Candice Michelle

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1978
Fødselssted Wisconsin
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 43 år, 0 måneder, 25 dager
Horoskop Vekten

Candice Michelle Bursdag Nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Candice Michelle nettoformue, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel Candice Michelle er? Hvem dater Candice Michelle nå og hvor mye penger har Candice Michelle?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ken Gee ærlig talt
Barn AkiAnne Rose Ehrlich, Aloha Von Ehrlich, Ryumi Grace Ehrlich

Candice Michelle Biografi

Candice Michelle er en berømt Modell , som ble født den 30. september 1978 i forente stater . Fitnessmodell som senere ble en profesjonell bryter med World Wrestling Entertainment. Hun er også kjent for å være Playboys cyberjente i juni 2002. Ifølge astrologer, Candice Michelle dyrekretsen er Vekten .

Beckman ble født i Milwaukee, Wisconsin til Michael Beckman (1951-1980) og hans kone, Kathleen (née Iwen; 1951-2002). Beckman er av tysk og costaricansk avstamning. Hun har en eldre søster, Dana. Hun spilte universitets- og collegebasketball og har en ivrig interesse for mange idretter. Candice er en Green Bay Packers-fan.zachary levi nettoformue

Hun giftet seg med Dr. Ken Gee Ehrlich i 2005 og hun har to døtre som heter Ryumi og AkiAnne.

Candice Michelle Beckman (født 30. september 1978), bedre kjent som Candice Michelle, er en amerikansk modell, skuespillerinne og pensjonert profesjonell bryter, mest kjent for sin tid med WWE.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Candice Michelle etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Candice Michelles etnisitet Multiras . Vi vil oppdatere Candice Michelles religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Som sekstenåring vant Beckman en modellkonkurranse på sin lokale skøytebane. Rundt 1999 flyttet hun til Los Angeles, California for å bli en profesjonell modell og skuespillerinne. Hun studerte teaterkunst ved Santa Monica College og hadde skuespill på kamera og Meisner-teknikktrening ved The Piero Dusa Acting Studio. Det var i løpet av denne tiden at Beckman adopterte mellomnavnet Michelle som hennes etternavn. Hun dukket opp i en rekke kroppsbyggings- og bilmagasiner som FLEX og Lowrider Magazine, i tillegg til å bli kåret til Cyber ​​Girl of the Week i juni 2002-utgaven av Playboy, og mellom 2002 og 2006 jobbet hun som fetisjmodell under navnet Mackenzie Montgomery . Beckman dukket også opp i TV-programmer som Party of Five, 7th Heaven og Hotel Erotica, i tillegg til at han dukket opp i filmer som Tomcats, Anger Management, DodgeBall og A Man Apart.

Candice Michelle nettoverdi

Candice Michelle er en av de rikeste modell & oppført på den mest populære modellen. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Candice Michelle nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

sean sticks larkin nettoformue
Candice Michelle nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Modell
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Hun gikk på Santa Monica College før hun dukket opp som treningsmodell / profesjonell bryter.

Som sekstenåring vant Beckman en modellkonkurranse på sin lokale skøytebane. Rundt 1999 flyttet hun til Los Angeles, California for å bli en profesjonell modell og skuespillerinne. Hun studerte teaterkunst ved Santa Monica College og hadde skuespill på kamera og Meisner-teknikktrening ved The Piero Dusa Acting Studio. Det var i løpet av denne tiden at Beckman adopterte mellomnavnet Michelle som hennes etternavn. Hun dukket opp i en rekke kroppsbyggings- og bilmagasiner som FLEX og Lowrider Magazine, i tillegg til å bli kåret til Cyber ​​Girl of the Week i juni 2002-utgaven av Playboy, og mellom 2002 og 2006 jobbet hun som fetisjmodell under navnet Mackenzie Montgomery . Beckman dukket også opp i TV-programmer som Party of Five, 7th Heaven og Hotel Erotica, i tillegg til at han dukket opp i filmer som Tomcats, Anger Management, DodgeBall og A Man Apart.

I juli 2004 var Beckman på audition for å være en deltaker for World Wrestling Entertainments Raw Diva Search. Til tross for at hun ikke ble valgt til å være i de ti siste, ble hun ansatt av selskapet under gimmicken til en makeupartist. Hun konkurrerte på Raw i flere Diva-konkurranser, inkludert undertøysmoteshow og limbokonkurranser, frem til slutten av året.

Candice Michelle Height

Candice Michelles høyde 5 fot 7 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Candice Michelle Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 7 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Hun var på forsiden av Playboy i 2006 og vant et WWE Women's Championship i 2007.

7. mai 2005 giftet hun seg med Ken Gee Ehrlich, en kiropraktor i Los Angeles. Sammen har de tre døtre: AkiAnne Rose, født 23. mai 2010, Ryumi Grace, født 20. oktober 2012 og Aloha Von Ehrlich, født 17. juli 2015.

