George Weah

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 1. oktober 1966
Fødselssted Monrovia
Land Liberia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 55 år, 0 måneder, 27 dager
Horoskop Vekten

George Weah-bursdagsnedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

George Weahs nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel George Weah er? Hvem dater George Weah nå og hvor mye penger har George Weah?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Clar Weah
Barn(er) Timothy Weah, George Weah Jr., Tita Weah

George Weah biografi

George Weah er en berømt Fotballspiller , som ble født på 1. oktober 1966 i Liberia . Liberiansk spiss og politiker som ble kåret til FIFAs verdensspiller i 1995; scoret 193 mål i sin klubbkarriere på 411 kamper og konkurrerte for det liberiske landslaget fra 1987 til 2007. I 2014 ble han valgt inn i det liberiske senatet. Ifølge astrologer, George Weahs stjernetegn er Vekten .

George Manneh Oppong Weah (/ˈ w iː ə / ; født 1. oktober 1966) er en liberisk politiker og tidligere profesjonell fotballspiller som for tiden fungerer som Liberias 25. president, i embetet siden 2018. Før valget til presidentskapet fungerte Weah som Senator fra Montserrado County. I løpet av fotballkarrieren spilte han som spiss. Hans produktive 18-årige profesjonelle spillerkarriere ble avsluttet i 2003. Han er den første tidligere profesjonelle fotballspilleren som ble statsoverhode.Han har tre barn med kona Clar, hvorav den ene er den profesjonelle fotballspilleren Timothy Weah.

Siden debuten for Liberia-landslaget i 1987, spilte Weah 53 kamper over 20 år og scoret 13 mål. Som en av de mindre nasjonene i verdensfotballen og mangeårige underdogs, gjorde Weah mye for å støtte den nasjonale troppen: bortsett fra å være lagets stjernespiller, trente han også troppen og finansierte til og med sin nasjonale side i stor grad. Til tross for sin innsats, lyktes han ikke med å hjelpe Liberia med å kvalifisere seg til et enkelt FIFA verdensmesterskap, og kom bare et poeng under i kvalifiseringen til 2002-turneringen. Imidlertid hjalp han Liberia med å kvalifisere seg til African Cup of Nations ved to anledninger: Weah representerte landet sitt i 1996- og 2002-utgavene av turneringen, selv om Liberia ikke klarte å komme seg ut av gruppen deres begge gangene, og led elimineringer i første runde. .

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker ønsker å vite hva som er George Weah etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er George Weahs etnisitet Svart . Vi vil oppdatere George Weahs religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Etter å ha spilt i den liberiske hjemlige ligaen i begynnelsen av sin vellykkede karriere og vunnet flere nasjonale utmerkelser (inkludert Liberian Premier League og Liberian Cup), ble Weahs evner oppdaget av Kameruns landslagstrener, Claude Le Roy, som videreformidlet nyhetene til Arsène Wenger. Weah flyttet til Europa i 1988, for bare 12 000 pund fra den kamerunske klubben Tonnerre Yaoundé, da han ble signert av Wenger – manageren for Monaco på den tiden – som selv fløy til Afrika før signeringen, og som Weah krediterer som en viktig innflytelse på karrieren hans. I løpet av sin tid med Monaco vant Weah Årets afrikanske fotballspiller for første gang i 1989; dette var hans første store pris, og han tok den med hjem for hele landet å feire. Weah vant også Coupe de France i 1991, og han hjalp Monaco med å nå finalen i European Cup Winners’ Cup i 1992, og scoret fire mål på ni cupopptredener.

George Weahs nettoverdi

George Weah er en av de rikeste fotballspiller & oppført på den mest populære fotballspilleren. I følge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, George Weah nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

delaney johnjay og rik
George Weahs nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Fotballspiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Manager Arsene Wenger signerte ham tidlig i karrieren og påvirket livet hans sterkt.

Etter å ha spilt i den liberiske hjemlige ligaen i begynnelsen av sin vellykkede karriere og vunnet flere nasjonale utmerkelser (inkludert Liberian Premier League og Liberian Cup), ble Weahs evner oppdaget av Kameruns landslagstrener, Claude Le Roy, som videreformidlet nyhetene til Arsène Wenger. Weah flyttet til Europa i 1988, for bare 12 000 pund fra den kamerunske klubben Tonnerre Yaoundé, da han ble signert av Wenger – manageren for Monaco på den tiden – som selv fløy til Afrika før signeringen, og som Weah krediterer som en viktig innflytelse på karrieren hans. I løpet av sin tid med Monaco vant Weah Årets afrikanske fotballspiller for første gang i 1989; dette var hans første store pris, og han tok den med hjem for hele landet å feire. Weah vant også Coupe de France i 1991, og han hjalp Monaco med å nå finalen i European Cup Winners’ Cup i 1992, og scoret fire mål på ni cupopptredener.

