Lauren Holiday

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1987
Fødselssted Indianapolis
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 34 år, 0 måneder, 23 dager
Horoskop Vekten

Lauren ferie bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Lauren Holiday nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Lauren Holiday er? Hvem dater Lauren Holiday nå og hvor mye penger har Lauren Holiday?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Jrue Holiday
Barn Jrue Tyler Holiday

Lauren Holiday Biography

Lauren Holiday er en berømt Fotballspiller , som ble født den 30. september 1987 i forente stater . Fremover som begynte sin profesjonelle karriere med Pali Blues i 2009 og begynte i FC Kansas City i 2013. Hun ble medlem av det amerikanske fotballaget for kvinner i 2007 og vant gullmedaljer ved OL i 2008 og 2012 og ved VM 2015. Ifølge astrologer, Lauren Holiday's dyrekretsen er Vekten .

Lauren Nicole Holiday (née Cheney; født 30. september 1987) er en amerikansk pensjonert profesjonell fotballspiller som spilte som midtbanespiller og spiss for USAs kvinnelandslag i fotball fra 2007 til 2015. Hun er en to ganger olympisk gullmedalje og FIFA verdensmester for kvinner. Holiday spilte profesjonelt for FC Kansas City i National Women's Soccer League (NWSL) og Boston Breakers i Women's Professional Soccer (WPS). Hun spilte kollegialfotball for UCLA Bruins.Hun giftet seg med NBA -vakt Jrue Holiday i juli 2013. Hun har en datter.

Holiday ble født i Indianapolis, Indiana til Rita og George Cheney, og begynte å spille fotball som ungdom etter å ha sett broren spille sporten. Hun spilte på guttelag til hun var 12. Hun gikk på Ben Davis High School i Indianapolis hvor hun ble kåret til skolens mest verdifulle offensive spiller i 2004–05. I 2004 ble hun kåret til Årets Metro -spiller av Indianapolis Star. I 2006 ble hun kåret til Parade All-American og ble Gatorade Player of the Year i tillegg til å motta en rekke regionale priser, inkludert førstelagets All-Conference, All-County og All-State, og Indianapolis Star Super Team Player of the Year. Hun tjente Indiana All-State-utmerkelse hvert år i videregående karriere og ble kåret til NSCAA All-American tre ganger. Holiday avsluttet sin videregående karriere etter å ha scoret 118 mål og tjent 67 assists. Hun ble uteksaminert midt på året i 2006 for å trene på heltid med USAs U-20 kvinnelandslag for kvinner i fotball-VM for kvinner i U-20.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Lauren Ferie etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Lauren Holidays etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Lauren Holidays religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Høsten 2006 meldte Holiday seg inn på UCLA, hvor hun ble kåret til et første lag All-American og NSCAA Freshman of the Year. Hun ledet Pac-10-konferansen med 19 mål, som også satte en ny UCLA-nyårsrekord med en mål-per-spill-prosent på .95. Som andreår i 2007 var hun toeren for Hermann Trophy for kvinner og Årets Pac-10-spiller. Hun ledet konferansen igjen i mål scoret med 23 og slo UCLA-sesongrekorden for poeng (57) og mål (23).

Lauren Holiday Net Worth

Lauren Holiday er en av rikeste fotballspiller & oppført på den mest populære fotballspilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Lauren Holiday nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

tim holtz sivilstand
Lauren Holiday formue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Fotballspiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hun var en fremtredende spiller ved UCLA, og ledet Pac-10 med 19 mål førsteåret og tjente førstelagets all-amerikanske utmerkelser.

Høsten 2006 meldte Holiday seg inn på UCLA, hvor hun ble kåret til et første lag All-American og NSCAA Freshman of the Year. Hun ledet Pac-10-konferansen med 19 mål, som også satte en ny UCLA-nyårsrekord med en mål-per-spill-prosent på .95. Som andreår i 2007 var hun toeren for Hermann Trophy for kvinner og Årets Pac-10-spiller. Hun ledet konferansen igjen i mål scoret med 23 og slo UCLA-sesongrekorden for poeng (57) og mål (23).

Holiday gjorde sitt første opptreden og start for det amerikanske kvinnelandslaget i fotball 26. januar 2007 mot Tyskland. Hun tjente sin andre cap og scoret sine første mål mot Mexico 14. april 2007. Samme år ble hun kåret til U.S. Soccer Young Female Athlete of the Year.

