Kent Desormeaux

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 27. februar 1970
Fødselssted Mauritius
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 51 år, 8 måneder, 2 dager
Horoskop

Kent Desormeaux Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Kent Desormeaux nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Kent Desormeaux er? Hvem dater Kent Desormeaux nå og hvor mye penger har Kent Desormeaux?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Rosie Higgins og Sonia Desormeaux
Barn Jacob Desormeaux

Kent Desormeaux Biografi

Kent Desormeaux er en kjent Jockey , som ble født den 27. februar 1970 i forente stater . Han fulgte dette med en seier i Preakness Stakes. Imidlertid tapte Desormeaux sitt bud på å vinne Triple Crown da Victory Gallop slo Real Quiet med en nese i siste steg i Belmont Stakes. Det gjør vondt at jeg skal leve i vane. Hvem ønsker å være kjent for det nærmeste noensinne å nesten vinne Triple Crown? Senere samme år fortsatte han med å ri den kanadiske 3 år gamle mesterhingsten Archers Bay til seier i Queen's Plate, og ble den første jockeyen siden Bill Hartack i 1964 som fullførte Kentucky Derby/Queen's Plate-dobbelen samme år. Ifølge astrologer, Kent Desormeaux stjernetegn er Fiskene .

Som et resultat av flyttingen falt Desormeauxs antall seire til 220 i 1990, en nedgang på 60 % fra 1989. Inntektene hans ble mindre påvirket, totalt 7,1 millioner dollar i 1990, en nedgang på 22 % fra året før, et resultat av den høyere vesker generelt tilgjengelig i California. I 1992 skulle Desormeaux bli den vanlige rytteren til Best Pal, som satte sammen en rekke med fire graderte innsatsseirer, inkludert Santa Anita Handicap. Han ville senere kalle Best Pal sin favoritthest å ri på. Best Pal var kanskje ikke den raskeste hesten jeg noen gang syklet… men det den hesten var, var en trykkknapp.Suksessen hans førte til at han flyttet nordover for å konkurrere på racingbanen i Maryland, hvor vinnerrekorden hans ga ham Eclipse Award for Outstanding Apprentice Jockey i 1987. Mens han kjørte i Maryland fra 1987-89, vant Desormeaux flere løp enn noen annen jockey i Nord. Amerika. Han er en av bare fire jockeyer som har vunnet tre nasjonale titler på rad. I 1987 hadde han 450 seire fra 2207 starter med en inntekt på 5,1 millioner dollar. I 1988 forbedret han seg til 474 seire fra 1.897 starter og inntekter på ,3 millioner. Han fikk sin første montering i Kentucky Derby i 1988, og endte på 16. plass.

I 1990 flyttet han til den svært konkurransedyktige kretsen i Sør-California. Han forklarte senere: Hvis jeg ønsket å være med i Kentucky Derby eller Breeders’ Cup, måtte jeg gjøre en endring. Desormeaux skulle snart vinne sitt første store innsatsløp, San Juan Capistrano Invitational, deretter et klasse 1-løp på Santa Anita med en veske på 0 000. Konkurransen om fjellene var hard.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Kent Desormeaux etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Kent Desormeauxs etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Kent Desormeauxs religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I løpet av midten av nittitallet fikk Desormeaux gradvis et rykte på seg for å ikke lytte til trenere. Det er ingen tvil om at jeg var på toppen av verden, sa Desormeaux. Ingen trengte å fortelle meg hvordan jeg skulle ri på hest. Jeg ble veldig uansvarlig med ritt. Jeg var umoden i en rekke situasjoner. Jeg var ikke profesjonell. Jeg tok ikke hensyn til trenerens instruksjoner, og jeg holdt meg ikke ut. Han sluttet aldri å konkurrere, men seiersprosenten hans falt fra 23 % i 1992 (364 seire på 1 594 starter) til 17 % i 1996 (182 seire på 1 053 starter).

Kent Desormeaux nettoverdi

Kent Desormeaux er en av de rikeste Jockey & oppført på de mest populære jockeyene. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Kent Desormeaux nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Kent Desormeaux nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Jockey
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Kent Jason Desormeaux (født 27. februar 1970) er en amerikansk fullblods hesteveddeløper Hall of Fame-jockey som har USAs rekord for flest løp vunnet på ett enkelt år med 598 seire i 1989. Han har vunnet Kentucky Derby og Preakness Stakes tre ganger hver, og Belmont Stakes én gang. Ombord på Real Quiet mistet han 1998 Triple Crown med en nese.

larry nance jr etnisitet

I løpet av midten av nittitallet fikk Desormeaux gradvis et rykte på seg for å ikke lytte til trenere. Det er ingen tvil om at jeg var på toppen av verden, sa Desormeaux. Ingen trengte å fortelle meg hvordan jeg skulle ri på hest. Jeg ble veldig uansvarlig med ritt. Jeg var umoden i en rekke situasjoner. Jeg var ikke profesjonell. Jeg tok ikke hensyn til trenerens instruksjoner, og jeg holdt meg ikke ut. Han sluttet aldri å konkurrere, men seiersprosenten hans falt fra 23 % i 1992 (364 seire på 1 594 starter) til 17 % i 1996 (182 seire på 1 053 starter).

