Jordan Todman

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 24. februar 1990
Fødselssted Massachusetts
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 31 år, 8 måneder, 0 dager
Horoskop

Jordan Todman Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Jordan Todman nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Jordan Todman? Hvem dater Jordan Todman nå og hvor mye penger har Jordan Todman?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Jordan Todman Biografi

Jordan Todman er en berømt Amerikansk fotball løper tilbake , som ble født på 24. februar 1990 i forente stater . Jordan Todman (født 24. februar 1990) er en amerikansk fotballkjøring som for tiden er en gratis agent. Han ble draftet av San Diego Chargers i den sjette runden av 2011 NFL Draft. Han spilte college-fotball i Connecticut. Todman har også spilt for Minnesota Vikings, Jacksonville Jaguars, Carolina Panthers, Pittsburgh Steelers, Indianapolis Colts, New York Jets og Houston Texans. Ifølge astrologer, Jordan Todman's stjernetegn er Fiskene .

Todman ble valgt ut i sjette runde med det 183. valget i 2011 NFL Draft av San Diego Chargers. Han ble frafalt 22. oktober og signert på nytt på treningen.Todman gikk på Dartmouth High School i Massachusetts, hvor han spilte fotball og løp bane. Han ble uteksaminert i 2008. I sin seniorsesong i 2007 førte Todman Dartmouth til en rekord på 11–2, og deres eneste tap kom til et tøft Foxboro High School-lag (en kamp der han hadde 2 fomler og ble overkjørt av Foxboro som løp back Tim Mogan) og i Division 1 State Championship-spillet, hvor de tapte 34–28 på dobbel overtid til perennial power Everett. Inkludert Todman hadde fotballaget i Dartmouth i 2007 4 spillere som mottok stipend i divisjon 1; Jordan Todman (Connecticut), Arthur Lynch (Georgia), Sean Sylvia (Boston College) og Justin Mello (New Hampshire) Todman tjente All-State-utmerkelser to ganger, og ble kåret til Boston Globe Player of the Year i løpet av sin seniorsesong.

Todman ble signert fra Vikings treningstroppen av Jacksonville Jaguars 27. november 2012. Todman ville tilbringe resten av sesongen, samt sesongene 2013 og 2014 med Jaguars. Han scoret sitt første touchdown i karrieren 22. september 2013 mot Seattle Seahawks. Det kanskje mest minneverdige spillet for Todman i 2013 var en 21-yard touchdown-pasning fra den brede mottakeren Ace Sanders mot Houston Texans, den første karrieren som mottok touchdown for Todman. I 2014 scoret Todman igjen en mottakende touchdown på et trikspill fra en bred mottaker; nok en gang var motstanderen texanerne. Denne gangen ble imidlertid 23-yard-scoren kastet av Cecil Shorts, som ble med Texans året etter. Fra lavsesongen 2018 er dette de eneste mottaksmottakene Todman har fanget, og ingen pasninger kommer fra en quarterback. Til tross for at han spilte i hver kamp i 2014 for Jaguars, inkludert en runde på 62 yards for å beseire Tennessee Titans i uke 16, ble Todman ikke brakt tilbake til Jaguars.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Jordan Todman etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Jordan Todmans etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Jordan Todmans religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Etter at Brown dro til NFL, ble Todman forfremmet til å begynne å løpe tilbake for sin andre sesong. Før sesongen begynte, ble han kåret til overvåkningslisten til Doak Walker Award. Til tross for splittelse med Andre Dixon, ledet Todman Huskies med 1 188 rushing yards. Han vant over 100 yards i et spill fem ganger, inkludert å løpe for 162 yards med 4 touchdowns i et tap på 47–45 mot Cincinnati. I tillegg til sine running back-oppgaver, var Todman også den primære kick-returneren. I Huskies-seieren over Notre Dame returnerte han et avspark 96 yards for et touchdown. Etter sesongen ble han kåret til andrelaget All-Big East.
Da Dixon ble uteksaminert på slutten av 2009 -sesongen, gikk Todman inn i juniorsesongen som lagets primærløper. Akkurat som året før ble han nok en gang kåret til Doak Walker Award-overvåkingslisten. I løpet av den ordinære sesongen løp Todman i over 100 meter i 9 av de 11 kampene han spilte (han savnet Huskies -kampen mot Buffalo med en albuskade). Han satte et karrierehøyde da han løp for 222 yards under et nasjonalt TV-spill på ESPN mot Pittsburgh, samme dag ble det kunngjort at han ikke ble kåret til semifinalist for Doak Walker Award. På slutten av den ordinære sesongen hadde han 1574 rushing yards på 302 transportører og 14 rushing touchdowns. Connecticut endte i en tre-veis uavgjort for Big East Conference med West Virginia og Pittsburgh, men Connecticut vant uavgjort og spilte Oklahoma Sooners i 2011 Fiesta Bowl. Etter sesongen var Todman det enstemmige valget som Årets offensive spiller på Big East Conference.

