Camille Levin

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 24. april 1990
Fødselssted Newport Coast
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 31 år, 6 måneder, 1 dager
Horoskop

Camille Levin bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Camille Levin nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Camille Levin? Hvem dater Camille Levin nå og hvor mye penger har Camille Levin?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn Ikke tilgjengelig

Camille Levin Biografi

Camille Levin er en berømt Fotballspiller , som ble født den 24. april 1990 i forente stater . Ifølge astrologer, Camille Levin's dyrekretsen er Tyren .

Camille Cami Levin (født 24. april 1990) er en pensjonert amerikansk profesjonell fotballforsvarer. Hun spilte sist for Vålerenga i Toppserien. og var i 2013 kaptein for USAs U-23 kvinnelandslag i fotball. Levin jobber for tiden for WWE i deres talentrelasjonsavdeling.Levin ble født i California av foreldrene Desmond og Diane Levin, begge fra Sør-Afrika. Hun har to yngre søsken, Jay og Savannah, som for tiden spiller for Kopparbergs/Göteborg FC i Damallsvenskan. Hun gikk på Tarbut V'Torah Community Day School i Irvine, California, hvor hun spilte på et co-ed-lag i minst én sesong og ble utnevnt til NSCAA All-America-laget i 2006 og 2007. Med Cal South Olympic Development Program ( ODP) '90 statslag, Levin vant ODP nasjonale mesterskap i 2006 samt tre regionale titler. Fra hun var ni år gjennom ungdomsskolen, spilte hun klubbfotball for Slammers FC '89 og hjalp laget med å vinne tre Cal South State Cups, et regionalt mesterskap i United States Youth Soccer Association og to nasjonale klubbturneringer i USA. Søsteren hennes Savannah er også en profesjonell fotballspiller.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Camille Levin etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Camille Levins etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Camille Levins religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Levin gikk på Stanford University hvor hun spilte for Stanford Cardinal fra 2008 til 2011. Hun avsluttet sin kollegial karriere med 12 mål og 22 assists etter å ha spilt flere stillinger i løpet av hennes periode. I løpet av førsteårssesongen serverte hun sin første karriereassistent under en kamp mot UNC-Greensboro etter å ha driblet ballen opp på midtbanen og passert til Christen Press som scoret det vinnende målet. Hun scoret sitt første mål i det 64. minutt av en kamp mot Yale etter et hjørnespark fra Teresa Noyola og Christen Press. Levins mål løftet stillingen til 3–1 med Stanford som til slutt vant 4–1. Hun ble deretter kåret til Santa Clara/adidas Classic Tournament som den mest verdifulle spilleren (MVP) og til ukens lag i Soccer America.

glen richards nettoformue

Camille Levin Nettoformue

Camille Levin er en av rikeste fotballspiller & oppført på den mest populære fotballspilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Camille Levin nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

Camille Levin Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Fotballspiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Levin gikk på Stanford University hvor hun spilte for Stanford Cardinal fra 2008 til 2011. Hun avsluttet sin kollegial karriere med 12 mål og 22 assists etter å ha spilt flere stillinger i løpet av hennes periode. I løpet av førsteårssesongen serverte hun sin første karriereassistent under en kamp mot UNC-Greensboro etter å ha driblet ballen opp på midtbanen og passert til Christen Press som scoret det vinnende målet. Hun scoret sitt første mål i det 64. minutt av en kamp mot Yale etter et hjørnespark fra Teresa Noyola og Christen Press. Levins mål løftet stillingen til 3–1, og Stanford vant til slutt 4–1. Hun ble deretter kåret til Santa Clara/adidas Classic Tournament som den mest verdifulle spilleren (MVP) og til ukens lag i Soccer America.