Lauren feriehøyde

Lauren Holiday høyde 5 fot 8 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Lauren Holiday Height & Body Stats
Høyde 5 fot 8 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
På internasjonal side startet hun for det amerikanske laget i FIFA verdensmesterskap for kvinner i 2011, og spilte opp til semifinalen i lagets gullmedaljeløp ved OL i 2012.

I 2007 ble hun kåret til U.S. Soccer Young Female Athlete of the Year. Hun tjente US Soccer Female Athletes of the Year utmerkelser i 2014. Hun var den første spilleren i NWSL -historien som fikk trøya sin pensjonert etter å ha trukket seg fra ligaen.

Hvem dater Lauren Holiday?

I henhold til våre poster, Lauren Holiday er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Lauren Holiday’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold til Lauren Holiday. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Lauren Holiday!

Sommeren 2009 sluttet Holiday seg til det sørlige California-teamet Pali Blues, i W-League. Gjennom hele den vanlige sesongen tapte ikke Blues en kamp og endte først i Western Conference med en rekord på 9–0–3. Etter å ha beseiret Hudson Valley Quickstrike Lady Blues 4–0 i semifinalen i mesterskapet der Holiday scoret et mål i det 65. minutt, klarte Pali Blues mesterskapstittelen i et 2–1 nederlag i Washington Freedom Reserves 7. august, 2009.

denisse muniz nina santiago

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære fotballspiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Lauren Holiday feirer bursdag 30. september hvert år.

Holiday vant gull med landslaget ved sommer -OL i Beijing 2008, sommer -OL i London 2012 og VM 2015 for kvinner i Canada i Canada. Hun spilte for laget ved FIFA verdensmesterskap for kvinner i 2011, hvor USA endte på andreplass og Holiday ble kåret til turneringens All-Star-lag.

15. januar 2010 ble Holiday valgt av Boston Breakers som det andre samlede plukket i WPS Draft. Hun spilte i 23 kamper for Boston i løpet av 2010 -sesongen, og startet på 21 kamper og scoret fem mål med to assists. Etter at Boston endte på andreplass i løpet av den ordinære sesongen med 10–8–6, gikk laget videre til sluttspillet. Holiday scoret lagets ensomme mål i 2–1 sluttspilltapet mot Philadelphia Independence. Holiday ble kåret som en startpakke i WPS All-Star Game i 2010 og scoret i det 79. minutt.

Holiday startet i alle seks FIFA -VM for kvinner i 2011, og scoret to mål og ledet laget med tre assists. Hennes prestasjoner tjente en plass på Women's World Cup All-Star Team. Holiday scoret det første turneringsmålet for USA under lagets første gruppespill mot Nord -Korea 28. juni og hjalp USA med å vinne 2–0. Under lagets neste gruppespillkamp mot Colombia serverte Cheney assistenten til Megan Rapinoes første VM -mål som nettopp hadde subbed i kampen. Det var det raskeste målet for en amerikansk innbytter i turneringens historie. Til tross for at de tapte for Sverige 2–1 under lagets tredje gruppespillkamp, ​​gikk USA videre til knockout -etappen der de møtte Brasil 10. juli. USA vant den dramatiske kampen etter å ha utlignet kampen i det 120. minutt og vunnet 5–3 i den resulterende straffesparkkonkurransen. Under semifinalekampen mot Frankrike 13. juli scoret Holiday åpningsmålet i det niende minuttet. I det 79. minutt løftet krysset hennes til Abby Wambach stillingen til 2–1 og en eventuell 3–1 seier for å gå videre til VM -finalen mot Japan. Foran en utsolgt mengde på 48.817, satte USA Japan 1–1 under reguleringstid og 2–2 på overtid og gikk videre til straffesparkkonkurranse der de ble beseiret. Til tross for at han opplevde en ankel tidlig i første halvdel av kampen, fortsatte Holiday å spille til han ble subbed av i begynnelsen av andre omgang.

I 2011 ble det amerikanske laget forberedt på FIFA verdensmesterskap for kvinner i 2011 og trente med Four Nations -turneringen i januar. Holiday scoret sitt 12. internasjonale mål under USAs 2–1 -seier over Canada. USA beseiret Kina 2–0 i finalen for å vinne turneringstittelen. På Algarve Cup 2011 i mars scoret hun et mål mot Island under finalen og hjalp USA med å vinne 4–2 og innhente sin åttende tittel i turneringen.

