Curtis Axel

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 1. oktober 1979
Fødselssted Champlin
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 42 år, 0 måneder, 24 dager
Horoskop Vekten

Curtis Axel bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Curtis Axel nettoverdi, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Curtis Axel? Hvem dater Curtis Axel nå og hvor mye penger har Curtis Axel?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Curtis Axel Biografi

Curtis Axel er en berømt Bryter , som ble født den 1. oktober 1979 i forente stater . Kjent for å kjempe med The Nexus i WWE, ble han en interkontinentale mester og WWE taglagsmester. Ifølge astrologer, Curtis Axel dyrekretsen er Vekten .

Joseph Curtis Hennig ble født 1. oktober 1979 i Champlin, Minnesota, sønn av Leonice Hennig og profesjonell bryter Mr. Perfect Curt Hennig. Han er barnebarnet til den profesjonelle bryteren Larry The Axe Hennig. Han har en yngre bror som heter Hank, og to yngre søstre som heter Kaite og Amy, som også er en profesjonell bryter. Han ble uteksaminert fra North Hennepin Community College med en Associates of Science -grad i forretningssystemer og ledelse.glen richards nettoformue

Både faren, Curt Hennig, kjent som Mr. Perfect, og bestefaren hans, Larry Hennig, kjent som The Axe, var profesjonelle brytere. Han hadde tre sønner med kona.

Joseph Curtis Hennig (født 1. oktober 1979) er en amerikansk profesjonell bryter mest kjent for sin tid i WWE, hvor han opptrådte under ringnavnet Curtis Axel.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Curtis Axel etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er ikke Curtis Axels etnisitet kjent. Vi vil oppdatere Curtis Axels religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Hennig har vært gift med Brooke Hennig siden 2004. I en WWE Network original episode av Table for 3 uttalte han at han har tre sønner. Han liker isfiske og fantasifotball.

Curtis Axel Nettoformue

Curtis Axel er en av rikeste bryter & oppført på den mest populære bryteren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Curtis Axel nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Curtis Axel Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Bryter
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Han debuterte profesjonelt for Wrestling Wrestling i 2007.

Hennig har vært gift med Brooke Hennig siden 2004. I en WWE Network original episode av Table for 3 uttalte han at han har tre sønner. Han liker isfiske og fantasifotball.

31. mars 2007 representerte Hennig sammen med familien sin far Mr. Perfect Curt Hennig på WWE Hall of Fame -seremonien ved å ta imot prisen på hans vegne. I episoden av SmackDown 26. oktober 2007 slo Hennig seg sammen med Steve Fender i tap for Jesse og Festus.

Curtis Axel Høyde

Curtis Axels høyde 6 ′ 3 ″ vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Curtis Axel høyde og kroppsstatistikk
Høyde 6 ′ 3 ″
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Han ble kåret til Årets mest hatede bryter for 2010 av Pro Wrestling Illustrated.

Hennig trente under Brad Rheingans, Harley Race og faren Mr. Perfect Curt Hennig. Han debuterte i profesjonell bryting 13. juli 2007 i Waterloo, Iowa for World League Wrestling (WLW), sammen med Ted DiBiase Jr. for å beseire Branden Tatum og Dinn T. Moore med diskvalifikasjon. Hennig gikk senere på en ni måneders seiersrekke i WLW, før han led sitt første singeltap mot Wade Chism.

Hvem dater Curtis Axel?

I henhold til våre poster, Curtis Axel er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Curtis Axel’s noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Curtis Axel. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Curtis Axel!

