Jani Allan

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 11. september 1952
Fødselssted Sør-Afrika
Land Sør-Afrika
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 69 år, 1 måneder, 20 dager
Horoskop Jomfru

Jani Allan Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Jani Allan nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Jani Allan er? Hvem dater Jani Allan nå og hvor mye penger har Jani Allan?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Peter Kulish, Gordon Schachat
Barn Ikke tilgjengelig

Jani Allan Biografi

Jani Allan er en berømt Journalist , som ble født den 11. september 1952 i Sør-Afrika . Berømt på 1980-tallet for sine Jani Allan's Week og Just Jani-spalter i den sørafrikanske avisen The Sunday Times, skrev Allan senere for Scope magazine og var vertskap for et populært CapeTalk-radioprogram. Ifølge astrologer, Jani Allans dyrekretsen er Jomfru .

Jani Allan (født 11. september 1952) er en sørafrikansk journalist, spaltist, skribent og kringkaster. Hun ble en av landets første mediekjendiser på 1980- og 1990-tallet.brian harman nettoformue

Hennes første ekteskap, med forretningsmannen Gordon Schachat, tok slutt på midten av 1980-tallet. To tiår senere ble hun kort gift med Dr. Peter Kulish.

I 1973 var hun student ved University of the Witwatersrand da hun møtte sin første ektemann, finansmagnaten og kunstsamleren, Gordon Schachat. De giftet seg på Mauritius i 1982 og delte et hjem sammen i Linksfield Ridge, et eksklusivt jødisk område i Johannesburgs nordlige forsteder. Deres to år lange ekteskap endte med skilsmisse i 1984. Allan tilskrev hennes spirende karriere som en faktor: Jeg var besatt av spalten min. Jeg var innstilt på å bli den beste journalisten i landet. De forble venner og Schachat støttet Allans vitnesbyrd i injuriesøksmålet fra 1992 hun reiste mot Channel 4 i London. Allan fortalte en domstol i London at åtte år etter samlivsbruddet deres, var Schachat hennes nærmeste venn og beskrev foreningen deres som de rette menneskene til feil tid.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Jani Allan etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Jani Allans etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Jani Allans religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I 1980 ble Allan ansatt av redaktør Tertius Myburgh for å skrive en spalte for Sunday Times, som da var landets største ukeavis. Senere i hoveddelen av avisen Sunday Times begynte hun også å publisere Radio Jani, hennes musikkanmeldelser. Hun hadde også en nattlig popnyhet i David Gresham-showet på Springbok Radio. I 1986 begynte hun å publisere Jani Allans uke i hovedavisen. Hun ville rapportere om glamorøse oppdrag som fester arrangert av Sør-Afrikas elite og fortsette å intervjue kjente personer.

Jani Allan nettoverdi

Jani Allan er en av de rikeste journalist & oppført på mest populære journalist. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Jani Allan nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

chris burkard nettoformue
Jani Allan nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Journalist
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Før hun startet sin karriere innen journalistikk, studerte hun ved University of the Witwatersrand.

I 1980 ble Allan ansatt av redaktør Tertius Myburgh for å skrive en spalte for Sunday Times, som da var landets største ukeavis. Senere i hoveddelen av avisen Sunday Times begynte hun også å publisere Radio Jani, hennes musikkanmeldelser. Hun hadde også en nattlig popnyhet i David Gresham-showet på Springbok Radio. I 1986 begynte hun å publisere Jani Allans uke i hovedavisen. Hun ville rapportere om glamorøse oppdrag som fester arrangert av Sør-Afrikas elite og fortsette å intervjue kjente personer.

I 1980 ble Allan spaltist for den sentrale avisen, Sunday Times, landets mest sirkulerende ukeavis. Hun var avisens best leste spaltist det neste tiåret, og publiserte spalter som Just Jani, Jani Allans Week og Face to Face. På høyden av hennes berømmelse bestilte avisen en Gallup-undersøkelse i 1987 for å finne den mest beundrede personen i Sør-Afrika, og hun kom først. I 2015 beskrev Marianne Thamm fra Daily Maverick Allan som å ha vært den mest innflytelsesrike forfatteren og spaltisten i landet.

priah ferguson nettoformue

Jani Allan Høyde

Jani Allans høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Jani Allan Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Hun ble gjenstand for mye medieoppmerksomhet etter at det ble påstått at hun hadde vært involvert i en affære med den hvite overherredømmelederen og den sørafrikanske politikeren Eugene Terre’Blanche. Hun benektet historiene og saksøkte for injurier, men ikke før en bombe ble detonert i leiligheten hennes.

