John Paxson

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 29. september 1960
Fødselssted Dayton
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 61 år, 1 måned, 0 dager
Horoskop Vekten

John Paxson bursdagsnedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

John Paxson nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel John Paxson er? Hvem dater John Paxson nå og hvor mye penger har John Paxson?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Carolyn Paxson
Barn Ryan Paxson, Drew Paxson

John Paxson biografi

John Paxson er en berømt Basketball spiller , som ble født den 29. september 1960 i forente stater . Tidligere NBA point guard som ble ansatt som Chicago Bulls' VP of Basketball Operations i 2003. Ifølge astrologer, John Paxsons dyrekretsen er Vekten .

bill lipschutz netto verdi

Paxson gikk på Le Mans Academy Military Boarding School i Indiana, hvor han spilte basketball. Faren hans, James, spilte i NBA i to år på midten av 1950-tallet, for Minneapolis Lakers og Cincinnati Royals, og broren Jim spilte 11 år i NBA med Portland Trail Blazers og Boston Celtics.Han vokste opp med en eldre bror som het Jim.

John MacBeth Paxson (født 29. september 1960) er en amerikansk basketballadministrator og tidligere spiller som hadde vært visepresident for basketballoperasjoner for Chicago Bulls i National Basketball Association (NBA) fra 2009 til 2020, etter å ha fungert som deres daglige leder fra 2003 til 2009.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er John Paxson etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er John Paxsons etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere John Paxsons religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Paxson gikk på Archbishop Alter High School i Kettering, Ohio, og fulgte i fotsporene til sin eldste bror, Jim, som skulle gå videre til en stjernekarriere ved University of Dayton, og senere i NBA, som medlem av Portland Trail Blazere. Ved sitt siste år ble John ansett som en av toppvaktene i landet og ble kåret til McDonald's All-American Team fra 1979, og ble med i fremtidige college- og NBA-fremstående som Isiah Thomas, James Worthy og Byron Scott i spillet.

John Paxsons nettoverdi

John Paxson er en av de rikeste basketballspiller & oppført på den mest populære basketballspilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, John Paxson nettoverdi er omtrent 6 millioner dollar .

John Paxsons nettoverdi og lønn
Nettoformue 6 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Basketball spiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han var en to ganger Second Team NCAA All-American mens han spilte for University of Notre Dame.

Paxson gikk på Archbishop Alter High School i Kettering, Ohio, og fulgte i fotsporene til sin eldste bror, Jim, som skulle gå videre til en stjernekarriere ved University of Dayton, og senere i NBA, som medlem av Portland Trail Blazere. Ved sitt siste år ble John ansett som en av toppvaktene i landet og ble kåret til McDonald's All-American Team fra 1979, og ble med i fremtidige college- og NBA-fremstående som Isiah Thomas, James Worthy og Byron Scott i spillet.

Paxson spilte kollegial basketball ved University of Notre Dame i South Bend, Indiana. I 1980-81, hans andre år, ledet Paxson Fighting Irish i assists med en karriere-high 138 den sesongen. Han fikk sin første All-America-anerkjennelse som junior i 1981-82, med et gjennomsnitt på 16,4 poeng og delte ut 4,7 assists. Året etter ledet Paxson Notre Dame til en rekord på 19-10, med et gjennomsnitt på karrierehøye 17,7 poeng per kamp og samlet 112 assists på vei til å ta sitt andre All-America-valg. Han var også med på å veilede laget til NCAA-opptredener i 1980 og 1981. I sin karriere var han en .526-skytter fra feltet, og var et forvarsel om skarpskytingsdyktigheten hos proffene. Han avsluttet sitt fire år lange opphold i Notre Dame med 1 366 poeng (19. plass i Notre Dame-historien), 411 assists (syvende), 133 steals (åttende), 86 startet kamper (13.) og feltmålsprosent (20.). Hans fireårsgjennomsnitt var 12,2 poeng per kamp.

John Paxson Høyde

John Paxsons høyde 6 fot 2 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
John Paxson høyde og kroppsstatistikk
Høyde 6 fot 2 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han vant tre NBA-mesterskap på rad fra 1991 til 1993 som medlem av Chicago Bulls.

