Christopher Steele

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 24. juni 1964
Fødselssted Aden
Land Storbritannia
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 57 år, 4 måneder, 6 dager
Horoskop Kreft

Christopher Steele bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Christopher Steele nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi oppdage hvor gammel er Christopher Steele? Hvem dater Christopher Steele nå og hvor mye penger har Christopher Steele?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Katherine Steele, Laura Steele
Barn Georgina Steele, Matthew Steele, Henry Steele

Christopher Steele Biografi

Christopher Steele er en berømt Etterretningsoffiser , som ble født den 24. juni 1964 i Storbritannia . Christopher David Steele ble født i den jemenittiske byen Aden (den gang en del av Federation of South Arabia), 24. juni 1964. Foreldrene hans, Perris og Janet, hadde møtt mens de jobbet på Met Office, Storbritannias nasjonale værtjeneste. Hans bestefar var en kullgruvearbeider fra Pontypridd i Wales. Steele tilbrakte tid med å vokse opp i Aden, Shetlandsøyene og Kypros, samt ved Wellington College, Berkshire. Ifølge astrologer, Christopher Steele's dyrekretsen er Kreft .

I 2003 ble Steele sendt til Bagram flyplass i Afghanistan som en del av et MI6 -team, som orienterte spesialstyrker om drap eller fangemisjoner for Taliban -mål, og brukte også tid på å lære nye MI6 -rekrutter. Steele kom tilbake til London, og mellom 2006 og 2009 ledet han Russia Desk ved MI6.Steele ble rekruttert av MI6 direkte etter eksamen fra Cambridge og jobbet for MI6 i 22 år. Han jobbet i London ved Foreign and Commonwealth Office (FCO) fra 1987 til 1989. Fra 1990 til 1993 jobbet Steele under diplomatisk dekning som MI6 -offiser i Moskva og tjenestegjorde ved Storbritannias ambassade i Moskva. Steele var en intern reisende, som besøkte nylig tilgjengelige byer som Samara og Kazan.

Steele sin ekspertise om Russland forble verdsatt, og han fungerte som senioroffiser under John Scarlett, sjef for Secret Intelligence Service (MI6), fra 2004 til 2009. Steele var en motintelligensspesialist og ble valgt som saksbehandler for Alexander Litvinenko og deltok i etterforskningen av Litvinenko -forgiftningen i 2006. Det var Steele som raskt innså at Litvinenkos død var en russisk stats 'hit'. Tolv år senere ble han angivelig inkludert på en hitliste for den russiske føderale sikkerhetstjenesten, sammen med Sergei Skripal som ble forgiftet i 2018 av et binært kjemisk våpen Novichok i Storbritannia.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Christopher Steele etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er ikke Christopher Steeles etnisitet kjent. Vi vil oppdatere Christopher Steeles religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Hans første kone, Laura, som han hadde tre barn med, døde i 2009 etter lang tids sykdom. Han giftet seg på nytt i 2012; han og hans andre kone Katherine fikk ett barn og oppdrar alle fire barna sammen. Han bor for tiden i Farnham, Surrey.

Christopher Steele Net Worth

Christopher er en av rikeste etterretningsoffiser & oppført på mest populære etterretningsoffiser. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Christopher Steele nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Christopher Steele Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Etterretningsoffiser
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Christopher David Steele (født 24. juni 1964) er en britisk tidligere etterretningsoffiser ved Secret Intelligence Service MI6 fra 1987 til han gikk av i 2009. Han drev Russland-skrivebordet ved MI6 hovedkvarter i London mellom 2006 og 2009. I 2009 var han med på grunnla Orbis Business Intelligence, et London-basert privat etterretningsfirma.

Hans første kone, Laura, som han hadde tre barn med, døde i 2009 etter lang tids sykdom. Han giftet seg på nytt i 2012; han og hans andre kone Katherine fikk ett barn og oppdrar alle fire barna sammen. Han bor for tiden i Farnham, Surrey.

