James E. Rogan

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 21. august 1957
Fødselssted San Fransisco
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 64 år, 2 måneder, 10 dager
Horoskop

James E. Rogan bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

James E. Rogan formue, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er James E. Rogan? Hvem dater James E. Rogan nå og hvor mye penger har James E. Rogan?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Christine Rogan
Barn Ikke tilgjengelig

James E. Rogan Biografi

James E. Rogan er en berømt Tidligere representant , som ble født den 21. august 1957 i forente stater . Ifølge astrologer, James E. Rogan's dyrekretsen er Leo .

James Edward Rogan (født 21. august 1957) er en amerikansk dommer ved Superior Court i California, professor i advokat, forfatter og tidligere medlem av USAs representanthus fra California. Han fungerte tidligere også som USAs handelssekretær for intellektuell eiendom, direktør for USAs patent- og varemerkekontor, California State Assembly Majority Leader, en dommer ved California Municipal Court, en gjengmordadvokat med Los Angeles County District Attorney's kontor og sivil saksøker i privatrettslig praksis. I januar 2007 nominerte president George W. Bush Rogan til å være føderal dommer for USAs tingrett for Central District of California, men senatet klarte ikke å handle på nominasjonen før utløpet av Bushs embetsperiode.Rogan gjorde en kort periode (1983–1985) som siviladvokat i et av Los Angeles eldste advokatfirmaer (Lillick McHose & Charles). Han trakk seg fra firmaet sitt og meldte seg på som stedfortredende distriktsadvokat i Los Angeles County, hvor han senere ble rekruttert til Hardcore Gang Murder Unit. Han forfulgte noen av Los Angeles mest beryktede gategjenger. I en statsundersøkelse fra 1990 med aktorer, forsvarsadvokater og dommere, kalte California Lawyer Magazine Rogan som en av statens mest effektive påtalemyndigheter.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er James E. Rogan etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er James E. Rogans etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere James E. Rogans religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Senere samme år utnevnte guvernør George Deukmejian den 33 år gamle aktor til å være dommer i Glendale kommunale domstol. Rogan var Californias yngste sittende statsdommer på det tidspunktet han reiste seg til benken. Under sin tjeneste i kommunedomstolen (1990-1994) ledet Rogan tusenvis av sivile og straffesaker. I 1993 valgte hans kolleger ham som dommer i den lokale domstolen. Han begynte å undervise som adjunkt i jus i 1987; i løpet av de neste to tiårene underviste han på forskjellige lovskoler i Sør -California, og fortsetter å undervise til nå. Han har vært adjunkt i strafferett, straffeprosess, rettspraksis og rettssak. Han har forelest på mange andre rettsområder, inkludert bevis og intellektuell eiendom.

James E. Rogan Nettoformue

James E. Rogan er en av rikeste tidligere representant & oppført på den mest populære tidligere representanten. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, James E. Rogan nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

James E. Rogan Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Tidligere representant
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Senere samme år utnevnte guvernør George Deukmejian den 33 år gamle aktor til å være dommer i Glendale kommunale domstol. Rogan var Californias yngste sittende statsdommer på det tidspunktet han reiste seg til benken. Under sin tjeneste i kommunedomstolen (1990-1994) ledet Rogan tusenvis av sivile og straffesaker. I 1993 valgte hans kolleger ham som formann i den lokale domstolen. Han begynte å undervise som adjunkt i jus i 1987; i løpet av de neste to tiårene underviste han på forskjellige lovskoler i Sør -California, og fortsetter å undervise til dags dato. Han har vært adjunkt i strafferett, straffeprosess, rettspraksis og rettssak. Han har forelest på mange andre rettsområder, inkludert bevis og intellektuell eiendom.

I 1994 stilte Rogan til og vant et spesialvalg til California State Assembly etter at den tidligere sittende, tidligere GOP -minoritetslederen Pat Nolan trakk seg etter at han ble dømt (men senere benådet av president Trump). I førsteårsperioden valgte kollegene ham majoritetsleder. California Journal Magazine kåret ham til forsamlingens mest effektive lovgiver, og rangerte ham som nummer én i integritet og nummer én i effektivitet. Han tjenestegjorde i forsamlingens bevilgninger, budsjett, offentlig sikkerhet, naturressurser og utdanningskomiteer.

