Jameela Jamil

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 25. februar 1986
Fødselssted England
Land Storbritannia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 35 år, 8 måneder, 0 dager
Horoskop Fiskene

Jameela Jamil Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Jameela Jamil nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Jameela Jamil er? Hvem dater Jameela Jamil nå og hvor mye penger har Jameela Jamil?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Ikke tilgjengelig

Jameela Jamil Biografi

Jameela Jamil er en berømt TV-skuespiller , som ble født på 25. februar 1986 i Storbritannia . TV-programleder og modell som var vert for radioprogrammet BBC Radio One request show. Hun spilte senere hovedrollen i NBC-komedieserien The Good Place som Tahani. Ifølge astrologer, Jameela Jamil's stjernetegn er Fiskene .

marley marl nettoformue

Jameela Alia Burton-Jamil (født 25. februar 1986) er en britisk skuespillerinne, radioprogramleder, modell, forfatter og aktivist. Hun begynte sin karriere på T4, hvor hun var vert for en popkulturserie fra 2009 til 2012. Hun ble deretter radiovert for The Official Chart, og var medvert for The Official Chart Update sammen med Scott Mills på BBC Radio 1. den første kvinnelige solo-programlederen for BBC Radio 1-kartshowet.Hun er oppvokst i Hampstead, England. Moren hennes er engelsk og faren er indisk. Kjæresten hennes er sangeren James Blake .

Jamil dukket opp på E4-showet Music Zone mot slutten av 2008. Hun begynte å presentere T4 i 2009. I januar 2009 forlot Alexa Chung morgen-TV-programmet Freshly Squeezed; Jamil etterfulgte henne som medvert, sammen med Nick Grimshaw.

hvor høy er philip seymour hoffman

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Jameela Jamil etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Jameela Jamils ​​etnisitet Asiatisk/indisk . Vi vil oppdatere Jameela Jamils ​​religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Jamil dukket opp på C4 Orange Rockcorps 2009, og meldte seg frivillig for å hjelpe til med å lage en konsert for å finansiere lokale samfunnsprosjekter. Hun har støttet Cultural Learning Alliance, som fremmer tilgang til kultur for barn og unge, og Vinspired National Awards for personer i alderen 16–25 år som har bidratt til lokalsamfunnene deres gjennom frivillig arbeid. Jamil designet sin egen versjon av SpongeBob SquarePants som skal auksjoneres bort med alle inntektene til Childline. Jamil sa også at hun ville ha på seg et kyllingkostyme i samme antall dager som tilsvarer antallet tusenvis av pund hun samler inn for Comic Relief. Hun ble sponset omtrent 16 000 pund og hadde på seg kostymet i 16 dager på rad.

Jameela Jamil nettoverdi

Jameela Jamil er en av de rikeste TV-skuespillerinne & oppført på den mest populære TV-skuespillerinnen. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Jameela Jamil nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Jameela Jamil nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde TV-skuespiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hun vokste opp med medfødt hørselstap og labyrintitt. Hun slet også med en spiseforstyrrelse.

Jamil dukket opp på C4 Orange Rockcorps 2009, og meldte seg frivillig til å lage en konsert for å finansiere lokale samfunnsprosjekter. Hun har støttet Cultural Learning Alliance, som fremmer tilgang til kultur for barn og unge, og Vinspired National Awards for personer i alderen 16–25 år som har bidratt til lokalsamfunnene deres gjennom frivillig arbeid. Jamil designet sin egen versjon av SpongeBob SquarePants som skal auksjoneres bort med alle inntektene til Childline. Jamil sa også at hun ville ha på seg et kyllingkostyme i samme antall dager som tilsvarer antallet tusenvis av pund hun samler inn for Comic Relief. Hun ble sponset omtrent 16 000 pund og hadde på seg kostymet i 16 dager på rad.

Jamil presenterte The Closet, et online moterådgivningsshow på det sosiale nettverket Bebo. Laget og produsert av Twenty Twenty Television, utgjorde det en del av Bebo Originals kommisjonsprogram. Jamil ble fotografert for en Vogue-innslag på British Editorial Class i 2010 i januar samme år, av David Bailey.