Etter å ha startet sin karriere i hjemlandet Liberia, brukte Weah 14 år på å spille for klubber i Frankrike, Italia og England. Arsène Wenger brakte ham først til Europa, og signerte ham for Monaco i 1988. Weah flyttet til Paris Saint-Germain i 1992 hvor han vant Ligue 1 i 1994 og ble toppscorer i UEFA Champions League 1994–95. Han signerte for AC Milan i 1995 hvor han tilbrakte fire vellykkede sesonger, og vant Serie A to ganger. Hans mest bemerkelsesverdige mål i Italia fikk ham til å løpe langs banen mot Verona. Han flyttet til Premier League mot slutten av karrieren og hadde perioder i Chelsea og Manchester City, vant FA-cupen i førstnevnte, før han returnerte til Frankrike for å spille for Marseille i 2001, og deretter avsluttet karrieren med Al-Jazira i 2003. FourFourTwo kåret Weah til en av de beste spillerne som aldri har vunnet UEFA Champions League.

George Weah Høyde

George Weahs høyde 6 fot 0 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
George Weah Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 6 fot 0 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
I 2005 stilte han for presidentskapet i Liberia, men tapte.

Kåret til årets afrikanske fotballspiller tre ganger og den første afrikaneren som vant Ballon d'Or og ble kåret til FIFAs verdensspiller, førte Weahs fremtredende rolle på 1990-tallet til at han fikk kallenavnet King George. Ansett som en av de største afrikanske fotballspillerne gjennom tidene, ble Weah kåret til århundrets afrikanske spiller i 1996, og er vanligvis rangert blant de tre største afrikanske spissene noensinne, sammen med Didier Drogba og Samuel Eto'o. I 2013 kåret Italia og Milan-legenden Franco Baresi Weah til den beste XI han noen gang har spilt med. FourFourTwo-magasinet kåret Weah til en av de beste spillerne som aldri har vunnet UEFA Champions League. Scott Murray fra The Guardian, Kevin Baxter fra Los Angeles Times og FIFA anser ham for å være en av de beste spillerne som aldri har vært med i verdensmesterskapet.

Hvem dater George Weah?

I følge våre opptegnelser, George Weah er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke George Weahs noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for George Weah. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for George Weah!

Weah var president for Junior Professionals, et tidligere fotballag han grunnla i Monrovia i 1994. Som en måte å oppmuntre unge mennesker til å fortsette på skolen, var klubbens eneste krav for medlemskap skolegang. Mange av ungdommene, rekruttert fra hele Liberia, fortsatte å spille for det liberiske landslaget. Weah var også aktivt involvert i ungdomsprogrammer i en liberiansk enklave på Staten Island, New York, da han bodde der en tid.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære fotballspiller . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i Liberia . George Weah feirer bursdag 1. oktober hvert år.

Under sin førstegangsperiode på 1990-tallet ble Weah sett på som en av de beste spissene i verden. Han ble hyllet for sin hurtighet, arbeidshastighet, utholdenhet og angrepsinstinkter, så vel som sine fysiske og atletiske egenskaper, som han kombinerte med sin etterbehandling, tekniske evne og kreativitet. En rask, kraftig, fysisk sterk spiller, med et øye for mål, er mange observatører enige om at han med hell fylte tomrommet i Milano-angrepet av klubblegenden Marco van Basten. I tillegg til tempoet, akselerasjonen, driblingsevnen og målscoringsevnen, var Weah som en multifunksjonell spiss også en lagspiller som var i stand til å skape sjanser og assistere mål for lagkameratene.

Weah spilte deretter for Paris Saint-Germain (1992–95), som han vant Coupe de France med i 1993 og 1995, den franske ligaen i 1994 og Coupe de la Ligue i 1995 i en svært produktiv og vellykket periode; han ble også toppscorer i UEFA Champions League 1994–95, med syv mål, etter å ha nådd semifinalen med klubben, hvorav ett var et dyktig individuelt vidundermål mot Bayern München i gruppespillet, 23. november 1994. I løpet av sin tid i klubben klarte han også å nå semifinalene i UEFA-cupen 1992–93, og semifinalene i Europacupvinnercupen 1993–94; totalt scoret han 16 mål på 25 europeiske kamper. I 1994 vant han prisen for årets afrikanske fotballspiller for andre gang i karrieren.

På grunn av opptredenene hans med både Paris Saint-Germain og Milan, mottok Weah i 1995 flere individuelle priser: han vant Ballon d'Or, Onze d'Or, og ble kåret til FIFA World Player of the Year, og ble første og foreløpig eneste innfødte afrikanske spiller som vant disse prisene; Weah dedikerte sin FIFA World Player of the Year-seier til sin tidligere manager, Arsène Wenger, og uttalte at det var takket være ham at han klarte å utvikle seg til en verdensklassespiller. Det året vant Weah også prisen for årets afrikanske spiller for tredje gang i karrieren, og ble kåret til Onze de Onze av det franske fotballmagasinet Onze Mondial. I 1996 endte Weah på andreplass i FIFA World Player of the Year-rangeringen; han var også mottaker av FIFA Fair Play Award, og ble kåret til århundrets afrikanske spiller av sportsjournalister fra hele verden.

