Julianna Margulies

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 8. juni 1966
Fødselssted Spring Valley
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 55 år, 4 måneder, 22 dager
Horoskop Tvillingene

Julianna Margulies Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Julianna Margulies nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Julianna Margulies er? Hvem dater Julianna Margulies nå og hvor mye penger har Julianna Margulies?

KORT PROFIL
Far Paul Margulies
Mor Francesca Gardner
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Keith Lieberthal
Barn(er) Kieran Lindsay Lieberthal

Julianna Margulies biografi

Julianna Margulies er en kjent TV-skuespiller , som ble født på 8. juni 1966 i forente stater . Kom til stjernestatus som sykepleier Carol Hathaway på TV-dramaet ER og vant senere en Golden Globe Award for sin opptreden på The Good Wife . Ifølge astrologer, Julianna Margulies stjernetegn er Tvillingene .

Julianna Luisa Margulies (/ˈmɑːrɡjʊliːs /; født 8. juni 1966) er en amerikansk skuespiller og produsent som er kjent for å portrettere Carol Hathaway på ER og Alicia Florrick på The Good Wife. Etter flere små TV-roller oppnådde Margulies bred anerkjennelse for rollen sin som Carol Hathaway på NBCs langvarige medisinske drama ER, som hun vant en Emmy-pris for. Hun ga også stemme til Neera i Dinosaur (2000) og dukket opp i miniserien The Mists of Avalon (2001).Hun giftet seg med Keith Lieberthal 10. november 2007 og de fikk ett barn sammen.

paul okoye nettoformue

Margulies debuterte spillefilm i Steven Seagals film Out for Justice (1991), og spilte en prostituert. I 1994 ble Margulies rollebesatt i pilotepisoden av NBC medisinske drama ER som Carol Hathaway, en akuttsykepleier som, fortvilet over forholdet hennes til barnelegen Doug Ross (George Clooney), forsøkte selvmord. Karakteren hennes var opprinnelig ment å dø; imidlertid endret produsentene handlingen og gjorde Carol Hathaway til hovedrolleinnehaver. Samtidig hadde Margulies blitt tilbudt en utvidet rolle på NBCs Homicide: Life on the Streets, etter en to-episoders opptreden tidligere på året. Margulies valgte ER og ble værende i programmet i seks sesonger frem til 2000. Hun vant en Emmy-pris for beste kvinnelige birolle i et TV-drama i 1994, og fortsatte å bli nominert til denne prisen hvert år under hennes periode på ER. Hun var det eneste vanlige rollebesetningsmedlem i serien som vant en Emmy-pris.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Julianna Margulies etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Julianna Margulies etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Julianna Margulies religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Etter å ha forlatt serien jobbet Margulies på scenen og skjermen. På scenen dukket hun opp i en MCC Theatre-produksjon av Kate Robins Intrigue With Faye, en Lincoln Center-produksjon av Jon Robin Baitzs Ten Unknowns og The Vagina Monologues. Filmarbeidet hennes etter ER inkluderte Evelyn med Pierce Brosnan og Ghost Ship (2002) med Gabriel Byrne og Ron Eldard. Hun spilte hovedrollen som hovedperson og forteller (Morgaine) i TNT-miniserien The Mists of Avalon (2001) og deltok i dokumentarfilmen Searching for Debra Winger (2002).

Julianna Margulies nettoverdi

Julianna Margulies er en av de rikeste TV-skuespillerinne & oppført på den mest populære TV-skuespillerinnen. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Julianna Margulies nettoformuen er ca 22 millioner dollar .

Julianna Margulies nettoverdi og lønn
Nettoformue 22 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde TV-skuespiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hennes første store rolle var i filmen, Out for Justice.

haleigh hampton-carvalho

Etter å ha forlatt serien jobbet Margulies på scenen og skjermen. På scenen dukket hun opp i en MCC Theatre-produksjon av Kate Robins Intrigue With Faye, en Lincoln Center-produksjon av Jon Robin Baitzs Ten Unknowns og The Vagina Monologues. Filmarbeidet hennes etter ER inkluderte Evelyn med Pierce Brosnan og Ghost Ship (2002) med Gabriel Byrne og Ron Eldard. Hun spilte hovedrollen som hovedperson og forteller (Morgaine) i TNT-miniserien The Mists of Avalon (2001) og deltok i dokumentarfilmen Searching for Debra Winger (2002).

