DaWood

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 26. desember 1955
Fødselssted Khed, Ratnagiri
Land India
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 65 år, 10 måneder, 9 dager
Horoskop

DaWood-bursdagsnedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

DaWood nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er DaWood? Hvem dater DaWood nå og hvor mye penger har DaWood?

hvor gammel er xander bogaerts
KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Zubeena Zareen
Barn Moin Ibrahim, Mahrukh Ibrahim, Maria Ibrahim, Mehreen Ibrahim

DaWood-biografi

DaWood er en berømt Forbryter , som ble født den 26. desember 1955 i India . Ifølge astrologer, DaWood's dyrekretsen er Steinbukken .

Dawood Ibrahim ble født 26. desember 1955 i en konkani muslimsk familie i Ratnagiri i Maharashtra, India. Faren hans, Ibrahim Kaskar, jobbet som sjefskonstabel hos Mumbai-politiet, og moren hans, Amina, var hjemmeværende. Han bodde i Temkar Mohalla-området i Dongri, gikk på Ahmed Sailor High School hvor han droppet ut. Han vokste opp i Dongri-lokaliteten i Mumbai, som var da han kom i kontakt med gjengen til gangsteren Haji Mastan, etter at sistnevnte angrep to av Ibrahims menn.Dawood Ibrahim Kaskar (/ɪ br ə ˈ h iː m / ( hør ) ; født 26. desember 1955) er en Mumbais underverdenskikkelse, kriminell gangster og narkotikaforhandler mest ettersøkt av India med en belønning på 25 millioner dollar over hodet, og har blitt etterlyst siden 1994. Han er opprinnelig fra Dongri i Mumbai, India.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er DaWood etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er DaWoods etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere DaWoods religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Han antas for tiden å være bosatt i Pakistan, ifølge den indiske regjeringen, og leder det indiske organiserte kriminalitetssyndikatet D-Company som han grunnla i Mumbai på 1970-tallet. Dawood er etterlyst på siktelsene for drap, utpressing, målrettet drap, narkotikasmugling, terrorisme og diverse andre saker. Han ble utpekt som en global terrorist i 2003 av India og USA med en belønning på 25 millioner dollar for hans fangst for hans antatte rolle i bombeangrepene i Bombay i 1993. I 2011 ble han kåret til nummer tre på verdens 10 mest ettersøkte flyktninger av FBI og Forbes.

DaWoods nettoverdi

DaWood er en av de rikeste kriminelle & oppført på mest populære kriminelle. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, DaWood nettoverdi er omtrent er. USD 6,7 milliarder (2015) .

DaWoods nettoformue og lønn
Nettoformue er. USD 6,7 milliarder (2015)
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Forbryter
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han antas for tiden å være bosatt i Pakistan, ifølge den indiske regjeringen, og leder det indiske organiserte kriminalitetssyndikatet D-Company som han grunnla i Mumbai på 1970-tallet. Dawood er etterlyst på siktelsene for drap, utpressing, målrettet drap, narkotikasmugling, terrorisme og diverse andre saker. Han ble utpekt som en global terrorist i 2003 av India og USA med en belønning på 25 millioner dollar for hans fangst for sin antatte rolle i bombeangrepene i Bombay i 1993. I 2011 ble han kåret til nummer tre på verdens 10 mest ettersøkte flyktninger av FBI og Forbes.

Ibrahim og hans syndikat D-Company har blitt knyttet til finansieringen av Bollywood-filmindustrien. En rekke Bollywood-studioer og filmer ble finansiert av D-Company på 1980- og 1990-tallet. Ibrahim ble knyttet til en rekke kjendiser i løpet av den tiden, inkludert skjønnhetskonkurransedeltakeren Anita Ayub og Bollywood-skuespillerinnen Mandakini. D-Company er også kjent for utpressing og trusler rettet mot Bollywood-produsenter og kjendiser, og var involvert i drapene på Bollywood-produsentene Javed Siddique og Gulshan Kumar.

