Don Blankenship

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 14. mars 1950
Fødselssted Stoppested
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 71 år, 7 måneder, 22 dager
Horoskop Fiskene

Don Blankenship bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Don Blankenship nettoverdi, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel Don Blankenship er? Hvem dater Don Blankenship nå og hvor mye penger har Don Blankenship?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Jennifer Blankenship, John Blankenship

Don Blankenship Biografi

Don Blankenship er en berømt Business Magnate , som ble født den 14. mars 1950 i forente stater . Donald Leon Blankenship (født 14. mars 1950) er en amerikansk forretningsleder som var en kandidat for USAs senat i West Virginia i 2018. Han var styreleder og administrerende direktør i Massey Energy Company-det sjette største kullselskapet (innen 2008 produksjon) i USA - fra 2000 til han ble pensjonist i 2010. Ifølge astrologer, Don Blankenship's dyrekretsen er Fiskene .

Washington politisk journalist Michael Tomasky, også en innfødt vest -jomfru, hevdet at Blankenship var kjent i West Virginia som mannen som vellykket kjøpte seg en statlig høyesterettsdommer i 2004 og deretter prøvde å kjøpe seg statslovgiver, og mislyktes spektakulært med den siste innsatsen . I boken Coal River fra 2008 rapporterer Michael Shnayerson at det aldri ble etablert et slikt fundament. Selv om Blankenship var hovedgiveren til And For the Sake of Kids, bidro andre grupper, inkludert Doctors for Justice, med over 1 million dollar til ASK. En annen gruppe, Citizens for Quality Health Care, delvis finansiert av West Virginia Chamber of Commerce, brukte over 350 000 dollar på å beseire McGraw. I mellomtiden brukte flere grupper millioner på å motsette seg Benjamin og støtte McGraw, inkludert West Virginia Consumers for Justice og Hugh Caperton, administrerende direktør i Harmon Development Corporation. Blankenship er omtalt i Laurence Leamers bok fra 2013 The Price of Justice: A True Story of Grådighet og korrupsjon og i Peter Galuszkas 2012 -bok Thunder on the Mountain: Death at Massey and the Dirty Secrets Behind Big Coal.I 1996 ble Blankenship valgt inn i styret for ingeniør- og byggefirmaet Fluor Corporation. Han fungerer også som direktør for Center for Energy and Economic Development, direktør for National Mining Association, Mission West Virginia Inc, og var i styret i U.S. Chamber of Commerce.

En tidligere ansatt i Blankenship, Deborah May, anla på samme måte søksmål med påstand om at stress fra personlig mishandling tvang henne til å slutte i jobben i november 2005. Søksmålet hevdet at slike forholdsvis små feil som en feilaktig frokostordre fra McDonald's, feilplassert iskrem i fryser, og en feilaktig hengt jakke i skapet forårsaket problemer med Blankenship. I juni 2008 avgjorde West Virginia toppdomstol at May hadde rett til dagpenger fordi det urokkelige beviset viste at Blankenship fysisk tok tak i hushjelpen, kastet mat etter at hun tok tilbake feil fast-food-ordre og rev et slipshylle og kleshenger ut av et skap etter at hun glemte å la hengeren ligge ute etter kappen. Denne sjokkerende oppførselen viste at May faktisk ble sparket fordi hun følte seg tvunget til å slutte, sa dommerne.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Don Blankenship etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Don Blankenships etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Don Blankenships religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Blankenship har to barn. Han ble profilert i en West Virginia Public Broadcasting -dokumentar fra 2005, The Kingmaker.

marty stewart nettoformue

Don Blankenship Nettoformue

Don er en av rikeste Business Magnate & oppført på mest populære Business Magnate. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Don Blankenship nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Don Blankenship Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Business Magnate
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Blankenship ble født i Stopover, Kentucky og oppvokst i Delorme, West Virginia. Faren tjenestegjorde i Korea -krigen og moren, Nancy McCoy, var medlem av McCoy -familien. De to skilte seg like etter at Don ble født, og med skilsmisseoppgjøret hennes drev moren til en nærbutikk og bensinstasjon i 40 år. Etter at han ble uteksaminert fra Matewan High School i Matewan, West Virginia i 1968, tok Don en bachelorgrad i regnskap fra Marshall University i 1972 på bare tre skoleår, etter å ha jobbet som fagforeningskullgruver om somrene og til og med ta et år fri fra skolen. Han mottok Marshall University's Most Distinguished Alumni -pris og ble tatt opp i Lewis College of Business Hall of Fame i 1999.

Blankenship har to barn. Han ble profilert i en West Virginia Public Broadcasting -dokumentar fra 2005, The Kingmaker.