Paxson ble valgt ut av San Antonio Spurs med det 19. samlede valget i 1983 NBA-utkastet. På to sesonger med Spurs hadde han i gjennomsnitt 4,9 poeng per kamp og 2,9 assists. Han signerte deretter som en gratis agent med Chicago Bulls, som slo ham sammen på bakplassen med Michael Jordan. Paxson viste seg å være en verdifull 3-punkts skytter og clutch-skytter i Bulls' første 3 mesterskap.

Hvem dater John Paxson?

Ifølge våre poster, John Paxson er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke John Paxsons noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for John Paxson. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for John Paxson!

Etter Paxsons pensjonisttilværelse ansatte Bulls hovedtrener Phil Jackson ham som assistenttrener for sesongen 1995–96. Bulls vant tittelen det året, drevet av Michael Jordans retur og tillegget av en annen Hall of Famer, Dennis Rodman. Paxson trakk seg kort tid etter sesongen for å bli med Neil Funk på radiosendinger, og sa at jeg visste godt hvor lang tid det tar å trene. Men etter det året savnet jeg min kone og barna så mye. Jeg innså at hvis jeg ikke prioriterte, ville jeg gå glipp av alt de gjorde. Da Jordan begynte i Washington Wizards, ba han Paxson vurdere hovedtrenerjobben, men Paxson takket nei av samme grunn.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære basketballspiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . John Paxson feirer bursdag den 29. september hvert år.

Paxson er mest kjent for sitt mesterskapsvinnende skudd under kamp 6 i NBA-finalen i 1993. Bulls var nede med to i de siste sekundene av kamp 6 i finaleserien som ble holdt på America West Arena i Phoenix, Arizona, før Paxson skjøt et vidåpent trepunktsskudd med 3,9 sekunder igjen, og ga Bulls 99-98 leder og deres tredje NBA-tittel på rad. I NBA-karrieren startet han 369 kamper, og hadde i gjennomsnitt 7,2 poeng og 3,6 assists per kamp.

Etter en lovende avslutning på NBA-sesongen 2002–03, lovet Paxson at laget ville komme til sluttspillet. Han skapte overskrifter ved å signere det tidligere ikonet Scottie Pippen etter år med dårlige forhold mellom franchisen og en av stjernene i mesterskapsårene deres. Imidlertid åpnet Bulls NBA-sesongen 2003–04 i slurvete og uinspirert form, og Paxson valgte å begynne å omforme lagets karakter ved å bytte toppscorer Jalen Rose for Antonio Davis og sparke venn og tidligere lagkamerat-trener Bill Cartwright, og erstatte ham med Scott Skiles. Disse trekkene hadde praktisk talt ingen innvirkning i det hele tatt, og Bulls avsluttet Paxsons første sesong som daglig leder med en rekord på 23–59, nest verst i NBA.

Under Paxsons ledelse av Bulls frontkontor har Bulls hatt suksess under gjennomsnittet. Fra sesongene 2003–04 til og med 2018–19 sesongene klarte de ikke å komme til sluttspillet fem ganger; tapte i første runde syv ganger; tapt i semifinalen i konferansen tre ganger; og tapte i konferansefinalen én gang.

I sin andre sesong var imidlertid Paxson i stand til å omforme franchisen med bemerkelsesverdig fart gjennom utkastet. Kirk Hinrich ble NBA All-Rookie Team i 2003-04, og rookieklassen 2004–05 ga fire store bidragsytere, Ben Gordon, Luol Deng, Chris Duhon og Andrés Nocioni. Etter en lang tørke som dateres tilbake til Jordans avgang, returnerte Bulls til sluttspillet og postet den tredje beste rekorden i Eastern Conference, en forbedring på 24 kamper fra året før. Bulls ble slått ut av sluttspillet i første runde, av Washington Wizards til tross for at de hadde hjemmebanefordel, en bedre ordinær sesongrekord og en 2-0 ledelse i best av syv sluttspillserier. Fraværet av startsenter og toppscorer Eddy Curry og den lovende lille spiss Luol Deng i denne serien spilte en stor rolle, selv om Tyson Chandler og Kirk Hinrich begge presterte bra.

Interessante Artikler

Betty Fussell

Utforsk Betty Fussells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Betty Fussell ble født 28. juli 1927 i USA.

