Cal Bruton

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 29. september 1954
Fødselssted New York City
Land forente stater
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 67 år, 1 måneder, 2 dager
Horoskop Steinbukken

Cal Bruton bursdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

Cal Bruton nettoverdi, bursdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er Cal Bruton? Hvem dater Cal Bruton nå og hvor mye penger har Cal Bruton?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn(er) C. J. Bruton

Cal Bruton Biografi

Cal Bruton er en berømt Basketball spiller , som ble født på 29. september 1954 i forente stater . Calvin Bruton (født 29. september 1954) er en amerikansk-australsk tidligere profesjonell basketballspiller og trener. Han har vært en integrert del av National Basketball League (NBL) siden oppstarten. Bruton vant et NBL-mesterskap med Brisbane Bullets i 1985, var to ganger medlem av All-NBL First Team mens han spilte for Geelong Supercats og ble kåret til NBL Coach of the Year mens han var spiller-trener for Supercats i 1982. Han vant også et andre NBL-mesterskap mens han trente Perth Wildcats i 1990. Som et resultat ble Bruton en av de første innsatte i NBL Hall of Fame da den åpnet i 1998. Ifølge Astrologers, Cal Brutons stjernetegn er Steinbukken .

Bruton sluttet seg til Bullets i 1985 og hjalp dem til deres første NBL-mesterskap med en seier på 121–95 over Adelaide 36ers. Denne suksessen ble fulgt i 1986 da den naturaliserte Bruton representerte de australske Boomers ved FIBA ​​verdensmesterskap i 1986 i Spania. Etter hjemkomsten fra Spania hjalp Bruton Bullets inn i sin fjerde strake Grand Final hvor de igjen skulle møte Adelaide 36ers. For 1986 hadde NBL utvidet Grand Final til en best-av-tre-serie. Spill 1 ble spilt foran et rekordstort publikum på 11 000 på Brisbane Entertainment Center og så en seier på 122–119 for Adelaide på overtid, så dem overveldende favoritter (36erne hadde gått 24–2 i løpet av sesongen) for å gå hjem og avslutte mesterskapet på Apollo Stadium hvor de hadde en imponerende rekord på 14–0 frem til det tidspunktet av sesongen (og faktisk ikke hadde tapt siden juni 1985, en serie på 20 strake hjemmeseire). Brisbane, ledet av Bruton med 38 poeng, Ron Radliff og Larry Sengstock, overveldet 36ers med en 104–83 seier for å tvinge frem en tredje og avgjørende kamp bare to dager senere. Brutons beste venn utenfor banen var også tilfeldigvis Adelaides spissvakt Al Green, som også var hjemmehørende i New York. De to, beste vennene utenfor banen, men den sterkeste av rivaler på den, hadde en løpende kamp i spill 3 med Green som til slutt kom på topp og ledet Adelaide til en seier på 113–91 om 36ers første NBL -tittel. Bruton ledet alle målskårere, med et gjennomsnitt på 30,0 poeng, pluss at han hadde 3,3 assists per kamp over Grand Final-serien.Bruton begynte senere i Geelong Supercats i 1982 som en spillende trener hvor han skulle vinne NBL Coach of the Year i sin første sesong. I løpet av hans periode med Supercats ble Bruton også utnevnt til All-NBL First Team i 1983 og 1984. Som trener for Geelong ledet Bruton laget til NBL Grand Final i 1982 hvor de ble beseiret 80–74 av West Adelaide Bearcats på Broadmeadow Basketball Stadium i Newcastle. I deres 15 sesonger med NBL-konkurranse fra 1982 til 1996, skulle dette vise seg å være Geelongs eneste NBL Grand Final-opptreden.

Etter Grand Final-serien i 1986 hadde Bruton en offentlig konflikt med Bullets-trener Brian Kerle og ble sparket fra klubben under kontroversielle omstendigheter. Han ble umiddelbart slått opp som spillende trener for flerårige lettslag Perth Wildcats for NBL-sesongen 1987 og begynte umiddelbart å bygge et mesterskapskamp. Han rekrutterte to spillere som skulle bli stjerner med Wildcats, 6 fot 8 tommer (2,03 m) senter/power forwards James Crawford (en lagkamerat av Brutons på Geelong i 1982 kjent som Alabama Slamma for sin dunking-evne) og tidligere Harlem Globetrotter Kendal Lille Pinder. Som spillende trener for Wildcats bygget Bruton et lag for å slå de regjerende NBL-mesterne, Adelaide 36ers. Planen hans betalte seg da Wildcats beseiret Adelaide 2–1 i semifinalen (begge seirene var på Adelaides hjemmebane der 36ers bare hadde tapt to ganger i løpet av sesongen). Perth klarte ikke å overvinne Brutons gamle lag Brisbane og gikk ned 2–0 i Grand Final-serien.

tim blake nelson høyde

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er Cal Bruton etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er Cal Brutons etnisitet ikke kjent. Vi vil oppdatere Cal Brutons religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Bruton spilte tre sesonger i Perth (hvorav to delte spille- og treneroppgaver), før han ble hovedtrener i 1990 under noe kontroversielle omstendigheter. Alan Black var hovedtrener for Wildcats i begynnelsen av 1990 -sesongen, men etter bare to kamper ble han erstattet av Bruton. Til tross for denne begivenhetsrike starten på sesongen, ledet Bruton Wildcats til sitt første NBL-mesterskap da de beseiret Brisbane Bullets (fremdeles trent av Kerle) 2–1 i Grand Final-serien. Bruton selv ble erstattet året etter av Murray Arnold.