James E. Rogan Høyde

James E. Rogans høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
James E. Rogan Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig

I 1996 vant Rogan den første av to valgperioder til USAs representanthus. Valgt med bare 50,1%, ble Rogan et av bare to husmedlemmer som tjenestegjorde i både House Commerce Committee og House Judiciary Committee. I House Judiciary Committee var Rogan og hans kolleger ansvarlig for å gå gjennom alt foreslått lovverk som omhandler en rekke komplekse spørsmål, inkludert alle spørsmål om intellektuell eiendom (opphavsrett, patenter og varemerker); beskyttelse av handel og handel mot ulovlig begrensning av handel og monopol; rettsvesenet og alle rettssaker (sivile og straffbare); administrative prosedyrer; innvandringsspørsmål; konkursloven, og alle foreslåtte grunnlovsendringer.

Hvem dater James E. Rogan?

I henhold til våre poster, James E. Rogan er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke James E. Rogan’s noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for James E. Rogan. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for James E. Rogan!

Rogan forlot Bush -administrasjonen tidlig i 2004, og begynte i advokatfirmaet Venable LLP, hvor han jobbet som partner i deres kontorer i Sør -California og Washington, DC. Senere begynte han i Preston Gates & Ellis LLP, og jobbet fra deres kontorer i California og DC. I 2004 publiserte Harper Collins Rogans selvbiografiske memoarer, Rough Edges: My Unknown Road from Welfare to Washington, som Reader's Digest valgte som en av de beste sakprosa-bøkene for 2004-05.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære tidligere representant . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . James E. Rogan feirer bursdag 21. august hvert år.

Kort tid etter at Rogan forlot kongressen, valgte president George W. Bush ham til å være USAs handelssekretær for intellektuell eiendom og direktør for U.S.Patent and Trademark Office. Selv om det ble kontrollert av et demokratisk flertall, bekreftet det amerikanske senatet Rogan enstemmig, og han tiltrådte i desember 2001. I denne nye rollen drev Rogan et av de eldste byråene i den føderale regjeringen, og hadde tilsyn med 8000 ansatte og et budsjett på 1,5 milliarder dollar. Han fungerte som hovedrådgiver for presidenten i alle spørsmål om intellektuell eiendom og forfattet USPTOs 21st Century Strategic Plan, en omorganisering av det 214 år gamle byrået for å modernisere og integrere driften med de ledende verdens immaterialrettskontorene.

I juli 2006 utnevnte California -guvernør Arnold Schwarzenegger Rogan til å fungere som dommer ved Superior Court of California i Orange County; Rogan tiltrådte i oktober 2006, hvor han fremdeles tjener. Han vant valget til en full periode uten motstand i 2008, og igjen i 2014. De siste årene har han fungert som adjunkt i jus ved forskjellige lovskoler i Sør -California, hvor han har undervist i både straffeprosess og rettspraksis .

I januar 2007 nominerte president George W. Bush Rogan til et føderalt dommerskap for USAs tingrett for Central District of California. Nominasjonen hans mottok bred topartistøtte, inkludert enstemmig godkjenning av den demokratiske amerikanske senatoren Dianne Feinsteins dommerkomité for nominerte dommer, sammen med den høyeste vurderingen fra American Bar Association. Til tross for dette nektet den demokratisk kontrollerte amerikanske senatets rettsutvalg å gi Rogans nominasjon en høring fordi den amerikanske senatoren Barbara Boxer satte tak i nominasjonen, og siterte Rogans rolle i Clintons riksrett som årsaken. Nominasjonen hans døde på slutten av den 109. kongressen i januar 2009 fordi senatet ikke klarte å handle på den.

