Evo Morales

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 26. oktober 1959
Fødselssted Orinoca
Land Bolivia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 62 år, 0 måneder, 4 dager
Horoskop Skorpionen

Evo Morales bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Evo Morales nettoverdi, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Evo Morales? Hvem dater Evo Morales nå og hvor mye penger har Evo Morales?

karla devito nettoformue
KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Evaliz Morales Alvarado, Álvaro Morales Paredes

Evo Morales biografi

Evo Morales er en berømt Politiker , som ble født den 26. oktober 1959 i Bolivia . Boliviansk aktivist og sosialistisk leder som fungerte som president i Bolivia fra 2006 til 2019. Han innførte spesielt en ny grunnlov før han ble gjenvalgt i 2009 da han så på sin skredseier som et mandat fra sitt land for endring. Ifølge astrologer, Evo Morales dyrekretsen er Skorpionen .

Morales er etnisk Aymara, og har blitt bredt beskrevet som Bolivias første demokratisk valgte president fra det urfolks flertall. Selv om Morales noen ganger har blitt beskrevet som den første urfolkspresidenten som ble demokratisk valgt i Latin -Amerika, ble Benito Juárez, en meksikaner fra den etniske gruppen Zapotec, valgt til president i Mexico i 1858. Biograf Martín Sivak beskrev Morales som uforgjengelig, karismatisk og stridbar. , og bemerket også at han hadde en vennlig stil og kunne utvikle et godt forhold til journalister og fotografer, delvis fordi han kunne formulere sine meninger med enkelhet. Han legger stor vekt på tillit, og stoler på sin intuisjon, noen ganger handler han på det han anser som varsler i drømmene sine. Harten sa at Morales kan være en kraftig leder, en som vekker stor respekt og noen ganger motvilje hos andre til å motsi ham, men han har også lært å lytte og lære av andre mennesker. Farthing og Kohl karakteriserte Morales som en karismatisk populist av en art som er vanlig i latinamerikansk historie, som prioriterte et direkte forhold mellom befolkningen og lederen.Han hadde seks søsken, men bare to, Esther og Hugo, levde for å bli voksne. Han oppvokst to barn som heter Eva Liz Morales Alvarado og Alvaro Morales Paredes.

Morales ble født i den lille landsbyen Isallawi i Orinoca Canton, en del av vestlige Bolivias Oruro -avdeling, 26. oktober 1959 av en familie fra urfolkene Aymara. Ett av syv barn født av Dionisio Morales Choque og kona María Ayma Mamani, bare han og to søsken, Esther og Hugo, overlevde tidligere barndom. Moren hans døde nesten av en blødning etter fødselen etter fødselen. I tråd med Aymara -skikken begravde faren morkaken som ble produsert etter hans fødsel på et sted spesielt valgt for anledningen. Barndomshjemmet hans var et tradisjonelt Adobe -hus, og han vokste opp med å snakke Aymara -språket, selv om senere kommentatorer ville bemerke at da han hadde blitt president, var han ikke lenger en helt flytende foredragsholder.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Evo Morales etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Evo Morales etnisitet Andre . Vi vil oppdatere Evo Morales religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Juan Evo Morales Ayma (spansk uttale: [ˈeβo moˈɾales]; født 26. oktober 1959) er en boliviansk politiker og tidligere cocalero -aktivist som fungerte som president i Bolivia fra 2006 til 2019. Bredt ansett som landets første president som kom fra landet urbefolkningen, fokuserte hans administrasjon på implementering av venstreorientert politikk, fattigdomsbekjempelse og bekjempelse av innflytelse fra USA og multinasjonale selskaper i Bolivia. Han er sosialist og leder for partiet Movement for Socialism (MAS).

Evo Morales formue

Evo Morales er en av rikeste politiker og oppført på den mest populære politikeren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Evo Morales nettoverdi er omtrent 500 000 dollar .

Evo Morales Nettoformue og lønn
Nettoformue 500 000 dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Politiker
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han tjenestegjorde i to år i spesialtroppene i den bolivianske hæren.

Juan Evo Morales Ayma (spansk uttale: [ˈeβo moˈɾales]; født 26. oktober 1959) er en boliviansk politiker og tidligere cocalero -aktivist som fungerte som president i Bolivia fra 2006 til 2019. Bredt ansett som landets første president som kom fra landet urbefolkningen, fokuserte hans administrasjon på implementering av venstreorientert politikk, fattigdomsbekjempelse og bekjempelse av innflytelse fra USA og multinasjonale selskaper i Bolivia. Han er sosialist og leder for partiet Movement for Socialism (MAS).