Jameela Jamil Høyde

Jameela Jamils ​​høyde 5 fot 11 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Jameela Jamil Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 11 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Hun har modellert for Vogue og InStyle magazine. Hun ble grunnleggeren av I Weigh, en samfunnsbasert bevegelse som oppmuntrer kvinner til å se verdien sin utover kroppsstørrelsen.

Fra 2011 til 2014 skrev hun en spalte for Company, kvinnemagasinet. I januar 2012 erstattet Jamil June Sarpong som den nye programlederen for realityprogrammet Playing It Straight. I 2012 ble det kunngjort at Reggie Yates ville forlate BBC Radio 1 og Jamil ville erstatte ham. På slutten av 2012 ble Jamil radiovert for The Official Chart, og var medvert for The Official Chart Update sammen med Scott Mills på BBC Radio 1. Jamil ble radiohistorie, og ble den første eneste kvinnelige programlederen for BBC Radio 1 Chart forestilling. I juni 2012 samarbeidet Jamil med Very for å debutere sin første motekolleksjon.

Hvem dater Jameela Jamil?

I følge våre opptegnelser, Jameela Jamil er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Jameela Jamil's noen.

charles den franske nettoformuen
Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Jameela Jamil. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Jameela Jamil!

Sent i 2015 lanserte Jamil Why Not People?, et arrangements- og medlemsselskap dedikert til å arrangere live underholdningsarrangementer tilgjengelig for funksjonshemmede. I mars 2018 opprettet Jamil en Instagram-konto kalt I Weigh, inspirert av et bilde hun kom over på nettet av Kourtney, Kim og Khloé Kardashian med halvsøstrene deres Kendall og Kylie Jenner, med detaljer om hver kvinnes vekt. Jamil beskriver I Weigh som en bevegelse... for at vi skal føle oss verdifulle og se hvor fantastiske vi er, og se forbi kjøttet på beinene våre. Kontoen tar gjerne imot innsendinger av følgeres ikke-redigerte eller airbrushed selfies med hashtaggen #iweigh, med tekst som beskriver tingene de føler seg takknemlige for eller stolte av. Delvis på grunn av dette arbeidet ble Jamil oppført som en av BBCs 100 kvinner i løpet av 2018.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære TV-skuespillerinne . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i Storbritannia . Jameela Jamil feirer bursdag 25. februar hvert år.

tyrone wheatley jr-rivaler

Jamil har vært i et forhold med musikeren James Blake siden 2015. Hun er åpenlyst skeiv.

Jamil ble født i Hampstead, London, England, Storbritannia, til en muslimsk indisk far og en muslimsk pakistansk mor. Hun ble født med medfødt hørselstap og labyrintitt, som hun har hatt flere operasjoner for å rette opp. Hun uttalte i 2015 at hun hadde 70 % hørbarhet på venstre øre og 50 % på høyre øre. Jamil sier at hun var boklig og sjenert på skolen. I en alder av ni ble hun diagnostisert med hypermobilt Ehlers-Danlos syndrom, en genetisk lidelse som påvirker bindevevet i kroppen. Det kan forårsake et svært bredt spekter av symptomer, hvorav noen kan være livstruende. De vanligste symptomene inkluderer hypermobile ledd, leddsmerter, tøyelig hud, unormal arrdannelse, ekstrem tretthet, fordøyelsesproblemer og hjerteproblemer. Som tenåring led hun av anorexia nervosa og spiste ikke et fullt måltid mellom 14 og 17 år. Hun har uttalt at hun tror at spiseforstyrrelsen hennes utviklet seg på grunn av samfunnspress:

Showet hadde premiere i september 2016, med Jamil som et vanlig rollebesetningsmedlem i NBC fantasy-komedieserien The Good Place, hvor hun spilte Tahani Al-Jamil. Jamils ​​karakter ble kjent for sin tendens til navnfall.

Etter en brystkreftskremsel i 2016, flyttet Jamil til USA. Mens hun var der, ble hun rollebesatt som Tahani Al-Jamil i NBC fantasy komedieserien The Good Place. Hun har modellert for både britiske og amerikanske Vogue, Glamour, Cosmopolitan og Teen Vogue, og har skrevet for The Times, Cosmopolitan, The Huffington Post og Company.