Hvem dater Candice Michelle?

Ifølge våre poster, Candice Michelle er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater ikke Candice Michelle's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Candice Michelle. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Candice Michelle!

Året etter ble hun omtalt i flere Go Daddy-reklamer. Under NFC-sluttspillet i 2006 ble hun omtalt som å vaske vinduer. Hun dukket senere opp i en reklamefilm under Super Bowl XL, hvor hun forførte en ABC-leder til å skaffe seg en reklameplass for Go Daddy. Hun dukket opp i en annen reklamefilm for Super Bowl XLI i 2007, hvor hun danset i et rom som ble overfylt med champagne. Beckman dukket opp på American Chopper for å promotere den kommersielle så vel som Go Daddys spesiallagde chopper. I 2008 ble hun omtalt i sin fjerde Go Daddy-reklame på rad for Super Bowl XLII, med tittelen White Light, men Fox nektet å sende den.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære modellen . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Candice Michelle feirer bursdag 30. september hvert år.

30. juni 2005 ble Candice flyttet til SmackDown! hvor hun ble involvert i en historie mellom Torrie Wilson og Melina. 24. juli gjorde Candice sin pay-per-view-debut på The Great American Bash hvor hun fungerte som Special Guest Referee for BH og Truser-kampen mellom Wilson og Melina. Hun ble deretter flyttet tilbake til Raw i en handel sammen med Wilson. I hennes neste historie ble Candice og Torrie skurker ved å håne 2005 Diva Search-vinner Ashley Massaro, og de slo seg sammen med andre Raw Diva Victoria for å danne en allianse kjent som Ladies in Pink (senere Vince's Devils). I episoden 5. september av Raw beseiret Wilson Massaro etter innblandingen fra Victoria og Candice. De fortsatte å feide med Massaro til Trish Stratus kom tilbake fra en legitim skade for å hjelpe Massaro med å gjengjelde Vince's Devils. I episoden 17. oktober av Raw, hvor hun, Torrie og Victoria møtte laget til Stratus, Massaro og deres nye allierte Mickie James i en vinnende innsats etter at Wilson festet James. Den 28. november-episoden av Raw slo Candice seg sammen med Victoria og Torrie Wilson for å tape innsatsen til Trish, Ashley og Mickie. I november signerte Candice for å posere for april-utgaven av Playboy 2006. Hun hadde sitt første skudd på WWE Women's Championship i en Fulfill Your Fantasy Battle Royal på Taboo Tuesday, men ble eliminert fra kampen av Massaro. På Tribute to The Troops den 19. desember slo Michelle seg sammen med Maria Kanellis i en vinnende innsats og beseiret daværende kvinnemester Trish Stratus og Ashley Massaro i en divas-tag-lagkamp etter at Candice festet Ashley.

hvor høy var faron ung

I januar dukket Candice opp på nyttårsrevolusjonen i tidenes første Bra og truser-hanske-kamp, ​​hvor hun ble eliminert av Maria. I episoden 13. februar av Raw, fulgte Michelle Torrie i et tapende forsøk på Ashley. Etter å ha vunnet en nummer én konkurrents Diva Battle Royal på Raw, fikk Candice sin første WWE Women's Championship-kamp i singel, men tapte mot den daværende mesteren Trish Stratus 27. februar. Etter kampen ga Candice en smell til Wilson og skyldte henne i historien for tap. Vince's Devils brøt senere opp da Torrie ble en fanfavoritt etter at Candice og Victoria vendte seg mot henne under avdukingen av Candices Playboy-cover. Denne feiden førte til en kamp på WrestleMania 22 der begge Playboy-coverjentene konkurrerte i en Playboy Pillow Fight. Torrie Wilson vant kampen. I episoden 12. juni av Raw ble Candice beseiret av Torrie i tidenes første Wet and Wild-kamp, ​​en brytekamp som involverte vannballonger og sprutpistoler, der vinneren av kampen ville være på forsiden av WWE 2006 Summer Special Blad. Feiden fortsatte sporadisk i backstage-segmenter der Candice ble avbildet som Vince McMahons sexslave. I 11. juli-episoden av ECW dukket den skurke Candice opp som Kelly Kellys dansepartner på den kveldens Kelly's Exposé-segment, og forsøkte å forføre Kelly i et backstage-segment før opptredenen deres.

Hun har en tatovering av ordet tro på det indre håndleddet, som hun anser som en personlig bekreftelse. Det er også en påminnelse, med hennes ord, om å tro på meg selv og ha 'tro'. Hun fikk tatoveringen, som ble dokumentert i realityprogrammet LA Ink, etter å ha brukket kragebeinet i 2007. Tatoveringen er også relatert til hennes kristne tro. Da Candice kom tilbake, hadde hun nye tatoveringer på ryggen, de nye tatoveringene hennes er på fem stjerner, som starter på den nedre delen av ryggen og avsluttes på midten av ryggen.