DaWood Høyde

DaWoods høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
DaWood høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig

Det amerikanske finansdepartementet utpekte Ibrahim som en terrorist som en del av sitt internasjonale sanksjonsprogram, og forbød effektivt amerikanske finansenheter å samarbeide med ham og beslaglegge eiendeler som antas å være under hans kontroll. Finansdepartementet fører et faktaark om Ibrahim som inneholder rapporter om at syndikatet hans har smuglerruter fra Sør-Asia, Midt-Østen og Afrika delt med og brukt av terrororganisasjonen al-Qaida. Faktaarket sa også at Ibrahims syndikat er involvert i storskala forsendelser av narkotika i Storbritannia og Vest-Europa. Han antas også å ha hatt kontakter med al-Qaida-lederen Osama bin-Laden. På slutten av 1990-tallet reiste Ibrahim til Afghanistan under Talibans beskyttelse. Syndikatet har konsekvent hatt som mål å destabilisere den indiske regjeringen gjennom opptøyer, terrorisme og sivil ulydighet.

Hvem dater DaWood?

Ifølge våre poster, DaWood er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke DaWood's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for DaWood. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for DaWood!

Shiv Sena, som styrte Maharashtra i en koalisjon med Bharatiya Janata Party (BJP) fra 1994 til 1999, spekuleres i å ha sympatisert med Chhota Rajan. Det er rapportert at selektive politiaksjoner mot Ibrahim-kriminalitetssyndikatet under Shiv Sena-administrasjonen og dens påfølgende tilbakegang gjennom møtedrap bidro til å styrke Chhota Rajans posisjon i underverdenen. Dette ligner på hvordan Dawood Ibrahim selv hadde dratt nytte av 1980-tallets politikampanje mot Pathans. Shiv Sena avslørte sin hengivenhet for Chhota Rajan i en lederartikkel i avisen Saamna, dens talerør, redigert av Bal Thackeray. Redaksjonen trakk et lettelsens sukk, og tilskrev Chhota Rajans overlevelse til hell som følge av guddommelig nåde. Den pakistanske etterretningstjenesten (ISI) ble antatt å stå bak attentatforsøket på Chhota Rajan.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære kriminelle . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i India . DaWood feirer bursdag 26. desember hvert år.

Det antas at Dawood har stått bak bombeangrepene i Bombay i mars 1993. I 2003 erklærte den indiske og amerikanske regjeringen Ibrahim som en global terrorist. Den indiske visestatsministeren, Lal Krishna Advani, beskrev det som en stor utvikling. Ibrahim er for tiden på Indias liste over mest ettersøkte.

Chhota Rajan antas å ha hjulpet etterretningsbyråer med å få en nedtur på aktivitetene til D-Company og dets medlemmer ved å bruke hans intime kunnskap om den kriminelle virksomheten og dens operasjoner fra hans erfaring. For å forsterke sitt rykte som en patriotisk gangster-don, truet Chhota Rajan med å brutalt myrde de som ble anklaget for å ha utviklet Mumbai-bombingen i 1993. Saleem ‘Kurla’ i april 1998 etterfulgt av Mohammad Jindran i juni 1998 og Majeed Khan 1. mars 1999 ble skutt og drept.

2002-filmselskapet er løst basert på D-Companys aktiviteter, og dens oppfølger (forløper til hendelser i filmen), 2005-filmen D, samt Shootout at Lokhandwala (2007) og 2010-filmen Once Upon a Time in Mumbai. 2013-filmen Shootout at Wadala er basert på fremveksten av D-Company. Filmen Haseena Parkar (2017) er en biografisk krimfilm basert på søsteren hans, Haseena Parkar. Videospillet Hitman 2 fra 2018 har en Mumbai-kriminalherre aktiv i filmindustrien kalt Dawood Rangan som et mål, antagelig som en referanse til Ibrahim selv.

dan fogelberg nettoformue

USA uttalte at de vil be FN om å liste opp Ibrahim i henhold til relevante sikkerhetsrådsresolusjoner. En slik FN-liste vil kreve at alle FNs medlemsland fryser Ibrahims eiendeler og innfører et reiseforbud. Juan Zarate, assisterende assisterende sekretær for terrorismefinansiering og finanskriminalitet, sa at de er forpliktet til å identifisere og angripe økonomiske bånd mellom terrorisme og underverdenen. Ibrahim er også mistenkt for å ha forbindelser med terrororganisasjoner, og ble i 2002 knyttet til finansieringen av økende angrep i Gujarat av Lashkar-e-Toiba. I 2006 overleverte regjeringen i India til Pakistan, en liste over 38 mest ettersøkte kriminelle inkludert Ibrahim.