I løpet av andre sesongen i 2009 var Levin på startoppstillingen for Cardinal i løpet av 5 av de 22 kampene hun spilte i og ble kåret til en hederlig omtale av All-Pac-10. I løpet av sin tredje sesong med kardinal var Levin en startende i hver kamp og spilte flere forskjellige posisjoner. Hun spilte som ytre venstreback i de første kampene og ble deretter en startspiss i det meste av sesongen. I to runder av NCAA -turneringen byttet hun til sentralforsvar for å fylle ut for en skadet lagkamerat. Hun spilte som en angripende midtbanespiller under NCAA-semifinalen, og scoret mot Boston College i det 48. minutt for å løfte Stanford til finalen. Om hennes prestasjoner, sa Stanford-trener Paul Ratcliffe, Levin er en utrolig spiller. Jeg er så glad for i dag å ha det store målet, og hun fortjener det. Hun er en spiller som kan være en av våre beste forwards, en av våre beste forwards og en av våre beste backer. Uansett hvor vi trenger henne i et gitt spill, er hun villig til å gå inn der og gjøre en stor forskjell. Levins 11 assists i juniorsesongen var nummer 20 i landet med seks av assistene som skjedde under kamper på rad. Hun ble kåret til NCAA College Cup All-Tournament-teamet og mottok sin andre All-Pac-10 hederlige omtale samme år.

Camille Levin Høyde

Camille Levins høyde 5 fot 3 tommer vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
Camille Levin høyde og kroppsstatistikk
Høyde 5 fot 3 tommer
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig

I løpet av sin siste sesong med kardinalen satte Levin opp det vinnende målet i NCAA College Cup-finalen 2011 for å sikre Stanfords første NCAA-mesterskapstittel noensinne. Etter å ha fullført sin kollegiale karriere som en svært dekorert spiller, ble Levin utnevnt til NSCAA førstelag All-America, Soccer Americas MVPs førstelag og NSCAA All-Pacific Region førstelag. Hun ble også kåret til All-Pac-12 førstelaget samt NCAA College Cup All-Tournament Team. På ESPN ESPY Awards -programmet i 2012 godtok Levin Capital One Cup på vegne av Stanford friidrettsprogram for kvinner, som ble tildelt cupen som det beste kvinnelige divisjon I friidrettsprogrammet.

hvor gammel er tom meents

Hvem dater Camille Levin?

Ifølge våre poster, Camille Levin er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater ikke Camille Levin's noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Camille Levin. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for Camille Levin!

I 2012 ble Levin førstevalg (fjerde sammenlagt) av Sky Blue FC under 2012 WPS Draft; ligaen stoppet imidlertid driften før sesongen begynte. Levin signerte med Pali Blues i W-League for sesongen 2012 og hjalp laget med å nå ligaens mesterskapskamp, ​​der det tapte på straffespark til Ottawa Fury.

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære fotballspiller . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i forente stater . Camille Levin feirer bursdag 24. april hvert år.

I 2012 signerte Levin med svensk side, Kopparbergs/Göteborg FC i Damallsvenskan, den øverste divisjonen for kvinnefotball i Sverige. Hun gjorde ni opptredener for klubben som hjalp med å få Svenska Cupen. Hun kom tilbake til troppen i april 2013 og hjalp Göteborg med å beseire Damallsvenskan-mesterne i 2012, Tyresö FF, med å vinne Svenska Supercupen-spillerforsvaret hvert minutt av kampen.

November 2013 ble det kunngjort at Levin hadde signert for Western Sydney Wanderers resten av W-League (Australia) sesongen 2013–14. Hun gjorde fire opptredener for klubben og hjalp laget til to shutout-seire mot Newcastle Jets og Perth Glory. Wanderers endte på sjuende i sesongen 2013–14 med en rekord på 2–3–7.

I februar 2014 ble det kunngjort at Levin hadde signert med Sky Blue FC for NWSL -sesongen 2014. Levin spilte 42 opptredener for Sky Blue FC i løpet av sesongen 2014 og 2015.

Hun ble valgt av Orlando Pride i NWSL Expansion Draft 2015. Hun spilte 10 opptredener for Orlando i 2016 -sesongen. April 2017 handlet Orlando Levin til Houston Dash i bytte mot en tredje runde utkast i NWSL College Draft 2018.

