Kjell N. Lindgren

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 23. januar 1973
Fødselssted Taipei
Land Taiwan
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 48 år, 9 måneder, 6 dager
Horoskop

Kjell N. Lindgren Birthday Countdown

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Kjell N. Lindgren nettoverdi, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Kjell N. Lindgren? Hvem dater Kjell N. Lindgren nå og hvor mye penger har Kjell N. Lindgren?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Kristiana Jones
Barn Ikke tilgjengelig

Kjell N. Lindgren Biography

Kjell N. Lindgren er en berømt Amerikansk astronaut , som ble født den 23. januar 1973 i Taiwan . Lindgren ble født i Taipei, Taiwan i 1973 før han flyttet til Midtvesten i USA, men han tilbrakte mesteparten av barndommen i England. Han gikk på Lakenheath American High School i et år før han flyttet tilbake til USA og tok eksamen fra James W. Robinson Secondary School i Fairfax, Virginia i 1991. Etter at han kom inn i United States Air Force Academy, begynte han i Air Force Parachuting Team. I 1995 mottok han en bachelorgrad i biologi med en mindreårig mandarinkinesisk fra Air Force Academy. I 1996 mottok han en mastergrad i kardiovaskulær fysiologi fra Colorado State University (CSU), delvis for sitt arbeid med å fullføre kardiovaskulær mottiltaksforskning ved NASAs Space Physiology Lab. Han mottok også en doktorgrad i medisin fra University of Colorado i 2002, og fortsatte med et treårig opphold i akuttmedisin ved Hennepin County Medical Center i Minneapolis. I 2006 fullførte han et post-doktorgradsstipendium og master i helseinformatikk (MHI) ved University of Minnesota. Han fullførte også en master i folkehelse ved University of Texas Medical Branch i 2007 og et bosted i luftfartsmedisin i 2008. Ifølge Astrologer sa Kjell N. Lindgrens dyrekretsen er Vannmannen .

Lindgren er også en fan av science fiction, og var i 2015 en spesiell gjest på den 73. World Science Fiction Convention mens han var ombord på ISS. Han deltok i Hugo Award -seremonien som gjestepresentant via videokonferanser, og kunngjorde Cixin Lius seier i Hugo Award 2015 for beste roman. Han var også en spesiell gjest på Worldcon i Helsinki 2017.I juni 2009 var han en av ni astronautkandidater valgt av NASA av 3500 søknader og begynte å trene som en del av NASA Astronaut Group 20. De ni amerikanerne, samt to kanadiske romfartsorganisasjonskandidater og tre JAXA -kandidater, begynte å trene på Johnson Space Center i august 2009. De 14 kandidatene gjennomførte opplæring innen forskjellige felt, inkludert T-38 flytrening, ekstravehicular aktivitetstrening, overlevelse, internasjonale romstasjonsoperasjoner og andre forskjellige ferdigheter. Gruppen fullførte opplæringen, og Lindgren og hans 13 klassekamerater ble kvalifisert for fremtidige flyoppgaver 4. november 2011.

11. desember 2015 kom han tilbake til Jorden sammen med Kononenko og Yui etter 141 dager i verdensrommet, Soyuz berørte den kasakhiske steppen om natten, noe som er sjelden for Soyuz. Etter landing returnerte Lindgren og Yui til Johnson Space Center i Houston for å treffe sine familier.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Kjell N. Lindgren ethnicity, nationality, Ancestry & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Kjell N. Lindgrens etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Kjell N. Lindgrens religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Oktober 2015 våget Lindgren seg utenfor ISS med Scott Kelly for sin første romvandring, de to romvandrerne fullførte flere oppgaver, inkludert å bytte en isolasjonsenhet på en av stasjonens hovedbussvekslingsenheter (MBSU), utført noe vedlikehold på en av Canadarm-2's Latching End Effector's og forberedte begge stasjonens åpne trykksatte adaptere før installasjonen av to internasjonale dockingadaptere. November 2015 våget Lindgren seg utenfor stasjonen med Kelly igjen for sin andre romvandring. I løpet av den 7-timers og 48-minutters romvandringen jobbet de to astronautene med å gjenopprette en del av ISS-kjølesystemet til sin primære konfigurasjon, og tilbakestille ammoniakk-kjølevæskenivåene til det normale i primær- og backup-radiatorarrayene.

john reid nettoformue

Kjell N. Lindgren Net Worth

Kjell N. Lindgren er en av den rikeste amerikanske astronauten & oppført på den mest populære amerikanske astronauten. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Kjell N. Lindgren nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Kjell N. Lindgren Net Worth & Salary
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Amerikansk astronaut
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Kjell Norwood Lindgren (født 23. januar 1973) er en nåværende NASA -astronaut. Lindgren ble valgt ut i juni 2009 som medlem av NASA Astronaut Group 20. Han lanserte til International Space Station (ISS) som en del av ekspedisjon 44/45 22. juli 2015.