Cal Bruton formue

Cal Bruton er en av de rikeste basketballspiller & oppført på den mest populære basketballspilleren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, Cal Bruton nettoformuen er ca 1,5 millioner dollar .

Cal Bruton nettoverdi og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Basketball spiller
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Bruton var en basketball-legende fra Jamaica, Queens i New York City. Bruton spilte sin basketball på videregående på Springfield Gardens. Bruton gikk på Wichita State University på et basketballstipend og som senior var førstelaget hele Missouri Valley Conference på et NCAA Tournament Team og ble rangert som en av de beste punktvaktene i nasjonen til tross for at han bare var 1,75 m høy . Bruton var en av de første importene som spilte i NBL, og ble med i Brisbane Bullets for den første NBL-sesongen i 1979. Bruton ledet alle målscorere i NBLs første år, med et gjennomsnitt på over 33,2 poeng per kamp.

Bruton spilte tre sesonger i Perth (hvorav han delte spille- og treneroppgaver), før han ble hovedtrener i 1990 under litt kontroversielle omstendigheter. Alan Black var hovedtrener for Wildcats i begynnelsen av 1990 -sesongen, men etter bare to kamper ble han erstattet av Bruton. Til tross for denne begivenhetsrike starten på sesongen, ledet Bruton Wildcats til sitt første NBL -mesterskap da de beseiret Brisbane Bullets (fortsatt coachet av Kerle) 2–1 i Grand Final -serien. Bruton selv ble erstattet året etter av Murray Arnold.

Cal ble ute av NBL-sesongen 1991, men kom tilbake i 1992 med en annen av NBLs flerårige easy-beats, Hobart Devils. Dette skulle igjen senere resultere i at Bruton ble hovedtrener for Devils i deres siste sesong i 1996.

Cal Bruton Høyde

Cal Brutons høyde 175 cm (5 fot 9 tommer) vekt Ikke kjent & kroppsmål vil oppdatere snart.
Cal Bruton Høyde og kroppsstatistikk
Høyde 175 cm (5 fot 9 tommer)
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/Skostørrelse Ikke tilgjengelig
Han var også en gang i en kjendisepisode fra 1980-tallets show Show It's a Knockout, der han kledde seg i en hestedrakt sammen med Big Sports Breakfast-medvert og journalist Terry Kennedy.

I NBL-sesongen 1999–2000 kom Bruton nok en gang tilbake til trener, denne gangen for Canberra Cannons. Som med Hobart Devils, var kanonene i økonomiske vanskeligheter på den tiden, og fremtiden deres så mørk ut. Sesongen 2002–03 så Cannons økonomiske vanskeligheter når kokepunktet, og det ble kunngjort at lisensen deres ville bli solgt. Denne serien med hendelser resulterte i at Bruton sluttet i Cannons og ikke fulgte klubben i deres flytting til Newcastle som Hunter Pirates.

Hvem dater Cal Bruton?

I følge våre opptegnelser, Cal Bruton er mulig enkelt & har ikke vært engasjert tidligere. Fra juni 2021 dater Cal Bruton’s ingen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for Cal Bruton. Du kan hjelpe oss med å bygge datingpostene for Cal Bruton!

Fakta og trivia

Rangert på listen over mest populære basketballspiller . Også rangert på elitelisten over kjente kjendiser født i forente stater . Cal Bruton feirer bursdag 29. september hvert år.

Interessante Artikler

Cody Nance

Utforsk Cody Nances nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Cody Nance ble født 23. desember 1987 i USA. Profesjonell oksrytter fra Texas rangert på femteplass i verden i 2018. Han har vært konkurransedyktig siden 2007 og har opprettholdt jevn suksess til tross for flere alvorlige skader.

Dwayne Morton

Utforsk Dwayne Mortons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte profesjonelle basketballspilleren Dwayne Morton ble født 10. august 1971 i USA.

Livan lopez

Utforsk Livan Lopez nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amatørbryteren Livan Lopez ble født 24. januar 1982 på Cuba.

Kent Desormeaux

Utforsk Kent Desormeaux nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Jockey Kent Desormeaux ble født 27. februar 1970 i USA.

Britisk Poet

Britisk Poet

Richard Prosser

Utforsk Richard Prossers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte New Zealand -politikeren Richard Prosser ble født 15. januar 1967 i Storbritannia.

