C. L. Max Nikias

KJAPPE FAKTA
Fødselsdato 30. september 1952
Fødselssted Komi Kepir
Land
Religion Ikke tilgjengelig
Alder 69 år, 1 måned, 1 dag
Horoskop Steinbukken

C. L. Max Nikias fødselsdag nedtelling

0 0 0Dager :0 0Timer:0 0Minutter :0 0Sekunder

C. L. Max Nikias nettoverdi, fødselsdag, alder, høyde, vekt, wiki, fakta 2020-21! I denne artikkelen vil vi finne ut hvor gammel er C. L. Max Nikias? Hvem dater C. L. Max Nikias nå og hvor mye penger har C. L. Max Nikias?

KORT PROFIL
Far Ikke tilgjengelig
Mor Ikke tilgjengelig
Søsken Ikke tilgjengelig
Ektefelle Ikke kjent
Barn 2 døtre

C. L. Max Nikias Biografi

C. L. Max Nikias er en berømt Ingeniør , som ble født den 30. september 1952 i . Chrysostomos Loizos Max Nikias (gresk: Χρυσόστομος Λοΐζος Νικίας; født 30. september 1952) er en kypriotisk-amerikansk akademiker, og fungerte som den 11. universitetet i Sør-California, president, en stilling han hadde fra 3. august 2010 til 7. august 2018 . Han innehar Malcolm R. Currie -leder i teknologi og humaniora og er president emeritus ved universitetet. Han hadde vært ved USC siden 1991, som professor, direktør for nasjonale forskningssentre, dekan, provost og president. Han fungerte også som leder av College Football Playoff (CFP) Board of Managers (2015-2018) som styreleder i Keck Medical Center ved USC (2009-2018), som medlem av styret for Alfred Mann Institute for Biomedical Engineering (2001-2018), og som medlem av forstanderskapet i Chadwick School, en uavhengig skole på Palos Verdes Peninsula, California (2001-2010). Han er for tiden fast professor i elektroteknikk med en sekundær utnevnelse i klassikere, og direktør for USC Institute for Technology Enabled Higher Education. I følge astrologer, C. L. Max Nikias dyrekretsen er Steinbukken .

Fra juni 2005 til august 2010 fungerte Nikias som USCs provost og akademisk sjef. Han var med på å bringe USC -tillitsmann Steven Spielbergs Shoah Foundation Institute og dets enorme videoarkiv med 55 000 vitnesbyrd om Holocaust -overlevende til USC. Nikias etablerte også universitetets Edward R. Roybal Institute on Aging, Stevens Center for Innovation, U.S.-China Institute og Levan Institute for Humanities and Ethics. Han lanserte Visions and Voices, USCs kunst- og humaniorainitiativ på campusområdet, samt et stipendprogram for å fremme stipend innen humaniora og samfunnsvitenskap. Nikias stod i spissen for integreringen av Keck School of Medicine i USCs fakultetspraksisplaner, hadde tilsyn med overføringen av University Hospital og USC Norris Cancer Hospital fra Tenet Healthcare Corporation til universitetet, og rekrutterte et nytt lederteam for USCs medisinske foretak.Nikias fungerte som grunnlegger av skolens Integrated Media Systems Center (IMSC) fra 1996 til 2001. Han ledet ingeniørskolens innsats for å sikre senteret i en intens nasjonal konkurranse gjennomført av National Science Foundation som inneholdt 116 andre forslag. Nikias fungerte også som assisterende dekan ved ingeniørskolen fra 1992 til 2001. Mens forskningsarbeidet hans varierte fra signalbehandling og biomedisinsk ingeniørfag til digital kommunikasjon og militær radar og sonar, er han mest kjent for sin forståelse av multimedias definerende sted i fremtiden internett og IMSC.

cooper davis nettoformue

I 2011 kunngjorde Nikias en innsamlingskampanje på 6 milliarder dollar, som på tidspunktet for lanseringen var den største i historien om høyere utdanning. På seks og et halvt år overgikk USCs kampanje $ 6 milliarder dollar - 18 måneder før planen - og brakte i gjennomsnitt 900 millioner dollar per år til universitetet. Innsamlingskampanjen samlet inn totalt 7 milliarder dollar på åtte år. Chronicle of Higher Education har kalt Nikias for en fantastisk innsamling. I løpet av Nikias periode, USC rangert konsekvent blant de fem beste universitetene, sammen med Stanford og Harvard, i kontanter veldedige donasjoner.

