Gunnar Graps

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 27. november 1951
Fødselssted Tartu
Land Estland
Religion Ikke tilgjengelig
Dødsdato 17. mai 2004, Tallinn, Estland
Horoskop

Gunnar Graps Birthday Countdown

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Gunnar Graps nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Gunnar Graps? Hvem dater Gunnar Graps nå og hvor mye penger har Gunnar Graps?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) Jan Graps

Gunnar Graps Biography

Gunnar Graps er en kjent Musiker , som ble født på 27. november 1951 i Estland . Ifølge astrologer, Gunnar Graps stjernetegn er Skytten .

Gunnar Graps-Grāfs (27. november 1951 – 17. mai 2004) var en populær estisk musiker og en av pionerene innen hardrock i Estland og Sovjetunionen. Han har solgt hundretusenvis av plater over hele verden og i 2004 ble Graps tildelt en livstidspris ved Estonian Music Awards. Han har blitt sammenlignet med Mick Jagger og Alice Cooper, som begge var hans egne personlige idoler, og kalles ofte Raudmees (Iron man).Gunnar Graps ble født av den latviske dirigenten, cellisten og musikkpedagogen Igors Graps og hans estiske kone Salme i Tallinn. Graps ble inspirert til å gå til musikk av sin far i en alder av seks da han begynte å lære cello. I 1964, som bare 13, ble han med i sitt første band Satelliidid som gitarist. Våren 1967 sluttet Graps seg til Mikronid, hvor han spilte trommer de neste seks årene. I 1970–1972 var han i hæren og i den perioden opptrådte han med Ivo Linna. Han tilbrakte enda et år bak trommene i Mikronid etter at han kom tilbake fra militærtjeneste. Våren 1968 spilte Jüri Lina inn rundt ti Mikronids sanger som også inkluderte Graps’ kreasjon for showet hans Pobifo Revüü.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er Gunnar Graps etnisitet, nasjonalitet, Ancestry & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Gunnar Graps etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Gunnar Graps sin religion og politiske syn i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Etter å ha forlatt gruppen Mikronid Graps opprettet Ornament i 1973, som var en av pionerene innen hardrock i Estland og Sovjetunionen (Estland var en del av USSR på den tiden). Ornaments musikk var påvirket av Led Zeppelin og psykedelisk rock. I 1976 satte Graps sammen et nytt antrekk kalt Magnetic Band som var jazz-rock orientert, med reggae og funk-soul påvirkninger.

silvano alves nettoformue

Gunnar Graps Verdi

Gunnar Graps er en av de rikeste musiker & oppført på mest populære musiker. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Gunnar Graps nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Gunnar Graps Verdi & Lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Musiker
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Etter å ha forlatt gruppen Mikronid Graps opprettet Ornament i 1973, som var en av pionerene innen hardrock i Estland og Sovjetunionen (Estland var en del av USSR på den tiden). Ornaments musikk var påvirket av Led Zeppelin og psykedelisk rock. I 1976 satte Graps sammen et nytt antrekk kalt Magnetic Band som var jazz-rock orientert, med reggae og funk-soul påvirkninger.

I 1977 ble Graps uteksaminert fra Tallinn musikkskole, fra perkusjonsinstrumentavdelingen. Like etter det reformerte han gruppen sin og de begynte å lene seg mot hard rock. Snart ble Magnetic Band et av de mest populære tunge musikkbandene i Sovjetunionen. De vant førstepremie på den første offisielle rockefestivalen i Sovjetunionen som fant sted i Tbilisi takket være deres hit Lady Blues og ble stjernene på Yerevan-81 internasjonale pop-rock-festival. Kledd i røde brannbilbukser og hvit skjorte dekorert med et sprutende 7-up-emblem sang Graps: Siden vi ikke har noe annet sted å elske/vi gjør det ute i det fri/Og noen ganger vasker regnet bort sminken/fra henne ansikt – og mitt, skrev magasinet Time i 1981.

Gunnar Graps Height

Gunnar Graps sin høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Gunnar Graps Høyde & Kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig

Hans popularitet toppet seg på 1980-tallet. Magnetic Band turnerte konstant i Sovjetunionen. I 1982 dedikerte Washington Post en hel side til Gunnar Graps and the Magnetic Band. Det var ingen overraskelse at Magnetic Band i 1983 ble forbudt av sovjetiske myndigheter, noe som førte til opprettelsen av GGG (Gunnar Graps Group). Endringen markerte også et skifte mot rett frem hardrock og heavy metal, sjangere som Magnetic Band allerede flørtet med (Merk: alle musikalske gruppene i Sovjetunionen måtte evalueres før de fikk lov til å opptre eller eksistere i det hele tatt).

Hvem dater Gunnar Graps?