Lizette Parker

Utforsk Lizette Parkers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt tidligere ordfører i Teaneck, New Jersey Lizette Parker ble født 31. august 1971 i USA.

Katherine Raymont

Utforsk Katherine Raymont nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte cricket -spilleren Katherine Raymont ble født 31. oktober 1959 i Australia.

JoAnne Stubbe

Utforsk JoAnne Stubbe nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente kjemikeren JoAnne Stubbe ble født 11. juni 1946 i USA.

Angelina Turenko

Utforsk Angelina Turenko nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt kunstløpstrener Angelina Turenko ble født 16. desember 1988 i Russland.

Rahilya Geybullayeva

Utforsk Rahilya Geybullayeva nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte litteraturkritikeren Rahilya Geybullayeva ble født 30. januar 1961 i Aserbajdsjan.

Klaus Thomsen

Utforsk Klaus Thomsen nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte danske fotballspilleren Klaus Thomsen ble født 26. april 1986 i Danmark.

James Hamilton-Paterson

Utforsk James Hamilton-Patersons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte poeten James Hamilton-Paterson ble født 6. november 1941 i Storbritannia.

Frantisek Stanek

Utforsk Frantisek Stanek nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente styrmannen Frantisek Stanek ble født 24. april 1944 i Tsjekkia.

Peter Burrows

Utforsk Peter Burrows nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte anglikanske presten Peter Burrows ble født 27. mai 1955 i Storbritannia.

Lidenskap Yara

Utforsk Passion Yaras nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Owarai Tarento Passion Yara ble født 23. juli 1976 i Japan.

Phan Thi Bich Hang

Utforsk Phan Thi Bich Hang nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Phan Thi Bich Hang ble født 15. februar 1972 i Vietnam. Phan Thi Bich Hang ble født 15. februar 1972 i Ninh Binh-provinsen, Vietnam. Bich Hang er utdannet ved University of National Economics og senere tok hun en grad i Business Administration (MBA). Siden 1999 har Bich Hang jobbet som foreleser ved Hanoi University of Business and Technology. Phan Thi Bich Hang er en av de profesjonelle ansatte ved psykologisk avdeling, Research Center for Human Potential, Union of Science and Technology of Vietnam. Tidlig i 2005 begynte hun å drive en virksomhet som spesialiserte seg på interiørdesign. Så lanserte hun og hennes likesinnede venner en vegetarisk restaurantkjede i Hanoi for å skape jobber for noen studenter. Alt overskuddet som samles inn fra virksomheten blir overført til hennes egen veldedige organisasjon ved navn Tam Vang (Golden Mind). I tillegg til andre aktiviteter, hjelper dette veldedige fondet hovedsakelig ofre for Agent Orange og støtter økonomisk hjerteoperasjoner for nyfødte babyer.

Leif Eric Smith

Utforsk Leif Erik Smiths formue, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Leif Erik Smith ble født 8. april 1992 i USA. Fotograf og videograf som ble kjent for sitt landskap og naturfotografering. Han har jobbet som hovedfotograf for Vizzi Media Solutions eiendomsselskap.

Juan Masaurus

Utforsk Juan Masaurus nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte Juan Masaurus ble født 11. november 1994 i Spania. YouTube-vlogger som er kjent for sin Juanmasaurus-kanal. Han har fått særlig kjent for sine hyppige, spanskspråklige oppføringer om fullføringer av utfordringer, komiske skisser og personlige attester.

Kimberly Birrell

Utforsk Kimberly Birrells nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente australske tennisspilleren Kimberly Birrell ble født 29. april 1998 i Tyskland.

Brian Hogan

Utforsk Brian Hogan nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte medaljisten Brian Hogan ble født 14. august 1981 i Irland.

Divyansh Arun

Utforsk Divyansh Arun nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Divyansh Arun ble født 4. oktober 1999 i India. Teknikentusiast som driver YouTube -kanalen Tech Paradise, som er dedikert til å avsløre tips og hacks for smarttelefoner. Hans opplæringsprogrammer og strategier for å vokse ens sosiale følge har vunnet ham til nå 460 000 abonnenter.

Barbara Adams

Utforsk Barbara Adams nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente egyptologen Barbara Adams ble født 17. november 1951 i USA.

Mai Ezzidine

Utforsk Mai Ezzidine nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Mai Ezzidine ble født 19. januar 1980 i De forente arabiske emirater. Skuespillerinne hvis Salma breakout -rolle i romantikken Omar & Salma (2007) gjorde henne til en av Egypts mest gjenkjennelige skuespillerinner. Hun har siden spilt i filmens oppfølgere, så vel som filmer som Habibi Na'eman (2008) og Game Over (2012).

Sebastian kober

Utforsk Sebastian Kober nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte bokseren Sebastian Kober ble født 28. mai 1979 i Tyskland.