Oktober 2010, i Hell in a Cell pay-per-view, blandet en forkledd McGillicutty og Husky Harris seg inn i en kamp mellom John Cena og Wade Barrett, og hjalp Barrett med å vinne, og tvang Cena til å bli med i The Nexus i forkant av kampbestemmelse. I episoden av Raw dagen etter ble McGillicutty og Harris identiteter avslørt, selv om Barrett hevdet at han ikke hadde bedt om deres hjelp og nektet å gjøre dem til heltidsmedlemmer i The Nexus. Uken etter på Raw kostet McGillicutty og Harris Cena en kamp mot The Miz, noe som fikk Barrett til å gi dem muligheten til å vinne medlemskap i The Nexus. I episoden av Raw 18. oktober klarte ikke McGillicutty og Harris å tjene en plass i The Nexus da de tapte mot Cena og Randy Orton i en tag team -kamp. På den følgende Raw, til tross for tapet, ble Harris og McGillicutty hentet inn i The Nexus.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære bryteren . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Curtis Axel feirer bursdag 1. oktober hvert år.

Hennig signerte deretter en kontrakt med World Wrestling Entertainment (WWE) og ble tildelt utviklingsområdet Florida Championship Wrestling (FCW). September 2008 beseiret Hennig og Sebastian Slater Nic Nemeth og Gavin Spears for å vinne Florida Tag Team Championship. Oktober tapte Hennig og Slater Tag Team Championship til The New Hart Foundation (DH Smith og TJ Wilson). 20. november utfordret Hennig Sheamus O’Shaunessy til FCW Florida Heavyweight Championship, men kampen endte med dobbel diskvalifikasjon, og det ble foretatt omkamp, ​​men Hennig ble igjen diskvalifisert. Hennig hadde en ny sjanse til å vinne tittelen 11. desember da han deltok i en fatal fireveiskamp om mesterskapet, men Eric Escobar vant kampen. Februar 2009 beseiret Hennig Escobar for å vinne FCW Florida Heavyweight Championship. April ble det kunngjort at Hennig hadde pådratt seg en alvorlig skade, og derfor hadde han overgitt Florida Heavyweight Championship. Hennig kom tilbake fra skade og dannet et tag -team med Brett DiBiase, kjent som The Fortunate Sons. 14. januar 2010 vant The Fortunate Sons FCW Florida Tag Team Championship ved å beseire The Dudebusters (Caylen Croft og Trent Barreta). 13. mars tapte The Fortunate Sons mesterskapet til The Uso Brothers (Jimmy og Jules). 8. april skyldte Hennig DiBiase for tapet, og de to kjempet i en kamp til dobbel diskvalifikasjon. På et FCW -arrangement 29. april møtte Hennig DiBiase, men DiBiase pådro seg en kneskade under kampen og avsluttet historien. 15. juli, som nå bruker ringnavnet Michael McGillicutty, gikk sammen med Kaval for å vinne FCW Florida Tag Team Championship fra Los Aviadores (Epico og Hunico), og ble en fire ganger tag team-mester. Dagen etter droppet de mesterskapene tilbake til Los Aviadores.

I januar 2011 overtok CM Punk The Nexus og fikk hvert av medlemmene igangsatt, og McGillicutty besto igangsettelsen, et nedslag fra resten av gruppen, og fikk lov til å forbli medlem av Nexus, sammen med Punk, Harris og David Otunga. Måneden etter ble Punk kunngjort som WrestleMania XXVII -motstander for Randy Orton, og som et resultat skulle hvert medlem av The Nexus møte Orton i måneden før WrestleMania, med McGillicutty tapt for Orton 28. episode av Raw , og etter kampen slo Orton McGillicutty i hodet. McGillicutty kom tilbake 11. episode av Raw med de andre Nexus -medlemmene, og forhindret Orton fra å tjene en WWE Championship -kamp. 23. episode av Raw slo McGillicutty sammen med andre Nexus -medlem David Otunga for å vinne WWE Tag Team Championship fra Big Show og Kane, med hjelp forstyrrelser fra andre Nexus -medlemmer Punk og Mason Ryan. I episoden av SmackDown 29. juli gjorde de sitt eneste vellykkede tittelforsvar mot The Usos (Jey Uso og Jimmy Uso). Etter at CM Punk forlot The Nexus da WWE -kontrakten hans gikk ut 17. juli, konkurrerte McGillicutty og Otunga mot Santino Marella og Zack Ryder 1. episode av Raw uten Nexus -utstyr eller armbånd, og med alle Nexus -logoer fjernet fra TitanTron, effektivt signaliserer slutten på The Nexus. I episoden av Raw 22. august tapte McGillicutty og Otunga WWE Tag Team Championship til Air Boom (Evan Bourne og Kofi Kingston), og avsluttet regjeringstiden på 91 dager.