I 2004 gjestet hun en to-episoders bue i sesong 4 av hit TV-showet Scrubs som Neena Broderick, en skruppelløs advokat som saksøker Turk og har et kort seksuelt forhold til JD. Hun spilte hovedrollen i en annen miniserie på TNT, The Grid . I april 2006 dukket hun opp i fire episoder av den sjette sesongen av The Sopranos, og fremstilte eiendomsmegler Julianna Skiff. I august 2006 dukket hun opp i Snakes on a Plane som flyvertinne Claire Miller. I desember 2006 spilte hun Jennifer Bloom i Syfy Channel-miniserien The Lost Room.

Julianna Margulies Høyde

Julianna Margulies sin høyde 5 fot 6 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Julianna Margulies Høyde- og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 6 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Hun satte rekorden for de fleste Screen Actors Guild Awards i karrieren med åtte. Alec Baldwin bandt henne deretter da han vant sine åtte i 2012.

I et intervju i august 2006 med tvguide.com sa Margulies at hun var nær ved å akseptere et tilbud om å returnere til ER for en fire-episoders bue, med Noah Wyle, som ble filmet på Hawaii i sesongen 2005/06. Hun bestemte seg imidlertid for det i siste liten. Margulies ble invitert til å returnere under ERs siste sesong, men skuespillerinnen avslo først tilbudet og sa at hun følte at hun forlot Carol Hathaway på det perfekte stedet og ikke kunne forestille seg å forbedre avgangsepisoden. Margulies kom imidlertid tilbake til ER for en episode i løpet av sin 15. og siste sesong.

Hvem dater Julianna Margulies?

I følge våre opptegnelser, Julianna Margulies er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Julianna Margulies noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Julianna Margulies. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Julianna Margulies!

I 2009 begynte Margulies å spille hovedrollen i CBS juridiske drama The Good Wife. Hun spilte Alicia Florrick, en advokat som returnerte til advokatpraksis etter at ektemannen Peter Florrick (spilt av Chris Noth) trakk seg som Illinois State's Attorney midt i en sex- og korrupsjonsskandale. Hun vant to Primetime Emmy Awards for serien. Fra og med 2011, fra og med den tredje sesongen, ble Margulies kreditert som produsent av The Good Wife. Serien ble avsluttet i mai 2016.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære TV-skuespillerinne . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Julianna Margulies feirer bursdag 8. juni hvert år.

anna jacoby-heron alder

Hun hadde en mindre rolle i The Darwin Awards (2007). I 2008 spilte Margulies hovedrollen i den juridiske serien Canterbury's Law, et Fox-erstatningsshow midt i sesongen. Hun spilte tittelfiguren, Elizabeth Canterbury, en advokat beskrevet som en tøff forsvarsadvokat som ikke er redd for å flytte grenser for å beskytte uskyldige klienter. Hun ble også kreditert som produsent av showet. Serien ble hardt rammet av streiken i Writers Guild of America i 2007–2008; den ble kansellert av nettverket etter bare seks episoder.

I 2009 tok hun på seg hovedrollen som Alicia Florrick i det amerikanske juridiske dramaet The Good Wife på CBS. Prestasjonen hennes høstet anerkjennelse: hun vant Primetime Emmy Award for fremragende hovedrolleinnehaver i en dramaserie to ganger, en Golden Globe og en TV Critics Association Award.

I mars 2012 brøt Margulies tausheten sin om beslutningen om å forlate ER på høyden av karrieren og en lønnsslipp på 27 millioner dollar. Hun avslørte at selv om alle sa at det ville være karriereselvmord å ikke gå tilbake til det medisinske dramaet hun hadde spilt i i seks år, var hun aldri bekymret for konsekvensene.

Siden 2013 har skuespillerinnen gjort voiceovers for en Chase-kredittkortreklame. I 2014 fortalte Margulies Women in Business, en episode av sesong 2 av Makers: Women Who Make America. I 2015 presenterte TIME Margulies som en av de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden. Den bemerket hennes arbeid med å få Erins lov, opptatt av seksuelle overgrep mot barn, vedtatt i alle amerikanske stater.

Interessante Artikler

Matt McConnell

Utforsk Matt McConnells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kunngjøreren Matt McConnell ble født 9. mars 1963 i USA.

Roni Hirvonen

Utforsk Roni Hirvonens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente finske ishockeyspilleren Roni Hirvonen ble født 10. januar 2002 i Finland.

Hoveddommer

Hoveddommer

Steve Grossman

Utforsk Steve Grossman nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske saksofonisten Steve Grossman ble født 18. januar 1951 i USA.