Den 11. desember 1992, ved Hollywood Park, ble Desormeaux kastet da hesten han red på, dommer Hammer, skjønte under strekningen. Han ble deretter sparket i hodet av en etterfølgende hest, noe som resulterte i flere hodeskallebrudd og permanent hørselssvikt. Før høsten hadde Desormeaux vært i gang med å bryte José A. Santos sin daværende inntjeningsrekord på 14,8 millioner dollar. Desormeaux kom bare til kort med en inntekt på 14,1 millioner dollar, men vant likevel den nasjonale inntjeningstittelen. Han mottok også sin andre Eclipse Award for Outstanding Jockey.

hvor gammel er jordan frye

Kent Desormeaux Høyde

Kent Desormeauxs høyde 1,6 m vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Kent Desormeaux Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde 1,6 m
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Desormeaux var seksten år gammel da han begynte å jobbe som jockeylærling på Evangeline Downs racerbane i Lafayette, Louisiana. Den 13. juli 1986 red han Miss Tavern til sin første karriereseier. Han vant sitt første innsatsløp i karrieren 13. desember samme år, og kjørte Godbey i Maryland City Handicap på Laurel Park Racecourse. For 1986 hadde han 55 seire på 525 starter.

Et av Desormeauxs mer beryktede øyeblikk kom imidlertid da de syklet Kotashaan i Japan Cup i 1993. De var i ferd med å overta lederen i sluttfasen da Desormeaux satte seg opp på hesten etter å ha feilvurdert målstreken. Kotashaans trener, Richard Mandella sa: Han reiste seg ikke et sekund og satte seg ned igjen, han dro seg halvveis opp. Kotashaan ble nummer to; feilen koster omtrent 1 million dollar i premiepenger.

Hvem dater Kent Desormeaux?

Ifølge våre poster, Kent Desormeaux er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Kent Desormeaux noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Kent Desormeaux. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Kent Desormeaux!

Selv om han hadde stor suksess tidlig i karrieren, var det ikke før i 1998 at han gjorde inntrykk på Triple Crown-stien. Det året syklet Desormeaux Real Quiet til seier i Kentucky Derby 1998. Hele livet og karrieren flettet gjennom hodet mitt, sa han. Å vinne Kentucky Derby - etter å ha vært på toppen av verden og deretter falt av jordens overflate - var det som om jeg var lysvåken inne i min mest fantastiske drøm.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære jockey . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Kent Desormeaux feirer bursdag 27. februar hvert år.

I 1995 ble Desormeaux, 25 år gammel, den yngste rytteren som samlet 3000 seire. Det året scoret han sin andre Breeders’ Cup-tittel da han slo guttene i Breeders’ Cup Sprint med hoppeføllet Desert Stormer. I 1997, 27 år gammel, var han den yngste jockeyen som oversteg 100 millioner dollar i karriereinntekter.

I 2000 vant Desormeaux sitt andre Kentucky Derby ombord på Fusaichi Pegasus. De to kom sammen for å ta Wood Memorial Stakes og Jerome Handicap. Sannsynligvis den mest talentfulle hesten jeg red (var) Fusaichi Pegasus, sa han i 2004. For et fantastisk, fantastisk dyr den hesten var. I 2001 bestemte Desormeaux seg for å sykle i Japan i tre måneder. Sønnen hans, Joshua, da 2 år gammel, var født døv og hadde nylig fått et mikrofonimplantat. Siden Japan bare har to løpsdager i uken (sammenlignet med seks i USA), tillot flyttingen Desormeaux å tilbringe mer tid med familien. I løpet av denne stinten ble han den første utenlandske jockeyen som vant et klassisk løp i Japan da han syklet Lady Pastel til seier i Yushun Himba (Japanese Oaks).