På dag 2 ble Allans dagbok fra 1984 levert til Carmans juniorrådgiver og brukt mot Allan i kryssundersøkelse. Notatboken inneholdt detaljer om Allans seksuelle fantasier om en gift italiensk flyselskappilot ved navn Ricardo, og den sår tvil om hennes påståtte sølibat. Allan fortalte retten at forholdet hennes til Ricardo bare inkluderte en viss grad av seksuelt forspill. Dommeren sa at ethvert funn om at Allan hadde løyet om omfanget av dette forholdet ikke betydde at hun hadde en affære med Terre’Blanche, som hun beskrev som en veldig annerledes mann. Dagbokens forsvinning ble etterforsket av politiet, men det ble funnet at dagboken hadde blitt etterlatt i hjemmet til et engelsk ektepar som Allan hadde bodd hos i 1989. Allan avslørte at jeg var i en traumatisk tilstand og jeg skrev ned min verste frykt og trolig mine verste ønsker, fortsetter Det var en måte å håndtere mine seksuelle problemer på. […] Denne notatboken er dypt pinlig. Jeg skrev det da jeg var under psykiatrisk behandling. Senere ga hennes tidligere ektemann Gordon Schachat bevis som støtter påstander Allan hadde kommet med om hennes uinteresse i sex og siterte det som en årsak til sammenbruddet av ekteskapet deres. Schachat avviste også oppfatninger i media om bildet hennes: hennes sexy offentlige image er totalt i strid med hennes virkelige personlighet, og fortsetter å beskrive henne som sjenert. Han insisterte på at hun verken var høyreekstrem eller antisemittisk.

Hvem dater Jani Allan?

Ifølge våre poster, Jani Allan er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Jani Allan noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Jani Allan. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Jani Allan!

I lys av kontroversen var Allan gjenstand for en SABC-dokumentar fra 1988 produsert av Pieter Cilliers. Allan diskuterte livet hennes og tok for seg anklagene om forholdet i et intervju med Carte Blanche-medpresentant, Ruda Landman. Allans kolleger som filmkritikeren Barry Ronge ble også intervjuet for å diskutere deres erfaring med å jobbe med Allan.

hvor gammel er mista

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære journalist . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Sør-Afrika . Jani Allan feirer bursdag 11. september hvert år.

Shaw vitnet også om at fire måneder senere, i september 1988, ble hun full med Allan og fulgte henne til et møte med Terre’Blanche klokken 01.00. Hun påsto at hun så fra en vegg mens paret kysset, omfavnet og kælte i en halvtime bak i Allans bil. Terre’Blanche nektet for noen gang å ha møtt Shaw. Allan påsto at Shaw hadde skumle motiver for å vitne mot henne, og sa at hun har fortalt folk at hun var besatt av meg, og at det var den eneste måten hun kunne utdrive meg. Hun var åpenlyst bifil. Hun var også enig i utsagnet om at Shaw var en vanlig løgner, og fortsatte at jeg mislikte antallet menn hun trasket inn på soverommet hennes, og foreslo at hun burde ha en snurrekors på soveromsdøren hennes. Andrew Broulidakis, en barndomsvenn av Allan som også kjente Shaw, stilte spørsmålstegn ved sistnevntes karakter i et utkast til uttalelse levert til retten. Sebastian Faulks sa i The Guardian: Hva er det som gjør at George Carman er verdt 10 000 pund om dagen når saksøkerne vitner til at Andrew Broulidakis så lett var i stand til å ta ham feil. Et vitne hevdet også at Shaw nedsettende hadde omtalt Allan som en kald tispe, og det ville være et skrik å få henne spikret for gjengbankende nazister. Shaw møtte også påstander om at hun bevisst hadde blitt gravid for å fange en kjæreste.

Igjen intervjuet hun AWB-lederen for Sunday Times i november 1988, med et intervju publisert av søndagen etter Wit Wolf (Barend Strydom) massakren i Pretoria. Ordene hennes i januar-intervjuet ble formidlet da det ble spekulert i en affære, da de ble fotografert sammen ved Paardekraal-monumentet i Krugersdorp 27. desember 1988. Etter møtet skal Terre’Blanche ha kjørt BMW-en sin gjennom portene til Paardekraal-monumentet. Ulykken førte til at politi og media dukket opp, og Allan og Terre’Blanche ble fotografert sammen på trappen til monumentet Paardekraal. Den første søndagen i 1989 publiserte Sunday Times en forsideartikkel av Allan med overskriften The REAL story of me and ET and the SAP. I artikkelen benektet hun anklager om forhold og hevdet at hun og Terre’Blanche hadde avtalt å møte et medieteam ved monumentet, og at hun hadde fått i oppdrag å gjøre et innslag om Paardekraal som ble gjenopptatt for et London-basert nyhetsbyrå. Terre’Blanche hevdet at mitt forhold til henne er absolutt profesjonelt og relatert til hans samarbeid for bokprosjektet hennes.

I mellomtiden fulgte hun AWB til noen av deres stevner og rapporterte for avisen hennes etter ordre fra redaktøren hennes, Tertius Myburgh. To uker etter at intervjuet 31. januar 1988 ble publisert, deltok hun på et AWB-rally. Rallyet ble også besøkt av verdenspressen. Hun ble fulgt av TV-team. Allan formidlet senere betydningen av episoden: Jeg var en vanlig journalist som deltok på et arrangement med verdenspressen; hvorfor hadde de opptak av meg hvis jeg ikke hadde blitt satt opp? Kameraene var på meg hele tiden.