Etter å ha fullført grunnskolen gikk Morales på Agrarian Humanistic Technical Institute of Orinoca (ITAHO), og fullførte alt unntatt det siste året. Foreldrene sendte ham deretter for å studere for en grad i Oruro; selv om han gjorde det dårlig akademisk, fullførte han alle kursene og eksamenene innen 1977, og tjente penger på siden som murstein, dagarbeider, baker og trompetist for Royal Imperial Band. Den sistnevnte posisjonen tillot ham å reise over Bolivia. På slutten av høyere utdannelse klarte han ikke å samle inn gradsbeviset. Selv om han var interessert i å studere journalistikk, drev han ikke det som et yrke. Morales tjenestegjorde sin obligatoriske militærtjeneste i den bolivianske hæren fra 1977 til 1978. Opprinnelig registrerte han seg ved Center for Instruction of Special Troops (CITE) i Cochabamba, og ble sendt til det fjerde Ingavi kavaleriregiment og stasjonert ved hærens hovedkvarter i Boliviansk hovedstaden La Paz. Disse to årene var en av Bolivias politisk mest ustabile perioder, med fem presidenter og to militærkupp, ledet av henholdsvis general Juan Pereda og general David Padilla; under sistnevntes regime ble Morales stasjonert som vakt ved Palacio Quemado (presidentpalasset).

Evo Morales Høyde

Evo Morales høyde 5 fot 9 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Evo Morales høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 9 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han fikk kallenavnet World Hero of Mother Earth for sitt engasjement for anti-imperialisme og urfolks rettigheter.

Morales ble født i en Aymara -familie av livsoppholdsbønder i Isallawi, Orinoca Canton, og tok grunnutdannelse før obligatorisk militærtjeneste, og flyttet i 1978 til Chapare -provinsen. Når han vokste coca og ble fagforeningsmann, ble han fremtredende i campesino (landlige arbeider) fagforening. I den egenskapen aksjonerte han mot amerikanske og bolivianske forsøk på å utrydde coca som en del av krigen mot narkotika, og fordømte disse som et imperialistisk brudd på den urfolks andiske kulturen. Hans engasjement i protester mot direkte regjering har resultert i flere arrestasjoner. Morales gikk inn i valgpolitikk i 1995, ble leder for MAS og ble valgt til kongressen i 1997. Sammen med populistisk retorikk fokuserte kampanjen hans på spørsmål som påvirker urfolk og fattige lokalsamfunn, gikk inn for landreform og mer lik fordeling av gassformuen. Han fikk økt synlighet gjennom Cochabamba vannkrig og gasskonflikt. I 2002 ble han utvist fra kongressen for å ha oppmuntret til demonstrasjoner mot regjeringen, selv om han ble nummer to i årets presidentvalg.

Hvem dater Evo Morales?

I henhold til våre poster, Evo Morales er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Evo Morales ikke noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Evo Morales. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Evo Morales!

Fra 1984 til 1985 fungerte Morales som rekordsekretær for bevegelsen, og i 1985 ble han generalsekretær for det andre hovedkvarteret i august. Fra 1984 til 1991 startet sindikatoen en rekke protester mot tvungen utryddelse av coca ved å okkupere lokale myndighetskontorer, sette opp sperringer, sultestreik og organisere massemarsjer og demonstrasjoner. Morales var personlig involvert i denne direkte aktivismen og var i 1984 tilstede ved en veisperring der 3 campesinoer ble drept. I 1988 ble Morales valgt til stillingen som eksekutivsekretær for Federation of the Tropics. I 1989 talte han på et ettårig minnesarrangement av Villa Tunari-massakren der 11 kokabønder var blitt drept av agenter fra Rural Area Mobile Patrol Unit (Unidad Móvil Policial para Áreas Rurales-UMOPAR). Dagen etter slo UMOPAR -agenter Morales, og etterlot ham på fjellet for å dø, men han ble reddet av andre fagforeningsmedlemmer. For å bekjempe denne volden konkluderte Morales med at en væpnet cocalero -milits kunne starte en geriljakrig mot regjeringen, men han ble snart overtalt på en valgbane til å endre i stedet. I 1992 foretok han forskjellige internasjonale turer for å bekjempe cocalero -saken, snakket på en konferanse på Cuba og reiste også til Canada, hvor han fikk vite om sin mors død.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære politiker . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Bolivia . Evo Morales feirer bursdag 26. oktober hvert år.

