Danica Roem

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1984
Fødselssted Manassas
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 37 år, 0 måneder, 23 dager
Horoskop Vekten

Nedtelling av bursdag til Danica Roem

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Danica Roem nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Danica Roem? Hvem dater Danica Roem nå og hvor mye penger har Danica Roem?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Danica Roem Biografi

Danica Roem er en berømt Politiker , som ble født den 30. september 1984 i forente stater . Politiker som ble valgt til Virginia House of Delegates i 2017, og ble den første transgender -kvinnen som noensinne har sittet i et amerikansk statshus. Hun var tidligere en prisbelønt reporter for Gainesville Times og Prince William Times. Ifølge astrologer, Danica Roem dyrekretsen er Vekten .

Danica Roem ( / ʊ r oʊ m / ROHM; født 30. september 1984) er en amerikansk journalist og politiker i Det demokratiske partiet. I valget i Virginia i 2017 ble hun valgt til Virginia House of Delegates, og vant den demokratiske primærvalget for det 13. distriktet 13. juni, og stortingsvalget 7. november. Hun er den første åpent transpersonen som ble valgt til Virginia generalforsamling , og ble i januar 2018 den første som både ble valgt og tjenestegjorde mens han var åpen transgender i enhver amerikansk statslovgiver. I desember 2017 kåret advokaten henne til finalist for årets person. I januar 2018 ble delegat Roem inkludert på forsiden av Time Magazine i The Avengers -innslaget, og fremhevet nye kvinnelige kandidater og folkevalgte fra hele landet.en trak nettoformue

Hun ble oppvokst av sin morfar, Anthony Oliveto, etter at faren begikk selvmord. Hun har en steddatter.

Roem ble først interessert i politikk i 2004 etter president George W. Bushs forslag om å legge til en konstitusjonell endring for å forby ekteskap av samme kjønn. Etter det var hun interessert i å se på hvordan regjeringen fungerer og hvordan hun kan endre den.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Danica Roem etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er ikke Danica Roems etnisitet kjent. Vi vil oppdatere Danica Roems religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Da Roem var barn, sa bestefaren til henne, grunnlaget for min kunnskap kommer fra å lese avisen hver dag. Dette påvirket henne til å bli journalist. Hun var journalist i ti og et halvt år. Hennes første jobb ut av college, i 2006, var på Gainesville Times i Gainesville, Virginia. Som Dan Roem var hun hovedreporter for Gainesville Times og Prince William Times. Hun gikk deretter på jobb som nyhetsredaktør i august 2015 ved Montgomery County Sentinel i Rockville, Maryland, hvor hun var ansatt til desember 2016. Hun bestemte seg deretter for å stille til offentlige verv. Hun sa at journalistikkarrieren har gitt henne en bred kunnskap om politiske spørsmål. Hun vant priser fra Virginia Press Association syv ganger.

Danica Roem Nettoformue

Danica Roem er en av rikeste politiker og oppført på den mest populære politikeren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Danica Roem nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

bill harris nettoformue
Danica Roem Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Politiker
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hun vokste opp i Prince William County, Virginia og var journalistjournalist ved St. Bonaventure University. Hun kom offentlig ut som transperson i 2013.

Da Roem var barn, sa bestefaren til henne, grunnlaget for min kunnskap kommer fra å lese avisen hver dag. Dette påvirket henne til å bli journalist. Hun var journalist i ti og et halvt år. Hennes første jobb ut av college, i 2006, var på Gainesville Times i Gainesville, Virginia. Som Dan Roem var hun hovedreporter for Gainesville Times og Prince William Times. Hun gikk deretter på jobb som nyhetsredaktør i august 2015 ved Montgomery County Sentinel i Rockville, Maryland, hvor hun var ansatt til desember 2016. Hun bestemte seg deretter for å stille til offentlige verv. Hun sa at journalistikkarrieren har gitt henne en bred kunnskap om politiske spørsmål. Hun vant priser fra Virginia Press Association syv ganger.