I løpet av uken 5. november 2007 dukket Candice opp i fem episoder av Family Feud med flere andre WWE-superstjerner og Divaer. Også i 2007 ble Candice Michelle nr. 82 på AskMen.coms liste over 100 mest ettertraktede kvinner.

Interessante Artikler

Dirk Bremser

Utforsk Dirk Bremser nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballtreneren Dirk Bremser ble født 1. oktober 1965 i Tyskland.

Jakub Wrobel

Utforsk Jakub Wrobels nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Jakub Wrobel ble født 30. juli 1993 i Polen.

Cheerleader

Cheerleader

Jonathan Barnes

Utforsk Jonathan Barnes nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Jonathan Barnes ble født 26. desember 1942 i Storbritannia. Kjent for slike arbeider som Posterior Analytics, The Cambridge Companion to Aristotle og Coffee with Aristotle, underviste denne akademiske og gamle filosofiske eksperten ved Oxford University, University of Geneva og University of Paris-Sorbonne.

Hidehito Shirao

Utforsk Hidehito Shiraos nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Hidehito Shirao ble født 30. september 1980 i Japan.

Julisa Duran

Utforsk Julisa Durans nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Julisa Duran ble født 14. september 1986 i USA. Makeupartist og instruktør som har grunnlagt My Beauty Mark Makeup Academy. Hun har åpnet tre forskjellige campus i Sør-California i Fontana, Pasadena og Anaheim.

Hula Dancer

Hula Dancer

Enrico Gennari

Utforsk Enrico Gennari nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Enrico Gennari ble født 21. januar 1977 i Italia. Gennari ble født i Roma (Italia) 21. januar 1977. Da han var 6 år gammel hadde han erklært at han skulle studere den store hvite haien.

Gunter Benser

Utforsk Gunter Benser nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt historiker i moderne tid Gunter Benser ble født 12. januar 1931 i Tyskland.

Vinay Dinu Tendulkar

Utforsk Vinay Dinu Tendulkar nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt medlem av Rajya Sabha Vinay Dinu Tendulkar ble født 25. september 1961 i India.

Adam Słodowy

Utforsk Adam Słodowys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente oppfinneren Adam Słodowy ble født 3. desember 1923 i Polen.

Louise Svalastog Spellerberg

Utforsk Louise Svalastog Spellerberg nettoformue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente håndballspilleren Louise Svalastog Spellerberg ble født 1. oktober 1982 i Danmark.

Anamul Haque Sharif

Utforsk Anamul Haque Sharif nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bangladeshiske fotballspilleren Anamul Haque Sharif ble født 9. desember 1985 i Bangladesh.

Sam Anderson-Heather

Utforsk Sam Anderson-Heather nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte New Zealand rugbyunionen Sam Anderson-Heather ble født 15. februar 1988 i New Zealand.

Luke

Utforsk Lucs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt kommune i Frankrike Luc ble født 21. juni 1963 i Nederland.

Joe Lockhart

Utforsk Joe Lockharts nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tidligere pressesekretæren i Det hvite hus Joe Lockhart ble født 13. juli 1959 i USA.

Volodymyr Viytyshyn

Utforsk Volodymyr Viytyshyns nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte erkebiskopen Volodymyr Viytyshyn ble født 9. november 1959 i Polen.

Intensjon Fatnani

Utforsk Niyati Fatnani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente indiske TV-skuespillerinnen Niyati Fatnani ble født 11. januar 1991 i India.

George Woolf

Utforsk George Woolfs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte George Woolf ble født 31. mai 1910 i Canada. Kanadiskfødt hestejockey som ble drept i en racingulykke på Santa Anita Racetrack.

Sampsa Timoska

Utforsk Sampsa Timoska nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente finske fotballspilleren Sampsa Timoska ble født 12. februar 1979 i Finland.

Jimmy Driftwood

Utforsk Jimmy Driftwood nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Jimmy Driftwood ble født 20. juni 1907 i USA. Amerikansk folkemusikklegende som spilte inn mer enn 6000 sanger i løpet av karrieren, hvorav mer enn 300 har blitt dekket av andre artister. Han vant flere Grammys, inkludert en for Song of the Year for 'The Battle of New Orleans' i 1960.

Jason Harris

Utforsk Jason Harris nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte administrerende direktøren for Mekanism Jason Harris ble født 29. juni 1971 i USA.

James D. Griffioen

Utforsk James D. Griffioens nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske fotografen James D. Griffioen ble født 4. februar 1977 i USA.

Manucho

Utforsk Manucho nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente angolanske fotballspilleren Manucho ble født 7. mars 1983 i Angola.

Indiana Sanchez

Utforsk Indiana Sanchez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skjønnhetskonkurrenten Indiana Sanchez ble født 3. august 1987 i Nicaragua.