sean stikker larkin wiki

McGillicutty kom tilbake til NXT, og dukket opp fra januar 2012 på den femte sesongen NXT Redemption, men ikke som nybegynner. I februar hånet McGillicutty Tyson Kidds mangel på brytearv og startet en feide om NXT Redemption. McGillicutty slo deretter Kidd i episoden av NXT Redemption 29. februar. McGillicutty fortsatte å fornærme Kidd ved å hevde at Kidd aldri ville være et ekte 'Hart', og Kidd mottok en omkamp den 21. mars -episoden av NXT Redemption, der han beseiret McGillicutty. McGillicutty og Kidd møtte i en tredje kamp 11. episode av NXT, noe som resulterte i at Kidd seiret over McGillicutty. McGillicutty dannet deretter et og annet lag med Johnny Curtis for resten av 2012. På den siste episoden av den femte sesongen av NXT 13. juni tapte McGillicutty og Curtis mot The Usos.

Etter sin dissosiasjon med Otunga ville han stort sett være begrenset til bryting på Superstars og NXT fra slutten av 2011. 20. episode av Superstars tapte McGillicutty og Drew McIntyre en kamp uten tittel til WWE Tag Team Champions Air Boom. På slutten av 2011 hadde McGillicutty og Alex Riley en serie kamper på Superstars, som Riley vant 2–1. I episoden av Superstars 23. februar 2012 beseiret McGillicutty Riley, som ville være hans siste seier på TV på et show som ikke var NXT til han ble pakket om som Curtis Axel i mai 2013, noe som resulterte i at McGillicutty tapte mer enn tjue kamper som ikke var NXT i på rad, mest på Superstars, men også på Main Event og Saturday Morning Slam.

Interessante Artikler

Chavdar Kostov

Utforsk Chavdar Kostovs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente bulgarske basketballspilleren Chavdar Kostov ble født 18. april 1988 i Bulgaria.

Barbara Adams

Utforsk Barbara Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente egyptologen Barbara Adams ble født 17. november 1951 i USA.

Nicolas Martinetti

Utforsk Nicolas Martinetti nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte franske fotballspilleren Nicolas Martinetti ble født 1. januar 1989 i Frankrike.

Benny Turner

Utforsk Benny Turners nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente musikeren Benny Turner ble født 27. oktober 1939 i USA.

Jaime Hernandez

Utforsk Jaime Hernández nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jaime Hernández ble født 10. oktober 1959 i USA. Tegneserieforfatter kjent for sine bidrag til serien Love & Rockets. Han har også jobbet for DC og The New Yorker.

Greg Erwin

Utforsk Greg Erwins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Greg Greg Erwin ble født 19. april 1970 i USA.

Stuart Liddell

Utforsk Stuart Liddells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente spilleren Stuart Liddell ble født 12. januar 1973 i Storbritannia.

Beata Krzyzewsky

Utforsk Beata Krzyzewsky nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte sportsskytteren Beata Krzyzewsky ble født 28. august 1976 i Ungarn.

Imelda Wiguno

Utforsk Imelda Wiguno nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere badmintonspilleren Imelda Wiguno ble født 12. oktober 1951 i Indonesia.

Malcom Brown

Utforsk Malcom Browns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte defensive taklingen for amerikansk fotball Malcom Brown ble født 2. februar 1994 i USA.

Masae Komiya

Utforsk Masae Komiya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte målballspilleren Masae Komiya ble født 8. mai 1975 i Japan.

