David Pratt

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 3. januar 1955
Fødselssted Ottawa
Land Canada
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 66 år, 10 måneder, 1 dager
Horoskop

David Pratt bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

David Pratt nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er David Pratt? Hvem dater David Pratt nå og hvor mye penger har David Pratt?

jamal anderson nettoformue
KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

David Pratt Biografi

David Pratt er en berømt Kanadisk politiker , som ble født den 3. januar 1955 i Canada . David Pratt, PC (født 3. januar 1955) er en kanadisk tidligere politiker. Han var parlamentsmedlem for Nepean — Carleton fra 1997 til 2004. Ifølge astrologer sa David Pratt dyrekretsen er Steinbukken .

Etter tapet i valget begynte Pratt i Kanadiske Røde Kors som spesialrådgiver i november 2004. Han jobbet med spørsmål knyttet til konfliktforebygging, håndvåpen og lette våpen og internasjonal humanitær lov. I kjølvannet av tsunamien i Sørøst -Asia i desember 2004 besøkte han Thailand og Sri Lanka, hvor han, i samarbeid med Den internasjonale Røde Kors -komité (ICRC), sendte en rapport til Det kanadiske Røde Kors med anbefalinger om kanadisk bistand. I 2006 hjalp han med å starte det kanadiske Røde Kors Auxiliary to Government -prosjektet. Prosjektet forsøkte å forbedre samarbeidet mellom Det kanadiske Røde Kors og regjeringer på alle nivåer i Canada, spesielt innen beredskapshåndtering. Den understreket den spesielle og særegne rollen som Røde Kors og Røde Halvmåne har under intern og internasjonal lov og vedtektene for Den internasjonale Røde Kors og Røde Halvmåne. Prosjektet søkte også å skaffe ny lovgivning for å erstatte den utdaterte The Canadian Red Cross Society Act, 1909. Som prosjektleder forfattet Pratt et diskusjonspapir med tittelen: Mot et fornyet kanadisk Røde Kors - Forging Sterkere Partnerships To Support of a Humanitarian Agenda and prosjektets delrapport med tittelen: Revitalizing the Framework of Cooperation with Public Authority.Som leder av Commons Defense Committee var han en sterk talsmann for økte militære utgifter både før og etter 11. september -angrepene i USA i 2001. Under hans ledelse ga forsvarskomiteen ut en rapport med tittelen: Facing Our Responsabilities: State av beredskap til de kanadiske styrkene som krevde betydelige nye investeringer i Canadas militære evner. Som komitéleder argumenterte Pratt også sterkt for en mer topartisk tilnærming til forsvarsspørsmål og for regelmessige gjennomganger av kanadisk utenriks- og forsvarspolitikk. Han sponset vellykket en resolusjon i parlamentet om å erklære den første søndagen i juni Canadian Forces Day og bidro til politiske debatter om forsvars- og sikkerhetsspørsmål med to papirer: Fostering Human Security: A Joint Canada-US Brigade, (oktober 2000) og Does Canada Need Et utenlandsk etterretningsbyrå? (Mars 2003).

Som forsvarsminister mottok Pratt kabinettstøtte for flere store anskaffelsesprosjekter på til sammen 7 milliarder dollar, inkludert Maritime Helicopter Program (Sikorsky CH-148 Cyclone) for å erstatte den aldrende Sikorsky CH-124 Sea King-flåten, Mobile Gun System (senere kansellert) og et nytt søke- og redningsfly for faste vinger for å erstatte CH-115 og C-130H Herįcules (CC-295). Han fikk også føderalt kabinettgodkjenning for programmet Joint Support Ship for å skaffe nye forsyningsskip til den kanadiske marinen. Som den lokale statsministeren i Ottawa i 2004, jobbet han med provinsielle og kommunale tjenestemenn for å samle 600 millioner dollar i finansiering for et foreslått lettbanetransportsystem (LRT) Etter valget i 2006 av en ny Ottawa -ordfører, Larry O'Brien, som erstattet Ordfører Bob Chiarelli, og med støtte fra den lokale konservative kabinettministeren, John Baird, ble transittprosjektet kansellert av byen Ottawa. Lange forsinkelser i planlegging og konstruksjon gjorde at den første delen av LRT -systemet først ble åpnet i 2019.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er David Pratt etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er David Pratts etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere David Pratts religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Han har forfattet flere artikler og forelesninger, inkludert: Re-tooling for New Challenges: Parliaments as Peace-builders, (June 2005), Is There a Grand Strategy in Canadian Foreign Policy Ellis Lectures, University of Calgary, Center for Military and Strategic Studies, (12. - 14. juni 2007) og Canadian Grand Strategy and Lessons Learned (april 2008), Journal of Transatlantic Studies, Storbritannia). Mer nylig (mars 2011) forfattet han et papir om Canadas reservestyrker med tittelen Canadas borgerlige soldater: Et diskusjonspapir for Canadian Defense and Foreign Affairs Institute. I oktober 2018 deltok Pratt i Oxford Union -debattene og talte for forslagets handling The War on Terror har vært sin egen verste fiende.

