Jo Frost

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 27. juni 1971
Fødselssted London, England
Land Storbritannia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 51 år, 4 måneder, 2 dager
Horoskop Kreft

Jo Frost Birthday Countdown

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Jo Frost nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Jo Frost er? Hvem dater Jo Frost nå og hvor mye penger har Jo Frost?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Jo Frost biografi

Jo Frost er en berømt Barnepike , som ble født den 27. juni 1971 i Storbritannia . Joanne Frost (født 27. juni 1970 eller 27. juni 1971) (kildene er forskjellige) er en engelsk TV-personlighet, barnepike og forfatter. Hun er mest kjent for reality-tv-programmet Supernanny UK, der hun var den sentrale figuren. Showet ble først sendt i Storbritannia i 2004, og hun har forgrenet seg til flere andre realityprogrammer i Storbritannia, USA og Nederland. Familie S.O.S. med Jo Frost tok opp spørsmål som avhengighet og misbruk. Family Matters er et talkshow. Hun har skrevet seks bøker om barnepass. I følge astrologer, Jo Frosts stjernetegn er Kreft .

Hun snakker om foreldre- og familiespørsmål. Frost er også en aktiv støttespiller for de som lever med anafylaksi og livstruende allergier, og er 2014-ambassadør for FARE (mat, allergi, forskning og utdanning) og en aktivist for barn med omsorgssvikt og fattigdom.Frost ble ansatt for Channel 4s TV-show Supernanny som ble lansert i Storbritannia i 2004. I hver episode besøkte hun en familie og implementerte konsekvente disiplinære, atferdsmessige og underholdningsteknikker for å forbedre urolige familiers liv. I sin bok Handbook of Psychological Assessment, Case Conceptualization, and Treatment, Children and Adolescents uttaler Michel Hersen og David Reitman: Med betydelig dyktighet implementerer Super Nanny Jo Frost standard, evidensbaserte beredskapshåndteringsprosedyrer, så vel som tunge bevis for å skape alternative positive aktivitetsstrukturer. Showet har hatt kritikere, og ikke alle barneverneksperter er enige i hennes tilnærming. Noen opplever at barnas rett til privatliv er krenket og at barn blir flaue når de blir satt på det slemme trinnet. Newcastle Universitys medie- og kulturvitenskapslektor Tracey Jensen mener formatet resulterer i at moren blir skammet før hun blir forvandlet.

hvor høy var curtis mayfield

Fra 18. april 2014 var hun vertskap for talkshowet Family Matters for ITV. Før showet gjennomgikk familier filmede intervjuer om arten av vanskelighetene deres, for å bli tatt opp under talkshowet. Showet var avhengig av Frosts intuisjon og erfaring for å løse vanskelige situasjoner, noen ganger håndtere foreldre mer direkte enn hun kan ha gjort i andre show. Over tid har Frost myknet opp bildet hennes, inkludert å stoppe den vanlige gesten hennes med å peke fingeren mot folk, og sluttet å bruke alvorlige dresser, som begge hadde vært ikoniske i løpet av hennes tid på Supernanny. Twofour Broadcast planla i juli 2014 et nytt show i Storbritannia med Frost som ville bidra til å gjenopprette harmoni og balanse i familielivet deres i løpet av et familietilfluktssted.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Jo Frost etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Jo Frosts etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Jo Frosts religion og politiske syn i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Showet, som ble sett av seks millioner mennesker det første året, ble en umiddelbar suksess. Shower ble laget i 48 land innen 2014 som ble skreddersydd etter Supernanny. Det britiske showet gikk seks sesonger. Den amerikanske versjonen ble sendt på ABC. I likhet med den britiske versjonen var også den amerikanske Supernanny en suksess og fikk Frost-invitasjoner til Late Show med David Letterman, The Oprah Winfrey Show og The Tonight Show med Jay Leno. I 2011 sluttet Frost i Supernanny, og Deborah Tillman, som drev en gruppe lekeskoler, ble ansatt som hennes erstatter for showet i USA.