John DeMain

Utforsk John DeMain nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte dirigenten John DeMain ble født 11. januar 1944 i USA.

Kushboo

Utforsk Kushboo nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Kushboo ble født 29. september 1970 i India. Produktiv indisk TV- og filmskuespillerinne med mer enn hundre filmkreditter. Hun vant Tamil Nadu State Film Award for beste skuespillerinne i 1991 og 1995.

Kostas Petropoulos

Utforsk Kostas Petropoulos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte greske basketballtreneren Kostas Petropoulos ble født 7. januar 1956 i Hellas.

Karl Wallenda

Utforsk Karl Wallendas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Karl Wallenda ble født 21. januar 1905 i Tyskland. Avdøde high wire-artist husket for å være grunnleggeren av sirkusakten The Flying Wallendas. Han var kjent for å gå uten hjelp av et sikkerhetsnett og ble drept under en spasertur mellom de to tårnene på Condado Plaza Hotel i Puerto Rico.

Andrea Petrova

Utforsk Andrea Petrova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Andrea Petrova ble født 27. desember 1988 i Tsjekkia. Hun begynte å håndtere profesjonelt i 2010. I 2011 tok hun American Cocker Spaniel Ch. En gang Ina Blue Moon Charming Line til Årets hund i ACC CZ med flest gevinster på utstillinger i utlandet. I 2012 hadde hun 2 hunder vist til Top 2 Ch. OnceIna Blue Moon Charming Line og Ch. Romeo Black Charming Line. I 2013 hennes amerikanske Cocker Spaniel Ch. En gang ble Ina Blue Moon Charming Line Årets hund med flest gevinster på utstillinger i utlandet IGJEN. I 2014 håndterte hun Ch. Romeo Black Charming Line satser på at han vinner TOP Dog i Tsjekkia og nr.2 TOP-hund i utlandet. Samme år stilte Andrea ut Romeo for TOP-prisene i India og vant 5 All Breed BEST IN SHOWS. Hun håndterte også Am.Ind.Ch. Fortell Tail's Play N With Fire for flere BEST IN SHOWS og brettplasseringer i India. Andrea har håndtert hunder i mange land over hele verden, inkludert USA, Canada, Tsjekkia, Slovakia, Polen, India etc.

John Mallee

Utforsk John Mallees nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte baseballtreneren John Mallee ble født 5. mai 1969 i USA.

Dan Radlauer

Utforsk Dan Radlauer nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte filmkomponisten Dan Radlauer ble født 26. april 1957 i USA.

Mohammad Yaqoobi

Utforsk Mohammad Yaqoobi formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte geistlige Mohammad Yaqoobi ble født 9. september 1960 i Irak.

John Warner

Utforsk John Warner nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tidligere senatoren John Warner ble født 28. juni 1952 i USA.

Kanadisk Ishockeytrener

Kanadisk Ishockeytrener

Daniel de silva

Utforsk Daniel De Silva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente australske fotballspilleren Daniel De Silva ble født 6. mars 1997 i Australia.

Ailsa Carmichael, Lady Carmichael

Utforsk Ailsa Carmichael, Lady Carmichael formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Justice Ailsa Carmichael, Lady Carmichael ble født 28. november 1969 i Skottland.

Dicky Natapradja

Utforsk Dicky Natapradjas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Dicky Natapradja ble født 29. mars 1977 i Indonesia. Dicky (Bobby) Natapradja, kjent som Bobby Orlando, (født 29. mars 1977) er en tidligere indonesisk rugbyspiller som spilte for det indonesiske nasjonale rugbylaget, også kjent som 'Rhinos'. Mellom 2008 og 2015 spilte han rekvisitt i 14 landskamper, fire som kaptein, for Indonesia. Han har spilt for Jakarta Banteng Rugby Club, Jago Dulu Rugby Jakarta.

Ildiko Gulyas

Utforsk Ildiko Gulyas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente basketballspilleren Ildiko Gulyas ble født 18. oktober 1960 i Ungarn.