David Pratt Nettoformue

David Pratt er en av rikeste kanadiske politiker & oppført på den mest populære kanadiske politikeren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, David Pratt nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

james jt ​​taylor nettoformue
David Pratt Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Kanadisk politiker
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Før Pratt ble valgt føderalt, tjenestegjorde han i offentlig verv kommunalt. I 1988 vant han et sete i Nepean bystyre. Hans gjenvalg i 1991 ga ham også et sete i Ottawa-Carleton regionale kommunestyre. I kommunevalget i 1994 var hans kandidatur ubestridt, og han ble hyllet. På Nepean Council tjente Pratt en periode som varaordfører og ledet komiteene for offentlige arbeider og parker og rekreasjon. I Regional Council jobbet han med transport- og miljøspørsmål og var medlem av Ottawa-Carleton Police Services Board og OC Transpo Commission. Han tjenestegjorde i fem år i styret for Federation of Canadian Municipalities hvor han var involvert i samfunnssikkerhet og kriminalitetsforebyggende spørsmål, distriktsenergi og internasjonale utviklingsprogrammer i Afrika.

Han har forfattet flere artikler og forelesninger, inkludert: Re-tooling for New Challenges: Parliaments as Peace-builders, (June 2005), Is There a Grand Strategy in Canadian Foreign Policy Ellis Lectures, University of Calgary, Center for Military and Strategic Studies, (12. - 14. juni 2007) og Canadian Grand Strategy and Lessons Learned (april 2008), Journal of Transatlantic Studies, Storbritannia). Mer nylig (mars 2011) forfattet han et papir om Canadas reservestyrker med tittelen Canadas borgerlige soldater: Et diskusjonspapir for Canadian Defense and Foreign Affairs Institute. I oktober 2018 deltok Pratt i Oxford Union -debattene og talte for forslagets handling The War on Terror har vært sin egen verste fiende.

I juli 2008 forlot Pratt Det kanadiske Røde Kors og løp som den liberale kandidaten i ridningen av Ottawa West - Nepean hvor han møtte sittende minister John Baird. Han fikk 20 161 stemmer eller 36,1 prosent sammenlignet med Bairds 25 109 stemmer og 44,9 prosent av stemmene. Etter valget jobbet Pratt som konsulent. I 2009 og 2010 tilbrakte han over fem måneder i Bagdad, Irak ansatt i AECOM i USAID sponset Iraq Legislative Strengthening Program. Pratt var ansvarlig for å organisere et orienterings- og opplæringsprogram for nyvalgte irakiske parlamentsmedlemmer. Han ga også undervisningsmateriell om lovgivende komiteer, begrepet parlamentarisk privilegium og etiske regler for parlamentarikere. I august 2009 ble en konvoi med tre kjøretøyer der Pratt og fire andre kolleger reiste truffet av en IED. Eksplosjonen, som skjedde i den røde sonen i Bagdad, forårsaket betydelig skade på kjøretøyer og blåste ut vinduer i området rundt, men ingen ble skadet.

David Pratt Høyde

David Pratts høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
David Pratt høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
I 1999 tjente Pratt som spesialutsending for Lloyd Axworthy, utenriksminister i Sierra Leone og utførte den samme rollen for Axworthys etterfølger, John Manley. Han besøkte det krigsherjede landet ved flere anledninger. Han møtte og holdt samtaler med den tidligere Sierra Leonean -presidenten Ahmed Tejan Kabbah, og tidligere president Charles Taylor i Liberia, president Lansana Conte i Guinea. Det var også møter og konsultasjoner med andre ledende tjenestemenn og diplomatiske representanter, inkludert revolusjonære United Front -leder Foday Sankoh. Han skrev to rapporter - The Forgotten Crisis (april 1999) og Sierra Leone: Danger and Opportunity in a Regional Conflict (juli 2001). Hans anbefalinger krevde mer kanadisk bistand til Sierra Leone og mer direkte kanadisk engasjement for å skape fred i regionen. Han foreslo også at Liberias president Charles Taylor skulle etterforskes av spesialdomstolen i Sierra Leone for krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten for hans rolle i å forlenge den regionale konflikten. Pratt innførte også den første lovgivningen i Canada for å sertifisere diamanter under FNs sanksjonerte Kimberley -prosess for å stoppe handelen med bloddiamanter og for å beskytte integriteten til den kanadiske diamantindustrien. Lignende lovgivning sponset av lov ble til slutt vedtatt av parlamentet.

