John Manley

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 5. januar 1950
Fødselssted Ottawa
Land Canada
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 71 år, 10 måneder, 0 dager
Horoskop

John Manley Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

John Manley nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel John Manley er? Hvem dater John Manley nå og hvor mye penger har John Manley?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Judith Manley
Barn Ikke tilgjengelig

John Manley biografi

John Manley er en berømt kanadisk advokat , som ble født den 5. januar 1950 i Canada . John Paul Manley PC OC (født 5. januar 1950) er en kanadisk advokat, forretningsmann og politiker. Han fungerte som liberalt parlamentsmedlem for Ottawa Sør fra 1988 til 2004, og var visestatsminister mellom 2002 og 2003. Fra januar 2010 til oktober 2018 var han president og administrerende direktør i Business Council of Canada. Han sitter for tiden i det rådgivende styret til ledernes debattkommisjon. Ifølge astrologer, John Manleys dyrekretsen er Steinbukken .

Han ble stokket til utenriksminister på tampen av valget i 2000. Han ble mye applaudert for sitt arbeid i utenrikssaker, spesielt for å hjelpe til med å lette anstrengte forhold mellom Canada og USA. Han ble sett på som i stand til å kommunisere med den amerikanske administrasjonen, og hadde et godt samarbeid med både Colin Powell og Tom Ridge. David Rudd, daværende direktør for Torontos kanadiske institutt for strategiske studier sa: Under Manley snakker Canadas regjering med Washington, ikke med det. I januar 2002 ble han utnevnt til visestatsminister og gitt spesielt ansvar for sikkerhet som svar på 9/11. For sin opptreden i disse rollene ble han kåret til Time Magazines kanadiske nyhetsskaper i 2001.Han ble først valgt som parlamentsmedlem i valget i 1988. Da Venstre kom til makten under Jean Chrétien etter valget i 1993 ble han industriminister. I løpet av sin tid i industrien var Manley en trofast tilhenger av Canada-basert forskning og utvikling, og også av økt teknologibruk i offentlige skoler. Spesielt mente han at det såkalte kablede klasserommet ville bidra til å utjevne gapet mellom urbane og mindre, landlige skoler. Disse initiativene var delvis rettet mot å bekjempe hjerneflukt, og Manley uttalte selv at Canada må følge politikk som vil gjøre det til en magnet for hjerner, tiltrekke dem fra andre steder og beholde de vi har.

I mai 2002 utnevnte Chrétien Manley til finansminister, etter Paul Martins avgang. Hans føderale budsjett for 2003 la ut milliarder av dollar i nye utgifter, først og fremst innen helsevesen, barneomsorg og for First Nations. Den introduserte også nye ansvarlighetsfunksjoner for å begrense føderalt avfall.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er John Manley etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er John Manleys etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere John Manleys religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Kort tid etter at Manley kunngjorde pensjonisttilværelsen fra føderal politikk, utnevnte Dalton McGuinty, premier i Ontario og nær venn av Manley, ham til å lede en kongelig kommisjon for energisystemet i Ontario i kjølvannet av den østlige nordamerikanske blackouten i 2003.

John Manleys nettoverdi

John Manley er en av de rikeste kanadiske advokat & oppført på den mest populære kanadiske advokaten. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, John Manley nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

John Manleys nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde kanadisk advokat
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Manley ble født i Ottawa, Ontario, og gikk på Bell High School. Han fikk en BA fra Carleton University i 1971 og en LL.B. fra University of Ottawa i 1976. Han studerte også ved University of Lausanne.

Kort tid etter at Manley kunngjorde pensjonisttilværelsen fra føderal politikk, utnevnte Dalton McGuinty, premier i Ontario og nær venn av Manley, ham til å lede en kongelig kommisjon for energisystemet i Ontario i kjølvannet av den østlige nordamerikanske blackouten i 2003.

Etter Martins jordskredseier på lederkonvensjonen 14. november 2003 lurte politiske kommentatorer på om noen som var så nært knyttet til Chrétien ville unngå en potensielt pinlig degradering i Martins nye kabinett. Det året hadde Manley flere ganger uttrykt sin interesse for å returnere til utenriksdepartementet, da det var sannsynlig at Martin ville utnevne sin egen løytnant til finansporteføljen. Selv om begge ideologisk sett var på høyresiden av det liberale partiet, hadde Manleys angrep på Martins kampanjedonasjoner sannsynligvis forgiftet forholdet mellom de to mennene, og skadet Manleys sjanser til å forbli minister. Manley, Stewart og Whelan ble faktisk droppet fra kabinettet, mens Brydens valgkrets ble avskaffet etter at Martin ble tatt i ed som statsminister.