15. januar 2008 dukket fotografier av Blankenship på ferie på den franske riviera sammen med høyesterettsdommer i West Virginia, Spike Maynard, mens Massey hadde en sak under behandling for denne domstolen, i The New York Times. April 2008 rapporterte ABC News at Blankenship angrep en ABC News -fotograf på et Massey -anlegg nær Belfry, Kentucky da fotografen forsøkte å stille spørsmål ved Blankenship om bildene. Hvis du skal begynne å ta bilder av meg, kan du bli skutt! Blankenship oppgitt i videoen. Maynard mistet senere sitt bud om gjenvalg til West Virginia Høyesterett i primærvalget. 14. februar 2009 fortalte Blankenship The New York Times, jeg har vært rundt i West Virginia lenge nok til å vite at politikere ikke blir kjøpt, spesielt de som kommer til å være på kontoret i 12 år ... Så jeg ville aldri dra ut og bruke penger for å prøve å oppnå nåde hos en politiker. Å eliminere en dårlig politiker gir mening. Å velge noen som håper at han kommer til å være til din fordel gir ingen mening i det hele tatt.

Don Blankenship Høyde

Don Blankenship's høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Don vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Don Blankenship Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Blankenship har uttalt seg mot mediedekning og det han kaller falske angrep fra liberale medier. Han har også sagt at sannheten må fortelles om det som skjedde ved kullgruven i Upper Big Branch på bakgrunn av at en enkelt person fra U.S. Mine Safety and Health Administration ble valgt for å undersøke katastrofen. I en dokumentar fra 1980 -tallet uttalte Blankenship om virksomheten, It's like a jungle, hvor en jungel er overlevelse for de sterkeste. Fagforeninger, lokalsamfunn, mennesker - alle må lære å akseptere at du i USA har et kapitalistisk samfunn, og at kapitalisme, fra et forretningsmessig synspunkt, er overlevelse av de mest produktive.

Blankenship er en aktiv deltaker i politikken i West Virginia. Under en tale på Tug Valley Mining Institute 20. november 2008 ringte Blankenship husets høyttaler Nancy Pelosi, senator Harry Reid og tidligere visepresident Al Gore galskap og greeniacs.

Hvem dater Don Blankenship?

I henhold til våre poster, Don Blankenship er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Don Blankenship’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Don Blankenship. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Don Blankenship!

I et brev til redaktøren av The Charleston Gazette 30. oktober 2009 benektet Blankenship at klimaendringer eller global oppvarming eksisterer, og sa: Hvorfor skal vi stole på en rapport fra FN? FN inkluderer land som Venezuela, Nord -Korea og Iran. I følge Blankenship er ikke miljøbevegelsen en god sak, det er en flott virksomhet, og i tillegg til å lyve om minekatastrofen i Upper Big Branch, har regjeringen også løy om vitenskapen om global oppvarming.

Fakta og trivia

Don rangert på listen over mest populære Business Magnate . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Don Blankenship feirer bursdag 14. mars hvert år.

På et Labour Day -møte i West Virginia i 2009 sa Blankenship at føderale og statlige gruveregulatorer ikke er effektive for å forbedre gruvesikkerheten, og at gruveselskapene selv er bedre egnet til oppgaven og burde ha mindre tilsyn, sier Washington og statspolitikere. aner ikke hvordan jeg kan forbedre gruvearbeidernes sikkerhet.

Blankenship ble betalt 17,8 millioner dollar i 2009, det høyeste i kullindustrien. Det var en heving på 6,8 millioner dollar i løpet av 2008, og nesten det dobbelte av kompensasjonspakken i 2007. Blankenship mottok også en utsatt kompensasjonspakke til en verdi av 27,2 millioner dollar i 2009.

Aktor sa at Massey manipulerte ventilasjonssystemet under inspeksjoner av Upper Big Branch -gruven for å lure sikkerhetstjenestemenn og deaktivere en metanmonitor på en skjæremaskin noen måneder før eksplosjonen 5. april 2010…. I mars 2013 ble Blankenship direkte involvert i å konspirere til sikkerhetsforskrifter for skjørt da en tidligere Massey Energy -tjenestemann beskyldte Blankenship for å ha konspirert og planlagt å skjule sikkerhetsbrudd fra føderale sikkerhetskontrollører. Implikasjonen var at Blankenship ville beordre tjenestemennene sine til å advare gruveoperatører når de føderale inspektørene kom for overraskelsesbesøk, og raskt å dekke over eventuelle brudd på sikkerheten.