A'Quonesia Franklin

Utforsk A'Quonesia Franklins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren A'Quonesia Franklin ble født 29. september 1985 i USA.

Sebastien chabbert

Utforsk Sebastien Chabbert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastien Chabbert ble født 15. mai 1978 i Frankrike.

Wild Bill Hickok

Utforsk Wild Bill Hickok nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Wild Bill Hickok ble født 27. mai 1837 i USA. Vestlig lensmann som brakte lov og orden til byene i Kansas og gikk på mange eventyr. Han spionerte også for unionshæren og fikk berømmelse som skuespiller etter krigen.

Rico Zuccaro

Utforsk Rico Zuccaro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren Rico Zuccaro ble født 24. september 1942 i USA.

Nirmal Khatri

Utforsk Nirmal Khatri nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske politikeren Nirmal Khatri ble født 4. januar 1951 i India.

Carolinda witt

Utforsk Carolinda Witts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Carolinda Witt ble født 29. mars 1955 i Australia. I begynnelsen fulgte undervisningen hennes metodikken beskrevet av Peter Kelder i hans bok The Eye of Revelation fra 1939, som inneholder historien om oppdagelsen av de tibetanske munkene som utviklet disse bevegelsene. Denne boken inneholder imidlertid svært begrensede instruksjoner og illustrasjoner.

Steve Glasson

Utforsk Steve Glasson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske spilleren Steve Glasson ble født 10. april 1969 i Australia.

Elliot James

Utforsk Elliot James nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Elliot James ble født 29. september 1989 i Storbritannia.

Irma elsa gonzalez

Utforsk Irma Elsa Gonzalez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente advokaten Irma Elsa Gonzalez ble født 29. mars 1948 i USA.

Sa Shirzad

Utforsk Sayed Shirzad nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sayed Shirzad ble født 1. oktober 1994 i Pakistan. Sayed Shirzad (født 1. oktober 1994) er en afghansk cricketspiller. Shirzad er en venstrehendt slagmann som boller venstre arm middels tempo.

Janet Healy Weeks

Utforsk Janet Healy Weeks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dommeren Janet Healy Weeks ble født 19. oktober 1932 i USA.

Tatsuya Shindoh

Utforsk Tatsuya Shindoh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske baseballspilleren Tatsuya Shindoh ble født 14. januar 1970 i Japan.

Rowan Alexander Sawday

Utforsk Rowan Alexander Sawdays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte poeten Rowan Alexander Sawday ble født 26. august 1982 i Storbritannia.

Minoru Niizuma

Utforsk Minoru Niizuma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Minoru Niizuma ble født 29. september 1930 i Japan. Japansk abstrakt billedhugger som jobbet i marmor, granitt og andre steiner. Designene hans var geometriske, organiske og tidvis folkekunstinspirerte.

Kamel Abboud

Utforsk Kamel Abbouds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bokseren Kamel Abboud ble født 30. september 1961 i Algerie.

Milcho Milanov

Utforsk Milcho Milanov nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bulgarske volleyballspilleren Milcho Milanov ble født 4. mars 1965 i Bulgaria.

Rossana Rossanda

Utforsk Rossana Rossandas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente journalisten Rossana Rossanda ble født 23. april 1924 i Kroatia.

Tyler Blanski

Utforsk Tyler Blanskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske forfatteren Tyler Blanski ble født 12. januar 1984 i USA.

Martin Freeman

Utforsk Martin Freemans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Martin Freeman ble født 8. september 1971 i Storbritannia.

Masoud Pezeshkian

Utforsk Masoud Pezeshkian nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Masoud Pezeshkian ble født 29. september 1954 i Iran.

Barbara Partee

Utforsk Barbara Partees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente språkforskeren Barbara Partee ble født 23. juni 1940 i USA.

Aysegul Gunay

Utforsk Aysegul Gunays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Aysegul Gunay ble født 26. oktober 1992 i Tyrkia.

John Hubert

Utforsk John Hubert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske fotballkjøreren John Hubert ble født 24. februar 1991 i USA.

Ariel rivera

Utforsk Ariel Riveras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ariel Rivera ble født 1. september 1966 på Filippinene.