Khalif Wyatt

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 10. juni 1991
Fødselssted Norristown
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 30 år, 4 måneder, 14 dager
Horoskop Tvillingen

Khalif Wyatt Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Khalif Wyatt nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Khalif Wyatt? Hvem dater Khalif Wyatt nå og hvor mye penger har Khalif Wyatt?

harris rosen nettoformue
KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Khalif Wyatt Biografi

Khalif Wyatt er en berømt Basketball spiller , som ble født den 10. juni 1991 i forente stater . Khalif Wyatt (født 10. juni 1991) er en amerikansk profesjonell basketballspiller for Champagne Châlons-Reims i Pro A. Han ble Atlantic 10 Conference Player of the Year som college-basketball senior i sesongen 2012–13, etter å ha ledet Ugler til runde av 32 i 2013 NCAA-turneringen. Wyatt ledet Temple i scoringen i sin siste college-sesong, med et gjennomsnitt på 20,5 poeng per kamp. Ifølge astrologer, Khalif Wyatts dyrekretsen er Tvillingen .

Etter å ha gått undraftet i 2013 NBA-utkastet, ble Wyatt valgt til å delta for hjembyen Philadelphia 76ers i 2013 NBA Summer League. 27. september 2013 signerte Wyatt med Philadelphia 76ers. Han ble senere gitt avkall av 76-erne 25. oktober.Han og hovedtrener Fran Dunphy så ikke øye til øye og kom ofte i krangel tidlig gjennom Wyatts karriere. Dunphy sa at Wyatt drepte [ham] med høyt vedlikehold og hvordan I begynnelsen hadde han sin måte å gjøre ting på, og jeg hadde min. Wyatt kom for sent til møter, legebesøk og praksis, forsvaret hans ble til tider ansett som lat og udisiplinert, og han spilte oftere enn en trener ønsker. Etter hvert som Wyatts funksjonstid med Temple ble forlenget, vokste han og Dunphys forhold, og da han var senior i 2012–13 var det stor gjensidig respekt for hverandre. I mars 2013, etter at Wyatts karriere var avsluttet, sa han: Når du kommer inn her som 17-åring, tror du at du vet alt. Du tror du har svarene på alt. Trener Dunphy hjalp meg å vokse opp mye. Han var virkelig som en far for meg i fire år. Han oppdro meg stort sett fra 17 til 22. Jeg er glad jeg hadde ham i livet mitt. Gjennom alt sitter han fast med meg. Han hadde mine beste interesser på hjertet.

I sin siste sesong endte Temple i en tre-veis uavgjort for tredjeplassen i A-10. Wyatt ledet laget i scoring med 20,5 poeng per kamp; han hadde også et gjennomsnitt på 2,9 returer, 4,0 assists og 1,7 stjeler. Til tross for tap i den første runden av A-10-turneringen, hadde Owls avsluttet den ordinære sesongen med en totalrekord på 23–8 og ble invitert til å delta i NCAA-turneringen 2013 via et stort bud. De 9.-seedede Owls beseiret deretter 8.-seedede NC State bak Wyatts 31 poeng for å gå videre til Round of 32. I deres neste oppgjør tok de imot #1-seedet Indiana som hadde årets nasjonale spillerkandidat Cody Zeller i line-upen deres. Temple kjempet mot dem tå-til-tå, og Wyatt var så effektiv mot dem at Indiana-trener Tom Crean brukte en spesiell defensiv taktikk, kalt en ansiktsvakt på full bane, mot ham (derved en motstanderspillers hovedansvar for det spillet er å følg spilleren rundt på hele banen for å hindre ham i å fange ballen). Uglene var bare flere besittelser unna, inkludert et stort trepoengsskudd av Victor Oladipo unna å forstyrre et av de beste lagene i landet. Wyatt klarte likevel å ta 31 poeng i tapet. Tom Crean sa på sin konferanse etter kampen at Wyatt var den beste spilleren som Indiana hadde spilt hele sesongen, og at Temple var det tøffeste laget de også hadde møtt. Khalif Wyatt ble kåret til en A-10 First Team All-Conference-utvalg samt A-10 Player of the Year, og ble Temples 10. samlede mottaker av denne prisen. 15. april 2013 ble Wyatt kåret til Philadelphia Big 5 Player of the Year, tildelt årlig til spilleren som presterer best gjennom Philadelphia Big 5 indre bykamper blant de fem medlemsskolene den sesongen.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Khalif Wyatt etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Khalif Wyatts etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Khalif Wyatts religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

17. juli 2014 signerte Wyatt en toårsavtale med det israelske laget Hapoel Eilat. I sin første sesong med Eilat hadde han et gjennomsnitt på 14,2 poeng, 3,8 assists og 2,2 returer per kamp. Wyatt ledet Eilat til den israelske ligafinalen i 2015, hvor de til slutt tapte mot Hapoel Jerusalem. 19. juni 2015 fikk Wyatt en plass i All-Israeli League First Team.