5. april 2010 drepte en eksplosjon ved Masseys Upper Big Branch -gruve 29 gruvearbeidere. Det var den verste amerikanske kullgruvekatastrofen siden 1970, da en eksplosjon drepte 38 i Hyden, Kentucky. NPR rapporterte Massey -leder Stanley Suboleski om at MSHA beordret endringer i luftstrømmen, foretatt timer før eksplosjonen, var endringer selskapet motsatte seg, men fulgte likevel. April, oppfordret New York State Comptroller Thomas DiNapoli, bobestyrer i New York State Common Retirement Fund, som hadde 303.550 aksjer i Massey -aksjen, at Blankenship måtte trekke seg umiddelbart. Denne tragedien var en fiasko både i risikostyring og effektivt styretilsyn. Blankenship må trekke seg og gi rom for mer ansvarlig ledelse i Massey. 22. april kunngjorde Massey Energys ledende uavhengige direktør Bobby R. Inman at Blankenship har full støtte og tillit fra Massey Energy -styret. 25. april hyllet president Barack Obama, visepresident Joe Biden og statlige tjenestemenn de 29 kullgruvearbeiderne ved en minnestund i Beckley, West Virginia.

melissa benoist kjendis nettoformue

Interessante Artikler

Jaime Marti

Utforsk Jaime Marti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Fencer Jaime Marti ble født 15. oktober 1979 i Spania.

Charles Dennis

Utforsk Charles Dennis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dramatikeren Charles Dennis ble født 16. desember 1946 i Canada.

Tobias Hecht

Utforsk Tobias Hecht nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske antropologen Tobias Hecht ble født 18. februar 1964 i USA.

Alberta Schenck Adams

Utforsk Alberta Schenck Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte borgerrettighetsadvokaten Alberta Schenck Adams ble født 1. juni 1928 i USA.

Claudia Barainsky

Utforsk Claudia Barainsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Claudia Barainsky ble født 30. september 1965 i Tyskland. Claudia Barainsky (født 30. september 1965) er en tysk operasopran. Hun har opptrådt internasjonalt og vunnet priser for sine roller i samtidens operaer som Bernd Alois Zimmermanns Die Soldaten og Aribert Reimanns Medea.

Pakistansk Hockey -Spiller

Pakistansk Hockey -Spiller

Palestinsk Fotballspiller

Palestinsk Fotballspiller

Igor Bavcar

Utforsk Igor Bavcars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Igor Bavcar ble født 28. november 1955 i Slovenia.

Arnold Wolfendale

Utforsk Arnold Wolfendales nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente astronomen Arnold Wolfendale ble født 25. juni 1927 i Australia.

Mohammad Mosaddak Ali

Utforsk Mohammad Mosaddak Alis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Mohammad Mosaddak Ali ble født 7. april 1960 i Bangladesh. Ali ble født 7. april 1960. Hans far Alhaj Abdul Mannan var forretningsmann og sosialarbeider og mor, fru Ramon Bibi, husmor og de hadde seks barn. Mosaddak Ali er den yngste av dem. Han er gift med Mahbuba Sultana og paret har en datter, Roza Ali. Han startet skolelivet på Don Junior High School (som ble lagt ned under krigen 1971) og deretter gikk han til Shahjahanpur Railway Colony High School. Han hadde fullført sin bachelorgrad (med utmerkelser) under University of Dhaka i 1980.

James Soletski

Utforsk James Soletskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren James Soletski ble født 7. oktober 1948 i USA.

Brandon Starc

Utforsk Brandon Starcs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte høydehopperen Brandon Starc ble født 24. november 1993 i Australia.

Luboyera Azake

Utforsk Luboyera Azake nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Luboyera Azake ble født 6. april 1998 i Uganda.

Ras Baraka

Utforsk Ras Baraka nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt ordfører i Newark, New Jersey Ras Baraka ble født 9. april 1970 i USA.

Bob D'Amico

Utforsk Bob D'Amicos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte trommeslageren Bob D'Amico ble født 8. oktober 1969 i .

Daglig Leder

Daglig Leder

Corey Potter

Utforsk Corey Potter nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ishockey -forsvareren Corey Potter ble født 5. januar 1984 i USA.

Loic Fly

Utforsk Loic Vliegen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsyklisten Loic Vliegen ble født 20. desember 1993 i Belgia.

Diego Bielkiewicz

Utforsk Diego Bielkiewicz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente argentinske fotballspilleren Diego Bielkiewicz ble født 4. januar 1991 i Argentina.

Adriane Garcia

Utforsk Adriane Garcias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Adriane Garcia ble født 19. september 1983 i Brasil.

Bartolome Alarcon Vargas

Utforsk Bartolome Alarcon Vargas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente roeren Bartolome Alarcon Vargas ble født 19. mars 1963 i Spania.

Heather Farr

Utforsk Heather Farrs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske golferen Heather Farr ble født 10. mars 1965 i USA.

Tidligere Ordfører I Christchurch

Tidligere Ordfører I Christchurch

Patrick Modeste

Utforsk Patrick Modestes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Patrick Modeste ble født 30. september 1976 i Grenada.

Irina Ilyenkova

Utforsk Irina Ilyenkova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente rytmiske gymnasten Irina Ilyenkova ble født 10. april 1980 i Hviterussland.