Etnisitet, religion og politiske synspunkter

Mange mennesker vil vite hva som er C. L. Max Nikias etnisitet, nasjonalitet, aner & Løp? La oss sjekke det ut! I henhold til offentlig ressurs, IMDb og Wikipedia, er ikke L. L. Max Nikias etnisitet kjent. Vi vil oppdatere C. L. Max Nikias religion og politiske synspunkter i denne artikkelen. Vennligst sjekk artikkelen igjen etter noen dager.

Som president skrev Nikias ofte om en rekke nasjonalt viktige emner, inkludert verdien av - og tilgangen til - høyere utdanning; fremtiden for online utdanning; den fortsatte betydningen av kunst og humaniora; kunsten å lede gjennom klassikerne; og rollen til eliteforskningsuniversiteter, spesielt som økonomiske drivere.

C. L. Max Nikias formue

C. er en av rikeste ingeniør & oppført på den mest populære ingeniøren. Ifølge vår analyse, Wikipedia, Forbes & Business Insider, C. L. Max Nikias nettoverdi er omtrent 1,5 millioner dollar .

C. L. Max Nikias Nettoformue og lønn
Nettoformue 1,5 millioner dollar
Lønn Til vurdering
Inntektskilde Ingeniør
Biler Ikke tilgjengelig
Hus Bor i eget hus.

Nikias ble født på Middelhavsøya Kypros. Der ble han uteksaminert med utmerkelser fra Famagusta Gymnasium, en skole som legger vekt på vitenskap, historie og gresk-romerske klassikere. Han giftet seg med sin kone, Niki, i 1977, og paret har to døtre, Georgiana og Maria. Han fikk en grad i elektrisk og maskinteknikk fra National Technical University of Athens i 1977, og har en akademisk interesse for athensk drama og demokrati. Nikias tok en mastergrad i 1980 og en doktorgrad i 1982 i elektroteknikk ved State University of New York i Buffalo. Hans forgjenger som USC-president, Steven Sample, var på samme måte elektroingeniør og fungerte som president for SUNY-Buffalo fra 1982 til 1991.

Som president skrev Nikias ofte om en rekke nasjonalt viktige emner, inkludert verdien av - og tilgangen til - høyere utdanning; fremtiden for online utdanning; den fortsatte betydningen av kunst og humaniora; kunsten å lede gjennom klassikerne; og rollen til eliteforskningsuniversiteter, spesielt som økonomiske drivere.

brad parscale nettoformue

I følge Los Angeles Times spilte Nikias en sentral rolle i universitetets meteoriske økning i akademisk statur. I 2016 plasserte The Wall Street Journal/ Times Higher Education sine rangeringer USC på nr. 17 blant 1061 høyskoler og universiteter. Bare tre universiteter vest for Chicago rangerte blant de 20 beste: USC, Stanford og Caltech.

C. L. Max Nikias Høyde

C. L. Max Nikias høyde Ikke tilgjengelig akkurat nå. C. vekt Ikke kjent & kroppsmålinger oppdaterer snart.
C. L. Max Nikias Høyde og kroppsstatistikk
Høyde Ukjent
Vekt Ikke kjent
Kroppsmål Til vurdering
Øyenfarge Ikke tilgjengelig
Hårfarge Ikke tilgjengelig
Føtter/sko størrelse Ikke tilgjengelig
Nikias er medlem av National Academy of Engineering, stipendiat ved American Academy of Arts and Sciences, charter stipendiat ved National Academy of Inventors, assosiert medlem av Academy of Athens, livsstil ved Institute of Electrical og Electronics Engineers, og en stipendiat i American Association for the Advancement of Science. Han ble utnevnt til stipendiat ved Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) i 1991 da han var 38. Færre enn 2 prosent av IEEEs 350 000 medlemmer har blitt kåret til stipendiat, og bare 5 prosent av dem som oppnådde den æren innen 38 år.