Interessante Artikler

Bernardo Sousa Pereira Brites Martins

Utforsk Bernardo Sousa Pereira Brites Martins nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Bernardo Sousa Pereira Brites Martins ble født 4. desember 1997 i Portugal.

Vijay Seshadri

Utforsk Vijay Seshadris nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente amerikanske poeten Vijay Seshadri ble født 13. februar 1954 i India.

Werner Koch

Utforsk Werner Kochs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kryptografen Werner Koch ble født 11. juli 1961 i Tyskland.

Bernd Westphal

Utforsk Bernd Westphal nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt politiker Bernd Westphal ble født 30. september 1960 i Tyskland.

Oliver Maron

Utforsk Oliver Marons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente ishockeyspilleren Oliver Maron ble født 30. september 1983 i Slovakia.

Mahesh Thakur

Utforsk Mahesh Thakur nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mahesh Thakur ble født 1. oktober 1969 i India. Indisk skuespiller som er kjent for sitt mangfoldige rollespill både i TV og i spillefilmer i Bollywood. Han er best kjent for å ha spilt Prakash i filmen Blue Mountains fra 2017 og for å ha spilt den gjentagende rollen som Vivek Seth i Star Plus -programmet Bhabhi.

Jean-Marc Jancovici

Utforsk Jean-Marc Jancovici nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente franske ingeniøren Jean-Marc Jancovici ble født 13. februar 1962 i Frankrike.

Magic: The Gathering Player

Magic: The Gathering Player

Sebastian grazzini

Utforsk Sebastian Grazzini nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Sebastian Grazzini ble født 25. januar 1981 i Argentina.

Roland Freymond

Utforsk Roland Freymond nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt motorsykkel road racer Roland Freymond ble født 15. mars 1953 i Sveits.

Jumper

Jumper

Anders Nordberg

Utforsk Anders Nordberg formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte orientereren Anders Nordberg ble født 17. februar 1978 i Danmark.

Mihkel Ainsalu

Utforsk Mihkel Ainsalu nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente estiske fotballspilleren Mihkel Ainsalu ble født 8. mars 1996 i Estland.

Gullsmed

Gullsmed

Barbara Piecha

Utforsk Barbara Piecha nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Luger Barbara Piecha ble født 4. mars 1949 i Polen.

Sergio Country

Utforsk Sergio Paese nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente racerføreren Sergio Paese ble født 15. desember 1975 i Brasil.

Aslam Bareach

Utforsk Aslam Bareach nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte pakistanske cricketdommeren Aslam Bareach ble født 26. januar 1976 i Pakistan.

Lenny B. Robinson

Utforsk Lenny B. Robinsons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt etterligner Lenny B. Robinson ble født 28. september 1963 i USA.

Jan Brejcak

Utforsk Jan Brejcak nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente ishockeyspilleren Jan Brejcak ble født 29. juni 1989 i Slovakia.

Frank Ford

Utforsk Frank Fords nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Frank Ford ble født 30. september 1916 i USA. Opprinnelig kjent for å være vertskap for et radioprogram med underholdningstema med tittelen Hollywood Ifølge Hoyle fortsatte Ford (som opprinnelig kalte seg selv som Eddie Hoyle) med å presentere både et populært musikkprogram og et midnatt talkshow.

Juho Kauppinen

Utforsk Juho Kauppinen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte trekkspilleren Juho Kauppinen ble født 4. august 1986 i Finland.

Elizabeth Van Volkenburgh

Utforsk Elizabeth Van Volkenburghs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente plantebiologen Elizabeth Van Volkenburgh ble født 2. juli 1952 i USA.

Sead Marusic

Utforsk Sead Marusic nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Roer Sead Marusic ble født 15. desember 1965 i Kroatia.

Walter Slaje

Utforsk Walter Slaje nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte indologen Walter Slaje ble født 17. juni 1954 i Østerrike.

Jimmy Steele

Utforsk Jimmy Steeles nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente tannlegen Jimmy Steele ble født 28. juni 1962 i Storbritannia.