Etter sin militærtjeneste vendte Morales tilbake til familien, som hadde sluppet unna ødeleggelsene fra jordbruket i stormsyklusen El Niño på 1980 -tallet ved å flytte til Cochabamba -tropene i det østlige lavlandet. Etter å ha startet et hjem i byen Villa 14 de Septiembre, El Chapare, ved hjelp av et lån fra Morales morbror, ryddet familien en tomt i skogen for å dyrke ris, appelsiner, grapefrukt, papaya, bananer og senere på coca. Det var her Morales lærte å snakke quechua, det urfolkelige lokalspråket. Ankomsten av Morales -familien var en del av en mye større migrasjon til regionen; i 1981 var El Chapares befolkning 40 000, men i 1988 hadde den steget til 215 000. Mange bolivianere håpet å sette opp gårder der de kunne tjene til livets opphold med å dyrke coca, som opplevde en jevn prisstigning og som kunne dyrkes opptil fire ganger i året; et tradisjonelt medisinsk og rituelt stoff i Andes -kulturen, ble det også solgt i utlandet som den viktigste ingrediensen i kokain. Morales meldte seg inn i det lokale fotballaget, før han grunnla sitt eget lag, New Horizon, som viste seg seirende i Central Tournament 2. august. El Chapare -regionen forble spesiell for Morales i mange år fremover; under sitt presidentskap snakket han ofte om det i taler og besøkte regelmessig.

Morales presenterte kokadyrkerne som ofre for en velstående, urbane sosial elite som hadde bøyet seg for amerikansk press ved å gjennomføre nyliberale økonomiske reformer. Han hevdet at disse reformene var til skade for Bolivias flertall, og dermed klarte ikke landets representative demokratiske styringssystem å gjenspeile flertallets sanne demokratiske vilje. Denne situasjonen ble forverret etter stortingsvalget i 1993 da den sentristiske revolusjonære nasjonalistiske bevegelsen (Movimiento Nacionalista Revolucionario - MNR) vant valget og Gonzalo Sánchez de Lozada ble president. Han vedtok en sjokkterapipolitikk, gjennomførte økonomisk liberalisering og omfattende privatisering av statseide eiendeler. Sánchez ble også enig med US DEA om å starte sin offensiv på nytt mot de bolivianske kokaoppdretterne, og forpliktet Bolivia til å utrydde 12 500 dekar koka innen mars 1994 i bytte mot 20 millioner dollar i amerikansk bistand, noe Morales hevdet ville bli motarbeidet av cocalero -bevegelse.

I august 1994 ble Morales arrestert; journalister som var tilstede på stedet var vitne til at han ble slått og anklaget for rasemakt av sivile agenter. Han ble anklaget for opprør og begynte i tørr sultestreik for å protestere mot arrestasjonen. Dagen etter begynte 3000 campesinos en 580 km marsj fra Villa Tunari til La Paz. Morales ville bli frigjort 7. september, og ble snart med på marsjen, som ankom destinasjonen 19. september, hvor de dekket byen med politisk graffiti. Han ble igjen arrestert i april 1995 under en stikkoperasjon som avrundet de på et møte i Andean Council of Coca Producers som han ledet ved bredden av Titicacasjøen. Flere av kameratene ble torturert, og anklaget gruppen for å ha planlagt et kupp ved hjelp av Colombias FARC og Peru's Shining Path, selv om det ikke ble fremlagt bevis for et kupp, og han ble løslatt innen en uke. Han dro til Argentina for å delta på et seminar om frigjøringskamper.

Medlemmer av den sindicato sosiale bevegelsen foreslo først et trekk inn på den politiske arenaen i 1986. Dette var kontroversielt, med mange fryktet for at politikerne ville cooptere bevegelsen for personlig vinning. Morales begynte å støtte dannelsen av en politisk fløy i 1989, selv om en konsensus til fordel for dens dannelse først oppsto i 1993. 27. mars 1995, på den syvende kongressen til den unike konføderasjonen av bygdearbeidere i Bolivia (Confederación Sindical Única de Trabajadores Campesinos de Bolivia - CSUTCB), et politisk instrument (et begrep brukt over et politisk parti) ble dannet, som het forsamlingen for folks suverenitet (Asamblea por la Sobernía de los Pueblos - ASP). På ASPs første kongress deltok CSUTCB sammen med tre andre bolivianske fagforeninger, som representerte gruvearbeidere, bønder og urfolk. I 1996 ble Morales utnevnt til leder av Committee of the Six Federation of the Tropics of Cochabamba, en stilling han beholdt til 2006.