Nikias brakte landets største litterære festival, Los Angeles Times Festival of Books, til USC. I tillegg tok universitetet under hans ledelse i gang et stort initiativ for kapitalbygging som allerede inkluderer Wallis Annenberg Hall for journalistikk, USC Michelson Center for Convergent Bioscience, Dauterive Hall for samfunnsvitenskap, Fertitta Hall for business, Kaufman International Dance Center, McKay senter for friidrett, Uytengsu Aquatics Center, Engemann Student Health Center, et nytt bygg for kinematisk kunst og University Club at Stoops, samt Soto -bygningen, Currie Residential Hall og Norris Consultation Center på Health Sciences Campus, og forskjønnelsesprosjekter for begge USCs campus. Det mest fremtredende prosjektet er imidlertid USC Village, et sentrum på 1,3 millioner kvadratmeter for studenthøyskoler, som åpnet i 2017, og gjenskaper universitetslandskapet helt.

Hvem dater C. L. Max Nikias?

Ifølge våre poster, C. L. Max Nikias er mulig enkelt & har ikke vært forlovet tidligere Fra juni 2021 dater CL Max Nikias ikke noen.

Forholdsrekord : Vi har ingen registreringer av tidligere forhold for C. L. Max Nikias. Du kan hjelpe oss med å bygge datingrekordene for C. L. Max Nikias!

I mai 2018 ble Nikias og tillitsstyret i USC enige om en ryddig overgang til en ny president, etter en skandale om seksuelle overgrep angående USCs studenthelsesenter gynekolog og spørsmål om hvordan universitetet håndterte det.

Fakta og trivia

C. Rangert på listen over mest populære ingeniør . Også rangert på elitlisten over berømte kjendiser født i . C. L. Max Nikias feirer bursdag 30. september hvert år.

Etter at Nikias gikk av i august 2018, sa Rick Caruso, leder for USCs forstanderskap: Som han alltid har gjort, tar Max denne handlingen i det han mener er til beste for universitetet etter kontroverser som har oppstått fra andres uheldige og uakseptable handlinger. Fra undersøkelsene våre, som ennå ikke er fullført, har vi absolutt ikke funnet noe galt å gjøre fra Max side.

I mai 2018 krevde 200 fastansatte USC -professorer (av 4 604 universitetsfakulteter) Nikias fratredelse for hvordan hans administrasjon håndterte nesten 300 hendelser om seksuelle overgrep og påstander om seksuelle overgrep over 27 år mot en mangeårig gynekolog for studenthelse, George Tyndall. Han og forstanderskapet ble enige om en ryddig overgang til en ny president 25. mai 2018, og han trakk seg 7. august 2018. Etter dette ble Nikias utnevnt til president emeritus og livstillitsmann for universitetet. Uavhengig undersøkelse fra det amerikanske utdanningsdepartementets kontor for borgerrettighets etterforskning avsluttet med en rapport publisert i februar 2020 og impliserte ikke Nikias i noen feil. Rapporten uttalte at Nikias ikke hadde kjennskap til muligheten for fysisk mishandling fra gynekologen for studenthelsehuset. Så snart Nikias ble gjort oppmerksom på gynekologsituasjonen, uttalte rapporten at han hadde identifisert saken som så viktig at han påla generalrådet å orientere universitetets forstanderskap i mars 2018; og 15. mai 2018 informerte han alle USC -studenter og alumner over hele verden om saken i forkant av Los Angeles Times -artikkelen.

Interessante Artikler

James Webb

Utforsk James Webb nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte regjeringsoffiser James Webb ble født 20. juni 1975 i Sør -Afrika.

Bruno Sroka

Utforsk Bruno Sroka nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt kitesurfer Bruno Sroka ble født 9. juni 1976 i Frankrike.

Sergei Kovalyov

Utforsk Sergei Kovalyovs nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Kjente menneskerettighetsaktivister Sergei Kovalyov ble født 22. september 1965 i Russland.

Silvia Steinbauer

Utforsk Silvia Steinbauers nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente østerrikske håndballspilleren Silvia Steinbauer ble født 17. februar 1964 i Østerrike.