Jordan Todmans nettoverdi

Jordan Todman er en av de rikeste amerikansk fotball kjører tilbake & oppført på mest populære amerikansk fotball running back. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Jordan Todman nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Jordan Todman Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Amerikansk fotball løper tilbake
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Selv om Todman avsluttet sin videregående karriere som den nest ledende rusheren i Massachusetts statshistorie (bak bare Cedric Washington of Holyoke), trodde mange rekrutteringssteder og trenere at han ville være best egnet til å spille forsvar. Til tross for sen interesse fra Penn State og Boston College, var det bare Connecticut, Purdue og Northeastern som tilbød stipend. 16. desember 2007, etter å ha avsluttet et offisielt besøk på Boston College, forpliktet Todman seg til å spille løpende tilbake for Connecticut.

Etter at Brown dro til NFL, ble Todman forfremmet til å begynne å løpe tilbake for sin andre sesong. Før sesongen begynte, ble han kåret til overvåkningslisten til Doak Walker Award. Til tross for splittelse med Andre Dixon, ledet Todman Huskies med 1 188 rushing yards. Han vant over 100 yards i et spill fem ganger, inkludert å løpe for 162 yards med 4 touchdowns i et tap på 47–45 mot Cincinnati. I tillegg til sine tilbakeslagsoppgaver, var Todman også den viktigste kick -returneren. I Huskies -seieren over Notre Dame returnerte han et avspark 96 meter for en touchdown. Etter sesongen ble han kåret til andrelaget All-Big East.
Med Dixons uteksaminering på slutten av 2009-sesongen, gikk Todman inn i juniorsesongen som lagets primære runningback. Akkurat som året før ble han nok en gang kåret til Doak Walker Award-overvåkingslisten. I løpet av den ordinære sesongen løp Todman over 100 yards i 9 av de 11 kampene han spilte (han gikk glipp av Huskies-kampen mot Buffalo med en albueskade). Han satte et karrierehøyde da han løp for 222 yards under et nasjonalt TV-spill på ESPN mot Pittsburgh, samme dag ble det kunngjort at han ikke ble kåret til semifinalist for Doak Walker Award. På slutten av den ordinære sesongen hadde han 1574 rushing yards på 302 carriers og 14 rushing touchdowns. Connecticut endte i en treveis uavgjort for Big East Conference med West Virginia og Pittsburgh, men Connecticut vant uavgjortbryterne og spilte Oklahoma Sooners i Fiesta Bowl 2011. Etter sesongen var Todman det enstemmige valget som Big East Conferences offensive spiller av året.

6. september 2015 ble Todman signert av Pittsburgh Steelers, som han hadde hastet mot for et 49-yard touchdown som Panther i løpet av den siste uken av preseason. Todman hadde 4 rush hele sesongen i 22 yards, men spilte mest på spesiallag, og var inaktiv i flere kamper sent i den ordinære sesongen. Den 9. januar 2016 bar Todman, som spilte i sin første kamp etter sesongen, ballen 11 ganger i 65 yards mens starteren Le’Veon Bell og hovedbackupen DeAngelo Williams ble skadet. Sammen med Fitzgerald Toussaint og Martavis Bryant som tok en revers for 44 yards, samlet Steelers 172 rushing yards i Wild Card-spillet 2016 mot Cincinnati Bengals som resulterte i en 18-16 seier for Pittsburgh Steelers.

Jordan Todman Høyde

Jordan Todmans høyde 175 cm vekt Ikke kjent & kroppsmål oppdaterer snart.
Jordan Todman Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 175 cm
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
I friidrett var Todman en statlig kvalifiseringsspiller på 100-meteren. På 2007 Eastern MA Div 2 Champs tok han gull i 100 meter dash-arrangementet, og registrerte en personlig bestetid på 10,92 sekunder. Han konkurrerte også i hopp.

30. mars 2015 ble Todman signert en ettårig avtale av Carolina Panthers. Til tross for at han ledet Panthers i rushing yards under preseason, ble han løslatt 5. september 2015.