Du frost ikke verdt

Jo Frost er en av de rikeste barnepike & oppført på mest populære barnepike. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Jo Frost nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Din Frosts nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Barnepike
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Frost jobbet som barnepike i over 30 år, fra 1989, da hun var 18 år gammel. Hun var ansatt i Storbritannia og USA, og Frosts kunder inkluderte kjendiser som John Lloyd, en TV-produsent.

Showet, som ble sett av seks millioner mennesker det første året, ble en umiddelbar suksess. Shower ble laget i 48 land innen 2014 som ble skreddersydd etter Supernanny. Det britiske showet gikk seks sesonger. Den amerikanske versjonen ble sendt på ABC. I likhet med den britiske versjonen var også den amerikanske Supernanny en suksess og fikk Frost-invitasjoner til Late Show med David Letterman, The Oprah Winfrey Show og The Tonight Show med Jay Leno. I 2011 sluttet Frost i Supernanny, og Deborah Tillman, som drev en gruppe lekeskoler, ble ansatt som hennes erstatter for showet i USA.

Frost er en talsmann for FN-stiftelsens [e-postbeskyttede] bevegelse, som har som mål å redusere barnesykdommer og dødsfall som kan forebygges med vaksine. I mars 2015 besøkte hun lovgivere på Capitol Hill for å vise sin støtte til bevegelsen. Frost driver en blogg for å fremme vaksinasjon av barn og er en av kjendisene som har vist sin støtte til #Givingtuesday, den internasjonale dagen for gi.

mike donehey nettoformue

Jo Frost Høyde

Jo Frosts høyde 5 fot 2 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Jo Frost Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 2 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Frost vokste opp med en bror i Sørvest-London. Faren hennes var en engelsk byggmester og moren, født i Gibraltar, var interiørarkitekt. Frost hadde en lykkelig, fysisk aktiv barndom. Fordi faren var interessert i historie, besøkte hun en rekke slott og museer som barn. I 1994 døde moren hennes av kreft. Frost, som regelmessig reiser på jobb, bodde sammen med faren sin når hun ikke tok opp opptak eller møtte andre karriereforpliktelser. Fra 2014 bor hun sammen med mannen sin, stedskoordinator Darrin Jackson, i Orange County, California.

Det ble kunngjort i januar 2015 at Frosts produksjonsselskap, Nanny Jo Productions, gikk sammen med Strix Television for å produsere Nanny on Tour. Med base i Nederland vil Frost reise over hele landet for å hjelpe familier. En amerikansk versjon debuterte på Up TV 28. januar 2016 for en 10-ukers serie.

Hvem dater Jo Frost?

Ifølge våre poster, Jo Frost er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Jo Frost's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Jo Frost. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Jo Frost!

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære barnepike . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Storbritannia . Jo Frost feirer bursdag 27. juni hvert år.

Interessante Artikler

Moses Moura Pinheiro

Utforsk Moises Moura Pinheiros nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Moises Moura Pinheiro ble født 25. juli 1979 i Brasil.

Event Rider

Event Rider

Cesar Andrade

Utforsk Cesar Andrades nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente inlineskateren Cesar Andrade ble født 25. april 1979 i Brasil.

Petr Fiala

Utforsk Petr Fialas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Chamber of Deputies Petr Fiala ble født 1. september 1964 i Tsjekkia.

Idaira

Utforsk Idairas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Idaira ble født 14. mars 1985 i Spania. Hun ble født 14. mars 1985 i San Cristóbal de La Laguna (Tenerife). Hun er det yngste barnet, etter tre brødre, David, Besay og Airam. Foreldrene deres er: Balvina og Rafael. I år 2003 prøvde hun seg på rollebesetningen av showet, 'OT', men ble ikke valgt. To år senere kom hun tilbake for å prøve igjen med broren Airam; han besto ikke den første runden, men det gjorde Idaira. Ikke bare besto hun den første runden, men den ene runden etter den andre til hun ankom finalen, hvor hun konkurrerte mot ytterligere 16 deltakere for å få en plass i akademiet. I den såkalte 'Show 0' valgte hun Christina Aguileras sang med tittelen Genie in a Bottle (spanskspråklig versjon bokstavelig talt 'Captured Genie' eller 'Genio Atrapado'). Idaira ankom semifinaleshowene, og var favoritten til å vinne konkurransen. Under et av de siste showene der de tre finalistene dukket opp, ble Idaira, som ble kåret til favoritten av publikum til å vinne showet, nominert igjen sammen med Víctor.