Interessante Artikler

Betty Fussell

Utforsk Betty Fussells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente forfatteren Betty Fussell ble født 28. juli 1927 i USA.

A'Quonesia Franklin

Utforsk A'Quonesia Franklins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren A'Quonesia Franklin ble født 29. september 1985 i USA.

Sebastien chabbert

Utforsk Sebastien Chabbert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastien Chabbert ble født 15. mai 1978 i Frankrike.

Wild Bill Hickok

Utforsk Wild Bill Hickok nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Wild Bill Hickok ble født 27. mai 1837 i USA. Vestlig lensmann som brakte lov og orden til byene i Kansas og gikk på mange eventyr. Han spionerte også for unionshæren og fikk berømmelse som skuespiller etter krigen.

Rico Zuccaro

Utforsk Rico Zuccaro nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente baseballspilleren Rico Zuccaro ble født 24. september 1942 i USA.

Nirmal Khatri

Utforsk Nirmal Khatri nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske politikeren Nirmal Khatri ble født 4. januar 1951 i India.

Carolinda witt

Utforsk Carolinda Witts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Carolinda Witt ble født 29. mars 1955 i Australia. I begynnelsen fulgte undervisningen hennes metodikken beskrevet av Peter Kelder i hans bok The Eye of Revelation fra 1939, som inneholder historien om oppdagelsen av de tibetanske munkene som utviklet disse bevegelsene. Denne boken inneholder imidlertid svært begrensede instruksjoner og illustrasjoner.

Steve Glasson

Utforsk Steve Glasson formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte australske spilleren Steve Glasson ble født 10. april 1969 i Australia.

Elliot James

Utforsk Elliot James nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Elliot James ble født 29. september 1989 i Storbritannia.

Irma elsa gonzalez

Utforsk Irma Elsa Gonzalez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente advokaten Irma Elsa Gonzalez ble født 29. mars 1948 i USA.

Sa Shirzad

Utforsk Sayed Shirzad nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Sayed Shirzad ble født 1. oktober 1994 i Pakistan. Sayed Shirzad (født 1. oktober 1994) er en afghansk cricketspiller. Shirzad er en venstrehendt slagmann som boller venstre arm middels tempo.

Janet Healy Weeks

Utforsk Janet Healy Weeks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dommeren Janet Healy Weeks ble født 19. oktober 1932 i USA.

Tatsuya Shindoh

Utforsk Tatsuya Shindoh nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte japanske baseballspilleren Tatsuya Shindoh ble født 14. januar 1970 i Japan.

Rowan Alexander Sawday

Utforsk Rowan Alexander Sawdays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte poeten Rowan Alexander Sawday ble født 26. august 1982 i Storbritannia.

Minoru Niizuma

Utforsk Minoru Niizuma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Minoru Niizuma ble født 29. september 1930 i Japan. Japansk abstrakt billedhugger som jobbet i marmor, granitt og andre steiner. Designene hans var geometriske, organiske og tidvis folkekunstinspirerte.

Kamel Abboud

Utforsk Kamel Abbouds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bokseren Kamel Abboud ble født 30. september 1961 i Algerie.

Milcho Milanov

Utforsk Milcho Milanov nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bulgarske volleyballspilleren Milcho Milanov ble født 4. mars 1965 i Bulgaria.

Rossana Rossanda

Utforsk Rossana Rossandas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente journalisten Rossana Rossanda ble født 23. april 1924 i Kroatia.

Tyler Blanski

Utforsk Tyler Blanskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske forfatteren Tyler Blanski ble født 12. januar 1984 i USA.

Martin Freeman

Utforsk Martin Freemans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Martin Freeman ble født 8. september 1971 i Storbritannia.

Masoud Pezeshkian

Utforsk Masoud Pezeshkian nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politikeren Masoud Pezeshkian ble født 29. september 1954 i Iran.

Barbara Partee

Utforsk Barbara Partees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente språkforskeren Barbara Partee ble født 23. juni 1940 i USA.

Aysegul Gunay

Utforsk Aysegul Gunays nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Aysegul Gunay ble født 26. oktober 1992 i Tyrkia.

John Hubert

Utforsk John Hubert nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske fotballkjøreren John Hubert ble født 24. februar 1991 i USA.

Ariel rivera

Utforsk Ariel Riveras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Ariel Rivera ble født 1. september 1966 på Filippinene.