Weah kom til A.C. Milan i 1995, som han umiddelbart vant den italienske ligaen med i 1996 under Fabio Capello, og spilte sammen med Roberto Baggio og Dejan Savićević i Milans angrep, samt Marco Simone, noen ganger, og avsluttet sesongen som Milans toppscorer; han vant Serie A-tittelen nok en gang i 1999. I løpet av sin tid med klubben nådde han også Coppa Italia-finalen i 1998, og endte som andreplass i Supercoppa Italiana ved to anledninger, i 1996 og 1999. Til tross for deres europeiske dominans på begynnelsen av 1990-tallet var Milan mindre vellykket i Europa i løpet av denne tiden, men deres beste resultat var en kvartfinale i UEFA-cupen 1995–96.

Interessante Artikler

Chen Xiaojia

Utforsk Chen Xiaojia nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kinesiske badmintonspilleren Chen Xiaojia ble født 2. april 1988 i Kina.

Uruguay Graffigna

Utforsk Uruguay Graffigna nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Uruguay Graffigna ble født 14. januar 1948 i Uruguay.

Alexander Evdokimov

Utforsk Alexander Evdokimov nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte stormesteren Alexander Evdokimov ble født 28. oktober 1985 i Russland.

Hestesport

Hestesport

Ricardo Cleofas

Utforsk Ricardo Cleofas nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente filippinske basketballspilleren Ricardo Cleofas ble født 9. februar 1951 på Filippinene.

Filippinsk Volleyballspiller

Filippinsk Volleyballspiller

Florence Devouard

Utforsk Florence Devouards nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente landbruksingeniøren Florence Devouard ble født 10. september 1968 i Frankrike.

Scoey Mitchell

Utforsk Scoey Mitchells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Scoey Mitchell ble født 12. mars 1930 i USA.

Lyn Davies

Utforsk Lyn Davies nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Lyn Davies ble født 29. september 1947 i Storbritannia.

Arun Krushnaji Kamble

Utforsk Arun Krushnaji Kambles nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske forfatteren Arun Krushnaji Kamble ble født 14. mars 1953 i India.

Mohan Parmar

Utforsk Mohan Parmars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente litteraturkritikeren Mohan Parmar ble født 15. mars 1948 i India.

Koffi Amponsah

Utforsk Koffi Amponsahs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente ghanesiske fotballspilleren Koffi Amponsah ble født 23. april 1978 i Ghana.

Nå Kalajdzic

Utforsk Sasa Kalajdzic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sasa Kalajdzic ble født 7. juli 1997 i Østerrike.

Syamsul Chaeruddin

Utforsk Syamsul Chaeruddins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente indonesiske fotballspilleren Syamsul Chaeruddin ble født 9. februar 1983 i Indonesia.

New Zealand Skuespiller

New Zealand Skuespiller

Anil Kumar

Utforsk Anil Kumars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte konsulenten Anil Kumar ble født 20. juni 1975 i India.

Mohamed Abdulrahman

Utforsk Mohamed Abdulrahmans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente Emirati-fotballspilleren Mohamed Abdulrahman ble født 4. februar 1989 i Saudi-Arabia.

Rudi Valencic

Utforsk Rudi Valencic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsyklisten Rudi Valencic ble født 26. juli 1941 i Slovenia.

Jack Abel

Utforsk Jack Abels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jack Abel ble født 15. juli 1927 i USA. Amerikansk tegneseriekunstner som var en inker for DC Comics og Marvel Comics inkludert Superman-titlene på slutten av 1960-tallet og begynnelsen av 1970-tallet.

Daniel Hollie

Utforsk Daniel Hollie nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle bryteren Daniel Hollie ble født 3. oktober 1977 i USA.

Christopher Liebig

Utforsk Christopher Liebigs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tyske rugbyunionsspilleren Christopher Liebig ble født 18. januar 1987 i Tyskland.

Stanley Havili

Utforsk Stanley Havili nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt fotballbackback Stanley Havili ble født 14. november 1987 i USA.

Medlem Av Jatiya Sangsad

Medlem Av Jatiya Sangsad

K. Bhaskaran

Utforsk K. Bhaskaran nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske flautisten K. Bhaskaran ble født 30. april 1961 i India.

Michael Woud

Utforsk Michael Wouds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Michael Woud ble født 16. januar 1999 i New Zealand. Michael Woud (født 16. januar 1999) er en profesjonell fotballspiller fra New Zealand som spiller som målvakt for Willem II og New Zealands fotballag.