Khalif Wyatts nettoverdi

Khalif er en av de rikeste basketballspiller & oppført på den mest populære basketballspilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Khalif Wyatt nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

cody nance nettoformue
Khalif Wyatt nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Basketball spiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Wyatt gikk på Norristown Area High School i Norristown, Pennsylvania fra 2005–06 til 2008–09. I juniorsesongen hadde han et gjennomsnitt på 18,0 poeng mens han ledet dem til en rekord på 33–2. Norristown tapte statens mesterskapskamp til kraftsenteret Chester High School, som også inneholdt fremtidig Temple-lagkamerat Rahlir Jefferson. Det neste året, Wyatts seniorsesong, hadde han i gjennomsnitt 20 poeng, fire returer og fire assist mens han ledet Norristown til PIAA Class AAAA District mesterskapet. Han fikk Second Team All-State-utmerkelser for andre år på rad også.

17. juli 2014 signerte Wyatt en toårsavtale med det israelske laget Hapoel Eilat. I sin første sesong med Eilat hadde han et gjennomsnitt på 14,2 poeng, 3,8 assists og 2,2 returer per kamp. Wyatt ledet Eilat til den israelske ligafinalen i 2015, hvor de til slutt tapte mot Hapoel Jerusalem. 19. juni 2015 fikk Wyatt en plass i All-Israeli League First Team.

13. februar 2014 ble han kjøpt opp av Reno Bighorns fra NBA Development League. Fire dager senere ble han byttet til Springfield Armor. I Wyatts debut med Armour, scoret han 19 poeng i et 108–117 tap mot Fort Wayne Mad Ants.

Khalif Wyatt Høyde

Khalif Wyatts høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Khalif vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Khalif Wyatt Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Wyatt spilte i 10 kamper under sin førsteårskampanje i 2009–10 der Temple vant både Atlantic 10 Conference (A-10) ordinære sesong- og konferanseturneringstitler. I Wyatts andre sesong var han i gjennomsnitt 10,1 poeng og 1,3 stjeler per kamp og ble kåret til A-10s sjette mann av året. I 2011–12, juniorsesongen hans, vant Temple Owls A-10 ordinære sesongtittel for andre gang på tre år. Wyatt ble nummer to på laget med å score med et gjennomsnitt på 17,1 poeng per kamp som også ble nummer fire på konferansen. Til tross for suksessen, deltok uglene i 2012 NCAA-turneringen som en 5-seed, men ble opprørt i runden av 64 av 12-seed South Florida. Wyatt fikk imidlertid Second Team All-Conference-utmerkelser.

2. august 2016 signerte Wyatt med Hapoel Holon for sesongen 2016–17, sammen med sin tidligere hovedtrener Dan Shamir. 1. januar 2017 ble Wyatt kåret til månedens israelske ligaspiller for kamper som ble spilt i desember. 4. februar 2017 pådro Wyatt seg en kneskade i en kamp mot Maccabi Rishon LeZion og ble senere utelukket for resten av sesongen.

Hvem dater Khalif Wyatt?

Ifølge våre poster, Khalif Wyatt er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Khalif Wyatts noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Khalif Wyatt. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Khalif Wyatt!

7. juli 2018 kom Wyatt tilbake til Hapoel Holon for et nytt opphold, og signerte en ettårig avtale. Den 17. oktober 2018 noterte Wyatt en karrierehøyde på 35 poeng, og skjøt 8-av-16 fra 3-poengs rekkevidde, sammen med fem returer og fem assist i et overtidstap på 104–111 mot Reyer Venezia. I desember 2018 utelukket kneproblemene ham igjen, til slutten av sesongen.

Fakta og trivia

Khalif rangert på listen over mest populære basketballspiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Khalif Wyatt feirer bursdag 10. juni hvert år.

Khalif Wyatt spilte for Team Sons of Westwood i 2018-utgaven av The Basketball Tournament. På tre kamper hadde han i gjennomsnitt 7,0 poeng per kamp og 2,0 assists per kamp. Team Sons of Westwood ALS kom seg til Super 16 før de falt til Team Challenge ALS.

9. januar 2018 signerte Wyatt med Ironi Nes Ziona for en midlertidig kontrakt på én måned med opsjon på å forlenge den for resten av sesongen. 5. februar 2018, hans andre kamp med Nes Ziona, registrerte Wyatt en sesonghøyde på 25 poeng, sammen med 4 assists i et 81–84-tap mot Maccabi Ashdod. 4. mars 2018 noterte Wyatt 23 poeng, skjøt 6-for-7 fra trepoengs rekkevidde, sammen med 4 assists og ledet Nes Ziona til en 85–76 seier over Maccabi Tel Aviv. Han ble deretter kåret til Israeli League Round 18 MVP. Wyatt ledet Nes Ziona til den israelske ligaens sluttspill i 2018, hvor de til slutt tapte mot Maccabi Tel Aviv.