I januar 2011 godtok Pratt stillingen som senior visepresident for offentlige anliggender hos GCI Canada, et PR- og PR -selskap med kontorer i Toronto og Ottawa. I september 2012 startet Pratt sitt eget selskap, David Pratt & Associates, som er et regjeringsforbindelses- og strategisk konsulentfirma med base i Ottawa. Hans klienter inkluderer store internasjonale forsvarsselskaper som Raytheon, Serco, L3 Harris, Leonardo og Oshkosh Defense.

bee vang nettoformue

Hvem dater David Pratt?

I henhold til våre poster, David Pratt er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater David Pratt’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for David Pratt. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for David Pratt!

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære kanadiske politiker . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Canada . David Pratt feirer bursdag 3. januar hvert år.

Interessante Artikler

Emani Kumar

Utforsk Emani Kumars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente miljøverneren Emani Kumar ble født 11. juni 1969 i India.

Gerard V. Middleton

Utforsk Gerard V. Middletons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente geologen Gerard V. Middleton ble født 1. mai 1931 i Sør-Afrika.

Victor Jones

Utforsk Victor Jones nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte hæroffiseren Victor Jones ble født 19. oktober 1966 i USA.

Samuel Raymond Divine

Utforsk Samuel Raymond Divine nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte liberiske politikeren Samuel Raymond Divine ble født 20. februar 1953 i Liberia.

James Lepowsky

Utforsk James Lepowsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte matematikeren James Lepowsky ble født 5. juli 1944 i USA.

Prinsessen

Utforsk Prinsessens formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Drag Queen Prinsessen ble født 25. juni 1987 i USA.

Mordechai Hefez

Utforsk Mordechai Hefez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Mordechai Hefez ble født 17. desember 1930 i Egypt.

Eileen Ivers

Utforsk Eileen Ivers nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte spelemannen Eileen Ivers ble født 13. juli 1965 i USA.

Lydia Prugger

Utforsk Lydia Prugger nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte østerrikske ski -fjellklatreren Lydia Prugger ble født 22. januar 1969 i Østerrike.

Brent W. Jett Jr.

Utforsk Brent W. Jett Jr. nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte flygeren Brent W. Jett Jr. ble født 5. oktober 1958 i USA.

Alyssah Gray

Utforsk Alyssah Gray nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alyssah Gray ble født 2. mars 2004 i USA. Ble en kroneverifisert TikTok -personlighet, og tjente en stor fanskare på appen ved å publisere en rekke forskjellige videoer andre enn leppesynkroniseringsinnhold.

Thomas Cannuli

Utforsk Thomas Cannuli nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte redaktøren Thomas Cannuli ble født 9. juni 1992 i USA.

Sean Quinn

Utforsk Sean Quinns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente gæliske fotballspilleren Sean Quinn ble født 5. desember 1947 i Storbritannia.

Alice Trolls konstabel

Utforsk Alice Trolle-Wachtmeisters nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Mistress Of The Robes Alice Trolle-Wachtmeister ble født 9. mai 1926 i Sverige.

Martyn Campbell

Utforsk Martyn Campbells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bassisten Martyn Campbell ble født 13. august 1981 i USA.

Santiuse Kujur

Utforsk Santiuse Kujur nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt parlamentsmedlem, Rajya Sabha Santiuse Kujur ble født 26. oktober 1973 i India.

Benjamin Koons

Utforsk Benjamin Koons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente langrennsløperen Benjamin Koons ble født 9. april 1986 i New Zealand.

Kacy Andrews

Utforsk Kacy Andrews nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske filmprodusenten Kacy Andrews ble født 27. februar 1969 i USA.

Vasco Rodrigues

Utforsk Vasco Rodrigues formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte portugisiske fotballspilleren Vasco Rodrigues ble født 31. januar 1995 i Portugal.

Gary Rose

Utforsk Gary Rose nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kampmedisineren Gary Rose ble født 17. oktober 1947 i USA.

Lee Vickers

Utforsk Lee Vickers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt amerikansk fotball tight end Lee Vickers ble født 13. mars 1981 i Hellas.

Mike Bishop

Utforsk Mike Bishop nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere amerikanske representanten Mike Bishop ble født 5. november 1958 i USA.

Saint Cherry

Utforsk Aziz Kiraz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Aziz Kiraz ble født 26. januar 1998 i Tyrkia. Tyrkisk YouTube-stjerne som vanligvis legger ut musikalsk innhold på YouTube-kanalen sin. Han har lagt ut sanger som 'Gönlümün Efendisi' og 'Yalnızlık Senfonisi'.

Daniel Weinreb

Utforsk Daniel Weinreb nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske dataforskeren Daniel Weinreb ble født 6. januar 1959 i USA.

Kyle Chan

Utforsk Kyle Chan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Kyle Chan ble født 4. mars 1975 i Kina. Smykkedesigner som er kjent for sitt arbeid med både kjendiser og på forskjellige spillefilmer og TV -programmer. Han er kjent for å ha vært gullsmed for filmen La La Land og for rollebesetningen i serien Vanderpump Rules.