Interessante Artikler

Nick Burrage

Utforsk Nick Burrage nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Nick Burrage ble født 29. september 1993 i USA. Broadway-skuespiller som spilte i Rodgers og Hammersteins Askepott som turnerte nasjonalt gjennom juni 2018.

Rosy Hodge

Utforsk Rosy Hodge nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Rosy Hodge ble født 27. april 1987 i Sør-Afrika. Sørafrikansk surfer som rir for Roxy surfeteamet. Hun har tiltrukket seg over 60 000 følgere til Instagramen sin og samlet mer enn 10 000 følgere på Twitter.

Janeta Kerdikoshvili

Utforsk Janeta Kerdikoshvili nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente modellen Janeta Kerdikoshvili ble født 29. november 1992 i Georgia.

Tau

Utforsk Strick nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske sangeren Strick ble født 10. januar 1986 i USA.

Matt Langel

Utforsk Matt Langel nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballagets trener Matt Langel ble født 21. november 1977 i USA.

Dominik Reimann

Utforsk Dominik Reimann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Dominik Reimann ble født 18. juni 1997 i Tyskland.

Larry Kellner

Utforsk Larry Kellner nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte formannen Larry Kellner ble født 19. januar 1959 i USA.

L. Z. Sova

Utforsk L. Z. Sova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente språkforskeren L. Z. Sova ble født 17. september 1937 i Ukraina.

Robertson Daniel

Utforsk Robertson Daniel nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt fotballforsvarsback Robertson Daniel ble født 1. oktober 1991 i USA.

Max TheMaxSociety

Utforsk Max TheMaxSociety nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Max TheMaxSociety ble født 28. november 2013 på Filippinene. Perserkatt som var en katt ble vist på den felles Instagram-kontoen The Max Society. Kontoen har 120 000 følgere.

Sean McGuire

Utforsk Sean McGuire nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente engelske skuespilleren Sean McGuire ble født 14. februar 1996 i USA.

Beslan Eshba

Utforsk Beslan Eshba nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte visestatsministeren Beslan Eshba ble født 23. desember 1967 i Georgia.

Susan Levitt

Utforsk Susan Levitt nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte astrologen Susan Levitt ble født 15. mars 1955 i.

Ann Hutchinson gjest

Utforsk Ann Hutchinson Guests nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente danseren Ann Hutchinson Guest ble født 3. november 1918 i USA.

Fransk Racerfører

Fransk Racerfører

Dumitru Stoica

Utforsk Dumitru Stoica nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Dumitru Stoica ble født 30. september 1981 i Romania.

Mike Manley

Utforsk Mike Manleys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte administrerende direktøren for Fiat Chrysler Automobiles Mike Manley ble født 19. oktober 1961 i USA.

Keith Rossiter

Utforsk Keith Rossiters nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente hurleren Keith Rossiter ble født 16. januar 1984 i Irland.

Mondesir Alladjim

Utforsk Mondesir Alladjim nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Mondesir Alladjim ble født 10. februar 1986 i Tsjad.

ShadyPenguinn

Utforsk ShadyPenguinn nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous ShadyPenguinn ble født 26. juni 1991 i USA. Han legger ut Pokémon og annet spillrelatert innhold på sin YouTube -kanal shadypenguinn. Hans mest settede video er en der han filmer hver siste smash fra Super Smash Bros 4.

Ron Fassler

Utforsk Ron Fassler nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske filmskuespilleren Ron Fassler ble født 4. mars 1957 i USA.

Gael Monthurel

Utforsk Gael Monthurel nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente håndballtreneren Gael Monthurel ble født 22. januar 1966 i Frankrike.

Lewis A. Massey

Utforsk Lewis A. Masseys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente lobbyisten Lewis A. Massey ble født 20. juli 1962 i USA.

Jimmy Murphy

Utforsk Jimmy Murphy nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Jimmy Murphy ble født 30. september 1962 i Storbritannia.

Rosa Maria Miro og Roig

Utforsk Rosa Maria Miro i Roig nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte matematikeren Rosa Maria Miro i Roig ble født 6. august 1960 i Spania.