23. oktober 2019 signerte Wyatt en tre-måneders kontrakt med Filippinene-baserte San Miguel Alab Pilipinas fra pan-ASEAN Basketball League (ABL) som en av de tre importspillerne. Han dukket opp i åtte kamper for Alab Pilipinas, med et gjennomsnitt på 16,3 poeng, 3,8 returer og 4,7 assists per kamp. 16. januar 2020 skilte Wyatt lag med teamet.

30. januar 2020 signerte Wyatt med Champagne Châlons-Reims fra den franske LNB Pro A.

pamela bars nettoformue

Interessante Artikler

Olsi Gocaj

Utforsk Olsi Gocajs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Olsi Gocaj ble født 30. september 1989 i Albania.

Jiri Chamrad

Utforsk Jiri Chamrads nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Jiri Chamrad ble født 19. juni 1954 i Tsjekkia.

Inigo Gonzalez de Heredia

Utforsk Inigo Gonzalez de Heredia nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsyklisten Inigo Gonzalez de Heredia ble født 15. mars 1971 i Spania.

Romolo Nati

Utforsk Romolo Nati nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte italienske arkitekten Romolo Nati ble født 14. februar 1968 i Italia.

Amos Neheysi

Utforsk Amos Neheysi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte israelske fotballspilleren Amos Neheysi ble født 6. desember 1979 i Israel.

Khalifa Bahrouni

Utforsk Khalifa Bahrouni formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte friidrettskonkurrenten Khalifa Bahrouni ble født 1. oktober 1936 i Tunisia.

Nigerianske Sanger-Låtskriver

Nigerianske Sanger-Låtskriver

Ski Fjellklatrer

Ski Fjellklatrer

Engelsk Plateprodusent

Engelsk Plateprodusent

Aimee Watson

Utforsk Aimee Watson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte langrennsløperen Aimee Watson ble født 28. juli 1987 i Australia.

Helen Housby

Utforsk Helen Housby nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Helen Housby ble født 19. januar 1995 i Storbritannia.

Richard Dunn

Utforsk Richard Dunns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Richard Dunn ble født 29. september 1936 i USA. Amerikansk skuespiller som er mest kjent for sin opptreden på Tim og Eric Awesome Show, Great Job! som hadde premiere i 2007.

Ross Wood

Utforsk Ross Woods nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricketdommeren Ross Wood ble født 25. september 1941 i Storbritannia.

Madeleine Renaud

Utforsk Madeleine Renauds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sceneskuespilleren Madeleine Renaud ble født 21. februar 1900 i Frankrike.

Parlamentsmedlem I Finland

Parlamentsmedlem I Finland

Hamid Hassani

Utforsk Hamid Hassani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente leksikografen Hamid Hassani ble født 23. november 1968 i Iran.

Emile Shoufani

Utforsk Emile Shoufani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte pedagogen Emile Shoufani ble født 24. mai 1947 i Israel.

John jairo ruiz

Utforsk John Jairo Ruiz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte costaricanske fotballspilleren John Jairo Ruiz ble født 10. januar 1994 i Costa Rica.

Roberto Regazzi

Utforsk Roberto Regazzi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt musikkinstrument Roberto Regazzi ble født 20. august 1956 i Italia.

Valentina sibuya

Utforsk Valentina Sibuya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Instagram -stjernen Valentina Sibuya ble født 26. august 1988 i Russland.

Andree Rosier

Utforsk Andree Rosier nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kokken Andree Rosier ble født 20. november 1978 i Frankrike.

Lars Michaelsen

Utforsk Lars Michaelsen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte syklisten Lars Michaelsen ble født 13. mars 1969 i Danmark.

Fernando Galvan Reula

Utforsk Fernando Galvan Reulas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente filologen Fernando Galvan Reula ble født 24. juli 1957 i Spania.

Bernd Maylander

Utforsk Bernd Maylander nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Racing Automobile Driver Bernd Maylander ble født 29. mai 1971 i Tyskland.

Via Vallen

Utforsk Via Vallen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Via Vallen ble født 1. oktober 1991 i Indonesia. Dangdut -sanger som først ble kjent i 2015 med sin debutsingel 'Selingkuh.' Hun ville deretter fortsette med å gi ut sitt første album, The Names, i 2016. Hun har siden gitt ut flere suksessrike singler og album. Hun sang den offisielle temasangen for Asian Games 2018.