The Claypool

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 29. september 1963
Fødselssted Richmond
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 58 år, 1 måned, 0 dager
Horoskop Vekten

Les Claypool bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Les Claypool nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Les Claypool er? Hvem dater Les Claypool nå og hvor mye penger har Les Claypool?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Chaney Claypool
Barn Ikke tilgjengelig

Les Claypool Biografi

Les Claypool er en berømt Rocksanger , som ble født den 29. september 1963 i forente stater . Hovedvokalist og bassist i bandet Primus som har opprettet mange sideprosjekter, inkludert oberst Les Claypools Fearless Flying Frog Brigade. I følge Astrologer, Les Claypool's dyrekretsen er Vekten .

Leslie Edward Claypool ble født 29. september 1963 i Richmond, California, og vokste opp i El Sobrante, California, i en bilmekanikerfamilie. Claypool bestemte seg for å bli bassist og forfulgte instrumentet fra fjorten år. Claypool har sitert Larry Graham, Chris Squire, Tony Levin, Roger Waters, Geddy Lee, Paul McCartney, Geezer Butler, Bootsy Collins, Stanley Clarke, John Paul Jones og Residents som hans musikalske påvirkning. Han gikk på skole med og var en venn av gitaristen Kirk Hammett, senere av Metallica -berømmelsen. Før han dannet Primus, lærte Claypool forskjellige yrker med blå krage og jobbet som snekker.Han giftet seg med Cheney Claypool; de har to barn som heter Cage Oliver og Lena Tallulah.

Leslie Edward Claypool (født 29. september 1963) er en amerikansk musiker, sanger, låtskriver, produsent, forfatter, regissør og skuespiller. Han er mest kjent som grunnleggeren, forsangeren, bassisten, den primære låtskriveren og bare et kontinuerlig medlem av funk metal -bandet Primus. Spillestilen hans på bassen er kjent for å blande tapping, flamenco-lignende strumming, whammy barbends og slapping.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Les Claypool etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er ikke Les Claypools etnisitet kjent. Vi vil oppdatere Les Claypools religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Primus begynte som Primate på midten av 1980 -tallet, med Claypool på bass, Todd Huth på gitar og forskjellige trommeslagere, særlig Jay Lane, selv om Huth og Lane dro kort tid etter for å forfølge andre prosjekter. Claypool erstattet dem med gitarist Larry LaLonde og trommeslager Tim Alexander.

Les Claypool formue

Les Claypool er en av rikeste rockesanger & oppført på mest populære Rock Singer. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, The Claypool nettoverdi er omtrent $ 15 millioner .

Les Claypool Netto verdi og lønn
Nettoformue $ 15 millioner
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Rocksanger
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han gikk på audition for Metallica som Cliff Burtons etterfølger, men kom ikke med i bandet. Han jobbet som snekker før han dannet Primus.

Primus begynte som Primate på midten av 1980 -tallet, med Claypool på bass, Todd Huth på gitar og forskjellige trommeslagere, særlig Jay Lane, selv om Huth og Lane dro kort tid etter for å forfølge andre prosjekter. Claypool erstattet dem med gitarist Larry LaLonde og trommeslager Tim Alexander.

I 1986, etter døden til Metallica -bassist Cliff Burton, oppfordret Hammett Claypool til å prøve på Metallica som Burtons etterfølger. I Metallica's Behind the Music sa Claypool at han spøkende spurte de andre om de ville jamme på noen Isley Brothers -melodier under auditionen, en referanse til hans lille erfaring i thrash metal -scenen. Metallica -frontmann James Hetfield bemerket at Claypool ikke ble tilbudt jobben fordi han var for god og burde gjøre sine egne ting. I et intervju fra 2014 med Boing Boing sa Claypool at Hammett hadde gitt ham en kopi av Ride the Lightning (1984) som han likte, men generelt sett var han ikke en stor metal -fyr og skjønte ikke hvor store [Metallica] var, til fortelle deg sannheten til han kom på audition. I ettertid innrømmet Claypool at jeg ikke var den rette fyren og karakteriserte seg selv som en rar og mente dessuten at Hetfield var hyggelig med å si at Claypool var for god for Metallica.

Les Claypool Høyde

Les Claypools høyde 6 fot 1 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Les Claypool høyde og kroppsstatistikk
Høyde 6 fot 1 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han skrev en roman kalt South of the Pumphouse i 2006. Han ville også starte et vinprosjekt i 2007.