I følge våre opptegnelser, Gunnar Graps er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Gunnar Graps noen noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Gunnar Graps. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Gunnar Graps!

I 1989 flyttet Gunnar Graps til USA i håp om å nå nye høyder med sin musikalske karriere, men dessverre klarte han ikke å nå de tidligere høye høydene og ble tvunget til å jobbe som reparatør – for å få endene til å møtes.

melissa d'arabian nettoformue

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære musiker . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i Estland . Gunnar Graps feirer bursdag 27. november hvert år.

Nye vinder begynte å blåse i Sovjetunionen da Mikhail Gorbatsjov tok setet som generalsekretær for Sovjetunionens kommunistparti og GGG opplevde mindre motstand fra myndighetene. I 1988 ga de ut sin eneste LP med tittelen Põlemine (Burning). Vinylen ble utgitt av Melodiya, et sovjetisk plateselskap – det eneste i hele USSR. Distribusjonen av rekorden var svært høy. På den tiden besto GGG av Gunnar Graps (trommer, perkusjon, vokal, keyboard), Juri Stihhanov (leadgitar), Andres Aak (nå kjent som Angela Aak, rytmegitar), Jüri Roosa (bassgitar) og Tiit Altosaar (trommer). på noen sanger, ettersom Graps hadde en tendens til å utføre mest tromming (sammen med sang) selv). De opptrådte i Estland og resten av Sovjetunionen og var veldig populære helt til de bleknet på slutten av tiåret. Deres mest populære sanger var Põlemine (Burning), Valgus (Light), balladen Mosaiik (Mosaic), Raudmees (Iron Man) – en sang som ga Graps kallenavnet hans.

Etter at Estland gjenvunnet sin uavhengighet i 1991, vendte Graps tilbake til hjemlandet. Sommeren 1993 ble han tatt, mens han jobbet som DJ på nattklubben på fergebåten Estonia, mens han forsøkte å krysse svenskegrensen med anabole steroider og satt i fengsel i to måneder i Sverige. Han klaget ikke over fengslingen; faktisk berømmet han fengselet for å være bedre enn restauranter i Estland. Etter løslatelsen kom Graps tilbake til Estland. Økonomiske problemer oppsto igjen, og han ble tvunget til å jobbe på lokale radiostasjoner og nattklubber som DJ og spille musikk han hatet. I 1995 ga Graps ut Tühjad pihud (Empty Hands) og reformerte GGG neste år, og opptrådte omtrent en gang i måneden. Graps ble mer og mer deprimert.

Fra det 21. århundre hadde Graps fortsatt økonomiske problemer og opptrådte i en serie reklamefilmer fra Hansapank pensjonsfond. Reklamene inkluderte et ordspill av Tühjad pihud (Empty Hands) plate. I 2002 ble en 3 CD-samling av Gunnar Graps’ musikk, fra alle hans periode med tidligere band, gitt ut som en del av Eesti kullafond (Estionian Gold Fund)-serien. I 2003 opptrådte Gunnar Graps på en av sine siste store konserter før døden. En inkarnasjon av Magnetic Band spilte foran ca. 600 mennesker på Green Christmas Festival i Rakvere, Estland.

Til tross for helseproblemene hans, ønsket ikke Graps å gi opp musikken, og i 2003 ga han ut Rajalt maas (Off the Track), som hadde en sterk bluespåvirkning. I et av de siste intervjuene hans lovet Graps å reise på turné i Russland, fordi han var skuffet over den lokale musikkscenen. Tre måneder før sin død gledet han seg fortsatt til å fortsette karrieren, og i et intervju for Sakala, en estisk avis, lovet han å gi ut et nytt album innen utgangen av 2004 og en ny plate i 2005. Den 17. mai 2004, kl. 52 år gammel døde Gunnar Graps av et hjerteinfarkt hjemme hos ham i Mooni-gaten i Tallinn.

Interessante Artikler

Cody Nance

Utforsk Cody Nances nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Cody Nance ble født 23. desember 1987 i USA. Profesjonell oksrytter fra Texas rangert på femteplass i verden i 2018. Han har vært konkurransedyktig siden 2007 og har opprettholdt jevn suksess til tross for flere alvorlige skader.

Dwayne Morton

Utforsk Dwayne Mortons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle basketballspilleren Dwayne Morton ble født 10. august 1971 i USA.

Livan lopez

Utforsk Livan Lopez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amatørbryteren Livan Lopez ble født 24. januar 1982 på Cuba.

Kent Desormeaux

Utforsk Kent Desormeaux nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jockey Kent Desormeaux ble født 27. februar 1970 i USA.

Britisk Poet

Britisk Poet

Richard Prosser

Utforsk Richard Prossers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte New Zealand -politikeren Richard Prosser ble født 15. januar 1967 i Storbritannia.