I 2012 startet Roem overgangen, og 3. desember 2013 begynte hun på hormonbehandling. Hun beskrev vennene sine og medarbeiderne som veldig støttende under overgangen, og uttalte at ingen brydde seg. Det var flott. Jeg kunne bare fortsette å gjøre jobben min. I 2015 byttet hun navn til Danica. Da hun vokste opp, følte hun ofte at hun ikke hadde noen å snakke med om hvordan hun følte seg om kjønnet sitt, og det var først da hun dro på college at hun begynte å utforske identiteten sin. Mens hun var på college, beskrev hun imidlertid kampen med kjønnsdysfori som kvelende og ville ofte ikke forlate rommet sitt i flere dager. Hun vant universitetets kjønnsbusterpris, og fikk negative svar på grunn av det i skolens studentavis. På grunn av dette følte hun seg ikke komfortabel med å komme ut i løpet av den tiden.

Danica Roem Høyde

Danica Roems høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Danica Roem Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Hun er en musiker som har opptrådt som frontkvinne for metallbandet Cab Ride Home.

I oktober 2017 mottok Roems kampanje rapporter om at innbyggerne i distriktet hennes mottok anti-transgender robocalls. Roem sa at samtalene ble foretatt av American Principles Project, som har sendt en begjæring om å stoppe transseksuell medisinsk eksperiment på barn. Også i oktober 2017 sendte det republikanske partiet i Virginia kampanjeblad som angrep kommentarer Roem kom med under et radiointervju i september. Selv om løpesedlene, godkjent av Roems motstander, brukte mannlige pronomen for å referere til Roem, avviste partiets administrerende direktør ideen om at de angrep Roems kjønnsidentitet.

Hvem dater Danica Roem?

I henhold til våre poster, Danica Roem er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Danica Roem’s ingen.

bill lipschutz netto verdi
Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Danica Roem. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Danica Roem!

I juli 2017, etter at president Donald Trump kunngjorde et forbud mot transpersoner som tjenestegjorde i det amerikanske militæret, mottok Roem en donasjon på 50 000 dollar fra Milwaukee County Executive Chris Abele.

keely smith nettoformue

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære politiker . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Danica Roem feirer bursdag 30. september hvert år.

I august 2017 mottok Roem en påtegning fra Human Rights Campaign (HRC). I oktober 2017 ble hun godkjent av tidligere visepresident Joe Biden.

Roem erklærte sitt kandidatur i januar 2017. Hun mottok påtegninger fra Victory Fund og Progressive Change Campaign Committee. Mellom 1. april og 1. juni mottok Roem 1064 donasjoner på under $ 100, den høyeste av noen delegatkandidat i staten enn Chris Hurst. Roems plattform var basert på økonomiske og transportspørsmål, sentrert om et løfte om å fikse Virginia State Route 28.

Roem stilte som demokrat i valget i 2017 for det 13. distriktet i Virginia House of Delegates mot den republikanske sittende Bob Marshall, som har hatt kontoret de siste 25 årene. I januar 2017 introduserte Marshall Physical Privacy Act (HB 1612), en baderomsregning som døde i komiteen to uker senere i januar. Marshall har omtalt seg selv som Virginia's viktigste homofobe.

Roem ble rekruttert for å stille til Virginia House of Delegates av hennes lokale demokratiske parti og spesifikt delegat Rip Sullivan, rekrutteringsstolen for Virginia House Democratic Caucus. Hun uttaler at hun aldri hadde vurdert å løpe, men det trengte ikke mye å overbevise. I 2017, en førstegangskandidat, utfordret Roem republikaneren Bob Marshall, som var en sittende representant på 13 år. Marshall er en selvskrevet sjefhomofob og var sponsor på Virginia-regningen om å avslutte ekteskap av samme kjønn og Virginia baderomsregning.

Interessante Artikler

Jaime Marti

Utforsk Jaime Marti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Fencer Jaime Marti ble født 15. oktober 1979 i Spania.