I 2002 hadde Desormeaux et godt år, rangert som tiende etter total inntjening, begrenset av hans andre seier i Santa Anita Handicap på Milwaukee Brew. Rangeringen hans falt deretter til 31. i 2003. I 2004 vant han bare 104 løp, selv om inntektene hans ble forsterket av hans første seier i Arlington Million. Han byttet agent, og dro deretter mellom Japan og Amerika i 2005 i flere måneder.

Interessante Artikler

Romeo Rock

Utforsk Romeu Rocha nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte portugisiske fotballspilleren Romeu Rocha ble født 17. februar 1986 i Portugal.

Biplob Bhattacharjee

Utforsk Biplob Bhattacharjee nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bangladeshiske fotballspilleren Biplob Bhattacharjee ble født 7. januar 1981 i Bangladesh.

William Bernard Brahms

Utforsk William Bernard Brahms nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte gründeren William Bernard Brahms ble født 1. oktober 1966 i USA.

Amerikansk Biolog

Amerikansk Biolog

Imtiaz Ahmed

Utforsk Imtiaz Ahmed nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricketspilleren Imtiaz Ahmed ble født 19. april 1958 i Pakistan.

Lois Testa

Utforsk Lois Testa nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte læreren Lois Testa ble født 16. desember 1935 i USA.

Monika Leova

Utforsk Monika Leovas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skjønnhetskonkurrenten Monika Leova ble født 23. juli 1991 i Tsjekkia.

DJ Hurricane

Utforsk DJ Hurricane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt amerikansk DJ DJ Hurricane ble født 12. januar 1965 i USA.

Yang Lei

Utforsk Yang Lei nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kinesiske sangeren Yang Lei ble født 9. januar 1993 i Kina.

Hiroshi Murakami

Utforsk Hiroshi Murakamis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente trommeslageren Hiroshi Murakami ble født 14. mars 1948 i Japan.

Michael I. Jordan

Utforsk Michael I. Jordans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske vitenskapsmannen Michael I. Jordan ble født 25. februar 1956 i USA.

Antoine de Maximy

Utforsk Antoine de Maximy nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Antoine de Maximy ble født 21. mai 1959 i Frankrike. Antoine de Maximy (født 21. mai 1959) er en fransk ryggsekkturist, TV -vert og produsent. Han er mest kjent som TV -verten og produsenten av J'irai dormir chez vous (jeg kommer til å sove i huset ditt), et turist -TV -show på France 5.

Shailesh Shrestha

Utforsk Shailesh Shresthas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente komponisten Shailesh Shrestha ble født 20. september 1989 i Nepal.

Alan Davies

Utforsk Alan Davies nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alan Davies ble født 26. august 1951 i Canada. Alan Davies (født 26. august 1951), er en moderne amerikansk poet, kritiker og redaktør som har skrevet og publisert siden 1970-tallet. I dag er han oftest knyttet til Språkdikterne.

Uwe Will

Utforsk Uwe Will formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanopadleren Uwe Will ble født 25. juni 1939 i Tyskland.

Evelyn Gillan

Utforsk Evelyn Gillan formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte talsmannen Evelyn Gillan ble født 4. august 1959 i Skottland.

The Kidd Creole

Utforsk The Kidd Creole nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske rapperen The Kidd Creole ble født 19. februar 1960 i USA.

Gerardo Concepcion plassholderbilde

Utforsk Gerardo Concepcion nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren Gerardo Concepcion ble født 29. februar 1992 på Cuba.

N.Srinivasan

Utforsk N.Srinivasan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte N.Srinivasan ble født 24. januar 1972 i India.

Max Jalal

Utforsk Max Jalal nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Max Jalal ble født 2. februar 1996 i Australia. YouTube og Facebook skøyer som er kjent for å utgjøre en tredjedel av Jalals-kanalen på hver plattform. Han driver kanalene sammen med sine to brødre, Rebeen og Arman. De har vunnet popularitet for sine hyppige offentlige skøyerstreker og sosiale eksperimenter.

Oney Naifeh

Utforsk Oney Naifehs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Oney Naifeh ble født 3. desember 2001 i USA. TikTok-stjerne som har blitt berømt for sin onaifeh-kanal. Han har fått enorm popularitet for sine leppesynkroniseringer og skisser som ofte er undertekster.

James Emery

Utforsk James Emerys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte jazzgitaristen James Emery ble født 21. desember 1951 i USA.

Jordi Bertomeu

Utforsk Jordi Bertomeu nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte presidenten Jordi Bertomeu ble født 15. januar 1959 i Spania.

Biologisk Forsker

Biologisk Forsker

Brandon Watson

Utforsk Brandon Watson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Brandon Watson ble født 30. september 1981 i USA.