Sven Verbrugge

Utforsk Sven Verbrugge nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sven Verbrugge ble født 21. august 1967 i Belgia. Sven Verbrugge (Schoten, 21. august 1967) er en pensjonert belgisk sidepassasjer og trippel verdensmester i Sidecarcross, og vant tittelen i 2005, 2006 og 2011.

Saul garcia

Utforsk Saul Garcias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Saul Garcia ble født 7. juni 1986 i Mexico.

Gokul Suresh

Utforsk Gokul Suresh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Gokul Suresh ble født 29. september 1993 i India. Gokul ble født som den eldste sønnen til Malayalam-skuespilleren og Rajya Sabha MP Suresh Gopi og Radhika Nair 29. september 1993 i Thiruvananthapuram, Kerala. Han har to yngre søstre Bhagya Suresh, Bhaavni Suresh og en yngre bror Madhav Suresh. Gokul fullførte sin grunnskoleutdanning fra St. Thomas Residential School, Thiruvananthapuram og sin videregående utdanning fra Pallikoodam School, Kottayam og Saraswathy Vidyalaya, Thiruvananthapuram.

Brett Kearney

Utforsk Brett Kearney nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Brett Kearney ble født 29. september 1983 i Australia. Brett Kearney (født 29. september 1983 i Sydney, New South Wales), også kjent under kallenavnet 'BK', er en australsk fotballspiller i profesjonell rugbyliga tidligere med Bradford Bulls i Super League, som nå spiller for Collegians i Illawarra Rugby League -konkurranse. Han har representert Country Origin og har tidligere spilt for South Sydney Rabbitohs og Cronulla.

Annalena Tonelli

Utforsk Annalena Tonelli nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente misjonæren Annalena Tonelli ble født 2. april 1943 i Italia.

Morton Kondracke

Utforsk Morton Kondracke nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte journalisten Morton Kondracke ble født 28. april 1939 i USA.

Sergio Gil

Utforsk Sergio Gils nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sergio Gil ble født 10. mai 1996 i Spania.

Jim dray

Utforsk Jim Dray nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Football Tight End Jim Dray ble født 31. desember 1986 i USA.

Denis Lebedev

Utforsk Denis Lebedevs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle bokseren Denis Lebedev ble født 14. august 1979 i Russland.

Jason Della Rocca

Utforsk Jason Della Roccas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Executive Jason Della Rocca ble født 23. januar 1974 i Canada.

Dariya Stavrovich

Utforsk Dariya Stavrovich nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Dariya Stavrovich ble født 1. februar 1986 i Russland. Hovedvokalist i det russiske alternative rockebandet SLOT. Kallenavnet hennes er Nookie og hun spilte inn sitt første soloalbum med tittelen Zhivy i 2013.

Sjokolade

Utforsk Chokoleits nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Chokoleit ble født 25. juni 1972 på Filippinene.

Tyson Beukeboom

Utforsk Tyson Beukeboom nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske rugbyunionspilleren Tyson Beukeboom ble født 10. mars 1991 i Canada.

Kate Hanna

Utforsk Kate Hanna nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente landhockeyspilleren Kate Hanna ble født 1. oktober 1996 i Australia.

Joan Marsh

Utforsk Joan Marsh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Joan Marsh ble født 10. juli 1913 i USA.

Lizzys mann

Utforsk Lizzy's Husbands nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte mannen til Lizzy ble født 22. mars 1996 i Portugal. Renato ble født i Guimarães, Portugal, i 1996. Han gikk på Soares dos Reis Arts School, hvor han tok diplom for studiene i video- og kommunikasjonskurs. Før han begynte sin solokarriere, fungerte han som forsanger for det portugisiske bandet Finished With My Ex, som han jobbet med til det ble oppløst i 2014. Bandet ga ut to singler, 'Politics Suicide Lovers' og 'Boys Boys Boys', med mottok først moderat radiosending på radiostasjoner, for eksempel Antena 3.

Ciara McCormack

Utforsk Ciara McCormack nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ciara McCormack ble født 29. september 1979 i Canada. Kanadisk forsvarer som ble med i New England Mutiny i 2012 og Republikken Irlands kvinnelandslag i 2008.

Lukas Vydra

Utforsk Lukas Vydras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente friidrettskonkurrenten Lukas Vydra ble født 23. august 1973 i Tsjekkia.

Atiur Rahman

Utforsk Atiur Rahmans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sakprosaforfatteren Atiur Rahman ble født 13. desember 1953 i Bangladesh.

Vadim Gulceac

Utforsk Vadim Gulceac nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte moldoviske fotballspilleren Vadim Gulceac ble født 6. august 1998 i Sovjetunionen.

R & B -Sanger

R & B -Sanger