Hvem dater Jordan Todman?

I følge våre opptegnelser, Jordan Todman er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Jordan Todman's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Jordan Todman. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Jordan Todman!

13. juni 2017 signerte Todman med New York Jets. Han ble løslatt 23. august 2017.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære amerikanske fotballen som løper tilbake . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Jordan Todman feirer bursdag 24. februar hvert år.

25. august 2017 signerte Todman med Houston Texans. Todman spilte i 14 kamper, utelukkende på spesiallag der han gjorde flere taklinger og returnerte 4 spark for 84 yards. Det var den første sesongen siden hans rookie-år der Todman ikke hadde noen berøring med offensiv.

Interessante Artikler

Andrew Samuels

Utforsk Andrew Samuels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte psykoterapeuten Andrew Samuels ble født 15. mai 1997 i USA.

Astrid Sampe

Utforsk Astrid Sampe nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente designeren Astrid Sampe ble født 27. mai 1909 i Sverige.

Tom Heward-Belle

Utforsk Tom Heward-Belle nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballmålvakten Tom Heward-Belle ble født 11. mars 1997 i Australia.

Pedro Franco

Utforsk Pedro Francos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente colombianske fotballspilleren Pedro Franco ble født 23. april 1991 i Colombia.

Peter Gifford

Utforsk Peter Gifford nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske musikeren Peter Gifford ble født 5. april 1955 i Australia.

Francisco Javier Arellano Felix

Utforsk Francisco Javier Arellano Felix nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte narkotikamisfereren Francisco Javier Arellano Felix ble født 11. desember 1969 i Mexico.

Ted King

Utforsk Ted King nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ted King ble født 1. oktober 1965 i USA.

Jason C. Gallion

Utforsk Jason C. Gallions nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bonden Jason C. Gallion ble født 10. februar 1977 i USA.

Sebastien Wuthrich

Utforsk Sebastien Wuthrich nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastien Wuthrich ble født 29. mai 1990 i Sveits.

Thorarinn G. Petursson

Utforsk Thorarinn G. Petursson nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente islandske økonomen Thorarinn G. Petursson ble født 2. juli 1966 på Island.

Josephine van Zaane

Utforsk Josephine van Zaane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte danske badmintonspilleren Josephine van Zaane ble født 8. januar 1993 i Danmark.

Natalie Sago

Utforsk Natalie Sago nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte basketballdommeren Natalie Sago ble født 24. mai 1989 i USA.

Britisk Tv-Personlighet

Britisk Tv-Personlighet

Sebastian Montesinos plassholderbilde

Utforsk Sebastian Montesinos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastian Montesinos ble født 12. mars 1986 i Chile.

Arnaldo cohen

Utforsk Arnaldo Cohens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt musikkpedagog Arnaldo Cohen ble født 22. april 1948 i Brasil.

Christian Tessier

Utforsk Christian Tessier nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske skuespilleren Christian Tessier ble født 1. januar 1978 i Canada.

Chris Van Zeyl

Utforsk Chris Van Zeyls formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske fotballspilleren Chris Van Zeyl ble født 4. september 1983 i Canada.

Tony Kelly

Utforsk Tony Kelly nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Tony Kelly ble født 15. desember 1993 i Irland. Tony Kelly (født 15. desember 1993) er en irsk hurler som spiller for Clare Senior Championship-klubben Ballyea og på inter-fylkesnivå med Clare senior hurling-team. Han stiller vanligvis opp som midtspiss.

Rajan Seth

Utforsk Rajan Seth nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricketdommeren Rajan Seth ble født 10. februar 1952 i India.

Patrick van Kalken

Utforsk Patrick van Kalken nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Judoka Patrick van Kalken ble født 29. september 1975 i Nederland.

Mellomdistanseløper

Mellomdistanseløper

Mounira Elmahdeya

Utforsk Mounira Elmahdeya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mounira Elmahdeya ble født 22. november 1885 i Egypt. Egyptisk sanger kjent som Sultana of the Song og en av Egypts mest fremtredende sangere i løpet av hennes tid.

Jadine Nollan

Utforsk Jadine Nollan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Jadine Nollan ble født 29. september 1958 i USA.

Israelsk-Matematiker

Israelsk-Matematiker

Ricardo Vantes

Utforsk Ricardo Vantes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente cubanske volleyballspilleren Ricardo Vantes ble født 21. april 1967 på Cuba.