I mars 2009 grunnla Steele sammen med sin andre MI6-pensjonist Chris Burrows det private etterretningsbyrået Orbis Business Intelligence, Ltd., med base i Grosvenor Square Gardens. Mellom 2014 og 2016 opprettet Steele over 100 rapporter om russiske og ukrainske spørsmål, som ble lest i USAs utenriksdepartement, og han ble sett på som troverdig av USAs etterretningssamfunn. Virksomheten var kommersielt suksessrik, og tjente omtrent 20 000 000 dollar i løpet av de første ni driftsårene.

Christopher Steele Høyde

Christopher Steele's høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. Christopher vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Christopher Steele høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Steele matrikulerte ved Girton College, Cambridge i 1982. Mens han var ved University of Cambridge, skrev han for studentavisen, Varsity. I påsketiden 1986 var Steele president i Cambridge Union debattsamfunn. Han ble uteksaminert med en grad i sosial- og statsvitenskap i 1986.

Siden 2009 har Steele ikke vært i Russland, eller besøkt noen tidligere sovjetstater, og i 2012 siterte en Orbis-informant en FSB-agent som beskrev ham som en fiende av Moder Russland. Steele har avstått fra å reise til USA siden identiteten hans ble offentlig, med henvisning til den politiske og juridiske situasjonen.

Hvem dater Christopher Steele?

I henhold til våre poster, Christopher Steele er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater Christopher Steele’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Christopher Steele. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Christopher Steele!

Steele hadde vært en betalt konfidensiell menneskelig kilde for FBI før han utarbeidet Steele -saksmappen, og FBI fant at Steele -informasjonen var verdifull og at den berettigede kompensasjon, og Steele mottok 95 000 dollar fra FBI mellom 2014 og 2016 for informasjon om tidligere saker som ikke er knyttet til Trump. Av informasjon i rapporten bestemte ABC News at Steele og Ivanka Trump hadde hatt et forretningsmessig og personlig forhold fra 2007 i en årrekke.

Fakta og trivia

Christopher rangert på listen over mest populære etterretningsoffiser . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i Storbritannia . Christopher Steele feirer bursdag 24. juni hvert år.

I 2012 ble Orbis underentrepriset av et advokatfirma som representerte Oleg Deripaska, som også var en 'person av interesse' for Senatets etterretningskomités undersøkelse av Russlands valginnblanding. Mellom 2014 og 2016, sammen med Bruce Ohr, samarbeidet Steele med FBIs og justisdepartementets mislykkede forsøk på å gjøre Deripaska til en informant.

I september 2015 beholdt Washington Free Beacon, en konservativ publikasjon, tjenestene til Fusion GPS, et privat politisk forskningsfirma i Washington DC, for å forske på flere primære republikanske kandidater, inkludert Trump. Forskningen var ikke først og fremst knyttet til Russland og ble avsluttet når Trump var fast bestemt på å være presidentkandidat.

Steeles forhold til FBI ble avsluttet, ulikt assosiert med enten offentlig avsløring av Steele's identitet, eller Steele's utgivelse av informasjon til pressen, eller Steele's benektelse til FBI for å ha snakket med pressen. En kilde daterer hendelsen til slutten av oktober 2016.

I et annet notat Steele skrev i november 2016, etter oppsigelsen av kontrakten hans med Fusion, rapporterte han at russiske tjenestemenn hadde hevdet at Russland hadde blokkert Donald Trump fra å nominere Mitt Romney til hans utenriksminister, på grunn av Romneys haukskap mot Russland.

Interessante Artikler

Moses Moura Pinheiro

Utforsk Moises Moura Pinheiros nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Moises Moura Pinheiro ble født 25. juli 1979 i Brasil.

Event Rider

Event Rider

Cesar Andrade

Utforsk Cesar Andrades nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente inlineskateren Cesar Andrade ble født 25. april 1979 i Brasil.

Petr Fiala

Utforsk Petr Fialas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Chamber of Deputies Petr Fiala ble født 1. september 1964 i Tsjekkia.