Interessante Artikler

Betty Fussell

Utforsk Betty Fussells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Betty Fussell ble født 28. juli 1927 i USA.

A'Quonesia Franklin

Utforsk A'Quonesia Franklins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren A'Quonesia Franklin ble født 29. september 1985 i USA.

Sebastien chabbert

Utforsk Sebastien Chabbert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastien Chabbert ble født 15. mai 1978 i Frankrike.

Wild Bill Hickok

Utforsk Wild Bill Hickok nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Wild Bill Hickok ble født 27. mai 1837 i USA. Vestlig lensmann som brakte lov og orden til byene i Kansas og gikk på mange eventyr. Han spionerte også for unionshæren og fikk berømmelse som skuespiller etter krigen.

Rico Zuccaro

Utforsk Rico Zuccaro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren Rico Zuccaro ble født 24. september 1942 i USA.

Nirmal Khatri

Utforsk Nirmal Khatri nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske politikeren Nirmal Khatri ble født 4. januar 1951 i India.

Carolinda witt

Utforsk Carolinda Witts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Carolinda Witt ble født 29. mars 1955 i Australia. I begynnelsen fulgte undervisningen hennes metodikken beskrevet av Peter Kelder i hans bok The Eye of Revelation fra 1939, som inneholder historien om oppdagelsen av de tibetanske munkene som utviklet disse bevegelsene. Denne boken inneholder imidlertid svært begrensede instruksjoner og illustrasjoner.

Steve Glasson

Utforsk Steve Glasson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske spilleren Steve Glasson ble født 10. april 1969 i Australia.

Elliot James

Utforsk Elliot James nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Elliot James ble født 29. september 1989 i Storbritannia.

Irma elsa gonzalez

Utforsk Irma Elsa Gonzalez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente advokaten Irma Elsa Gonzalez ble født 29. mars 1948 i USA.

Sa Shirzad

Utforsk Sayed Shirzad nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sayed Shirzad ble født 1. oktober 1994 i Pakistan. Sayed Shirzad (født 1. oktober 1994) er en afghansk cricketspiller. Shirzad er en venstrehendt slagmann som boller venstre arm middels tempo.

Janet Healy Weeks

Utforsk Janet Healy Weeks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dommeren Janet Healy Weeks ble født 19. oktober 1932 i USA.

Tatsuya Shindoh

Utforsk Tatsuya Shindoh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske baseballspilleren Tatsuya Shindoh ble født 14. januar 1970 i Japan.

Rowan Alexander Sawday

Utforsk Rowan Alexander Sawdays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte poeten Rowan Alexander Sawday ble født 26. august 1982 i Storbritannia.

Minoru Niizuma

Utforsk Minoru Niizuma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Minoru Niizuma ble født 29. september 1930 i Japan. Japansk abstrakt billedhugger som jobbet i marmor, granitt og andre steiner. Designene hans var geometriske, organiske og tidvis folkekunstinspirerte.

Kamel Abboud

Utforsk Kamel Abbouds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bokseren Kamel Abboud ble født 30. september 1961 i Algerie.

Milcho Milanov

Utforsk Milcho Milanov nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bulgarske volleyballspilleren Milcho Milanov ble født 4. mars 1965 i Bulgaria.

Rossana Rossanda

Utforsk Rossana Rossandas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente journalisten Rossana Rossanda ble født 23. april 1924 i Kroatia.

Tyler Blanski

Utforsk Tyler Blanskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske forfatteren Tyler Blanski ble født 12. januar 1984 i USA.

Martin Freeman

Utforsk Martin Freemans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Martin Freeman ble født 8. september 1971 i Storbritannia.

Masoud Pezeshkian

Utforsk Masoud Pezeshkian nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Masoud Pezeshkian ble født 29. september 1954 i Iran.

Barbara Partee

Utforsk Barbara Partees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente språkforskeren Barbara Partee ble født 23. juni 1940 i USA.

Aysegul Gunay

Utforsk Aysegul Gunays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Aysegul Gunay ble født 26. oktober 1992 i Tyrkia.

John Hubert

Utforsk John Hubert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske fotballkjøreren John Hubert ble født 24. februar 1991 i USA.

Ariel rivera

Utforsk Ariel Riveras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ariel Rivera ble født 1. september 1966 på Filippinene.