Død

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 16. januar 1969
Fødselssted Västerhaninge
Land Sverige
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 52 år, 9 måneder, 14 dager
Horoskop

Nedtelling for død bursdag

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Død nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Dead? Hvem datter Dead nå og hvor mye penger har Dead?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Død biografi

Dead er en berømt Medisinsk tilstand , som ble født den 16. januar 1969 i Sverige . Per Ohlin (noen ganger kalt Pelle) ble født i 1969 i Österhaninge, Sverige. Som et lite barn led han av søvnapné. I en alder av ti fikk han indre blødninger da milten hans bristet, etter det han påsto var en skøyteulykke. I den svenske metallboken Blod eld död ('Blood Fire Death', oppkalt etter det svenske bandet Bathorys fjerde album Blood Fire Death), sa broren imidlertid i et eksklusivt intervju at Dead ble mobbet på skolen, hvor han en dag, han ble slått så hardt at milten hans sprakk. Han måtte kjøres til et sykehus, der han en stund var klinisk død. I følge astrologer, Dead's dyrekretsen er Steinbukken .

En nekrolog i en svensk avis uttalte at Deads begravelse ble holdt på Österhaninge kyrka (Eastern Haninge Church) fredag ​​26. april 1991. Han ble gravlagt på Österhaninge begravningsplats (Eastern Haninge kirkegård) i Stockholm.Tidlig i 1986 grunnla han den svenske Black/Death metal -gruppen Morbid, som han spilte inn et demobånd med navnet December Moon. Kort tid etter bestemte han seg for at bandet ikke skulle dra noe sted og kontaktet medlemmene av Mayhem. I følge Mayhem -bassist Jørn Necrobutcher Stubberud sendte han først en liten pakke som inneholdt et demobånd, et brev med detaljer om ideene hans for fremtiden og en korsfestet mus. Selv om Necrobutcher mistet selve pakken, beholdt han båndet som hadde Dades kontaktinformasjon. Dead flyttet til Norge og begynte i bandet tidlig i 1988.

April 1991, mens han var alene i huset, skar Dead håndleddene og halsen med en kniv og skjøt seg deretter i pannen med et hagle. Han etterlot et kort selvmordsbrev som begynte med å si: Unnskyld blodet ...

hvor gammel er shaun johnson

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Død etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er døds etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Deads religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

I 1991 bodde Dead, Euronymous og Hellhammer i et hus i skogen nær Kråkstad, som ble brukt som et sted for bandet å øve på. I følge Hellhammer brukte Dead mye av tiden sin på å skrive bokstaver og tegne. Han bare satt på rommet sitt og ble mer og mer deprimert. Mayhem -bassist Necrobutcher sa at etter å ha bodd sammen en stund, gikk Dead og Euronymous mye på nervene på nervene. Hellhammer husker at Dead en gang gikk utenfor for å sove i skogen fordi Euronymous spilte synthmusikk som Dead hatet. Euronymous gikk deretter utenfor og begynte å skyte i luften med et hagle. Varg Vikernes fra Burzum hevder at Dead en gang stakk Euronymous med en kniv. Han hevder også å ha sendt Mayhem -ammunisjon, inkludert hagle, i julegave, selv om han hevdet at det ikke var skjellene Dead brukte for å drepe seg selv, og at han reddet et spesielt skall for selvmordet.

Dead Net Worth

Død er en av rikeste medisinske tilstand og oppført på den mest populære medisinske tilstanden. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Død nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Død nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Medisinsk tilstand
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Per Yngve Ohlin (16. januar 1969 - 8. april 1991), bedre kjent under scenenavnet Dead og kallenavnet Pelle, var en svensk black metal -musiker, best kjent som hovedvokalist og tekstforfatter i det norske black metal -bandet Mayhem fra 1988 til hans selvmord i 1991. Han opptrådte også som vokalist for det svenske death metal -bandet Morbid på demoen December Moon. Dead var en populær skikkelse i den norske black metal -scenen. Roadrunner Records rangerte ham som nummer 48 av 50 av The Greatest Metal Front-Men of All Time.