Fra 1989 til 2000 var Primus et av de mest uvanlige bandene som fikk betydelig mainstream airplay, med hovedtittelen på Lollapalooza i 1993, som dukket opp på Late Show med David Letterman og Late Night med Conan O'Brien i 1995, og til og med dukket opp på Woodstock '94, der de fremførte sin Pork Soda -hit My Name Is Mud og ble følgelig pellet av gjørme av publikum, til stor misnøye for bandet. I 1991 ble bandet omtalt i filmen Bill & Ted's Bogus Journey, og fremførte Tommy the Cat live. Claypool og Tom Waits spilte først inn på hverandres plater i 1991 og har fortsatt å gjøre det siden. I 1997 ble Primus bedt om å spille og spille inn temasangen for det animerte TV -programmet South Park. I 1999 tillot han Activisions bruk av sangen Jerry Was a Race Car Driver i det populære videospillet Tony Hawk's Pro Skater. Primus gikk på pause i 2000.

Hvem dater Les Claypool?

I henhold til våre poster, The Claypool er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Les Claypool’s noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Les Claypool. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Les Claypool!

The Frog Brigade er også kjent for at Claypool ble tatt opp i jamband -scenen. Live Frogs Set 1 vant beste live -album på den andre årlige Jammys. Jay Lane og Jeff Chimenti er begge medlemmer av Bob Weirs band Ratdog. Claypool opptrådte med Rat Brigade da han åpnet for Ratdog en gang i 2000 og igjen i 2007. Rat Brigade inkluderer Claypool, trommeslager Lane og keyboardist Chimenti, med gjesteopptredener av saksofonisten Kenny Brooks og Bob Weir. Claypool gjeste også på Ratdog -settene i 2000, 2006 og 2009.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære rockesanger . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Les Claypool feirer bursdag 29. september hvert år.

I 1996 produserte, konstruerte og ga Claypool ut et soloalbum, Les Claypool and the Holy Mackerel presenterer Highball with the Devil. Claypool er kreditert med bass, trommer og vokal på flere spor samt gitar. På albumet er også Mark Mirv Haggard, Adam Gates, Jay Lane, Joe Gore, Charlie Hunter og Henry Rollins. Den medfølgende turen inkluderte Haggard og Gates på gitarer med Bryan Brain Mantia på trommer. Det ble kunngjort under Holy Mackerel -turen at Mantia hadde blitt valgt til å bli den neste Primus -trommeslageren.

I mai 2000 dannet Claypool Les Claypools Fearless Flying Frog Brigade, en eksperimentell rockegruppe. Claypool ble bedt om å sette sammen et band til Mountain Aire Festival i Angels Camp, California. Bandet til de mest utrolige gutta (han) kunne muligens finne sin debut den Memorial Day -helgen og spilte en rekke andre festivaler, inkludert moe.down. Opprinnelig skulle han kalle bandet Les Claypools Thunder Brigade. Claypool sier:

I april 2000 samarbeidet Claypool med Trey Anastasio (fra Phish) og Stewart Copeland (fra politiet) for å danne en supergruppe kalt Oysterhead. Claypool og Anastasio hadde lett etter en mulighet til å samarbeide. Hver hadde en gjensidig interesse for å spille med Copeland som hadde vært et rockidol i tenårene. I tillegg hadde Claypool og Copeland allerede et etablert vennskap. Oysterhead var opprinnelig ment som en engangsforestilling under Jazz Fest i New Orleans. Selv om de var engstelige for bandets plutselige og overraskende popularitet, bestemte de seg til slutt for å spille inn og turnere. De ga ut ett studioalbum, The Grand Pecking Order, og turnerte før de ble oppløst i 2001. De gjenforente seg i 2006 på Bonnaroo Music Festival.

kevin strahle nettoformue

Også i 2002 samarbeidet Claypool med gitarist Buckethead, Parliament-Funkadelic/Talking Heads keyboardist Bernie Worrell, og tidligere Primus-trommeslager Bryan Mantia under navnet Colonel Claypool's Bucket of Bernie Brains (stilisert C2B3, som skal uttales som C Squared, B Cubed ). Konsertene deres presset improvisasjonskonvolutten ved å ikke forberede materiale og ikke øve på forhånd. På et av showene deres forberedte de smørbrød på scenen for publikum å spise.