Lizette Parker

Utforsk Lizette Parkers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt tidligere ordfører i Teaneck, New Jersey Lizette Parker ble født 31. august 1971 i USA.

Katherine Raymont

Utforsk Katherine Raymont nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricket -spilleren Katherine Raymont ble født 31. oktober 1959 i Australia.

JoAnne Stubbe

Utforsk JoAnne Stubbe nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kjemikeren JoAnne Stubbe ble født 11. juni 1946 i USA.

Angelina Turenko

Utforsk Angelina Turenko nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt kunstløpstrener Angelina Turenko ble født 16. desember 1988 i Russland.

Rahilya Geybullayeva

Utforsk Rahilya Geybullayeva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte litteraturkritikeren Rahilya Geybullayeva ble født 30. januar 1961 i Aserbajdsjan.

Klaus Thomsen

Utforsk Klaus Thomsen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte danske fotballspilleren Klaus Thomsen ble født 26. april 1986 i Danmark.

James Hamilton-Paterson

Utforsk James Hamilton-Patersons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte poeten James Hamilton-Paterson ble født 6. november 1941 i Storbritannia.

Frantisek Stanek

Utforsk Frantisek Stanek nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente styrmannen Frantisek Stanek ble født 24. april 1944 i Tsjekkia.

Peter Burrows

Utforsk Peter Burrows nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte anglikanske presten Peter Burrows ble født 27. mai 1955 i Storbritannia.

Lidenskap Yara

Utforsk Passion Yaras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Owarai Tarento Passion Yara ble født 23. juli 1976 i Japan.

Phan Thi Bich Hang

Utforsk Phan Thi Bich Hang nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Phan Thi Bich Hang ble født 15. februar 1972 i Vietnam. Phan Thi Bich Hang ble født 15. februar 1972 i Ninh Binh-provinsen, Vietnam. Bich Hang er utdannet ved University of National Economics og senere tok hun en grad i Business Administration (MBA). Siden 1999 har Bich Hang jobbet som foreleser ved Hanoi University of Business and Technology. Phan Thi Bich Hang er en av de profesjonelle ansatte ved psykologisk avdeling, Research Center for Human Potential, Union of Science and Technology of Vietnam. Tidlig i 2005 begynte hun å drive en virksomhet som spesialiserte seg på interiørdesign. Så lanserte hun og hennes likesinnede venner en vegetarisk restaurantkjede i Hanoi for å skape jobber for noen studenter. Alt overskuddet som samles inn fra virksomheten blir overført til hennes egen veldedige organisasjon ved navn Tam Vang (Golden Mind). I tillegg til andre aktiviteter, hjelper dette veldedige fondet hovedsakelig ofre for Agent Orange og støtter økonomisk hjerteoperasjoner for nyfødte babyer.

Leif Eric Smith

Utforsk Leif Erik Smiths formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Leif Erik Smith ble født 8. april 1992 i USA. Fotograf og videograf som ble kjent for sitt landskap og naturfotografering. Han har jobbet som hovedfotograf for Vizzi Media Solutions eiendomsselskap.

Juan Masaurus

Utforsk Juan Masaurus nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Juan Masaurus ble født 11. november 1994 i Spania. YouTube-vlogger som er kjent for sin Juanmasaurus-kanal. Han har fått særlig kjent for sine hyppige, spanskspråklige oppføringer om fullføringer av utfordringer, komiske skisser og personlige attester.

Kimberly Birrell

Utforsk Kimberly Birrells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente australske tennisspilleren Kimberly Birrell ble født 29. april 1998 i Tyskland.

Brian Hogan

Utforsk Brian Hogan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte medaljisten Brian Hogan ble født 14. august 1981 i Irland.

Divyansh Arun

Utforsk Divyansh Arun nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Divyansh Arun ble født 4. oktober 1999 i India. Teknikentusiast som driver YouTube -kanalen Tech Paradise, som er dedikert til å avsløre tips og hacks for smarttelefoner. Hans opplæringsprogrammer og strategier for å vokse ens sosiale følge har vunnet ham til nå 460 000 abonnenter.

Barbara Adams

Utforsk Barbara Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente egyptologen Barbara Adams ble født 17. november 1951 i USA.

Mai Ezzidine

Utforsk Mai Ezzidine nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mai Ezzidine ble født 19. januar 1980 i De forente arabiske emirater. Skuespillerinne hvis Salma breakout -rolle i romantikken Omar & Salma (2007) gjorde henne til en av Egypts mest gjenkjennelige skuespillerinner. Hun har siden spilt i filmens oppfølgere, så vel som filmer som Habibi Na'eman (2008) og Game Over (2012).

Sebastian kober

Utforsk Sebastian Kober nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bokseren Sebastian Kober ble født 28. mai 1979 i Tyskland.