C.V.S.K. Sarma

Utforsk C.V.S.K. Sarma nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte C. V. S. K. Sarma ble født 15. juli 1953 i India. Dr. C. V. S. K. Sarma (født 1953) er en økonom og en pensjonert IAS-offiser (1980 batch) med eksepsjonell offentlig tjeneste. Han tjenestegjorde som IAS-offiser fra 1980 til 2013, og trakk seg som Agriculture Production Commissioner & Spl. Sjefsekretær for regjering, landbruk og coop. Avdeling, regjeringen i Andhra Pradesh. Han var også visekansler ved AP Horticulture University før han trakk seg.

Curtis Warren

Utforsk Curtis Warren nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Curtis Warren ble født 31. mai 1963 i Storbritannia. Curtis Francis Warren (også kjent som Cocky; født 31. mai 1963) er en engelsk gangster og narkotikahandler som tidligere var Interpols Target One og en gang var oppført på The Sunday Times Rich List.

Alpinløper

Alpinløper

Inesa Jureviciute

Utforsk Inesa Jureviciute nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte kunstløperen Inesa Jureviciute ble født 19. mars 1985 i Litauen.

T. Rathinavel

Utforsk T. Rathinavel nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømt parlamentsmedlem, Rajya Sabha T. Rathinavel ble født 1. januar 1951 i India.

Mohamed Atwi

Utforsk Mohamed Atwi nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballspilleren Mohamed Atwi ble født 1. oktober 1987 i Libanon.

Joan Bruce

Utforsk Joan Bruce nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente skuespilleren Joan Bruce ble født 29. februar 1928 i Storbritannia.

Radhika Bose

Utforsk Radhika Bose nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Radhika Bose ble født 1. oktober 1988 i India. Yogi som er kjent for sitt Yogasini-merke for yogabasert fitness. Hun har fått enorm popularitet til bloggen sin med samme navn for å dele yogastrømmene sine, favoritttreningsrutiner og livsstilsoppføringer som har inkludert reise- og skjønnhetstips.

Jana Hlavata

Utforsk Jana Hlavatys nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente langrennsløperen Jana Hlavaty ble født 25. august 1941 i Tsjekkia.

Keramisk Kunstner

Keramisk Kunstner

Rip Rapson

Utforsk Rip Rapsons nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente varaordføreren Rip Rapson ble født 16. mars 1952 i Tyskland.

Dave Strader

Utforsk Dave Strader nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske sportscasteren Dave Strader ble født 24. februar 1955 i USA.

Rosario Ortiz Yeladaqui

Utforsk Rosario Ortiz Yeladaquis nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente politikeren Rosario Ortiz Yeladaqui ble født 27. april 1952 i Mexico.

Anatoly Baidachny

Utforsk Anatoly Baidachny nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte fotballsjefen Anatoly Baidachny ble født 1. oktober 1952 i Russland.

Liberisk Fotballspiller

Liberisk Fotballspiller

Carlota Guerrero

Utforsk Carlota Guerrero nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Berømte Carlota Guerrero ble født 20. oktober 1989 i Spania. Konseptuell kunstner som har tatt bilder og videoer av kvinner i både fremmede og seksualiserte stillinger. Hun var den kreative direktøren for Solange Knowles 'Don't Touch My Hair-video. Hun har mer enn 280 000 følgere på sin carlota_guerrero Instagram-konto.

Giorgi Gadrani

Utforsk Giorgi Gadrani nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Association Football Player Giorgi Gadrani ble født 30. september 1994 i Georgia.

Fahda bint Saud

Utforsk Fahda bint Sauds nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den kjente prinsesse Fahda bint Saud ble født 15. januar 1953 i Saudi-Arabia.

Rafat Albadr

Utforsk Rafat Albadr nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Famous Music Video Director Rafat Albadr ble født 8. juli 1978 i Irak.

Pat Campbell

Utforsk Pat Campbell nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte amerikanske radioverten Pat Campbell ble født 28. april 1977 i Canada.

Russell Sutor

Utforsk Russell Sutor nettoverdi, alder, høyde, bio, bursdag, wiki, lønn, 2021! Den berømte politiske figuren Russell Sutor ble født 24. april 1951 i Canada.