Charles Dennis

Utforsk Charles Dennis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dramatikeren Charles Dennis ble født 16. desember 1946 i Canada.

Tobias Hecht

Utforsk Tobias Hecht nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske antropologen Tobias Hecht ble født 18. februar 1964 i USA.

Alberta Schenck Adams

Utforsk Alberta Schenck Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte borgerrettighetsadvokaten Alberta Schenck Adams ble født 1. juni 1928 i USA.

Claudia Barainsky

Utforsk Claudia Barainsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Claudia Barainsky ble født 30. september 1965 i Tyskland. Claudia Barainsky (født 30. september 1965) er en tysk operasopran. Hun har opptrådt internasjonalt og vunnet priser for sine roller i samtidens operaer som Bernd Alois Zimmermanns Die Soldaten og Aribert Reimanns Medea.

Pakistansk Hockey -Spiller

Pakistansk Hockey -Spiller

Palestinsk Fotballspiller

Palestinsk Fotballspiller

Igor Bavcar

Utforsk Igor Bavcars nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Igor Bavcar ble født 28. november 1955 i Slovenia.

Arnold Wolfendale

Utforsk Arnold Wolfendales nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente astronomen Arnold Wolfendale ble født 25. juni 1927 i Australia.

Mohammad Mosaddak Ali

Utforsk Mohammad Mosaddak Alis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Mohammad Mosaddak Ali ble født 7. april 1960 i Bangladesh. Ali ble født 7. april 1960. Hans far Alhaj Abdul Mannan var forretningsmann og sosialarbeider og mor, fru Ramon Bibi, husmor og de hadde seks barn. Mosaddak Ali er den yngste av dem. Han er gift med Mahbuba Sultana og paret har en datter, Roza Ali. Han startet skolelivet på Don Junior High School (som ble lagt ned under krigen 1971) og deretter gikk han til Shahjahanpur Railway Colony High School. Han hadde fullført sin bachelorgrad (med utmerkelser) under University of Dhaka i 1980.

James Soletski

Utforsk James Soletskis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren James Soletski ble født 7. oktober 1948 i USA.

Brandon Starc

Utforsk Brandon Starcs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte høydehopperen Brandon Starc ble født 24. november 1993 i Australia.

Luboyera Azake

Utforsk Luboyera Azake nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Luboyera Azake ble født 6. april 1998 i Uganda.

Ras Baraka

Utforsk Ras Baraka nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt ordfører i Newark, New Jersey Ras Baraka ble født 9. april 1970 i USA.

Bob D'Amico

Utforsk Bob D'Amicos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte trommeslageren Bob D'Amico ble født 8. oktober 1969 i .

Daglig Leder

Daglig Leder

Corey Potter

Utforsk Corey Potter nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte ishockey -forsvareren Corey Potter ble født 5. januar 1984 i USA.

Loic Fly

Utforsk Loic Vliegen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsyklisten Loic Vliegen ble født 20. desember 1993 i Belgia.

Diego Bielkiewicz

Utforsk Diego Bielkiewicz nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente argentinske fotballspilleren Diego Bielkiewicz ble født 4. januar 1991 i Argentina.

Adriane Garcia

Utforsk Adriane Garcias nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Adriane Garcia ble født 19. september 1983 i Brasil.

Bartolome Alarcon Vargas

Utforsk Bartolome Alarcon Vargas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente roeren Bartolome Alarcon Vargas ble født 19. mars 1963 i Spania.

Heather Farr

Utforsk Heather Farrs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske golferen Heather Farr ble født 10. mars 1965 i USA.

Tidligere Ordfører I Christchurch

Tidligere Ordfører I Christchurch

Patrick Modeste

Utforsk Patrick Modestes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Patrick Modeste ble født 30. september 1976 i Grenada.

Irina Ilyenkova

Utforsk Irina Ilyenkova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente rytmiske gymnasten Irina Ilyenkova ble født 10. april 1980 i Hviterussland.