Matias Tellez

Utforsk Matias Tellez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske sangeren Matias Tellez ble født 8. februar 1989 i Norge.

Vandana Katariya

Utforsk Vandana Katariya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske hockeyspilleren Vandana Katariya ble født 15. april 1992 i India.

Marta Jandova

Utforsk Marta Jandova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Marta Jandova ble født 13. april 1974 i Tsjekkia. Tsjekkisk rocksanger best kjent som forsanger for bandet Die Happy. Bandet hennes er kjent for album som Promotion og Supersonic Speed.

Evheniya Tulchevska

Utforsk Evheniya Tulchevska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Evheniya Tulchevska ble født 1. januar 1990 i Storbritannia. På det tidspunktet hun ble Miss Ukraine 2009, var hun student ved National Mining University of Ukraine.

Claudia Soberon

Utforsk Claudia Soberon formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Claudia Soberon ble født 29. september 1977 i Mexico.

James H. Clark

Utforsk James H. Clarks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dataforskeren James H. Clark ble født 23. mars 1944 i USA.

Representant

Representant

Anita Ekberg

Utforsk Anita Ekbergs nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Anita Ekberg ble født 29. september 1931 i Sverige. Skuespillerinne som vant Miss Sweden-konkurransen i 1950 og ble udødeliggjort for sin ikoniske Trevifontenen-scene i den italienske klassikeren La Dolce Vita fra 1960. Hun spilte også fremtredende roller i filmene War and Peace, 4 for Texas og The French Sex Murders.

Alex Cord

Utforsk Alex Cords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alex Cord ble født 3. mai 1933 i USA. Mest kjent for rollen som Michael Coldsmith Briggs, også kjent som 'Archangel' i CBS-eventyrserien Airwolf.

Peter Eismann

Utforsk Peter Eismann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske politikeren Peter Eismann ble født 8. april 1957 i Tyskland.

Soul Singer

Soul Singer

Stephen Emmott

Utforsk Stephen Emmotts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Stephen Emmott ble født 3. juni 1960 i Storbritannia. Stephen Emmott (født 3. juni 1960) er en britisk vitenskapsmann, gründer og sjefforsker i Scientific. Emmott ble kåret til en av Londons mest innflytelsesrike forskere, og en av de mest innflytelsesrike personene i London av Evening Standard i 2012.

Greig Nori

Utforsk Greig Nori nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Greig Nori ble født 21. november 1964 i Canada.

Vadim Arkhipchuk

Utforsk Vadim Arkhipchuk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte idrettsutøveren Vadim Arkhipchuk ble født 6. juli 1937 i Ukraina.

Barry George

Utforsk Barry George nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Barry Barry George ble født 15. april 1960 i Storbritannia.

Joachim vinner

Utforsk Joachim Siegerists nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Joachim Siegerist ble født 29. januar 1947 i Tyskland.

Alain Rey

Utforsk Alain Reys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alain Rey ble født 30. august 1928 i Frankrike.

Samson Kutateladze

Utforsk Samson Kutateladze nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte georgiske forretningsmannen Samson Kutateladze ble født 4. mai 1964 i Georgia.

Todd Huth

Utforsk Todd Huths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gitaristen Todd Huth ble født 13. mars 1963 i USA.

Gianluigi Paragone

Utforsk Gianluigi Paragone formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av republikkens senat Gianluigi Paragone ble født 7. august 1971 i Italia.