Oktober 2015 våget Lindgren seg utenfor ISS med Scott Kelly for sin første romvandring, de to romvandrerne fullførte flere oppgaver, inkludert å bytte en isolasjonsenhet på en av stasjonens hovedbussvekslingsenheter (MBSU), utført noe vedlikehold på en av Canadarm-2's Latching End Effector's og forberedte begge stasjonens åpne trykksatte adaptere før installasjonen av to internasjonale dockingadaptere. November 2015 våget Lindgren seg utenfor stasjonen med Kelly igjen for sin andre romvandring. I løpet av den 7-timers og 48-minutters romvandringen jobbet de to astronautene med å gjenopprette en del av ISS-kjølesystemet til sin primære konfigurasjon, og tilbakestille ammoniakk-kjølevæskenivåene til det normale i primær- og backup-radiatorarrayene.

I 2013 begynte han å trene ved Gagarin Space Center og ble tildelt som reserve Flight Engineer for Expedition 42/43 som ble lansert på Soyuz TMA-15M. Han ble senere tildelt ekspedisjon 44/45 som flyingeniør. Juli 2015 lanserte Lindgren sitt første oppdrag til ISS sammen med den russiske kosmonauten Oleg Kononenko og den japanske astronauten Kimiya Yui ombord på Soyuz TMA-17M. Seks timer senere la trioen til kai til ISS, og ble offisielt med på ekspedisjon 44 sammen med Soyuz TMA-16M besetningsmedlemmer Gennady Padalka og Mikhail Kornienko fra Roscosmos og Scott Kelly fra NASA. I november 2015, mens han var på ISS, spilte Kjell et sett med sekkepiper produsert av McCallum Bagpipes Ltd som et minnesmerke for Victor Hurst, som døde i oktober samme år. McCallum Bagpipes ble valgt for å produsere sekkepipene fordi de lager dem i plast, som er lett å desinfisere og transportere, ideelt for å lete etter rom. Dette antas å være første gang Great Highland -sekkepipene har blitt spilt i verdensrommet.

Kjell N. Lindgren Height

Kjell N. Lindgren's height Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Kjell N. Lindgren Height & Body Stats
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han begynte å jobbe for NASA ved Johnson Space Center i 2007. Han fortsatte med å støtte ISS-treningsoperasjon i Star City, Russland og ble nestleder mannskapskirurg for STS-130 og Expedition 24.

Fra 18. juni til 27. juni 2017 var Lindgren sjef for NEEMO 22 -oppdraget til Aquarius Reef Base, som ligger 19 meter under vann utenfor kysten av Florida. NEEMO 22 -oppdraget fokuserte på både leting i romvandringer og mål knyttet til den internasjonale romstasjonen og dype romoppdrag. Som en analog for fremtidige planetvitenskapelige konsepter og strategier utførte oppdraget mannskap også marin vitenskap under ledelse av Florida International Universitys marinvitenskapelige avdeling. Målene for mannskapet inkluderte også testing av utstyr for romfartstiltak, teknologi for nøyaktig sporing av utstyr i habitat og studier av kroppssammensetning og søvn. Mannskapet vurderte også maskinvare sponset av ESA som vil hjelpe besetningsmedlemmene med å evakuere noen som har blitt skadet på en fremtidig månens romvandring.

phil keating nettoformue

Who is Kjell N. Lindgren dating?

I henhold til våre poster, Kjell N. Lindgren er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Kjell N. Lindgren’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Kjell N. Lindgren. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Kjell N. Lindgren!

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære amerikanske astronauten . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Taiwan . Kjell N. Lindgren feirer bursdag 23. januar hvert år.

Interessante Artikler

Chavdar Kostov

Utforsk Chavdar Kostovs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bulgarske basketballspilleren Chavdar Kostov ble født 18. april 1988 i Bulgaria.

Barbara Adams

Utforsk Barbara Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente egyptologen Barbara Adams ble født 17. november 1951 i USA.

Nicolas Martinetti

Utforsk Nicolas Martinetti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte franske fotballspilleren Nicolas Martinetti ble født 1. januar 1989 i Frankrike.

Benny Turner

Utforsk Benny Turners nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente musikeren Benny Turner ble født 27. oktober 1939 i USA.

Jaime Hernandez

Utforsk Jaime Hernández nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jaime Hernández ble født 10. oktober 1959 i USA. Tegneserieforfatter kjent for sine bidrag til serien Love & Rockets. Han har også jobbet for DC og The New Yorker.

Greg Erwin

Utforsk Greg Erwins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Greg Greg Erwin ble født 19. april 1970 i USA.