John Manley Høyde

John Manleys høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
John Manley Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Etter jusstudiet var Manley kontorist under Bora Laskin, sjefsjef i Canada. Han ble kalt til baren i Ontario i 1978.

Fra begynnelsen var det tydelig at Martin hadde et betydelig forsprang på sine rivaler. Martins rekord som finansminister var imponerende, og han kontrollerte også mye av partimaskineriet innen 2002. Manley angrep Martins nektelse av å avsløre kampanjebidragsyterne sine, men klarte ikke å gjøre et betydelig innhugg i Martins støtte. Manley hadde generelt en meningsmåling på rundt 25 % i løpet av sin tid i konkurransen, og han hadde støtte fra ministrene Jane Stewart og Susan Whelan og bakbenkens parlamentsmedlem John H. Bryden. Resten av kabinettet og det meste av caucus sa at de ville støtte Martin (med Martins store ledelse, selv de fleste Chrétien-supportere stemte motvillig på Martin), inkludert Rock som falt ut av løpet tidlig. Da han så sitt uunngåelige nederlag, trakk Manley seg fra løpet 22. juli 2003, og støttet Martin.

Hvem dater John Manley?

Ifølge våre poster, John Manley er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke John Manleys noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for John Manley. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for John Manley!

I et intervju med La Presse publisert 24. januar 2005, erklærte han åpent sin pågående interesse for den liberale ledelsen. I det som ble sett på av politiske tilhengere som en uvanlig ærlig innrømmelse, sa Manley at han ville være en kandidat til å erstatte Paul Martin hvis han skulle trekke seg i løpet av de neste tre til fire årene og opprettholde et organisasjonsnettverk på tvers av landet for dette formålet. Selv om han benektet eksistensen av en formell pakt med tidligere statsråd Martin Cauchon, indikerte han at han i et senere lederkappløp sannsynligvis ville kaste sin støtte til den yngre mannen. Den 25. januar 2006 sendte Manley et brev til støttespillere som indikerte at han ikke kom til å bestride den liberale ledelsen etter at Paul Martin trakk seg.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære kanadisk advokat . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Canada . John Manley feirer bursdag 5. januar hvert år.

Martin, som skulle frigi listen over sitt nye kabinett i løpet av noen dager, bestemte seg for å tilby Manley en rolle som ambassadør i USA, en patronage som publiserte Manley sa at han seriøst ville vurdere. Til slutt avslo Manley utnevnelsen til ambassadør, tilsynelatende fordi det ville ta ham ut av landet og ut av loopen for innsamling og andre politiske aktiviteter med et langsiktig syn på hans eget eventuelle bud på Venstres ledelse en dag. Frank McKenna, som også hadde blitt ansett som en føderal lederkonkurrent, ble utnevnt i stedet. Den 28. november kunngjorde Manley at han trakk seg fra politikken, og ble igjen som bakbenker frem til det føderale valget i 2004.

Den 12. oktober 2007 ble Manley utnevnt av den konservative statsminister Stephen Harper til å lede et uavhengig, partipolitisk panel som gjennomgikk Canadas oppdrag og fremtidige rolle i Afghanistan, en stilling han hadde diskutert med den liberale lederen Stéphane Dion på forhånd. Både Dion og Liberal Foreign Affairs-kritiker Bob Rae hadde oppmuntrende ord til panelet.

I 6. desember 2008-utgaven av The Globe and Mail krevde Manley den liberale lederen Stéphane Dion å gå av slik at partiet kan finne en annen leder før jul og for å gjenoppbygge Venstre, i stedet for å lede en koalisjon med NDP. Han la til, forestillingen om at offentligheten ville akseptere Stéphane Dion som statsminister, etter å ha avvist denne muligheten noen uker tidligere, var i beste fall vrangforestillinger … Mr. Dion hadde sett ut til å akseptere ansvaret for nederlaget (selv om det var noe motvillig), og burde ha forlatt stillingen umiddelbart. Dion trakk seg faktisk som partileder kort tid etter at Manleys brev ble publisert, men dette var et resultat av internt partipress og betydningen av Manleys brev for dette formålet kan diskuteres.