I 1991 bodde Dead, Euronymous og Hellhammer i et hus i skogen nær Kråkstad, som ble brukt som et sted for bandet å øve på. I følge Hellhammer brukte Dead mye av tiden sin på å skrive bokstaver og tegne. Han bare satt på rommet sitt og ble mer og mer deprimert. Mayhem -bassist Necrobutcher sa at etter å ha bodd sammen en stund, gikk Dead og Euronymous mye på nervene på nervene. Hellhammer husker at Dead en gang gikk utenfor for å sove i skogen fordi Euronymous spilte synthmusikk som Dead hatet. Euronymous gikk deretter utenfor og begynte å skyte i luften med et hagle. Varg Vikernes fra Burzum hevder at Dead en gang stakk Euronymous med en kniv. Han hevder også å ha sendt Mayhem -ammunisjon, inkludert hagle, i julegave, selv om han hevdet at det ikke var skjellene Dead brukte for å drepe seg selv, og at han reddet et spesielt skall for selvmordet.

Dead begikk selvmord 8. april 1991 ved å skjære håndleddene og halsen før han skjøt seg selv i pannen med et hagle. Han etterlot et kort selvmordsbrev, med den første setningen på lappen: Unnskyld blodet. Kontroversielt ble et bilde fra etterspillet brukt som forsiden av bootleg live -albumet Dawn of the Black Hearts. Hans død markerte et vendepunkt i historien til den norske black metal -scenen som førte til en bølge av uregelmessig oppførsel fra scenens medlemmer.

frankie lymon nettoformue

Død høyde

Dødens høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Dødhøyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
For konserter gikk Dead langt for å oppnå det bildet og atmosfæren han ønsket. Fra begynnelsen av karrieren var han kjent for å ha likemaling, som involverte å dekke ansiktet med svart og hvit sminke. I følge Necrobutcher hadde [jeg] ikke noe å gjøre med måten Kiss og Alice Cooper brukte sminke på. Dead ønsket faktisk å ligne et lik. Han gjorde det ikke for å se kult ut. Hellhammer hevdet at Dead var den første black metal -musikeren som brukte likmaling, selv om Euronymous kan sees iført likmaling i opptak fra en konsert i Ski i 1986. For å fullføre sitt liklignende image, ville Dead begrave sceneklærne og grave dem opp igjen for å ha på seg en konsertkveld. I følge Hellhammer:

Euronymous brukte Deads selvmord for å fremme Mayhems onde image og hevdet Dead hadde drept seg selv fordi black metal hadde blitt trendy og kommersialisert. Necrobutcher spekulerte i at det å ta bildene og tvinge andre til å se dem var en måte for Euronymous å takle sjokket over å se vennens kropp. Etter at Hellhammer utviklet bildene, lovet Euronymous først å ødelegge bildene, men gjorde det til slutt ikke. Han oppbevarte dem i en konvolutt på platebutikken Helvete. Euronymous sendte et av bildene til eieren av Warmaster Records i Colombia, og det ble brukt som forsiden av bootleg live -albumet The Dawn of the Black Hearts, som ble utgitt i 1995.

Hvem er Dead dating?

I henhold til våre poster, Død er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Dating ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Dead. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Dead!

Før showene pleide Dead å begrave klærne sine i bakken, slik at de kunne begynne å råtne og få den alvorlige duften. Han var et lik på en scene. En gang ba han oss begrave ham i bakken - han ville at huden hans skulle bli blek.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære medisinske tilstand . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Sverige . Dead feirer bursdag 16. januar hvert år.

Unnskyld blodet, men jeg har skåret håndledd og nakke. Det var meningen at jeg skulle dø i skogen slik at det skulle ta noen dager før jeg muligens ble funnet. Jeg hører hjemme i skogen og har alltid gjort det. Ingen vil uansett forstå årsaken til dette. For å gi et glimt av en forklaring på at jeg ikke er et menneske, er dette bare en drøm, og snart våkner jeg. Det var for kaldt og blodet fortsatte å størkne, pluss at min nye kniv er for kjedelig. Hvis jeg ikke lykkes med å dø av kniven, vil jeg blåse all dritten ut av skallen min. Likevel vet jeg ikke. Jeg forlot alle tekstene mine av Let the good times roll - pluss resten av pengene. Den som finner det, får det. Som en siste hilsen kan jeg presentere Life Eternal. Gjør hva du vil med den jævla tingen. / Pelle. Jeg kom ikke på dette nå, men for sytten år siden.