Interessante Artikler

Mikkel Lund

Utforsk Mikkel Lund nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte orientereren Mikkel Lund ble født 8. januar 1979 i Danmark.

Stuart Charno

Utforsk Stuart Charno nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Stuart Charno ble født 29. september 1956 i USA.

Liudvikas Saulius Razma

Utforsk Liudvikas Saulius Razma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Liudvikas Saulius Razma ble født 7. februar 1938 i Litauen.

Germa Colon i Domenech

Utforsk Germa Colon i Domenechs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente leksikografen Germa Colon i Domenech ble født 30. november 1928 i Spania.

Kamal Khera

Utforsk Kamal Khera nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske parlamentsmedlem Kamal Khera ble født 4. februar 1989 i India.

Arnau riera

Utforsk Arnau Riera nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente fotballspilleren Arnau Riera ble født 1. oktober 1981 i Spania.

Medlem Av Statens Senat

Medlem Av Statens Senat

Melissia Brim

Utforsk Melissia Brim nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Melissia Brim ble født 30. september 1975 i USA. Boutique-eier mest kjent for å være mor til Floyd Mayweather, Jr.s datter Iyanna. Ved hjelp av Mayweather åpnet hun Devanna Love Boutique & Beauty Bar i Las Vegas.

Claude lefebvre

Utforsk Claude Lefebvres nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske maleren Claude Lefebvre ble født 20. februar 1964 i Canada.

Todd Kelman

Utforsk Todd Kelman nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske ishockeyspilleren Todd Kelman ble født 5. januar 1975 i Canada.

Suffian Rahman |

Utforsk Suffian Rahmans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente malaysiske fotballspilleren Suffian Rahman ble født 23. februar 1978 i Storbritannia.

Aleksei Poluyan

Utforsk Aleksei Poluyans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Aleksei Poluyan ble født 4. april 1965 i Russland.

Ales Vodsedalek

Utforsk Ales Vodsedalek formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt nordisk kombinert skiløper Ales Vodsedalek ble født 5. mars 1985 i Tsjekkia.

Rosalyn Sussman Yalow

Utforsk Rosalyn Sussman Yalow nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fysikeren Rosalyn Sussman Yalow ble født 19. juli 1921 i USA.

Uyen Linh

Utforsk Uyen Linhs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente sangeren Uyen Linh ble født 31. desember 1987 i Vietnam.

Brice Bad

Utforsk Brice Mabaya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tsjadiske fotballspilleren Brice Mabaya ble født 19. april 1986 i Tsjad.

Hector Tapia

Utforsk Hector Tapia nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Hector Tapia ble født 30. september 1912 i Chile.

Sjef

Sjef

Ahad Raza Mir

Utforsk Ahad Raza Mir nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ahad Raza Mir ble født 29. september 1993 i Pakistan. Skuespiller som ble berømt gjennom rollen som Salar i den pakistanske dramaserien Sammi. Han fikk senere en rolle i showet Yaqeen Ka Safar og debuterte i Lollywood i krigsfilmen Parwaaz Hay Junoon (2017).

Purya Fayazi

Utforsk Purya Fayazis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente iranske volleyballspilleren Purya Fayazi ble født 12. januar 1993 i Iran.

Carlos Mario Jimenez

Utforsk Carlos Mario Jimenez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente narkotikasmugleren Carlos Mario Jimenez ble født 26. februar 1966 i Colombia.

Tom Orzechowski

Utforsk Tom Orzechowskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte brevskriveren Tom Orzechowski ble født 1. mars 1953 i USA.

Lu Xiaojun

Utforsk Lu Xiaojun nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte vektløfteren Lu Xiaojun ble født 27. juli 1984 i Kina.

Chloe Alison

Utforsk Chloe Alison nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Chloe Alison ble født 17. mai 1998 i USA. Instagrammer med over 10 000 følgere på plattformen. Hun fikk først en følge på Vine hvor hun var kjent som Cash Money Chloe, og hun la også ut covere av hitlåter til sin populære SoundCloud -kanal. Hun hadde tjent mer enn 200 000 følgere på Vine da appen ble stengt.

Marie-Anne Chabin

Utforsk Marie-Anne Chabin formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte arkivaren Marie-Anne Chabin ble født 17. oktober 1959 i Frankrike.