Stuart Liddell

Utforsk Stuart Liddells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente spilleren Stuart Liddell ble født 12. januar 1973 i Storbritannia.

Beata Krzyzewsky

Utforsk Beata Krzyzewsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsskytteren Beata Krzyzewsky ble født 28. august 1976 i Ungarn.

Imelda Wiguno

Utforsk Imelda Wiguno nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere badmintonspilleren Imelda Wiguno ble født 12. oktober 1951 i Indonesia.

Malcom Brown

Utforsk Malcom Browns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte defensive taklingen for amerikansk fotball Malcom Brown ble født 2. februar 1994 i USA.

Masae Komiya

Utforsk Masae Komiya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte målballspilleren Masae Komiya ble født 8. mai 1975 i Japan.

John DeMain

Utforsk John DeMain nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dirigenten John DeMain ble født 11. januar 1944 i USA.

Kushboo

Utforsk Kushboo nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Kushboo ble født 29. september 1970 i India. Produktiv indisk TV- og filmskuespillerinne med mer enn hundre filmkreditter. Hun vant Tamil Nadu State Film Award for beste skuespillerinne i 1991 og 1995.

Kostas Petropoulos

Utforsk Kostas Petropoulos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte greske basketballtreneren Kostas Petropoulos ble født 7. januar 1956 i Hellas.

Karl Wallenda

Utforsk Karl Wallendas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Karl Wallenda ble født 21. januar 1905 i Tyskland. Avdøde high wire-artist husket for å være grunnleggeren av sirkusakten The Flying Wallendas. Han var kjent for å gå uten hjelp av et sikkerhetsnett og ble drept under en spasertur mellom de to tårnene på Condado Plaza Hotel i Puerto Rico.

Andrea Petrova

Utforsk Andrea Petrova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Andrea Petrova ble født 27. desember 1988 i Tsjekkia. Hun begynte å håndtere profesjonelt i 2010. I 2011 tok hun American Cocker Spaniel Ch. En gang Ina Blue Moon Charming Line til Årets hund i ACC CZ med flest gevinster på utstillinger i utlandet. I 2012 hadde hun 2 hunder vist til Top 2 Ch. OnceIna Blue Moon Charming Line og Ch. Romeo Black Charming Line. I 2013 hennes amerikanske Cocker Spaniel Ch. En gang ble Ina Blue Moon Charming Line Årets hund med flest gevinster på utstillinger i utlandet IGJEN. I 2014 håndterte hun Ch. Romeo Black Charming Line satser på at han vinner TOP Dog i Tsjekkia og nr.2 TOP-hund i utlandet. Samme år stilte Andrea ut Romeo for TOP-prisene i India og vant 5 All Breed BEST IN SHOWS. Hun håndterte også Am.Ind.Ch. Fortell Tail's Play N With Fire for flere BEST IN SHOWS og brettplasseringer i India. Andrea har håndtert hunder i mange land over hele verden, inkludert USA, Canada, Tsjekkia, Slovakia, Polen, India etc.

John Mallee

Utforsk John Mallees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballtreneren John Mallee ble født 5. mai 1969 i USA.

Dan Radlauer

Utforsk Dan Radlauer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmkomponisten Dan Radlauer ble født 26. april 1957 i USA.

Mohammad Yaqoobi

Utforsk Mohammad Yaqoobi formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte geistlige Mohammad Yaqoobi ble født 9. september 1960 i Irak.

John Warner

Utforsk John Warner nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere senatoren John Warner ble født 28. juni 1952 i USA.

Kanadisk Ishockeytrener

Kanadisk Ishockeytrener

Daniel de silva

Utforsk Daniel De Silva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente australske fotballspilleren Daniel De Silva ble født 6. mars 1997 i Australia.

Ailsa Carmichael, Lady Carmichael

Utforsk Ailsa Carmichael, Lady Carmichael formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Justice Ailsa Carmichael, Lady Carmichael ble født 28. november 1969 i Skottland.

Dicky Natapradja

Utforsk Dicky Natapradjas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Dicky Natapradja ble født 29. mars 1977 i Indonesia. Dicky (Bobby) Natapradja, kjent som Bobby Orlando, (født 29. mars 1977) er en tidligere indonesisk rugbyspiller som spilte for det indonesiske nasjonale rugbylaget, også kjent som 'Rhinos'. Mellom 2008 og 2015 spilte han rekvisitt i 14 landskamper, fire som kaptein, for Indonesia. Han har spilt for Jakarta Banteng Rugby Club, Jago Dulu Rugby Jakarta.

Ildiko Gulyas

Utforsk Ildiko Gulyas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Ildiko Gulyas ble født 18. oktober 1960 i Ungarn.