Interessante Artikler

Jonathan Ferland

Utforsk Jonathan Ferland nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle Jonathan Ferland ble født 9. februar 1983 i Canada.

Jakov Brdar

Utforsk Jakov Brdar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte billedhuggeren Jakov Brdar ble født 22. april 1949 i Bosnia -Hercegovina.

Artsvi Bakhchinyan

Utforsk Artsvi Bakhchinyan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Artsvi Bakhchinyan ble født 21. januar 1971 i Armenia. Artsvi Bakhchinyan (armensk: Արծվի Բախչինյան, født 1971 i Jerevan) er en armensk filolog, filmforsker, armenolog, doktor i filologi.

Andre Lindal

Utforsk Andre Lindal nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte norske låtskriveren Andre Lindal ble født 19. februar 1977 i Norge.

Inigo Cordoba

Utforsk Inigo Cordoba nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Inigo Cordoba ble født 13. mars 1997 i Spania.

Politiker

Politiker

Randa Williams

Utforsk Randa Williams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forretningspersonen Randa Williams ble født 1. januar 1962 i USA.

Vincent Lecrubier

Utforsk Vincent Lecrubiers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Vincent Lecrubier ble født 20. september 1986 i Frankrike. Vincent Lecrubier (født 20. september 1986) er en fransk sprintkanoer som har konkurrert fra 2003 til 2016.

Sergio Domingos Reis Silva

Utforsk Sergio Domingos Reis Silva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sergio Domingos Reis Silva ble født 26. februar 1994 i Portugal.

Vasilis Antoniadis

Utforsk Vasilis Antoniadis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballsjefen Vasilis Antoniadis ble født 4. februar 1960 i Hellas.

Madeleine Plamondon

Utforsk Madeleine Plamondon nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Madeleine Plamondon ble født 21. september 1931 i Storbritannia.

Michael Lawrie

Utforsk Michael Lawrie nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dataprogrammereren Michael Lawrie ble født 17. april 1968 i Storbritannia.

Yannis Zouganelis

Utforsk Yannis Zouganelis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte greske skuespilleren Yannis Zouganelis ble født 3. februar 1955 i Hellas.

Søn Jungang

Utforsk Sun Jungang nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sun Jungang ble født 5. august 1995 i Kina.

Antti Siltala

Utforsk Antti Siltala nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte finske volleyballspilleren Antti Siltala ble født 14. mars 1984 i Finland.

Luca Napoleone

Utforsk Luca Napoleone nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Luca Napoleone ble født 30. september 1993 i Belgia.

Gokulam Gopalan

Utforsk Gokulam Gopalan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmprodusenten Gokulam Gopalan ble født 23. juli 1944 i India.

Jeff Pickler

Utforsk Jeff Pickler nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballtreneren Jeff Pickler ble født 6. januar 1976 i USA.

William Rehnquist

Utforsk William Rehnquists nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte William Rehnquist ble født 1. oktober 1924 i USA. USAs sjefsjef utnevnt av president Ronald Reagan til høyesterett. Før han ble sjefsjef i 1986, hadde han tjent under Nixon-administrasjonen som assisterende høyesterettsdommer.

Sebastien Maze

Utforsk Sebastien Maze nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sjakkspilleren Sebastien Maze ble født 8. februar 1984 i Frankrike.

Tobias Truvillion

Utforsk Tobias Truvillions nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Tobias Truvillion ble født 1. oktober 1975 i USA.

Matthew Sheldon-Collins

Utforsk Matthew Sheldon-Collins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske baseballspilleren Matthew Sheldon-Collins ble født 13. april 1963 i Australia.

Bouchra Jarrar

Utforsk Bouchra Jarrar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Bouchra Jarrar ble født 14. november 1970 i Frankrike. Bouchra Jarrar (født 14. november 1970 i Cannes) er en fransk haute couture motedesigner.

John Yorkston

Utforsk John Yorkstons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte styreleder John Yorkston ble født 13. juli 1954 i Storbritannia.

Diego

Utforsk Diegos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte argentinske fotballspilleren Diego ble født 2. februar 1982 i Brasil.