Idaira

Utforsk Idairas nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Idaira ble født 14. mars 1985 i Spania. Hun ble født 14. mars 1985 i San Cristóbal de La Laguna (Tenerife). Hun er det yngste barnet, etter tre brødre, David, Besay og Airam. Foreldrene deres er: Balvina og Rafael. I år 2003 prøvde hun seg på rollebesetningen av showet, 'OT', men ble ikke valgt. To år senere kom hun tilbake for å prøve igjen med broren Airam; han besto ikke den første runden, men det gjorde Idaira. Ikke bare besto hun den første runden, men den ene runden etter den andre til hun ankom finalen, hvor hun konkurrerte mot ytterligere 16 deltakere for å få en plass i akademiet. I den såkalte 'Show 0' valgte hun Christina Aguileras sang med tittelen Genie in a Bottle (spanskspråklig versjon bokstavelig talt 'Captured Genie' eller 'Genio Atrapado'). Idaira ankom semifinaleshowene, og var favoritten til å vinne konkurransen. Under et av de siste showene der de tre finalistene dukket opp, ble Idaira, som ble kåret til favoritten av publikum til å vinne showet, nominert igjen sammen med Víctor.

Matias Tellez

Utforsk Matias Tellez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente norske sangeren Matias Tellez ble født 8. februar 1989 i Norge.

Vandana Katariya

Utforsk Vandana Katariya nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indiske hockeyspilleren Vandana Katariya ble født 15. april 1992 i India.

Marta Jandova

Utforsk Marta Jandova nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Marta Jandova ble født 13. april 1974 i Tsjekkia. Tsjekkisk rocksanger best kjent som forsanger for bandet Die Happy. Bandet hennes er kjent for album som Promotion og Supersonic Speed.

Evheniya Tulchevska

Utforsk Evheniya Tulchevska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Evheniya Tulchevska ble født 1. januar 1990 i Storbritannia. På det tidspunktet hun ble Miss Ukraine 2009, var hun student ved National Mining University of Ukraine.

Claudia Soberon

Utforsk Claudia Soberon formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte skuespilleren Claudia Soberon ble født 29. september 1977 i Mexico.

James H. Clark

Utforsk James H. Clarks nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente dataforskeren James H. Clark ble født 23. mars 1944 i USA.

Representant

Representant

Anita Ekberg

Utforsk Anita Ekbergs nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Anita Ekberg ble født 29. september 1931 i Sverige. Skuespillerinne som vant Miss Sweden-konkurransen i 1950 og ble udødeliggjort for sin ikoniske Trevifontenen-scene i den italienske klassikeren La Dolce Vita fra 1960. Hun spilte også fremtredende roller i filmene War and Peace, 4 for Texas og The French Sex Murders.

Alex Cord

Utforsk Alex Cords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alex Cord ble født 3. mai 1933 i USA. Mest kjent for rollen som Michael Coldsmith Briggs, også kjent som 'Archangel' i CBS-eventyrserien Airwolf.

Peter Eismann

Utforsk Peter Eismann nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte tyske politikeren Peter Eismann ble født 8. april 1957 i Tyskland.

Soul Singer

Soul Singer

Stephen Emmott

Utforsk Stephen Emmotts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Stephen Emmott ble født 3. juni 1960 i Storbritannia. Stephen Emmott (født 3. juni 1960) er en britisk vitenskapsmann, gründer og sjefforsker i Scientific. Emmott ble kåret til en av Londons mest innflytelsesrike forskere, og en av de mest innflytelsesrike personene i London av Evening Standard i 2012.

Greig Nori

Utforsk Greig Nori nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Greig Nori ble født 21. november 1964 i Canada.

Vadim Arkhipchuk

Utforsk Vadim Arkhipchuk nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte idrettsutøveren Vadim Arkhipchuk ble født 6. juli 1937 i Ukraina.

Barry George

Utforsk Barry George nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Barry Barry George ble født 15. april 1960 i Storbritannia.

Joachim vinner

Utforsk Joachim Siegerists nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Joachim Siegerist ble født 29. januar 1947 i Tyskland.

Alain Rey

Utforsk Alain Reys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Alain Rey ble født 30. august 1928 i Frankrike.

Samson Kutateladze

Utforsk Samson Kutateladze nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte georgiske forretningsmannen Samson Kutateladze ble født 4. mai 1964 i Georgia.

Todd Huth

Utforsk Todd Huths nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske gitaristen Todd Huth ble født 13. mars 1963 i USA.

Gianluigi Paragone

Utforsk Gianluigi Paragone formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av republikkens senat Gianluigi Paragone ble født 7. august 1971 i Italia.