Dead var kjent for sin sykelige personlighet og besettelse av døden - hans egen og konseptet generelt, som ga opphav til hans artistnavn. Han hamstret døde fugler, hadde på seg skjorter med begravelseskunngjøringer trykt på dem, begravde klær som han bare gravde opp like før han opptrådte på konsert for å lukte som en råtnende kadaver, og hadde på seg likmaling, og var den første i svart metall som gjorde det av noen beretninger . I motsetning til andre black metal -artister, antas det at han ikke gjorde det for teatral verdi, men i stedet for å presentere seg selv som et lik på scenen, som han fremhevet ved å såre seg med redskaper som glassskår. Han likte også at fansen kastet kroppsdeler av døde dyr rundt på utstillingene hans.

Interessante Artikler

Marietta Horster

Utforsk Marietta Horster nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt historiker av klassisk antikk Marietta Horster ble født 8. juni 1961 i Tyskland.

Karen Stives

Utforsk Karen Stives nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Event Rider Karen Stives ble født 3. november 1950 i USA.

Marc Melitz

Utforsk Marc Melitz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske økonomen Marc Melitz ble født 1. januar 1968 i USA.

Robin van Doornspeek

Utforsk Robin van Doornspeek nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte nederlandske baseballspilleren Robin van Doornspeek ble født 25. februar 1981 i Nederland.

Shane Heams

Utforsk Shane Heams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballspilleren Shane Heams ble født 29. september 1975 i USA.

Rudy Arias

Utforsk Rudy Árias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren Rudy Árias ble født 25. juni 1957 i USA.

Tidligere Kontorist I Representantenes Hus

Tidligere Kontorist I Representantenes Hus

Erwin Kostner

Utforsk Erwin Kostner nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ishockey -treneren Erwin Kostner ble født 7. april 1958 i Italia.

Vagner Kaetano Pereira

Utforsk Vagner Kaetano Pereira nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Vagner Kaetano Pereira ble født 2. desember 1980 i Brasil.

Fløyte

Fløyte

Sean Óg Ó hAilpin

Utforsk Sean Óg Ó hAilpin nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte gæliske fotballspilleren Sean Óg Ó hAilpin ble født 22. mai 1977 i Fiji.

Yury Kavalyow

Utforsk Yury Kavalyow nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hviterussiske fotballspilleren Yury Kavalyow ble født 27. januar 1993 i Hviterussland.

Simon Gatti

Utforsk Simon Gatti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kanadiske fotballspilleren Simon Gatti ble født 16. februar 1981 i Canada.

Ingebrigt Haker Flaten

Utforsk Ingebrigt Haker Flaten nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente komponisten Ingebrigt Haker Flaten ble født 23. september 1971 i Norge.

Jens Wendelboe

Utforsk Jens Wendelboe nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske komponisten Jens Wendelboe ble født 28. februar 1956 i Danmark.

Robert Del Naja

Utforsk Robert Del Najas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente britiske artisten Robert Del Naja ble født 21. januar 1965 i Storbritannia.

Soheyl Jaoudat

Utforsk Soheyl Jaoudat nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Rugby Union -spilleren Soheyl Jaoudat ble født 30. september 1996 i Frankrike.

fett

Utforsk Graxa nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Food Graxa ble født 8. oktober 1993 i Brasil.

Abdallah Jaber

Utforsk Abdallah Jabers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente palestinske fotballspilleren Abdallah Jaber ble født 17. februar 1993 i Israel.

Ignacio Nicolini

Utforsk Ignacio Nicolini nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Ignacio Nicolini ble født 30. september 1988 i Uruguay.

Maja Lazić

Utforsk Maja Lazićs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Instagram -stjernen Maja Lazić ble født 29. august 1988 i Tyskland.

Leandro Joaquim Ribeiro

Utforsk Leandro Joaquim Ribeiro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte brasilianske fotballspilleren Leandro Joaquim Ribeiro ble født 13. januar 1995 i Brasil.

Leung Chin-mann

Utforsk Leung Chin-mann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Justice Of The Peace Leung Chin-man ble født 22. november 1945 i .

Tina Fischer

Utforsk Tina Fischers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente golfspilleren Tina Fischer ble født 29. september 1970 i Tyskland.

Uavhengig Politiker

Uavhengig Politiker