I desember 1987 ble hun bedt på en redaksjonskonferanse om å gå og ta te med den høyreorienterte militante Afrikaner Weerstandsbeweging-lederen Eugène Terre’Blanche. Hun innrømmet senere at jeg ikke hadde hørt om ham da hun ikke hadde vært en spesielt politisk person og at han var et merkelig tema for en avis hun beskrev som ekstrem sentrum. Den 31. januar 1988 publiserte Sunday Times Allans intervju med Terre’Blanche for Allans Face to Face-spalte. I intervjuet skrev Allan om hennes fascinasjon for Terre’Blanche: Akkurat nå må jeg minne meg selv på å puste … jeg er spiddet på de blå flammene i blåselampeøynene hans. Til tross for at hun hevdet at hun ble nyhetsrommets heltinne for sin ærlighet, fortalte hun senere til Sunday Times-journalisten Stuart Wavell at hun angret på at hun beskrev Terre’Blanche i disse termene, uten å innse den politiske æren som ville bli lest inn i dem. Hun pekte på mangelen på kunnskap hun hadde om Hitler-personlighetskulten. Det høres langt ut, men vi blir bare undervist i sørafrikansk historie på skolen. Selv om Wavell identifiserte at ordene ikke var signifikante sammenlignet med hennes andre materiale; en gjennomlesing av intervjuene hennes viser en forkjærlighet for et så ekstravagant språk. Allan fortalte senere til en journalist at fra det øyeblikket intervjuet ble publisert, var livet mitt over. Det har ødelagt karrieren min i Sør-Afrika.

Interessante Artikler

Julien Cardy

Utforsk Julien Cardy nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Julien Cardy ble født 29. september 1981 i Frankrike.

Heng sikkert

Utforsk Heng Sure nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Bhikkhu Heng Sure ble født 31. oktober 1949 i USA.

Jason Ryan

Utforsk Jason Ryans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente gæliske fotballspilleren Jason Ryan ble født 23. januar 1976 i USA.

Noel alva

Utforsk Noel Alva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Noel Alva ble født 21. januar 1986 i USA. Instagram-fotograf og influencer som er anerkjent for å legge ut utendørs-, reise- og motebilder på noel.alva-kontoen sin. Han har fått mer enn 230 000 følgere på plattformen.

Andrea tessiore

Utforsk Andrea Tessiore nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Andrea Tessiore ble født 1. oktober 1999 i Italia.

Jaecki Schwarz

Utforsk Jaecki Schwarz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sceneskuespilleren Jaecki Schwarz ble født 26. februar 1946 i Tyskland.

Tony Pidgley

Utforsk Tony Pidgleys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente polospilleren Tony Pidgley ble født 6. august 1947 i Storbritannia.

Donaldson Sackey

Utforsk Donaldson Sackey nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Donaldson Sackey ble født 30. september 1988 i Togo.

Charles V. Hamilton

Utforsk Charles V. Hamilton nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt statsviter Charles V. Hamilton ble født 19. oktober 1929 i USA.

Madeline Gins

Utforsk Madeline Gins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente artisten Madeline Gins ble født 7. november 1941 i USA.

Iqbal Mehmood

Utforsk Iqbal Mehmood nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Iqbal Mehmood ble født 21. november 1949 i India.

Kyle Fraser-Allen

Utforsk Kyle Fraser-Allen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte engelske fotballspilleren Kyle Fraser-Allen ble født 12. februar 1990 i Storbritannia.

Yoshinori Canada

Utforsk Yoshinori Kanadas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske animatøren Yoshinori Kanada ble født 5. februar 1952 i Japan.

Håkan Buskhe

Utforsk Hakan Buskhe nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte administrerende direktøren Hakan Buskhe ble født 8. november 1963 i Sverige.

Øglemannen

Utforsk The Lizardman nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Circus Performer The Lizardman ble født 12. juni 1972 i USA.

Estelle Evans

Utforsk Estelle Evans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Estelle Evans ble født 1. oktober 1906 på Bahamas.

Usman Umar Kibiya

Utforsk Usman Umar Kibiyas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Usman Umar Kibiya ble født 12. juni 1949 i Nigeria.

oliver bjørn

Utforsk Oliver Urso nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente danske fotballspilleren Oliver Urso ble født 29. april 1999 i Danmark.

Lars Ellmerich

Utforsk Lars Ellmerichs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tyske fotballspilleren Lars Ellmerich ble født 2. januar 1961 i Tyskland.

Li I-ching

Utforsk Li I-ching nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte konsertmesteren Li I-ching ble født 18. desember 1977 i Kina.

Danny McCray

Utforsk Danny McCray nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikansk fotballsikkerheten Danny McCray ble født 10. mars 1988 i USA.

Islandsk Økonom

Islandsk Økonom

Tom J. Bordonaro Jr.

Utforsk Tom J. Bordonaro Jr. nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte forsamlingslederen Tom J. Bordonaro Jr. ble født 22. mars 1959 i USA.

Count Ingolf of Rosenborg

Utforsk grev Ingolf av Rosenborg formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte aristokraten grev Ingolf av Rosenborg ble født 17. februar 1940 i Danmark.

Conor Allen

Utforsk Conor Allen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ishockey -forsvareren Conor Allen ble født 31. januar 1990 i USA.