Interessante Artikler

Betty Fussell

Utforsk Betty Fussells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Betty Fussell ble født 28. juli 1927 i USA.

A'Quonesia Franklin

Utforsk A'Quonesia Franklins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren A'Quonesia Franklin ble født 29. september 1985 i USA.

Sebastien chabbert

Utforsk Sebastien Chabbert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastien Chabbert ble født 15. mai 1978 i Frankrike.

Wild Bill Hickok

Utforsk Wild Bill Hickok nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Wild Bill Hickok ble født 27. mai 1837 i USA. Vestlig lensmann som brakte lov og orden til byene i Kansas og gikk på mange eventyr. Han spionerte også for unionshæren og fikk berømmelse som skuespiller etter krigen.

Rico Zuccaro

Utforsk Rico Zuccaro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren Rico Zuccaro ble født 24. september 1942 i USA.

Nirmal Khatri

Utforsk Nirmal Khatri nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske politikeren Nirmal Khatri ble født 4. januar 1951 i India.

Carolinda witt

Utforsk Carolinda Witts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Carolinda Witt ble født 29. mars 1955 i Australia. I begynnelsen fulgte undervisningen hennes metodikken beskrevet av Peter Kelder i hans bok The Eye of Revelation fra 1939, som inneholder historien om oppdagelsen av de tibetanske munkene som utviklet disse bevegelsene. Denne boken inneholder imidlertid svært begrensede instruksjoner og illustrasjoner.

Steve Glasson

Utforsk Steve Glasson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske spilleren Steve Glasson ble født 10. april 1969 i Australia.

Elliot James

Utforsk Elliot James nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Elliot James ble født 29. september 1989 i Storbritannia.

Irma elsa gonzalez

Utforsk Irma Elsa Gonzalez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente advokaten Irma Elsa Gonzalez ble født 29. mars 1948 i USA.

Sa Shirzad

Utforsk Sayed Shirzad nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sayed Shirzad ble født 1. oktober 1994 i Pakistan. Sayed Shirzad (født 1. oktober 1994) er en afghansk cricketspiller. Shirzad er en venstrehendt slagmann som boller venstre arm middels tempo.

Janet Healy Weeks

Utforsk Janet Healy Weeks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dommeren Janet Healy Weeks ble født 19. oktober 1932 i USA.

Tatsuya Shindoh

Utforsk Tatsuya Shindoh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske baseballspilleren Tatsuya Shindoh ble født 14. januar 1970 i Japan.

Rowan Alexander Sawday

Utforsk Rowan Alexander Sawdays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte poeten Rowan Alexander Sawday ble født 26. august 1982 i Storbritannia.

Minoru Niizuma

Utforsk Minoru Niizuma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Minoru Niizuma ble født 29. september 1930 i Japan. Japansk abstrakt billedhugger som jobbet i marmor, granitt og andre steiner. Designene hans var geometriske, organiske og tidvis folkekunstinspirerte.

Kamel Abboud

Utforsk Kamel Abbouds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bokseren Kamel Abboud ble født 30. september 1961 i Algerie.

Milcho Milanov

Utforsk Milcho Milanov nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bulgarske volleyballspilleren Milcho Milanov ble født 4. mars 1965 i Bulgaria.

Rossana Rossanda

Utforsk Rossana Rossandas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente journalisten Rossana Rossanda ble født 23. april 1924 i Kroatia.

Tyler Blanski

Utforsk Tyler Blanskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske forfatteren Tyler Blanski ble født 12. januar 1984 i USA.

Martin Freeman

Utforsk Martin Freemans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Martin Freeman ble født 8. september 1971 i Storbritannia.

Masoud Pezeshkian

Utforsk Masoud Pezeshkian nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Masoud Pezeshkian ble født 29. september 1954 i Iran.

Barbara Partee

Utforsk Barbara Partees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente språkforskeren Barbara Partee ble født 23. juni 1940 i USA.

Aysegul Gunay

Utforsk Aysegul Gunays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Aysegul Gunay ble født 26. oktober 1992 i Tyrkia.

John Hubert

Utforsk John Hubert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske fotballkjøreren John Hubert ble født 24. februar 1991 i USA.

Ariel rivera

Utforsk Ariel Riveras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ariel Rivera ble født 1. september 1966 på Filippinene.