fasjonable badetøy på forskjellige eksotiske steder rundt om i Brasil.

Generalløytnant (R) Salahuddin Tirmizi

Utforsk generalløytnant (R) Salahuddin Tirmizi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt politiker generalløytnant (R) Salahuddin Tirmizi ble født 1. mai 1943 i Pakistan.

Graham Gjør det

Utforsk Graham Farmelos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente biografen Graham Farmelo ble født 18. mai 1953 i Storbritannia.

Lagmannsdommer For Femte Krets

Lagmannsdommer For Femte Krets

VB Chandrasekhar

Utforsk VB Chandrasekhar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricket -spilleren VB Chandrasekhar ble født 21. august 1961 i India.

Chie Mukai

Utforsk Chie Mukai nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske komponisten Chie Mukai ble født 17. februar 1953 i Japan.

Ingemar Eliasson

Utforsk Ingemar Eliasson nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Ingemar Eliasson ble født 30. mars 1939 i Sverige.

Jahangir Kabir Nanak

Utforsk Jahangir Kabir Nanak nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Jatiya Sangsad Jahangir Kabir Nanak ble født 14. januar 1954 i Bangladesh.

Zermatt Neo

Utforsk Zermatt Neo nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Zermatt Neo ble født 24. desember 1987 i Singapore. Konkurransedyktig spiser som er kjent for sin karriere i den Singaporean Food League. Han vant deres første spisekonkurranse i 2017.

Isaac Stallworth

Utforsk Isaac Stallworths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Isaac Stallworth ble født 18. januar 1950 i USA.

Rudolf Faluvegi

Utforsk Rudolf Faluvegis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente håndballspilleren Rudolf Faluvegi ble født 9. januar 1994 i Ungarn.

Bryan Shader

Utforsk Bryan Shader nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt professor i matematikk Bryan Shader ble født 17. desember 1961 i USA.

Shashil G. Namoshi

Utforsk Shashil G. Namoshis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske folkevalgte Shashil G. Namoshi ble født 21. september 1956 i India.

Økt Mergjyshi

Utforsk Artan Mergjyshi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Manager Artan Mergjyshi ble født 6. mai 1968 i Albania.

David Senior

Utforsk David Senior nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Co-Driver David Senior ble født 31. mars 1964 i Storbritannia.

Sameh Youssef

Utforsk Sameh Youssef nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte egyptiske fotballspilleren Sameh Youssef ble født 1. februar 1978 i Egypt.

Cesar Ferioli

Utforsk Cesar Ferioli nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tegneseriekunstneren Cesar Ferioli ble født 22. juli 1959 i Spania.

Steven A. Vasilev

Utforsk Steven A. Vasilev nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte gynekologen Steven A. Vasilev ble født 17. juli 1954 i USA.

Michele Bachelet

Utforsk Michele Bachelet formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Michele Bachelet ble født 29. september 1951 i Chile. Chilensk sosialistisk partipolitiker og den første kvinnelige presidenten i Chile. Hun hadde vervet fra 2006 til 2010 og ble valgt i 2014 til en annen periode som president.

Ivory Sully

Utforsk Ivory Sully nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Ivory Sully ble født 20. juni 1957 i USA.

Caitlyn Nevins

Utforsk Caitlyn Nevins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente nettballspilleren Caitlyn Nevins ble født 1. juni 1987 i Australia.

Marjolijn Verspoor

Utforsk Marjolijn Verspoor nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte nederlandske språkforskeren Marjolijn Verspoor ble født 11. mars 1952 i Nederland.

Hsu Chia-lin

Utforsk Hsu Chia-lin formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte utøveren Hsu Chia-lin ble født 29. februar 1992 i Taiwan.

Cape Town

Cape Town