I 2011 ga WND Books ut sitt andre memoar, Catching Our Flag: Behind Scenes of a Presidential Impeachment. Under Clinton-riksrettssagaen på 1990-tallet, da media tvangsmatte Amerika og verden en jevn diett av Monica Lewinskys blå kjole, en vaklende presidentfinger og analyserende setninger som betydningen 'er', visste Rogan om skandalen noen gang førte til riksrettssaker, ville fremtidige regnskap lide av feil minner eller feil motiver. For å bekjempe trusselen om faktiske eller historiske feil, lagde Rogan fra sin første dag i komiteen store notater under hvert viktig møte om riksrett. Han gjorde dette for at det skulle være en komplett og nøyaktig historisk krønike - det beste beviset - på hva som egentlig skjedde bak kulissene i det utspilte dramaet.

Interessante Artikler

Andrew Samuels

Utforsk Andrew Samuels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte psykoterapeuten Andrew Samuels ble født 15. mai 1997 i USA.

Astrid Sampe

Utforsk Astrid Sampe nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente designeren Astrid Sampe ble født 27. mai 1909 i Sverige.

Tom Heward-Belle

Utforsk Tom Heward-Belle nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballmålvakten Tom Heward-Belle ble født 11. mars 1997 i Australia.

Pedro Franco

Utforsk Pedro Francos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente colombianske fotballspilleren Pedro Franco ble født 23. april 1991 i Colombia.

Peter Gifford

Utforsk Peter Gifford nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske musikeren Peter Gifford ble født 5. april 1955 i Australia.

Francisco Javier Arellano Felix

Utforsk Francisco Javier Arellano Felix nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte narkotikamisfereren Francisco Javier Arellano Felix ble født 11. desember 1969 i Mexico.

Ted King

Utforsk Ted King nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ted King ble født 1. oktober 1965 i USA.

Jason C. Gallion

Utforsk Jason C. Gallions nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bonden Jason C. Gallion ble født 10. februar 1977 i USA.

Sebastien Wuthrich

Utforsk Sebastien Wuthrich nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastien Wuthrich ble født 29. mai 1990 i Sveits.

Thorarinn G. Petursson

Utforsk Thorarinn G. Petursson nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente islandske økonomen Thorarinn G. Petursson ble født 2. juli 1966 på Island.

Josephine van Zaane

Utforsk Josephine van Zaane nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte danske badmintonspilleren Josephine van Zaane ble født 8. januar 1993 i Danmark.

Natalie Sago

Utforsk Natalie Sago nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte basketballdommeren Natalie Sago ble født 24. mai 1989 i USA.

Britisk Tv-Personlighet

Britisk Tv-Personlighet

Sebastian Montesinos plassholderbilde

Utforsk Sebastian Montesinos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Sebastian Montesinos ble født 12. mars 1986 i Chile.

Arnaldo cohen

Utforsk Arnaldo Cohens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt musikkpedagog Arnaldo Cohen ble født 22. april 1948 i Brasil.

Christian Tessier

Utforsk Christian Tessier nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske skuespilleren Christian Tessier ble født 1. januar 1978 i Canada.

Chris Van Zeyl

Utforsk Chris Van Zeyls formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske fotballspilleren Chris Van Zeyl ble født 4. september 1983 i Canada.

Tony Kelly

Utforsk Tony Kelly nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Tony Kelly ble født 15. desember 1993 i Irland. Tony Kelly (født 15. desember 1993) er en irsk hurler som spiller for Clare Senior Championship-klubben Ballyea og på inter-fylkesnivå med Clare senior hurling-team. Han stiller vanligvis opp som midtspiss.

Rajan Seth

Utforsk Rajan Seth nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricketdommeren Rajan Seth ble født 10. februar 1952 i India.

Patrick van Kalken

Utforsk Patrick van Kalken nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Judoka Patrick van Kalken ble født 29. september 1975 i Nederland.

Mellomdistanseløper

Mellomdistanseløper

Mounira Elmahdeya

Utforsk Mounira Elmahdeya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mounira Elmahdeya ble født 22. november 1885 i Egypt. Egyptisk sanger kjent som Sultana of the Song og en av Egypts mest fremtredende sangere i løpet av hennes tid.

Jadine Nollan

Utforsk Jadine Nollan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Jadine Nollan ble født 29. september 1958 i USA.

Israelsk-Matematiker

Israelsk-Matematiker

Ricardo Vantes

Utforsk Ricardo Vantes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente cubanske volleyballspilleren Ricardo Vantes ble født 21. april 1967 på Cuba.